kiniaiono 13.04.07, 11:41 Dziewczyny! Poszukuje pilnie dobrego chirurga dziecięcego dla mojego szkraba. Chodzi o dokonanie małego zabiegu. Może być z Bydgoszczy lub okolic. Jak znacie takiego to proszę o namiary!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mradwanska Re: Chirurg dziecięcy Bydgoszcz-pilne 28.04.07, 17:39 Z czystym sercem polecam dr Szmytkowską, jest ordynatorem Chirurgii dziecięcej w Bizielu, a prywatnie przyjmuje w Cenrum Gizinskich, o ile się nie mylę mają umowe na zabiegi chirurgii dziecięcej z NFZ Odpowiedz Link Zgłoś
bobimax Re: Chirurg dziecięcy Bydgoszcz-pilne 19.09.07, 09:18 Ja jeszcze polecam dr. Janik z Biziela przyjmuje też prywatnie na Karłowicza oraz dr. Kornet z Biziela. My chodzimy do dr Ratajczaka ale pod kątem urologicznym, chociaż tez jest chirurgiem dziecięcym. Odpowiedz Link Zgłoś
etxxx Re: Chirurg dziecięcy Bydgoszcz-pilne 29.10.07, 16:32 Wszyscy podani są godni polecenia ,a wiem co mówię gdyż leczyli mnie od dziecka mam teraz 31 lat .Najlepszy jest prof.Sarazzin a reszta się uczyła od mistrza:)Pozdrawiam przy okazji Odpowiedz Link Zgłoś
bobimax Re: Chirurg dziecięcy Bydgoszcz-pilne 05.11.07, 12:54 Janik operował moją córkę w maju a Sarazin asystował. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
etxxx Re: Chirurg dziecięcy Bydgoszcz-pilne 08.11.07, 15:40 Sarazin teraz asystuje,bo chłopie on jest już wiekowy bardzo . Wiedzę jednak ma ogromną i doświadczenie ja dzięki niemu żyję . Odpowiedz Link Zgłoś
bobimax Re: Chirurg dziecięcy Bydgoszcz-pilne 30.11.07, 19:35 Tak ogólnie to ja kobieta jestem. A Sarazin dokładnie tak jak mówisz asystuje. Odpowiedz Link Zgłoś
izzabelkas Re: Chirurg dziecięcy Bydgoszcz-pilne 17.02.08, 22:58 Znalazłas dobrego chirurga? Właśnie mam ten sam problem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
barbie-torun Dr Madej 18.02.08, 13:23 Dr Joanna Madej specjalista chirurgii dziecięcej Centrum Gizińscy operowała naszego synka Odpowiedz Link Zgłoś
niki-83 Re: Dr Madej 05.03.08, 16:13 tym razem ja jestem na etapie poszukiwania dobrego chirurga dzieciecewgo i pewnie wybiore któregos z podanych. A slyszał ktos moze o dr Irenie Daniluk-Matraś? Slyszalam, ze przyjmuje w Juraszu i a nie wiem czy prywatnie tez. Z gory dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
wolna-2 Re: Dr Matraś 06.03.08, 19:14 Bardzo, bardzo dobry lekarz i godny polecenia oprócz Jurasza przyjmuje w CM ZACHÓD przy Grunwaldzkiej 138 (na NFZ lub prywatnie) Akurat obecnie korzystamy z jej porad i opieki, BARDZO KOMPETENTNA i godna polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
niki-83 Re: Dr Matraś 07.03.08, 19:12 Wolna-2 a czy mogłabyś podać mi na nią jakieś namiary?? Może tel na Grunwaldzką? Z góry serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
m.agda28 Re: Dr Matraś 15.03.08, 15:34 tak dr.matraś jest świetna-godna polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
mamka30 Re: Dr Matraś 06.05.08, 12:18 polecam takze dr Matraś...Kompetentna a przy tym bardzo bardzo miła lekarka......::)))00 Odpowiedz Link Zgłoś