Dodaj do ulubionych

Gdzie jestescie atomski i Ochman?

25.11.01, 09:08
Brakuje mi tych abstrakcyjnych watkow...
Moze zaczniemy raz jeszcze?
W przeciwnym raie znowu zaczne zakladac normalne watki...
Rhemek
Obserwuj wątek
    • Gość: fin NNNNIIIEEEEEEEEEE !!!!!! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 25.11.01, 09:10
      rhemek napisał(a):
      > Brakuje mi tych abstrakcyjnych watkow...
      > Moze zaczniemy raz jeszcze?
      > W przeciwnym raie znowu zaczne zakladac normalne watki...

Uspokuj się, bo dzwonię na policję !!

• rhemek Re: NNNNIIIEEEEEEEEEE !!!!!! 25.11.01, 09:59
        A dlaciego?
        Rhemek
        Cos ci sie stalo, napadli cie , obrabowali?
      • krotoss Do Fin'a! 25.11.01, 12:39
        Fin co Ty w niedziele rano na ATeRze robisz??? ^_^"

KroTosS
        • Gość: fin Re: Do Fin'a! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 26.11.01, 15:33
          krotoss napisał(a):
          > Fin co Ty w niedziele rano na ATeRze robisz??? ^_^"
          > KroTosS

Są tylko dwie możliwosci, wybierz tą która wydaje Ci się bardziej prawdopodobna :))
          • krotoss Re: Do Fin'a! 26.11.01, 15:38
            Gość portalu: fin napisał(a):

> Są tylko dwie możliwosci, wybierz tą która wydaje Ci się bardziej prawdopodobna
            > :))

Wybralem to bardziej prawdopodobna i mysle ze jest poprawna ^_"

KroTosS
            • Gość: fin Re: Do Fin'a! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 26.11.01, 16:01
              krotoss napisał(a):
              > Gość portalu: fin napisał(a):
              > > Są tylko dwie możliwosci, wybierz tą która wydaje Ci się bardziej prawdopo
              > dobna
              > > :))
              >
              > Wybralem to bardziej prawdopodobna i mysle ze jest poprawna ^_"
              > KroTosS

Brawo Krotoss, oczywiscie masz rację. Niestety nie był to konkurs z nagrodami (to następnym
              razem) tym razem mogę Ci tylko pogratulować słusznej dedukcji. Gratuluję.

PS. nie wiem co znaczy zastosowane przez Ciebie oznaczenie ^_" ale mam nadzieję, że nic
              złego.
    • Gość: ochman Re: Gdzie jestescie atomski i Ochman? IP: *.ipt.aol.com 25.11.01, 13:55
      rhemek napisał(a):

> W przeciwnym raie znowu zaczne zakladac normalne watki...

Rhemek - moze uscislisz: chodzi Ci o normalne watki czy o watki typu: "mezczyzni
      powinni byc zawsze mili dla kobiet" zakladane co 2 minuty?
      • krotoss Re: Gdzie jestescie atomski i Ochman? 25.11.01, 13:57
        Gość portalu: ochman napisał(a):

> rhemek napisał(a):
        >
        > > W przeciwnym raie znowu zaczne zakladac normalne watki...
        >
        > Rhemek - moze uscislisz: chodzi Ci o normalne watki czy o watki typu: "mezczyzn
        > i
        > powinni byc zawsze mili dla kobiet" zakladane co 2 minuty?

Wolnego co jak co ale watek ktory wymieniles byl akurat bardzo dobry uwazam tylko
        trafil na niewlasciwy grunt a raczej na niewlasciwy moment na forum...

KroTosS

Ps.Co do reszty Ochmanie to ^_^

• Gość: ochman Re: Gdzie jestescie atomski i Ochman? IP: *.ipt.aol.com 25.11.01, 16:44
          krotoss napisał(a):

> Wolnego co jak co ale watek ktory wymieniles byl akurat bardzo dobry uwazam
          > tylko trafil na niewlasciwy grunt a raczej na niewlasciwy moment na forum...

Kroti - z wrazenia az sprawdzilem ten watek raz jeszcze. Przeciez mowi on po
          prostu o dobrym wychowaniu. Rownie dobrze Rhemek mogl poruszyc problem dlubania w
          nosie przy stole... Natomiast masz racje, fakt ze byl to 100 watek Rhemka hurtowo
          zalozony w ciagu 48 godzin nie poprawil sytuacji.

pozdrowienia dla Ciebie, Rhemka i wszystkich forumowiczow
          • Gość: atomski Re: Gdzie jestescie atomski i Ochman? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 11:27
            Ja ze swej strony uważam "Piątkowy Dzień Myślenia Abstrakcyjnego" za zakończony
            w miniony piątek.
            Cel został osiągnięty: FORUM PRZEWRÓCONE DO GÓRY NOGAMI w atmosferze
            absurdu,abstrakcji i z uśmiechem na niektórych twarzach :))
            Ale uważam ,ze wszystko ma swoje granice:
            1. Granica pierwsza: okazuje się ,że zawracamy w połowie drogi w promowaniu
            Dnia Myślenia Abstrakcyjnego- efekt -wszyscy myślą ,zę trzem odbiło,i
            pojawiłyby się zwroty w stylu: "Idzcie się pobawić do innej piaskownicy."
            2.Granica druga: po udowodnieniu ,że jesteśmy zdeterminowani (nie przejmujemy
            się pobieżną krytką) i udowodnieniu,że można się obrócić do góry nogami i
            cieszyć z tego ,dochodzimy do drugiej rodziny granic forumowych, kochany
            rhemku: granicy znużenia,granicy cierpliwości,niszenia odświętności piątkowego
            wyczynu !!
            Czy ty chcesz,by Gwiazdka była codziennie ???

Pewnie,ze ty rhemku i Twoje posty sprowokowały ten dzień.
            Tym razem postanowiłem jednak odpuścić fali krytyki z mej strony ite praktyki
            spróbować skręcić na inne tory .
    • Gość: #kasia Re: Gdzie jestes Ochman? (ntxt) IP: 194.204.138.* 04.12.01, 17:58
      • Gość: ochman Re: Gdzie jestes Ochman? (txt) IP: 194.203.162.* 05.12.01, 10:08
        no ladnie - zostalo mi gora pare dni zycia zanim Rhemek
        mnie odnajdzie....
        ale juz jestem
        • Gość: #kasia Re: Gdzie jestes Ochman? (txt) IP: 194.204.138.* 05.12.01, 10:22
          to zaloz jakis abstrakcyjny watek zanim sie wszyscy pozagryzaja..
          • Gość: atomski Re: Gdzie jestes Ochman? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 10:50
            Witaj nasz zagraniczny korespondencie :))
            To kiedy na starych śmieciach ???
            • Gość: ochman Re: Gdzie jestes Ochman? IP: 194.203.162.* 05.12.01, 10:52
              Gosc portalu: atomski napisal(a):

> To kiedy na starych smieciach ???

na forum jestem (prawie) zawsze, w realu juz niedlugo :-)))
          • Gość: ochman watki abstrakcyjne IP: 194.203.162.* 05.12.01, 10:54
            do nich potrzebne jest duzo czasu, poniewaz trzeba uwaznie sledzic co sie dzieje
            poza tym nie widze jeszcze Rhemka, bez ktorego to wszystko nie ma sensu ;-)))
            • Gość: atomski Re: watki abstrakcyjne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 11:02
              Siostra mojej żony też tam bryka.Może nawet razem będziecie wracali ?
              :)))))))))))
              • Gość: ochman Re: watki abstrakcyjne IP: 194.203.162.* 05.12.01, 11:06
                Gosc portalu: atomski napisal(a):

> Siostra mojej zony tez tam bryka.Moze nawet razem bedziecie wracali ?

Kto to wie? Juz dziwniejsze rzeczy sie zdarzaly... :-)))
                • Gość: atomski Re: watki abstrakcyjne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 11:11
                  Jak będziesz wracał autobusem to wchodząc szepcz : halo Ela ,halo Ela ,halo
                  Ela ,halo Ela ,halo Ela ,halo Ela ,halo Ela ...
    • Gość: #kasia wesoly autobus IP: 194.204.138.* 05.12.01, 11:15
      moja kolezanka tez wraca... mozesz szeptac... Agnieszka, Agnieszka,
      Agnieszka :))) on z bydzi :)
      • Gość: #kasia Re: wesoly autobus IP: 194.204.138.* 05.12.01, 11:21
        yeyku to literowka! ONA mialo byc... Agnieszka rodzaju zenskiego jest na
        100% :)))) Ona Ona Ona
        • Gość: ochman wesoly autobus? moze... IP: 194.203.162.* 05.12.01, 16:44
          ale beze mnie
          ja wybralem szybszy srodek transportu (w cenie wesolego autobusu - zeby nie bylo...)
          • Gość: #kasia Re: wesoly autobus? moze... IP: 194.204.138.* 05.12.01, 16:47
            pls. o info jaki to srodek???? szybki, skuteczny i tani? codpipar czy apap?????
            pls pls pls
            • Gość: ochman Re: wesoly autobus? moze... IP: 194.203.162.* 05.12.01, 16:50
              neurofen liquid

tylko nie ssac!!!
              • Gość: #kasia Re: wesoly autobus? moze... IP: 194.204.138.* 05.12.01, 16:55
                poluwac rozpuszczac w wodzie?
                :)
                • rhemek Re: wesoly autobus? moze... 06.09.02, 23:43
                  w jakiej wodzie? gazowanej czy nie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka