Dodaj do ulubionych

NetBiT czyli kolejny kompleks Torunia

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 08:30
no bo niby dlaczego nie NetTiB?
Obserwuj wątek
    • Gość: #kasia Re: NetBiT czyli kolejny kompleks Torunia IP: 194.204.138.* 22.11.01, 08:46
      slonko!!! aby wlasnie nie bylo konfliktow wybralismy kolejnosc alfabetyczna! b
      jest przed t... w alfabecie polskim

:)))
      • Gość: atomski Re: NetBiT czyli kolejny kompleks Torunia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 08:55
        Historia nazwy znajduje się w wątku :Wątek przyjaciół Torunia.Został założony
        przez Yanko.
        W procesie tworzenia nazwy brali też udział torunianie...
        • alterego Re: NetBiT czyli kolejny kompleks Torunia 22.11.01, 09:50
          A' propos Yanko: moze niezbyt uwaznie sledze wypowiedzi na forum, ale jakos
          nigdy nie natknalem sie na jego posty. Czy ten nick jest jeszcze aktywny? Czem
          nie widac go na forum NetBiT?
          • debett Re: NetBiT czyli kolejny kompleks Torunia 22.11.01, 12:15
            Yanko, to taki Wielki Brat (tfu, jak ja nie lubię tego cyrku). Jest, obserwuje,
            nasłuchuje, podgląda, ale sam nie bierze aktywnego udziału w życiu NetBit-u.
            Omego droga, nie denerwuj się. Nazwa jest właśnie taka, bo NetBiT brzmi trochę
            lepiej niż NetTiB i dużo łatwiej się to wymawia. Wierz mi, że gdyby wersja
            z "T" na przedzie była "wygodniejsza" dla języka - z pewnością zostałaby
            przyjęta.
            • misiu11 Re: NetBiT czyli kolejny kompleks Torunia 26.11.01, 09:22
              Uważam, że nazwa jest świetna, nawiązuje również do pojęć informatycznych BIT.
              • artihip Re: NetBiT czyli kolejny mega-kompleks Torunia!!! 26.11.01, 10:29
                "Udeż w stół, a nożyce się odezwą!!!" Nazwa jest taka bo Bydgoszcz powinna (i
                jest) być zawsze przed Toruniem!!!
                • Gość: omega Re: NetBiT czyli kolejny mega-kompleks Torunia!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 12:16
                  artihip napisał(a):

> "Udeż w stół, a nożyce się odezwą!!!" Nazwa jest taka bo Bydgoszcz powinna (i
                  > jest) być zawsze przed Toruniem!!!

dziękuję, ta odpowiedź była wyczerpująca... Chyba powinna mi wystarczyć?
                  • Gość: Ted® Re: NetBiT czyli kolejny mega-kompleks Torunia!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 12:46
                    Gość portalu: omega napisał(a):

> artihip napisał(a):
                    >
                    > > "Udeż w stół, a nożyce się odezwą!!!" Nazwa jest taka bo Bydgoszcz powinna
                    > (i
                    > > jest) być zawsze przed Toruniem!!!
                    >
                    > dziękuję, ta odpowiedź była wyczerpująca... Chyba powinna mi wystarczyć?

jesli to ma byc potwierdzenie twoich kompleksow to dostalas taka odpowiedz
                    na jaka zaslugujesz;)
                    a jesli artihip nie zartowal tylko naprawde tak mysli to juz jego
                    problem (zdodnie z alfabetem ma racje:)
                    • Gość: atomski Re: NetBiT czyli kolejny mega-kompleks Torunia!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 13:13
                      "Nic dodać ,nic ująć" -prof. Belka
                  • krotoss Re: NetBiT czyli kolejny mega-kompleks Torunia!!! 26.11.01, 14:33
                    Gość portalu: omega napisał(a):

> dziękuję, ta odpowiedź była wyczerpująca... Chyba powinna mi wystarczyć?

Ja cos dodam atomski! to byla wypowiedz z poza NetBiT'u wiec nie reprezetujaca
                    naszego zdania i stosunku do Torunia. DZIEKUJE

KroTosS
                    • artihip Re: NetBiT czyli kolejny mega-kompleks Torunia!!! 27.11.01, 12:05
                      Omego moja odpowiedź jest faktycznie wyczerpująca ale ważniejsze, że
                      najprawdziwsza!!!
                      • k_rzyzak Re: NetBiT czyli kolejny mega-kompleks Torunia!!! 01.12.01, 16:43
                        artihip napisał(a):

> Omego moja odpowiedź jest faktycznie wyczerpująca ale ważniejsze, że
                        > najprawdziwsza!!!

Najprawdziwsze debilu jest to ,że uderz pisze sie przez "rz".odpowiedz jest
                        faktycznie wyczerpujaca i ze znajomosci ortografii płynąca
                        • artihip Re: NetBiT czyli kolejny mega-kompleks Torunia!!! 12.12.01, 16:57
                          Krzyżak wole robić błędy ortograficzne niż ciągnąć laskę swojemu psu azorkowi
                          tak jak ty to robisz!!!
                          • artihip Re: NetBiT czyli kolejny mega-kompleks Torunia!!! 13.12.01, 13:05
                            A kompleksów toruniaski mają znacznie więcej, oj więcej ... !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka