Dodaj do ulubionych

Poszukiwany polityk bydgoski

26.11.06, 15:22
Wyborca poszukuje kandydatów na stanowisko -polityk bydgoski.
Nasze oczekiwanie .
Mający chęć odłączenia Bydgoszczy od Torunia
Realizacja umowy przedwyborczej wyborca - polityk
Kompetencje w pozyskiwaniu środków unijnych
Wyborca - pracodawca będzie oceniał pracownika -polityka
po jego czynach a nie po wypowiedziach
Podstawą do przyjęcia będzie fakt ,brak kontaktu z dotychczasowymi
politykami i samodzielne myślenie.
W zamian oferujemy
Wynagrodzenie adekwatne do osiągniętych wyników
Wdzięczność Wyborcy
Obserwuj wątek
    • tlss Re: Poszukiwany polityk bydgoski 26.11.06, 16:16
      No i szacunek i dozgonne przywiązanie wyborcy.
      Czy są tacy w naszym mieście ? Czy jest jakiś który nie powtarza jak mantry
      pomysłu toruńskich komuchów "dwumiasto, dwumiasto...."
      • rokoman Re: Poszukiwany polityk bydgoski 26.11.06, 17:37
        To szukanie igły w stogu siana. Sporo wody w Brdzie upłynie nim dojrzeją
        młodzi. Bo starzy , to już nas sprzedali! Następuje powolna degrengolada
        Bydgoszczy. Toruń z zaściankowo - historycznego miasta przeradza się w
        metropolię a Bydgoszcz schodzi powoli do roli miasteczka.Wstyd i sromota!
        Wszystko przez partyjne, obniżające autorytety i poniżające partie szczotkowo -
        podwórkowe walki o stołki.
        • leszek21 Re: Poszukiwany polityk bydgoski 26.11.06, 18:30
          Ja mógłbym być! Nie znoszę antybydgoskiej propagandy - tylko że nie jestem
          politykiem.
          • kanton2 Re: Poszukiwany polityk bydgoski 26.11.06, 18:32
            Politykiem możesz zostać Leszku.Ważne że potrafisz myśleć logicznie a będziesz
            popierany przez wielu.
            • leszek21 Re: Poszukiwany polityk bydgoski 26.11.06, 21:27
              Kiedyś proponowałem załozyć stowarzyszenie które zajmowałoby się obroną dobrego
              imienia Bydgoszczy i zwalczaniem toruńskich propagandystów (za pomocą środków
              prawnych). Może czas powrócić do tego pomysłu? Potrzeba tylko 15 osób.
              • rokoman Re: Poszukiwany polityk bydgoski 26.11.06, 21:30
                Dołączam do grona " sympatyków i obrońców m.Bydgoszczy "
                • patriota_lokalny Było Was pięciu 26.11.06, 21:45
                  Jestem szósty.Brakuje jeszcze dzięwięciu osób. Startujemy w następnych wyborach
                  samorządowych i spokojnie ponad 5 % elektoratu mamy. Nie wierzę, że wszyscy są
                  takimi idiotami, że kwiatki na rondach i mówienie o utzrmywaniu status quo ich
                  satysfakcjonują.
                  • leszek21 Re: Było Was pięciu 26.11.06, 22:17
                    No nie wiem czy chciałbym akurat startować w wyborach. Ale jako działacz
                    stowarzyszenia chętnie podałbym do sądu z zniesławienie niektórych toruńskich
                    nacjonalistów. Wystarczyby 1 proces aby innym zamknąć usta. Można by też
                    urządzać konferencje prasowe i ujawniać bez pardonu nadużycia toruńskich
                    urzędników. Robić to czego boją się bydgoscy politycy i prezydent. Przede
                    wszystkim dotrzeć do TV i prasy - a za ich pośrednictwem do szerokiej opinii
                    publicznej i informować o zagrożeniach.
                    • campenile Re: Było Was pięciu 26.11.06, 22:21
                      A czy do dotarcia do TV i prasy potrzebne Ci jest jakies stowarzyszenie?
                      Przecież wszystko możesz zrobić sam. No może zwyjątkiem procesów w sądzie... A
                      co do zamknięcia toruniakom ust wystarczy dobry informatyk i problem babbików z
                      głowy.
                      • rozczarowana-torunianka Re: Było Was pięciu 26.11.06, 22:31
                        a co z wolnością słowa???
                        • campenile Re: Było Was pięciu 26.11.06, 22:34
                          Proszę wolnością słowa nie okreslać "czarnego PR".
                          • leszek21 Re: Było Was pięciu 27.11.06, 00:32
                            Zawsze lepiej jest mieć formalny parasol - co innego stowarzyszenie, a co
                            innego pojedyncza osoba. Inaczej podchodza do ciebie urzędy, decydenci,
                            dziennikarze itd.
                            Kilkanście miesięcy temu próbowałem jednoosoobowo walczyć z propagandystami - i
                            z tego doświadczenia wiem że jest to bardzo bardzo trudne.
                            Nie chciałbym też naruszać prawa (a samowowlne zablokowanie strony przy pomocy
                            informatyków jest p-stwem) - chodzi o to aby działać legalnie, ale twardo
                            domagać się swoich racji i informować o antybydgoskich działaniach.

• leszek21 Re: Było Was pięciu 27.11.06, 00:35
                              Poza tym zależy mi na kontakcie ze specjalistami od marketingu, PR-u,
                              propagandy, bo sam jestem w tej materii amatorem.
                              • leszek21 Re: Było Was pięciu 27.11.06, 00:39
                                Podkreślam-sytuacja Bydgoszczy jest na swój sposób wyjątkowa - jako jedyne
                                miasto mamy tworzony czarny PR. Jesteśmy świadomie zniesławiani przez sąsaidów.

Władze miasta dosknale wiedzą co się dzieje - osobiście kiedyś rozmawaiałem w
                                tej sprawie z prezydentem - ale NIC nie robią w tej kwestii.
                                • tlss Re: Było Was pięciu 27.11.06, 00:41
                                  Myslę że pwonienieś pogadac z ludkami z tego forum pisującymi z bydoszczy.
                                  Swego czasu też chcieli tworzyc stowarzyszenie. Pewnie grupa z tego forum i
                                  tamtego starczyłaby na stworzenie stowarzyszenia.
                                  www.skyscrapercity.com/
                                  • kanton2 Re: Było Was pięciu 27.11.06, 17:19
                                    To że sytuacja jest wyjątkowa w naszym regionie dociera powoli bo powoli ale
                                    jednak do władz PIS . W żadnym województwie nie mianowano na stanowisko
                                    człowieka z poza regionu wojewody .
                                • bombay_saphire Re: podsuwam rozwiazanie... 27.11.06, 01:43
                                  leszek21 napisał:

> Podkreślam-sytuacja Bydgoszczy jest na swój sposób wyjątkowa - jako jedyne
                                  > miasto mamy tworzony czarny PR. Jesteśmy świadomie zniesławiani przez
                                  sąsaidów.
                                  >
                                  > Władze miasta dosknale wiedzą co się dzieje - osobiście kiedyś rozmawaiałem w
                                  > tej sprawie z prezydentem - ale NIC nie robią w tej kwestii.
                                  -------------------------------------------------------------------------------

nalezy zameldowac Kononowicza w Bydzi a nastepnie wybrac go na prezydenta
                                  miasta, co nie bedzie trudne jezeli bedzie robil kampanie pod haslami " zeby
                                  nie bylo bandyctwa, zeby nie bylo rozbojow, zeby nie bylo czarnego PRu, zeby
                                  nie bylo Torunia, zeby nie bylo niczego "..
                                  i wszystko wtedy bedzie jak nalezy..
                                  gdyby Kononowicz nie chcial sie przeprowadzic - mozesz w koncu sam sie zglosic
                                  do wyborow, mialbys nawet wieksze szanse, jestes od niego na pewno bardziej
                                  inteligentny - przeciez piszesz w necie ..

• kanton2 Re: Było Was pięciu- wolność słowa ? 27.11.06, 17:23
                          wolność słowa kończy się tam gdzie narusza się czyjąś godność lub rzuca
                          oszczerstwa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka