Dodaj do ulubionych

Inowrocław- dobry pedriatra

20.02.07, 12:04
Proszę o informację jakiego pedriatrę polecacie w Inowrocławiu. Gdzie
przyjmuje i tak dalej, czyli jakieś namiary. Z góry dziękuję.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • mafilka Re: Inowrocław- dobry pedriatra 02.03.07, 22:09
      Dr Anna Mikołajczak, przyjmuje w Centrum Farma Med na Dworcowej, ale nie masz
      szans się do niej zapisać... najwyżej wizyty prywatne, cena 50zł.
      Moje dzieci są u dr Kucypery (Rąbin, też nie zapiszesz już), ale konsultujemy
      zawsze w razie nieco bardziej skomplikowanych przypadków z dr Anią.
      Nie polecam natomiast Magdy Hus...
      • ulikkkkkk Re: Inowrocław- dobry pedriatra 15.03.07, 20:54
        Moi chłopcy są zapisani do dr Kucypery, jest super pediatrą i neurologiem.
      • fioletowapani Re: Inowrocław- dobry pedriatra 16.03.07, 14:12
        Dzięki, tez słyszałam o tej Pani dr.z Rąbina pozytywne opinie, ale niestety
        mamy za daleko. Tak jak piszesz wrazie jakiś konsultacji można skorzystać myślę,
        że z obu. Dziękuję i pozdrawiam
        • ulikkkkkk Re: Inowrocław- dobry pedriatra 16.03.07, 19:09
          Mieszkam na osiedlu toruńskim i mam daleko do przychodni, ale zapewniam, że
          warto. Wcześniej byłam zapisana do dr Mikołajczak, Która nie wykryła zapalenia
          płuc u miesięcznego dziecka choć badała go kilka razy. Wszystkie zlecenia
          zapisywała na kartce i była zaskoczona gdy się o coś chciałam zapytać. Dlatego
          jakoś jej nie ufam i znalazłam dr Kucyperę. Nie ma dla niej głupich pytań
          zawsze doradzi. Moi chłopcy chorują, ale ona zawsze dobrze dobierze lekarstwa i
          wychodzimy powolutku na prostą.
          Nie polecam dr Kuczmy, tragedia synek miał zapalenie oskrzeli, a ona mu
          przepisała tabletki wspomagające przy chorobie wirusowej. Później Kucypera
          musiała zapisać dwa antybiotyki, a taki był chory, że nie chcę wspominać.
          Współczuję wyboru ja mam to już za sobą znalazłam Kucyperę najlepszego lekarza
          dla moich chłopaków.
          • k1234561 Re: Inowrocław- dobry pedriatra 19.03.07, 09:55
            Też polecam Kucyperę, ale zapomnij o Magdzie Hus przewrażliwionej starej
            panie,która z igły robi widły i potrafi nie na żarty przestraszyć rodziców i
            tak już zdenerwowanych chorobą dziecka.Diagnozy też ma nieprawidłowe
            często.Podobnie dr Kuczma i stara i młoda,obie do niczego, pamiętam sytuację
            opowiedziana mi przez koleżankę jak ta starsza pani Kuczma zbagatelizowała
            sprawę jaiegoś dziecka i potem trafiło z komplikacjami bardzo poważnymi do
            Bydgoszczy.

Pozdrawiam
            Anika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka