fioletowapani 20.02.07, 12:04 Proszę o informację jakiego pedriatrę polecacie w Inowrocławiu. Gdzie przyjmuje i tak dalej, czyli jakieś namiary. Z góry dziękuję.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mafilka Re: Inowrocław- dobry pedriatra 02.03.07, 22:09 Dr Anna Mikołajczak, przyjmuje w Centrum Farma Med na Dworcowej, ale nie masz szans się do niej zapisać... najwyżej wizyty prywatne, cena 50zł. Moje dzieci są u dr Kucypery (Rąbin, też nie zapiszesz już), ale konsultujemy zawsze w razie nieco bardziej skomplikowanych przypadków z dr Anią. Nie polecam natomiast Magdy Hus... Odpowiedz Link Zgłoś
ulikkkkkk Re: Inowrocław- dobry pedriatra 15.03.07, 20:54 Moi chłopcy są zapisani do dr Kucypery, jest super pediatrą i neurologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowapani Re: Inowrocław- dobry pedriatra 16.03.07, 14:12 Dzięki, tez słyszałam o tej Pani dr.z Rąbina pozytywne opinie, ale niestety mamy za daleko. Tak jak piszesz wrazie jakiś konsultacji można skorzystać myślę, że z obu. Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ulikkkkkk Re: Inowrocław- dobry pedriatra 16.03.07, 19:09 Mieszkam na osiedlu toruńskim i mam daleko do przychodni, ale zapewniam, że warto. Wcześniej byłam zapisana do dr Mikołajczak, Która nie wykryła zapalenia płuc u miesięcznego dziecka choć badała go kilka razy. Wszystkie zlecenia zapisywała na kartce i była zaskoczona gdy się o coś chciałam zapytać. Dlatego jakoś jej nie ufam i znalazłam dr Kucyperę. Nie ma dla niej głupich pytań zawsze doradzi. Moi chłopcy chorują, ale ona zawsze dobrze dobierze lekarstwa i wychodzimy powolutku na prostą. Nie polecam dr Kuczmy, tragedia synek miał zapalenie oskrzeli, a ona mu przepisała tabletki wspomagające przy chorobie wirusowej. Później Kucypera musiała zapisać dwa antybiotyki, a taki był chory, że nie chcę wspominać. Współczuję wyboru ja mam to już za sobą znalazłam Kucyperę najlepszego lekarza dla moich chłopaków. Odpowiedz Link Zgłoś
k1234561 Re: Inowrocław- dobry pedriatra 19.03.07, 09:55 Też polecam Kucyperę, ale zapomnij o Magdzie Hus przewrażliwionej starej panie,która z igły robi widły i potrafi nie na żarty przestraszyć rodziców i tak już zdenerwowanych chorobą dziecka.Diagnozy też ma nieprawidłowe często.Podobnie dr Kuczma i stara i młoda,obie do niczego, pamiętam sytuację opowiedziana mi przez koleżankę jak ta starsza pani Kuczma zbagatelizowała sprawę jaiegoś dziecka i potem trafiło z komplikacjami bardzo poważnymi do Bydgoszczy. Pozdrawiam Anika Odpowiedz Link Zgłoś