radca 30.05.03, 00:26 www.info.bydgoszcz.pl/wydarz.asp?i=26902 radca ps. a ile szumu przy tym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: To warto zobaczyc - dali 500 zl ' politycy ' 30.05.03, 00:29 " Sprzedali flagi, obdarowali dzieci ( zdiecie uwiecznia moment wreczania koperty z 500 zl ) Wczoraj w bydgoskim Domu Dziecka "Filipek" przy ul. Stolarskiej członkowie Forum Młodych "Prawo i Sprawiedliwość" przekazali na potrzeby wychowanków 500 złotych. Pieniądze pochodzą ze sprzedaży flag narodowych przed świętem 3 Maja. - Jestem dumny i zaszczycony, że możemy w ten sposób pomóc tej placówce. Pani dyrektor robi świetną robotę. Dzięki takim ludziom ten świat ma szansę być lepszy - powiedział Tomasz Rega, przewodniczący Forum Młodych PiS (na zdjęciu wręcza kopertę z gotówką Hannie Ciurko, dyrektorowi "Filipka "). radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Re: To warto zobaczyc - dali 500 zl ' politycy ' IP: *.acn.waw.pl 30.05.03, 00:34 radca napisał: > www.info.bydgoszcz.pl/wydarz.asp?i=26902 > radca > > ps. a ile szumu przy tym Nie ma sie czym chwalić. Rega jeszcze będzie musial wiele udowodnić, żeby zmienić swoją beznadziejną opinię w moich oczach. Troche dziwne że stowarzyszenie młodych jakoś nie zadziałało w swoim środowisku aby osiągnąć kwotę ciut wyższą. Co to jest 20-50 pln od działaczy PiSu? Ale dobre i to. Odpowiedz Link Zgłoś
radca szumu co niemiara za 500 zlotych 30.05.03, 00:41 Gość portalu: ispan napisał(a): > radca napisał: > > > www.info.bydgoszcz.pl/wydarz.asp?i=26902 > > radca > > > > ps. a ile szumu przy tym > > Nie ma sie czym chwalić. Rega jeszcze będzie musial wiele udowodnić, żeby > zmienić swoją beznadziejną opinię w moich oczach. > Troche dziwne że stowarzyszenie młodych jakoś nie zadziałało w swoim środowisku > > aby osiągnąć kwotę ciut wyższą. Co to jest 20-50 pln od działaczy PiSu? Ale > dobre i to. - alez ja nie chwale, wecz przeciwnie.Uwazam,ze jest to poprostu SMIECHU WARTE Sprzedawali flagi - robili z tego dzialania pod publike.Nastepnie zebrali prase i media - gdzie sie tylko dalo - po to,by przekazac te 500 zlotych. Rega nawet nie wysilil sie - by dac cos od siebie, a przeciez dostal sie do Rady miasta i jest oplacany z publicznych pieniedzy- wiec... ? Ciekawe np. gdyby tak prywatna osoba dala od siebie 500 zlotych - to czy rowniez bylby taki medialny szum ? oj ta polityka ...(: a ludzie sie daja na takie cos chwytac. radca Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: To warto zobaczyc - dali 500 zl ' politycy ' 30.05.03, 11:22 nie wiem jak wam ale mnie on przypomina łasice :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan dupa mamamija IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 14:07 nie dogodzisz żenada nie żenada dali 500 zl malo bo malo ale nie ma co piany toczyc i to kto radca wielki filantrop czy to z takiej zawiści po fachu ?? nie jest to w dobrym tonie zresztą co to za reklama dla PiS'u dali i tyle uważam że sama idea przekazywania zysku ze sprzedaży Flag Państwowych na cele dobroczynne jest szczytna i bardzo ciekawa zamiast krytykować lepiej rozwinąć temat i za rok pomóc zebrać 5000 a to zapewne będzie coś dla domu dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: mamamija 30.05.03, 14:33 Gość portalu: pan dupa napisał(a): > nie dogodzisz żenada nie żenada dali 500 zl > malo bo malo > ale nie ma co piany toczyc i to kto radca wielki filantrop - ja przeszedlem cos podobnego tutaj na forum.Moze dlatego wiedziony doswiadczeniami z tym ukazywaniem ( zacytowano mi nawet Ewangelie ) i cos w rodzaju,ze " jak daje lewa reka - to prawa nie powinna o tym wiedziec" Dostalem takie " lanie forumowe ",ze az strach :))) Nie uwazam sie za " filantropa " i nie moge nawet nim byc.Moje dzialanie bylo spontaniczne i pod pewnym wrazeniem ( chcialem sie podzielic informacja z przyjaciolmi na forum ) ukazalem chlopakow z serwisu ; " MICRO-NET "-u. Tak sie zaczela wielka burza. > czy to z takiej zawiści po fachu ?? > nie jest to w dobrym tonie - absolutnie, nie z zawisci - lecz chodzi mi o cos calkiem innego > zresztą co to za reklama dla PiS'u dali i tyle - a jednak byla to " reklama dla PiS -u " i to dwukrotnie. 1- sza ; przy sprzedawaniu flag ( przypominalo mi to cyrk medialny ) 2- ga ; przekazanie 500 zlotych ( rowniez cyrk medialny ) > uważam że sama idea przekazywania zysku ze sprzedaży Flag > Państwowych na cele dobroczynne jest szczytna i bardzo ciekawa > zamiast krytykować lepiej rozwinąć temat i za rok pomóc zebrać 5000 > a to zapewne będzie coś dla domu dziecka - kolo Aktywnych Kobiet zebralo np. 5.700 zlotych dla dzieci w Domu Dziecka w Gluchowie - wiec .... ? Dziwne,ze akurat mialem do czynienia z tym Tomkiem Rega i Mialem okazje poznac jego " bezstronnosc " i " szlachetne cele " Jeszcze nie bylo PiS-u w Bydgoszczy i nie bylo TOMASZA MARKOWSKIEGO. Dlatego uwazam ( znajac jego wczesnie podejscia do wielu spraw ) ,ze dzialal tylko dla poPiSu medialnego. radca Odpowiedz Link Zgłoś