intervention 07.12.06, 11:13 Nigdy więcej nie będe sam napełniał katridża wrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pytelka Re: zaraz się wscieknę 07.12.06, 11:18 :) napełniam hurtowo raz do roku ... w rękawiczkach gumowych i ubraniu roboczym... ze sprzętem niczym laborant, następnym razem podrzuć bo jeden w te czy wewte przy ilości jakie napełniam nie zrobi mi różnicy - i Ty nerwów tracić nie będziesz ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: napełniłem 07.12.06, 11:45 Teraz muszę sprawdzić czy będzie drukowalo Odpowiedz Link Zgłoś
tlss Re: napełniłem 07.12.06, 12:02 Najlepiej się napełniało HP 610 (z 30 razy jeden kartridź) - teraz mam innego HP niby lepszy a musze ciągle kupowac nowe. Chętnie bym wrócił do mojej starej drukarki. Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: napełniłem 07.12.06, 12:20 Qrwa tylko zachodu i na nic... chyba są juz zaschniete dysze. :(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
moye Re: zaraz się wscieknę 07.12.06, 19:38 w zeszłym tygodniu przerabiałem to samo: Canon IP 5200 220zł - komplet oryginalnych tuszy 45zł - komplet zamienników wiele się nie zastanawiałem i kupiłem zamienniki. Efekt: 45zł - rzeczone kartridże 120zł - spodnie sztruksowe z finezyjnymi plamami 70zł - bluza okropkowana bliżniaczo podobnie do spodni -------- 235zł - to całość w namacalnej gotówce - wściekłość jaka mnie ogarnęła przy zerwaniu zaślepki z jednego z zamienków BEZCENNA!!! i kolory na zdjęciach do du...y Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: zaraz się wscieknę 07.12.06, 20:12 Mi za to niespodziewanie trysneło czarnym tuszem na rece i twarz, na szczęscie szybko zadziałałem i nie wyglądam teraz jak dalmatynczyk. Chociaż szorowałem się dobrą godzinę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kell99 Re: zaraz się wscieknę 07.12.06, 20:59 ... i dlatego kupujesz uzywana drukarke laserowa i przestajesz dawac sie okradac/babrac w napelnianie pojemnikow Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: zaraz się wscieknę 07.12.06, 21:02 Tak zrobię ,bądz co bądz toner łatwiejszy w wymianie :) Odpowiedz Link Zgłoś