geo 28.11.01, 13:26 Pochwalcie sie, jesli wiecie, jaki VIP konczyl te bude. Na pewni Radek Sikorski... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eva Re: Najbardziej znani absolwenci I LO IP: *.deich.folkebibl.no 28.11.01, 14:05 masa:np.Ewa Zlotowska/slynna pszczolka Maja/-aktorka, Mariusz Max Kolonko,Jeneralski itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vampir Re: Najbardziej znani absolwenci I LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 22:07 Gość portalu: Eva napisał(a): > masa:np.Ewa Zlotowska/slynna pszczolka Maja/-aktorka, Mariusz Max Kolonko,Jener > alski itp. Jeneralski kończył szóstkę!!! Zresztą tak jak jego syn i mój kumpel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Najbardziej znani absolwenci I LO IP: 213.77.40.* 08.02.02, 22:41 CHYBA SZKOŁĘ PODSTAWOWĄ NR 6... SŁAWUŚ JENERALSKI KOŃCZYŁ II LO. NA BANK. J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Najbardziej znani absolwenci I LO IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.02, 23:20 Gość portalu: J napisał(a): > CHYBA SZKOŁĘ PODSTAWOWĄ NR 6... > SŁAWUŚ JENERALSKI KOŃCZYŁ II LO. NA BANK. > > J. Dokladnie tak bylo. Byl o klase wyzej ode mnie. Mam na mysli II LO oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voit Re: Najbardziej znani absolwenci I LO IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 15:51 Gość portalu: J napisał(a): > CHYBA SZKOŁĘ PODSTAWOWĄ NR 6... > SŁAWUŚ JENERALSKI KOŃCZYŁ II LO. NA BANK. Podstawówka to była akurat 38-ma. Jego mama też tam uczyła - w tym i mnie języka polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotion Re: Najbardziej znani absolwenci I LO IP: 195.117.130.* 15.02.03, 20:41 Jeneralski konczyl II LO, razem z moja mama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Najbardziej znani absolwenci I LO IP: 192.168.1.* 19.03.02, 15:22 Bardzo przepraszam, ale p. Jeneralski jest absolventem II LO a nie I LO - proszę nie przywłaszczać sobie "cudzych" absolwentów. K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2o Re: Najbardziej znani absolwenci I LO IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 14:43 Zdaje się, że jedna z gwiazd "jedynki" grywa aktualnie w reklamach telewizyjnych np. napój ..... moooocno owocowy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
beniu83 Re: Najbardziej znani absolwenci I LO 01.11.03, 22:28 z pewnością Jerzy Hoffmann i Maksymilian max Kolonko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELA Re: Najbardziej znani absolwenci I LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 00:46 Sikorski nie kończył LO I, ale uczył się w niej przez jeden (1) rok, a potem wyjechał z rodzicami do Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
ewka2001 Re: Najbardziej znani absolwenci I LO 03.12.01, 13:57 Radek uczył się w I przez przepisowe cztery lata. Matura 1981, profil ogólny. Zawsze był indywidualistą i wyróżniał się swoimi poglądami. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
wmrotek Re: Najbardziej znani absolwenci I LO 04.12.01, 16:03 Gość portalu: ELA napisał(a): > Sikorski nie kończył LO I, ale uczył się w niej przez jeden (1) rok, a potem > wyjechał z rodzicami do Warszawy bzdura totalna - po maturze wyjechal w latach demokracji (1981) do Anglii pracował, studiował, potem Afganistan, i dopiero Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Najbardziej znani absolwenci I LO IP: *.atr.bydgoszcz.pl 03.12.01, 17:06 geo napisał(a): > Pochwalcie sie, jesli wiecie, jaki VIP konczyl te bude. Na pewni Radek Sikorski > ... Niejaki Kulczyk, najbogatszy z Polaków wg Wprost (własciciel min. Kulczyk Holding, znacznej częsci TPSA, obecnie wielce szanowany mieszkaniac Poznania). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luj Re: Najbardziej znani absolwenci I LO IP: 10.10.70.* 04.12.01, 16:45 Mylisz się fin. Kulczyk kończył VI LO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Najbardziej znani absolwenci I LO IP: *.atr.bydgoszcz.pl 05.12.01, 07:41 Gość portalu: luj napisał(a): > Mylisz się fin. Kulczyk kończył VI LO. Poważnie? O, to przepraszam bardzo, wydawało mi się, że jedynkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vampir Re: Najbardziej znani absolwenci I LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 22:12 Gość portalu: fin napisał(a): > geo napisał(a): > > > Pochwalcie sie, jesli wiecie, jaki VIP konczyl te bude. Na pewni Radek Sik > orski > > ... > I znowu błąd!!! Kulczyk też uczył się w szóstce!!! Ludzie chyba macie dostatecznie dużo VIP-ów, żeby przestać ich podkradać najlepszej budzie w Bydgoszczy!;) > Niejaki Kulczyk, najbogatszy z Polaków wg Wprost (własciciel min. Kulczyk > Holding, znacznej częsci TPSA, obecnie wielce szanowany mieszkaniac Poznania). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Najbardziej znani absolwenci I LO IP: *.astercity.net 31.01.02, 17:09 czesc, nie wiem czy wiecie, ze nasza bude tyle, ze dawno temu konczyl Marian Rejewski, wybitny kryptograf, ktory wraz z 2 współpracowanikai rozszyfrował Enigmę! W szkole powstal nawet komitet, ktory chce upamietnic osobe Rejewskiego i postawic jego pomnik. Wyobrazcie sobie, ze ja przez 4 lata chodzenia do tej szkoly (1990-94) nidy sie o tym nie dowiedzialem. Dziwne, ze nikt o tym nie mówił. Czyżby ciało nauczycileksie nie wiedziało? W tym komitecie jest tez Radek Sikorski. Rejewski to bez watpienia nawybitniejszy absolwent pzdr marek@scibior.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko a ilu wyladowalo na trawie? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 13:14 a moze policytujemy ilu absolwentow gryzie trawe bo przedawkowalo prochy? sam znalem kilku cpunow, i juz na wislanej leza spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: Najbardziej znani absolwenci I LO IP: *.dostep.pl 17.04.02, 22:33 geo napisał(a): > Pochwalcie sie, jesli wiecie, jaki VIP konczyl te bude. Na pewni Radek Sikorski > ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: Najbardziej znani absolwenci I LO IP: *.dostep.pl 17.04.02, 22:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: Najbardziej znani absolwenci I LO IP: *.dostep.pl 17.04.02, 22:40 Ludzie!!!!!!!! On może brać udział w rankingu VIP-ów w szpitalach psychiatrycznych ( zdekomunizowanych )!!!!! To wstyd dla każdej szkoły chwalić się takim absolwentem!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pizio Re: Najbardziej znani absolwenci I LO IP: 66.238.45.* 04.02.03, 00:49 Bohdan Poręba - reżyser filmowy (absolwent 1951) Edmund Piszcz - arcybiskup w kościele katolickim (1951). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pizio Re: Najbardziej znani absolwenci I LO IP: 66.238.45.* 04.02.03, 00:49 Bohdan Poręba - reżyser filmowy (absolwent 1951) Edmund Piszcz - arcybiskup w kościele katolickim (1951). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumra Re: Najbardziej znani absolwenci I LO IP: *.rz.uni-jena.de 20.02.03, 19:36 Choc jestem absolwentem "dwojki" to dla mnie najwazniejszym uczniem (ale nie absolwentem) ILO, choc przed wojna zwalo sie ono inaczej, byl Boleslaw Micinski. I tu pytanie kto z was wie kto to taki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Najbardziej znani absolwenci I LO IP: *.deich.folkebibl.no 18.03.03, 15:32 Micinski, Boleslaw /1911-1943/,poeta, eseista,studia Fil.w W-wie, Paryzu i Grenoble. Asystent na Uw., dziennikarz radiowy.Redaktor dzialu prozy w polskim Radiu Umiera na gruzlice w 1943.Czytalam Dwa portrety i znam pobieznie eseje filoz.Podroze do pikiel. Nawet nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Najbardziej znani absolwenci I LO IP: *.deich.folkebibl.no 18.03.03, 16:10 Nie dokonczylam mysli, nawet nie wiedzialam ,ze on byl uczniem jedynki.Ja konczylam jedynke, 3/4 mojej rodziny zarowno przed wojna , po wojnie i w czasach obecnych, konczylo edukacje wtych szacownych murach, i nikt by nie wiedzial , to az dziwne.Czy pan ,albo Pani jest pewny/a/, ze to chodzi o Boleslawa. On jest uwielbiany przez polskich intelektualistow, mnie tak nie specjalnie.,sie podoba. Pozdrowienia Jedynkowiczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voit Re: Najbardziej znani absolwenci I LO IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 15:55 geo napisał(a): > Pochwalcie sie, jesli wiecie, jaki VIP konczyl te bude. Na pewni Radek Sikorski > ... Pan prezydent Kosma Złotowski tyż ... Odpowiedz Link Zgłoś