schabowy11 13.02.07, 07:53 czy gmina mogłaby zagospodarować teren przy jeziorze? może kilka ławek, latarnie, molo.... i żyłoby się sympatyczniej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blondyn30 Re: jezioro... 13.02.07, 12:22 a może motorówke z takim duzym przyczepionym bananem jak nad morzem Odpowiedz Link Zgłoś
przysiek1 Re: jezioro... 14.02.07, 10:34 Może zamiast niestosownych komentarzy, napiszecie co tak na prawdę należałoby u nas poprawić? Może z gminy ktoś czyta nasze komenty i weźmie je pod uwagę. Ja proponuję zadbać o ławki na fabrycznej i może przydałoby się trochę zieleni w tamtym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
licealista7 Re: jezioro... 14.02.07, 14:37 Ja też jestem za tym, żeby koło jeziora były jakieś ławeczki i latarnie. W lato jest tam dużo zieleni i ludzie napewno by tam przychodzili, bo tak naprawde nie ma gdzie wyjsc w tym Dobrem i usiąść na świerzym powietrzu. Na ul. Fabrycznej te ławki też by się przydało odnowić. Odpowiedz Link Zgłoś
elminio Re: jezioro... 14.02.07, 16:58 Co do ławek na ul. Fabrycznej to zgadzam się z moimi przedmówcami w 100%!!! Niektóre ławki są w opłakanym stanie, jedna z nich od kilku juz lat jest, delikatnie mówiąc uszkodzona i nikt z gminy nie raczył sie tym zająć. Wielki czas, aby Nasi rządzący wreszcie pomyśleli o poprawie estetyki w Dobrem, w końcu to jak się prezentuje Nasza miejscowość pod względem wizualnym jest w pewnym sensie wizytówką całej dobskiej społeczności. Odpowiedz Link Zgłoś
babciafrania Re: jezioro... 17.02.07, 00:29 widze ze macie pomysła i to mnie najbardziej cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
domena18 Re: jezioro... 25.02.07, 15:24 podobno Rusałke chcą sprzedać można kupić i wycieczki robić po jezikru... Odpowiedz Link Zgłoś
misiek4321 Re: jezioro... 25.02.07, 18:48 to robimy zrzutkę i może nam sie uda kupić rosałke i bedziemy wozić turystów po Naszym pieknym jeziorku:D Odpowiedz Link Zgłoś
duch45 Re: jezioro... 28.02.07, 17:37 Ławeczki???? Chyba chory jesteś. Założą nowe i chołota ze szkolnej albo z osiedla bedzie siadała nie na dole tylko na oparciach a pożądny człowiek nie ma na czym usiąść. A po drugie gdy je założą i jak jest jakaś impreza w Oazie to wszyscy siadają na przeciwko i gapią się co tam się dzieje. <<<zastanówcie się ludzie>>> Odpowiedz Link Zgłoś
rdzenny_mieszkaniec Re: jezioro... 28.02.07, 17:56 duch ma rację,ławeczki może wytrzymałyby parę miesięcy a do tego wędkarze siedzieliby z widownią za plecami a przecież nie o to w tym sporcie chodzi,osobiście z powodu tego tłoku i spacerowiczów nie wędkuję na naszym jeziorku lubię spokój.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kret45 Re: jezioro... 02.03.07, 00:10 ja wetkuje od dzieciaka i tez nie lubiłem i nie lubię kiedy ktoś siedzi za mną i marudzi cały czas. Wole cisze spokuj... Odpowiedz Link Zgłoś