luca28 05.03.07, 19:22 cellulit. Bo mnie już cholera bierze nikaj nie moge sie tego szkaradztwa pozbyć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksantypa77 Re: a jakie mACIE SPOSOBY NA ... 05.03.07, 21:18 Mój sposób na cellulit??? Nie przyglądać się i tyle. Jak się już wrzód zalęgł, to kij mu w oko:))) Przecież i tak jestem piękna;))) Odpowiedz Link Zgłoś
natalya20 Re: a jakie mACIE SPOSOBY NA ... 05.03.07, 22:11 ja uzywalam taka serie erisa zel pod prysznic, peeling(rewelacyjny!!) i serum. dla mnie to niedroga i godna polecania seria Odpowiedz Link Zgłoś
agnwil Re: a jakie mACIE SPOSOBY NA ... 06.03.07, 08:54 :/ niestety nie mam rzadnego sposobu... :( Odpowiedz Link Zgłoś
naska77 mój sposób to systematyczne wcieranie 08.03.07, 01:10 z doświadczenia zauważyłam że wystarczy się smarować regularnie i przy okazji masaż(ale to przciez samo z siebie wychodzi bo wcierając cokolwiek samoczynnie masuje się ciałko:) i wcale niekoniecznie muszą to byc drogie kremy na pomarańczową skórkę- owszem fajnie jak cos tam mają co wspomaga rozbijanie grudek tluszczowych ale zwykły balsam do ciała za 10zl tez spełnia swoją funkcję - najważniejsza jest systematyczność- najlepiej codziennie wieczorem - ja zawsze po wieczornym prysznicu robię rytuał ( no zawsze to za dużo powiedziane...) ale uwierz- jak robie to regularnie skórę mam jak pupa niemowlęcia! mąż mój świadkiem ;)- a ostatnio używam balsamów z serii AA - bardzo dobrze się wchłaniają i ładnie pachną - najlepiej masło kakaowe albo taki różowy, chyba malinowy, bo w sumie tego zielonego na celulit własnie nie polecam-dziwnie pachnie i tak jakoś nieprzyjemnie się go wciera, a w konsekwencji nie chce się zwyczajnie powtarzać tych zabiegów wmasowywania... oczywiście gimnastka też jest dobra ale to już wyższa szkoła jazdy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mradwanska Re: a jakie mACIE SPOSOBY NA ... 15.03.07, 21:54 ja osobiście na niego nie patrze i uwazam aby innym nie pokazywac :) kiedyś pomagało codzienne smarowanie rano i wieczorem, ale teraz wolę dłużej pospać ;) ale mojej siostrze znikł ... jest w 4 mieiącu ciąży :), tak więc jest to jakis sposób ... Odpowiedz Link Zgłoś
hania.robus Re: a jakie mACIE SPOSOBY NA ... 15.03.07, 22:25 Sposób Moniki jest super :) A poważnie, może kremy firmy Eveline, mają całą linię antycellulit. Odpowiedz Link Zgłoś
mradwanska Re: a jakie mACIE SPOSOBY NA ... 31.07.07, 16:36 Luca jeśli pozbycie cellulitu nadal Cie interesuje, to polecam Inneov Cellulit, dobre opinie o nim znalazłam na forum Uroda kupiłam w Aptece Intenetowej bo w "normalnej" cena jest wogóle już za duża, piję miesiąc raz dziennie (zalecają 2 razy) i właśnie siedzę sobie w krótkich szortach i skóra wygłada GŁADKO!!!! Jak ściskam to oczywiście gródki są, ale ... siedzieć w przystojnym towarzystwie mogę już bez stresu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sylaba_01 Re: a jakie mACIE SPOSOBY NA ... 01.08.07, 20:58 Monika, to podrzuć linkę do sprawdzonej apteki internetowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
mradwanska Re: a jakie mACIE SPOSOBY NA ... 03.08.07, 22:24 wiec najtaniej akurat jest na www.aptecus.com. Jeszcze raz posprawdzałam, nie chyba nigdzie taniej.Sprawdziłam też na Allegro. Jak domówisz coś do 100 zł to koszty przesyłki masz za darmo, chyba że zamówisz od razu 2 opakowania. Przy okazji dostaniesz jeszcze fajne próbki kosmetyków :) Odpowiedz Link Zgłoś
agnwil Re: a jakie mACIE SPOSOBY NA ... 02.08.07, 20:02 nie mam... i chyba z rozpaczy oszaleje... Odpowiedz Link Zgłoś
agnwil Re: a jakie mACIE SPOSOBY NA ... 02.08.07, 20:03 ups... chyba sie zdublowalam... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: a jakie mACIE SPOSOBY NA PCHŁY !!! 23.08.07, 22:57 Po powrocie z wakacji stwierdziłam, że kot przyniósł nam do domu pchły. Byłam u weterynarza, kot i pies dostali już lekarstwa. Od dwóch dni nie widzę w domu żadnej pchły nawet ze szkłem powiększającym a tu do cholery wciąż mnie coś drapie!!! Weterynarz dał mi coś do wypsikania domu (biocyd) ale na stronie producenta wyczytałam o tym takie rzeczy, że boję się użyć. Macie może jakiś sprawdzony, nieinwazyjny sposób na wyrzucenie pcheł z domu? Odpowiedz Link Zgłoś
naska77 Re: a jakie mACIE SPOSOBY NA PCHŁY !!! 24.08.07, 17:52 niestety tez to przeszłam- a jestes pewna ze twoje pupile pozbyły się tych insektów? bo u mojego kota po zastosoawniu środka przeciwpchłowego(doskornego za ponad 20zeta!) nastąpiła istna inawazja! tragedia po prostu! pchły były wszędzie ! więc się wziełęam za ręczne odpchlanie -bardzo dobra jest suszarka jako szperacz we włoskach( mój kot ma długie futro w z zewnątrz wyglądało że niby wszystko jest oki, ale po dokładnym sprawdzeniu okazało się że jest całkowicie zapchlony! wogle to suszarka jest dobra, bo ciepłe powietrze przynajmniej na chwilę oszołamia pchły - i mozna je bez problemu złapać ,a tak naprawdę jak się gnidę złapie to dopiero ma się pewność że zginęła, no nie:) ...i jak wypowiedziłam pchłom bezpośrednią wojnę to wtedy to dopiero zaczął sie atak na nasz dom - tak jak mówisz drapałam się i miałam wrażenie że to coś po mnie łazi! co dzień spryskiwaliśmy wszystkie kąty zwykłym raidem...ale tak naprawdę to pomógł dopiero nasz tygodniowy wyjazd- zabrakło dawców krwi to wyginęły ! potem jeszcze dla pewności wypryskałam miejsca gdzie kot przesiadywał środkiem który dostałam na odpchlenie ( kolejnym bo z tm pierwszym już nie ryzykowałam- konkretnie jest to FIPREX) dla pewności po miesiącu zaaplikowałam kotu kolejną dawkę- wrazie jakby jakieś larwy się do niego przyczepiły(co przetrwały-bo to cholerstwo może w uśpieniu nawet kilka miesięcy wegetować) . chyba mamy spokój. a o pchłach to wiem teraz tyle że już żadna mi niegroźna-lubię poznać swego wroga;) aaa - dobry jest tez frontlein czy jakoś tak i tak naprawdę egzamin zdają jedynie te środki, które aplikuje się na skórę-czyli wnikają do krwi. pozostałe środki tak naprawdę zwalczają objawy a nie żródło, czyli zdychają pchły które śa na zwierzęciu, ale nie chronia przed kolejnymi i takie odpchlanie może trwać w nieskończoność. pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: a jakie mACIE SPOSOBY NA PCHŁY !!! 28.08.07, 22:24 Wygląda na to, że pchły zniknęły po naszej niedzielnej akcji pryskania stężonym biocydem. Mam nadzieję, że już nie wrócą. Odpowiedz Link Zgłoś
sztrumf Re: a jakie mACIE SPOSOBY NA PCHŁY !!! 10.09.07, 15:54 Kochani! Czy chcecie powiedziec,ze pchly z kota mogą przelazic na czlowieka i na cale mieszkanie?????Moj kot zlapal od golebia z ktorym walczyl na balkonie.Wykapalam go wczoraj,ale z tego co czytam to to stanowczo za malo!!!Pomozcie:( Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: a jakie mACIE SPOSOBY NA PCHŁY !!! 10.09.07, 16:30 niestety tak. Idź do weterynarza - da Ci taki olejek do wysmarowania skóry (nie sierści) kota. Nie jest drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
sztrumf ????????? 12.09.07, 12:22 Czyli mogę je miec na sobie i w calym mieszkaniu???? Slyszalam ,ze te od kotka nie przechodza na ludzi i inne przedmioty...KUpilam mu obroze specjalna.Myslisz,ze nie wystarczy?? Strasznie mi smutno,że te pchly go tak męczą..moj syneczek;) Pozdrawiam,dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: ????????? 12.09.07, 20:18 Wiesz, żaden tam ze mnie specjalista i też słyszałam, że te pchły od zwierząt na ludzi nie przechodzą ale u nas jakoś przeszły. Na szczęście temat juz od jakiegoś czasu zażegnany. Odpowiedz Link Zgłoś