tlss 18.02.07, 19:05 Cóż w poznaniu też tak jest i pewnie na innych lotniskach. Tak więc nie ma o co robic afery. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sponsor1 Jeśli chcesz lecieć, płać za to, że stoisz 19.02.07, 16:10 A co w przypadku, kiedy nie z winy pasazera samolot jest opozniony. Trzeba zaplacic wiecej? Zwyczajne zdzierstwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosialska5 Wladze lotniska sie kompromitują. 19.02.07, 16:15 Wladze lotniska sie kompromitują. Mają raptem 1 lot i jeszcze odpychaja podroznych zamiast ich zachecac? Odpowiedz Link Zgłoś
kanton2 Re: Wladze Torunia się kompromitują. 19.02.07, 16:24 Nie portafią uzgodnić lokalizacji mostu.Musi ministerstwo ich godzić ,cichutko za zamkniętymi drzwiami ,właśnie siedzą naprzeciwko siebie Mążydło , Zaleski i wiceminister transportu. To jest dopiero problem. Odpowiedz Link Zgłoś
paig Re: Wladze Torunia się kompromitują. 19.02.07, 16:28 W Gdansku tez sie placi za lotnisko. Cennik jest na stronie lotniska. Odpowiedz Link Zgłoś
gosialska5 Re: Wladze lotniska się kompromitują. 19.02.07, 16:32 czy ty masz jakąś obsesje antytounska? Czemu moderator toleruje wpisywanie we wszystkie tematy sloa Torun? Kanton, czy jakie tam masz jeszcze nicki - ja pisze o lotnisku, nie o toruniu. Przeczytaj naglowek. Odpowiedz Link Zgłoś
kanton2 Re: Wladze Torunia się kompromitują. 19.02.07, 17:12 Wiem o czym ty piszesz od niespełna trzech lat. Wyolbrzymiasz i przekręczsz wszystkie problemy w Bydgoszczy w celu odwrócenia uwagi od patologi w swoim miście. Kiedy kończysz pracę ok. 16.00 dopiero na forum zaczyna być w miarę normalnie, no i oczywiście w soboty i niedziele. Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 W każdym mieście tak jest!!! 19.02.07, 20:34 W każdym mieście, w którym jest port lotniczy obowiązuje taka zasada, że za parking się płaci, także sory Gosialska ale się ośmieszasz. Odpowiedz Link Zgłoś
marco776 PLB zachowuje sie antyrynkowo dziala na szkode 20.02.07, 13:23 PLB zachowuje sie antyrynkowo dziala na szkode własną. skoro ma malo lotow trzeba dbac o lotnisko, a nie odstraszac. Odpowiedz Link Zgłoś
0maniek0 ^^ oto punkt widzenia torunianina... 20.02.07, 15:20 ale za madry to ty nie jestes :) Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 marco776 20.02.07, 20:48 marco776. ty wogóle nie masz pojęcia na ten temat, więc lepiej wogóle się nie wypowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
budlex_polonia Re: PLB zachowuje sie antyrynkowo dziala na szkode 21.02.07, 16:01 marco ma niestey racje, szkoda ze tylko atakowac Torun potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 budlex... 21.02.07, 21:17 budlex_polonia napisał: > marco ma niestey racje, szkoda ze tylko atakowac Torun potrafisz. Słuchaj możesz mi pokazać gdzie ja w moim poście zaatakowałem toruń ???? Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: PLB zachowuje sie antyrynkowo dziala na szkod 21.02.07, 21:23 Działasz jak taki typowy SBek, twoj nick swiadczy żeś fan żużlowców Polonii, a ty jestes z Torunia. Cóż tradycje rodzinne współpracy z Ubecją sa aż nadto widoczne. Wyssałes to chyba z mlekiem matusi! Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: PLB zachowuje sie antyrynkowo dziala na szkod 21.02.07, 21:40 mac_byd napisał: > Działasz jak taki typowy SBek, twoj nick swiadczy żeś fan żużlowców Polonii, a > ty jestes z Torunia. Cóż tradycje rodzinne współpracy z Ubecją sa aż nadto > widoczne. Wyssałes to chyba z mlekiem matusi! szczerze to wali mnie to czy jest on z bydzi, torunia czy zakopanego. w każdym porcie lotniczym w Polsce jest parking przy lotnisku za który trzeba placić, ale widocznie ten pan nie oreintuje sie zbytnio w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
poklepywacz Re: Jeśli chcesz lecieć, płać za to, że stoisz 20.02.07, 21:15 w Poznaniu rozwiazali to tak ze kazdy odbiera bilet przy wjezdzie...jezeli w ciagu 15min wyjezdza nie placi nic.a kto chce pomachac chusteczka na "do widzenia" placi Odpowiedz Link Zgłoś