4954deni 15.01.07, 07:56 zapraszam zainteresowane osoby do dyskusji o stworzeniu grupy,która chce poznać muzykę ludową różnych narodów,poznać proste układy choreograficzne, przeżyć kilkadzieśiąt minut wspólnej radosnej zabawy w "Tańcach w kręgu" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tawaderka Re: Tańce w kręgu 15.01.07, 17:52 Bardzo mi się podoba ta koncepcja! Zawiadom mnie, jak grupa zacznie się gromadzić. Mam nadzieję, że to będą zajęcia lekko-zwiewne, dla osób w różnym wieku, bez wyczynowej akrobacji... Pozdrawiam! tawaderka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
4954deni Re: Tańce w kręgu 23.01.07, 11:55 witaj. no już coś mam.oczywiście, są to zajęcia typu "ruch,radość,rekreacja". podaje dane: 02.02.07.sala gimn.Ośr.szkolno-wychow.na ul.Granicznej12 od 17.00 do 18.30 cena 15zł.trzeba mieć wygodne buty, troche wody do picia i bardzo dobry nastój. reszta będzie kręcić się sama.zapraszam. do zobaczenia. może przyjdziesz z koleżanką, lub dwiema dla wszyskich starczy miejsca. dana. Odpowiedz Link Zgłoś
tawaderka Re: Tańce w kręgu 23.01.07, 12:52 Drugi lutego to piątek. Chcę dopytać o szczegóły: 1. Czy organizujesz zajęcia dla "szerokiego odbiorcy" - czy to już jest oferta dla osób z nadwagą? Bo wiem z doświadczenia, że grupy powinny być jednorodne (co do wieku, stanu zdrowia, nawet kompleksów!), inaczej się rozpadają. 2. Jaką częstotliwość spotkań przewidujesz? I w związku z tym jak należy rozumieć owe 15 złotych? Jeśli to jest wstęp dla 1 osoby na jedne zajęcia, to może być za drogo dla szeregu uczestniczek. No i trzeba brać pod uwagę, że panie które właśnie biorą się ostro przed wiosną za realizacje swoich postanowień noworocznych, przeglądają oferty siłowni, basenów itd, i tam znajdą tańsze zajęcia. Byłoby szkoda, gdyby Twoja propozycja nie zmaterializowała się... Odpowiedz Link Zgłoś
4954deni Re: Tańce w kręgu 24.01.07, 11:59 witaj.poruszyłaś wiele aspektów, na które postaram się odpowiedzieć. ta oferta jest dla osób, które chcą zrzucić trochę kilogramów w miłej atmosferze i przyjemnej formie.grupa jednorodna jak najbardziej,ale co do kompleksów to może już zajęcia z choreoterapii,też prowadzę.na wybór rodzaju zajęć przez kobiety naprawdę nie mam wpływu, a tańce w kręgu to coś nowego i fajnego.cena:oczywiście kontrowersyjna,ale na początek, za Twoją radą zmniejszę ją do 10zł za zajęcia.Spotkamy się 02.02. to zdecydujecie jak często chcecie mieć zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
wredota25 Pytanie natury technicznej 25.01.07, 12:40 Możesz się mnie spodziewać na tańcach w piątek. Muszę jednak zadać typowo kobiece pytanie. Nie chcę wyskoczyć, jakbym była z innej bajki.... Obowiązują stroje na tańce czy na trening? :):):) Postaram się przyprowadzić 2, 3 koleżanki. Pozdrawiam wredota ;) Odpowiedz Link Zgłoś
4954deni Re: Pytanie natury technicznej 25.01.07, 16:15 witaj. już się cieszę,że się spotkamy.co do stroju to jest wielka dowolność.musisz tylko mieć wygodne obuwie,tzn jakieś baletki,lekkie tenisówki, lub skarpetki antypoślizgowe.obowiązkowo wodę do picia i lekką bluzeczkę, bo możesz się spocić w trakcie zajęć.pozdrawiam i do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś