Dodaj do ulubionych

Tańce w kręgu

15.01.07, 07:56
zapraszam zainteresowane osoby do dyskusji o stworzeniu grupy,która chce
poznać muzykę ludową różnych narodów,poznać proste układy choreograficzne,
przeżyć kilkadzieśiąt minut wspólnej radosnej zabawy w "Tańcach w kręgu"
Obserwuj wątek
    • tawaderka Re: Tańce w kręgu 15.01.07, 17:52
      Bardzo mi się podoba ta koncepcja! Zawiadom mnie, jak grupa zacznie się
      gromadzić. Mam nadzieję, że to będą zajęcia lekko-zwiewne, dla osób w różnym
      wieku, bez wyczynowej akrobacji... Pozdrawiam! tawaderka@gazeta.pl
      • 4954deni Re: Tańce w kręgu 23.01.07, 11:55
        witaj. no już coś mam.oczywiście, są to zajęcia typu "ruch,radość,rekreacja".
        podaje dane: 02.02.07.sala gimn.Ośr.szkolno-wychow.na ul.Granicznej12 od 17.00
        do 18.30 cena 15zł.trzeba mieć wygodne buty, troche wody do picia i bardzo dobry
        nastój. reszta będzie kręcić się sama.zapraszam. do zobaczenia.
        może przyjdziesz z koleżanką, lub dwiema dla wszyskich starczy miejsca. dana.
        • tawaderka Re: Tańce w kręgu 23.01.07, 12:52
          Drugi lutego to piątek. Chcę dopytać o szczegóły:
          1. Czy organizujesz zajęcia dla "szerokiego odbiorcy" - czy to już jest oferta
          dla osób z nadwagą? Bo wiem z doświadczenia, że grupy powinny być jednorodne
          (co do wieku, stanu zdrowia, nawet kompleksów!), inaczej się rozpadają.
          2. Jaką częstotliwość spotkań przewidujesz? I w związku z tym jak należy
          rozumieć owe 15 złotych? Jeśli to jest wstęp dla 1 osoby na jedne zajęcia, to
          może być za drogo dla szeregu uczestniczek. No i trzeba brać pod uwagę, że
          panie które właśnie biorą się ostro przed wiosną za realizacje swoich
          postanowień noworocznych, przeglądają oferty siłowni, basenów itd, i tam znajdą
          tańsze zajęcia. Byłoby szkoda, gdyby Twoja propozycja nie zmaterializowała
          się...
          • 4954deni Re: Tańce w kręgu 24.01.07, 11:59
            witaj.poruszyłaś wiele aspektów, na które postaram się odpowiedzieć.
            ta oferta jest dla osób, które chcą zrzucić trochę kilogramów w miłej
            atmosferze i przyjemnej formie.grupa jednorodna jak najbardziej,ale co do
            kompleksów to może już zajęcia z choreoterapii,też prowadzę.na wybór rodzaju
            zajęć przez kobiety naprawdę nie mam wpływu, a tańce w kręgu to coś nowego i
            fajnego.cena:oczywiście kontrowersyjna,ale na początek, za Twoją radą zmniejszę
            ją do 10zł za zajęcia.Spotkamy się 02.02. to zdecydujecie jak często chcecie
            mieć zajęcia.
            • wredota25 Pytanie natury technicznej 25.01.07, 12:40
              Możesz się mnie spodziewać na tańcach w piątek. Muszę jednak zadać typowo
              kobiece pytanie. Nie chcę wyskoczyć, jakbym była z innej bajki....

Obowiązują stroje na tańce czy na trening? :):):)

Postaram się przyprowadzić 2, 3 koleżanki.
              Pozdrawiam
              wredota ;)
              • 4954deni Re: Pytanie natury technicznej 25.01.07, 16:15
                witaj. już się cieszę,że się spotkamy.co do stroju to jest wielka
                dowolność.musisz tylko mieć wygodne obuwie,tzn jakieś baletki,lekkie tenisówki,
                lub skarpetki antypoślizgowe.obowiązkowo wodę do picia i lekką bluzeczkę, bo
                możesz się spocić w trakcie zajęć.pozdrawiam i do zobaczenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka