emeryt21 28.01.07, 10:04 Tu tez "jadalem",smaczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majowahwdp Karczma Rzym w Pawłówku 24.06.07, 23:28 jestem jeszcze młoda, ale tak fajnej resyauracji jak ta nie widziałam.jedzenie jest przepyszne!!!kelnerzy mili...az chce sie tu przyjezdzac.. Odpowiedz Link Zgłoś
login1135 Drogo, drogo, drogo 25.06.07, 13:17 kluski ziemniaczane + kapusta + picie = ok. 30 zł. W sobotę czekałem 45 minut. Wystrój fajny, ogólnie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
sally30 Re: Drogo, drogo, drogo 26.06.07, 12:45 Bylam pare razy ale po ostatniej wizycie (fakt rok temu)zmienilam lokal.Przyszlismy na obiad z dzieckiem a tu nadymione jak w pubie kelner zaproponowal klitke dla niepalacych a po chwili wchodza goscie z psem i siadaja obok nas .Dla mnie jest oczywiste ze do restauracji wchodzi sie bez zwierzat. Odpowiedz Link Zgłoś
olafra Re: Drogo, drogo, drogo 10.07.07, 18:11 napisz co pileś bo kluski kosztują 15złotych a napoje są po 3 zł. byłam w niedzielę ludzi full. czekalam okolo 30 minut w 5 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
lechpol Re: Karczma Rzym w Pawłówku 10.07.07, 20:48 Po pierwszej wizycie bylem rownie zachwycony, po ilus tam (wielu) kolejnych nie mam ochoty tam zagladac przez najblizsze pol roku. Jedzenie dobre, ale menu skromne i zbyt podobne w smaku do siebie potrawy. Po prostu sie przejadlo. Do tego pelno ludzi kiedy nie pojedziesz i czeka sie za dlugo. Ja zabieralem tam glownie klientow na obiad, jezdzilismy z Szubina, bo Saga w Zamosciu padla kompletnie jesli chodzi o jakosc posilkow (okolo 2 lata temu byla rewelacja), wiec najblizszym miejscem, gdzie mozna bylo cos dobrze zjesc byla wlasnie Karczma Rzym. Teraz niecierpliwie czekam na otwarcie nowego lokalu w Kołaczkowie przed Szubinem, bardzo dobry kucharz otwiera, niebawem powinno ruszyc /kolo stacji orlen/. Odpowiedz Link Zgłoś
maly0073 Re: Karczma Rzym w Pawłówku 22.07.07, 22:50 Dzisiaj byłem z moim towarzystwem w tej fajowej restauracji.Było nas tam około 13 osób bo nie liczę tych wszystkich ludzi którzy siedzieli wszędzie wokół nas.Jedzenie super jeszcze nigdy w żadnej knajpie nie miałem tyle mięsa na żeberkach,golonka na tym pręcie wygląda świetnie i tak też smakuje.Goście których tam zaprosiłem byli zachwyceni i ja zresztą też.Pogratulować panu w białej czapce który z taką dumą kroczył po sali z bardzo długimi szaszłykami.Polecam wszystkim to miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś