agnwil 21.02.07, 20:09 mąkę ryżową.. i mąkę gryczaną... nigdzie nie mogę znaleść... :( dziewczyny.. pomóżcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikusia79 Re: gdzie w bydgoszczy kupić... ? 21.02.07, 22:27 Może w "Piotr i Paweł" na Wojska Polskiego ? Tam jest wiele produktów spożywczych trudnodostępnych. Jak my nie możemy czegoś dostać w żadnym ze sklepów/marketów - jedziemy tam i kupujemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: gdzie w bydgoszczy kupić... ? 21.02.07, 22:47 A na wysokości Komfortu (mniej więcej) po drugiej stronie widziałam kiedys sklep "spożywczy kolonialny" nigdy tam nie byłam ale może tam mają? To jest takich kilka niewysokich bloków, lekko w głębi i na parterze są sklepy: jakieś meble włoskie, Hoton z drzwiami i właśnie ten spożywczy kolonialny. Odpowiedz Link Zgłoś
agnwil Re: gdzie w bydgoszczy kupić... ? 22.02.07, 08:57 oki.. kojarze w którym to miejscu :) to tam koło kładki... tam tez sprobuje... tyle juz sie za tym nalatalam ze szok :( hmm.. chyba to powinno byc gdzies w zdrowej zywnosci ale nie wiem gdzie taki sklep jest u nas... Odpowiedz Link Zgłoś
agnwil Re: gdzie w bydgoszczy kupić... ? 22.02.07, 08:55 dziekuje :) dam sie tam jeszcze dzisiaj... ja troszke pogoda sie poprawi... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
loola74 w AS-ie na Chodkiewicza 23.02.07, 15:46 w AS-ie na Chodkiewicza jest mąka ryzowa (bylam dzis i widzialam - w dziale 'zdrowa zywnosc'). gryczanej nie bylo. była natomiast jeszcze kukurydziana, sojowa, zytnia, pszenna razowa, orkiszowa. Odpowiedz Link Zgłoś
glazia Re: w AS-ie na Chodkiewicza 25.02.07, 21:28 w ekologicznym na Polanki (Bartodzieje) Odpowiedz Link Zgłoś
nadjeschda Re: w AS-ie na Chodkiewicza 26.02.07, 11:38 na żwirki i Wigury jest sklep ze zdrowa zywnoscia Odpowiedz Link Zgłoś