Gość: omega IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 08:30 no bo niby dlaczego nie NetTiB? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: #kasia Re: NetBiT czyli kolejny kompleks Torunia IP: 194.204.138.* 22.11.01, 08:46 slonko!!! aby wlasnie nie bylo konfliktow wybralismy kolejnosc alfabetyczna! b jest przed t... w alfabecie polskim :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: NetBiT czyli kolejny kompleks Torunia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 08:55 Historia nazwy znajduje się w wątku :Wątek przyjaciół Torunia.Został założony przez Yanko. W procesie tworzenia nazwy brali też udział torunianie... Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: NetBiT czyli kolejny kompleks Torunia 22.11.01, 09:50 A' propos Yanko: moze niezbyt uwaznie sledze wypowiedzi na forum, ale jakos nigdy nie natknalem sie na jego posty. Czy ten nick jest jeszcze aktywny? Czem nie widac go na forum NetBiT? Odpowiedz Link Zgłoś
debett Re: NetBiT czyli kolejny kompleks Torunia 22.11.01, 12:15 Yanko, to taki Wielki Brat (tfu, jak ja nie lubię tego cyrku). Jest, obserwuje, nasłuchuje, podgląda, ale sam nie bierze aktywnego udziału w życiu NetBit-u. Omego droga, nie denerwuj się. Nazwa jest właśnie taka, bo NetBiT brzmi trochę lepiej niż NetTiB i dużo łatwiej się to wymawia. Wierz mi, że gdyby wersja z "T" na przedzie była "wygodniejsza" dla języka - z pewnością zostałaby przyjęta. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu11 Re: NetBiT czyli kolejny kompleks Torunia 26.11.01, 09:22 Uważam, że nazwa jest świetna, nawiązuje również do pojęć informatycznych BIT. Odpowiedz Link Zgłoś
artihip Re: NetBiT czyli kolejny mega-kompleks Torunia!!! 26.11.01, 10:29 "Udeż w stół, a nożyce się odezwą!!!" Nazwa jest taka bo Bydgoszcz powinna (i jest) być zawsze przed Toruniem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omega Re: NetBiT czyli kolejny mega-kompleks Torunia!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 12:16 artihip napisał(a): > "Udeż w stół, a nożyce się odezwą!!!" Nazwa jest taka bo Bydgoszcz powinna (i > jest) być zawsze przed Toruniem!!! dziękuję, ta odpowiedź była wyczerpująca... Chyba powinna mi wystarczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: NetBiT czyli kolejny mega-kompleks Torunia!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 12:46 Gość portalu: omega napisał(a): > artihip napisał(a): > > > "Udeż w stół, a nożyce się odezwą!!!" Nazwa jest taka bo Bydgoszcz powinna > (i > > jest) być zawsze przed Toruniem!!! > > dziękuję, ta odpowiedź była wyczerpująca... Chyba powinna mi wystarczyć? jesli to ma byc potwierdzenie twoich kompleksow to dostalas taka odpowiedz na jaka zaslugujesz;) a jesli artihip nie zartowal tylko naprawde tak mysli to juz jego problem (zdodnie z alfabetem ma racje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: NetBiT czyli kolejny mega-kompleks Torunia!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 13:13 "Nic dodać ,nic ująć" -prof. Belka Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: NetBiT czyli kolejny mega-kompleks Torunia!!! 26.11.01, 14:33 Gość portalu: omega napisał(a): > dziękuję, ta odpowiedź była wyczerpująca... Chyba powinna mi wystarczyć? Ja cos dodam atomski! to byla wypowiedz z poza NetBiT'u wiec nie reprezetujaca naszego zdania i stosunku do Torunia. DZIEKUJE KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
artihip Re: NetBiT czyli kolejny mega-kompleks Torunia!!! 27.11.01, 12:05 Omego moja odpowiedź jest faktycznie wyczerpująca ale ważniejsze, że najprawdziwsza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
k_rzyzak Re: NetBiT czyli kolejny mega-kompleks Torunia!!! 01.12.01, 16:43 artihip napisał(a): > Omego moja odpowiedź jest faktycznie wyczerpująca ale ważniejsze, że > najprawdziwsza!!! Najprawdziwsze debilu jest to ,że uderz pisze sie przez "rz".odpowiedz jest faktycznie wyczerpujaca i ze znajomosci ortografii płynąca Odpowiedz Link Zgłoś
artihip Re: NetBiT czyli kolejny mega-kompleks Torunia!!! 12.12.01, 16:57 Krzyżak wole robić błędy ortograficzne niż ciągnąć laskę swojemu psu azorkowi tak jak ty to robisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
artihip Re: NetBiT czyli kolejny mega-kompleks Torunia!!! 13.12.01, 13:05 A kompleksów toruniaski mają znacznie więcej, oj więcej ... ! Odpowiedz Link Zgłoś