Dodaj do ulubionych

Czy ktoś widział Cholesterol?

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 21:39
Lubię podjeść i to nawet widać. Wkoło straszy sie jakimś facetem nazywającym
się Cholesterol, który zabija puszystych. O co chodzi, przecież ja mu nic nie
zrobiłem. Bać się , czy nie bać? Kończę, bo właśnie zabieram się za jajecznicę
na boczku i piwko.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bartek Re: Czy ktoś widział Cholesterol? IP: *.chello.pl 17.07.01, 22:02
      Bolo !
      Tylko szybka goloneczka z grochem może Cię uratować !
      Na deser przyjmij 0,5 kg kiebaski myśliwskiej.
      Smacznego.
      • Gość: Bolo Re: Czy ktoś widział Cholesterol? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 22:27
        Chłopie przywróciłeś mi wiarę w życie. Jak dobrze spotkać bratnią duszę i
        normalnego człowieka. Precz z małymi kaloriami, precz z sucharami, precz z
        kefirkami i lurami bez tłuszczu. Niech żyje masełko, goloneczka, żebereczka,
        bigosik i schaboszczyki. O fryteczkach nie wspomnę. No i lody, dużo lodów...
        • Gość: Sin Re: Czy ktoś widział Cholesterol? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 22:39
          Tylko nie zapomnij po tym tłustym żarciu wypić ćwiartki wódeczki w ramach
          profilaktyki przeciwzawałowej! Trzeba wypłukać tętnice etanolem inaczej
          miażdżocha i zawał przed czterdzieską.
          • Gość: Bartek Re: Czy ktoś widział Cholesterol? IP: *.chello.pl 18.07.01, 08:43
            Ćwiarteczka to dawka stanowczo za mała !
            Ja po giczy cielęcej i podwójnym rumsztyku z cebulką walę połóweczkę. I 100 g
            spirytu na apetytt.
    • Gość: jolka Re: Czy ktoś widział Cholesterol? IP: 216.104.228.* 18.07.01, 12:34
      Cholesterol to wyjątkowo wredny gość. Znam go, choć on o tym nie wie. Jest podstępny i strasznie
      obleśny. Radzę go omijać z daleka. Gdy się człowiek z nim zakumpluje, pogaarsza się
      samopoczucie. Ręce zaczynają się pocić, twarz szybciej mnabrzmiewa, krew szybcie pulsuje, wkrada
      się irracjonalny niepokój. Brrr.
      • Gość: Chudy Re: Czy ktoś widział Cholesterol? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.01, 17:03
        Czyżby chodziło o Jasiakiewicza?
        • Gość: Jasiak Re: Czy ktoś widział Cholesterol? IP: 10.10.70.* 19.07.01, 03:55
          Bardzo smieszne, panie Chudy. Baaaaardzo smieszne.
          Boki zrywac.
          Mimo wszystko pozdrawiam Pana cierpko
          Jasiakiewicz
    • Gość: Thomek Re: Czy ktoś widział Cholesterol? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.01, 17:20
      Też o nim słyszałem.
      Nieprzyjemny gość i niestety trudno go wyprosić z domu.
    • Gość: zagrabek Re: Czy ktoś widział Cholesterol? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 08:34
      Raz go widziałem we francuskim filmie animowanym pt "Było sobie życie" czy coś
      takiego. Grał go taki nieprzyjemny gościu z czerwony nosem. Ale póki co wcale a
      wcale się go nie boję i jak mam okazję zjeść dobrą goloneczkę to korzystam ile
      tylko zmieszczę w siebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka