justi782 06.02.07, 17:20 Co myślicie o naszym licku 'Łokietku' ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caloria Re: Liceum Ogólnokształcące 06.02.07, 18:31 Skończyłam tą szkołe parę ladnych lat temu, nie mam pojęcia jak jest tam teraz.Pewnie starej kadry nauczycielskiej już nie ma, i w ogóle dużo się zmieniło.Podobno jest tam też gimnazjum(???). Za moich czasów.....och, ale patetycznie zabrzmiało.Ogolnie bardzo fajnie wspominam tamte czasy, matme z dyrem, ktory zawsze zaczynal lekcje od dowcipu, fizyke z Wrzesiokiem, gdzie piatke lub pałe można było zarobić zupełnie przypadkowo (i nie miało to nic wspólnego z posiadaną wiedzą lub jej brakiem),polski z prof. Grabowskim (uczniom znany jako "wafel")wspominam najmilej, choc nie bylam prymuską(raczej leniem) on mial w sobie cos takiego, że aż chcialo się go słuchać i uczyć się na jego lekcje. A teraz z perspektywy czasu to nawet o Pani Jackowskiej, nie powiem złego zdania, choć w przeszłości różnie bywało...Złe rzeczy się zapomina, pozostają tylko miłe wspomnienia.Fajna buda z naszego ogólniaka była. A jak tam jest teraz?Niech wypowiedzą sie obecni uczniowie. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Liceum Ogólnokształcące 06.02.07, 19:48 caloria napisała: > Złe rzeczy się zapomina, pozostają > tylko miłe wspomnienia. > Fajna buda z naszego ogólniaka była. - Tu się zgadzam tak należy. > A jak tam jest teraz?Niech wypowiedzą sie obecni uczniowie. - Ale zasadziłaś i co krytycznie może jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
salcesoon Re: Liceum Ogólnokształcące 12.02.07, 17:03 Pierwszym przychodzącym na myśl wspomnieniem jest KOEDUKACJNY internat, który zamieszkiwały stada "medyczek"! Odpowiedz Link Zgłoś
bn-bw Re: Liceum Ogólnokształcące 27.02.07, 21:12 po kilkunastu latach od skonczenia LO nie pamieta sie tych zlych rzeczy, niezbyt milych chwil(np.fruwajacych zeszytow i wyzwisk u Bakow..., kilku ndst u Wrzesi...ego,humorow historyczki(wychowawczyni).......). szkoda, ze moja klasa byla tak slabo zintegrowana! brak tarczy kapci fartuszka ........... hej "starsze absolwentki"! a pamietacie mundurki na specjalne okazje? spodnica w trzy faldy............ Ale by sie minister Giertych cieszyl!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
caloria Re: Liceum Ogólnokształcące 06.02.07, 20:23 krytycznie, czy przychylnie?Zależy od tego jakie kto ma zdanie. SZczerze to wolałabym raczej te przychylne opinie, bo to zawsze miło usłyszeć coś miłego o starym przyjacielu.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: Liceum Ogólnokształcące 28.02.07, 17:22 LO...to były czasy:), do tej pory się uśmiecham jak sobie powspominam. Z tego co wiem, to dużo się pozmieniało. Szkoda tylko, że taka fajna szkoła nie ma pożądnej stronki w necie, bo tak która jest dostępna jest żałosna, brakuje nawet galerii z imprez, uroczystości z lat poprzednich. Poziom strony nie jest nawet średni. Dyrekcja mogłaby zwrócić na to uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
salcesoon Re: Liceum Ogólnokształcące 28.02.07, 17:57 Moją uwagę zwrócił natomiast porządny byk. Z kim miałaś polski? Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: Liceum Ogólnokształcące 01.03.07, 01:09 zwykła nieuwaga...sorki, każdemu się może zdarzyć. dzięki za uwagę, pozdrawiam. A polski miłem z frau Becińską:) Odpowiedz Link Zgłoś
mishel1 Re: Liceum Ogólnokształcące 28.02.07, 20:46 Porządek nie pożądek jerryone1... no ale kaRZdemu sie zdarza ;] Odpowiedz Link Zgłoś