mallus2 26.05.07, 16:51 jakie wrażenia poza tłokiem, w dniu otwracia nowego na naszym terenie marketu lubelskiej stokrotki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kibic_mksu Re: stokrotka otwarta 27.05.07, 21:53 no niezle niezle!!!napewno lepsza 100 razy ta stokrotka od biedronki.Ciekawe ci inni na to??? Odpowiedz Link Zgłoś
cyferka00 Re: stokrotka otwarta 31.05.07, 20:53 Ja jeszcze tam nie byłam, więc nie mogę się wypowiedzieć, ale słyszałam raczej pozytywne oceny...pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
walpio60 Re: stokrotka otwarta 31.05.07, 22:31 Byłem tylko raz w sobotę na otwarcie i zniesmaczyła mnie jedna rzecz. "Ochrona" ostentacyjnie paradująca między regałami w ilości chyba 4 sztuki. Ludzie, zero profesjonalizmu, czyłem się jak jakiś przestępca, któremu cały czas ktoś patrzy na ręce. Czy nie mogli tych gości wypuścić między regały w "cywilu", żeby nie rzucali się w oczy kupującym. Wszedzie, gdzie byłem (nawet wielkich marketach) widać ochronę umundurowaną poza kasami, a jeżeli już kręcą się po stoiskach to niezauważalni. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: stokrotka otwarta 01.06.07, 12:07 walpio60 napisał: > ... "Ochrona" ... Wszedzie, gdzie byłem (nawet wielkich marketach) > widać ochronę umundurowaną poza kasami, a jeżeli już kręcą się po stoiskach to > niezauważalni. Też byłem w sobotę i co ochrony to słuszna uwaga, nawet jednemu sprzedałem butelki od octu, początkowo sie upierał ale zgodził się, później domyśliłem się, że to Achrana, ale też rozmawiałem z ciotką Celiną, miała wątpliwości co do wysokości rachunku straciła trochę czasu na reklamację , ja nie narzekać nie mam powodów za osiem pełnych toreb towaru zapłaciłem 28,31 zł , potraktowałem to jako promocję i wyjątkowe uznanie za wdzięk osobisty. W sumie to wystawiam pozytywną ocenę za miły wygląd, dotowarowanie, smpatyczną estetyczną obsługę Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_dobra_rada8 Re: stokrotka otwarta 01.06.07, 20:00 Taka frekwencja była w sobotę przed otwarciem! Zostało tam jeszce trochę towaru? Bo może wybiorę się na sobotnie zakupy. Skoro piszecie, że jest tak miło. A ochrona..... noszenie munduru zobowiązuje. Ochrona czuwa..... nad bezpieczeństwem kupujących, żeby groszek w puszce nie uszkodził ciała miłych klientów! Nawet nie przechodzi im przez głowę, żeby uczciwi ludzie zabierali towar bez zapłaty! Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: stokrotka otwarta 01.06.07, 20:19 wujek_dobra_rada8 napisał: >Nawet nie przechodzi im przez głowę, żeby > uczciwi ludzie zabierali towar bez zapłaty! Tu masz słuszną rację, ludzie miewają różne pomysła, niejedni nawet na kondomy i krawaty łaszczą się, za cenę wieloletniego wstydu... Odpowiedz Link Zgłoś
zauber07 Re: stokrotka otwarta 02.06.07, 18:32 sauber1 napisał: > Tu masz słuszną rację, ludzie miewają różne pomysła, niejedni nawet na kondomy > i > krawaty łaszczą się, za cenę wieloletniego wstydu... Że kondomy to mogę zrozumieć::))ale po co im tyle krawatów???)))) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2007 Re: stokrotka otwarta 02.06.07, 11:30 A słyszeliście ile oni zarabiają? Te panie stojące całymi dniami i uśmiechające się do Was. Ci panowie przyjmujący towar? Śmiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: stokrotka otwarta 02.06.07, 19:15 frida2007 napisała: > A słyszeliście ile oni zarabiają? Te panie stojące całymi dniami i uśmiechające > się do Was.... Bez przesady, wszędzie się tak zarabia, w dużych marketach dziewczyny z tytułem mgr nie maja więcej, a ludzi owszem i to wiele razy, może sprawa zarobków ogólnie jest problemem w naszym kraju i tu warto zwrócić uwagę , może nawet sięgnąć do pamięci, co Nam obiecywali, ci którym zaufaliśmy stawiając iksa??? Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: stokrotka otwarta 04.06.07, 16:37 byłem w piątek i powiem krótko...szału ni ma. Kobitka przy kasie gubiła się jak dzik szukający trufli, który stracił węch w ciemnym lesie. Estetyka stanowczo "in plus", poprawiło się znacznie. Wydaje mi się, ze pierwszy szał już minął, bo ludzi było bardzo mało. Odpowiedz Link Zgłoś