Dodaj do ulubionych

stokrotka otwarta

26.05.07, 16:51
jakie wrażenia poza tłokiem, w dniu otwracia nowego na naszym terenie marketu
lubelskiej stokrotki?
Obserwuj wątek
    • kibic_mksu Re: stokrotka otwarta 27.05.07, 21:53
      no niezle niezle!!!napewno lepsza 100 razy ta stokrotka od biedronki.Ciekawe ci
      inni na to???
      • cyferka00 Re: stokrotka otwarta 31.05.07, 20:53
        Ja jeszcze tam nie byłam, więc nie mogę się wypowiedzieć, ale słyszałam raczej
        pozytywne oceny...pozdrawiam.
    • walpio60 Re: stokrotka otwarta 31.05.07, 22:31
      Byłem tylko raz w sobotę na otwarcie i zniesmaczyła mnie jedna rzecz. "Ochrona"
      ostentacyjnie paradująca między regałami w ilości chyba 4 sztuki. Ludzie, zero
      profesjonalizmu, czyłem się jak jakiś przestępca, któremu cały czas ktoś patrzy
      na ręce. Czy nie mogli tych gości wypuścić między regały w "cywilu", żeby nie
      rzucali się w oczy kupującym. Wszedzie, gdzie byłem (nawet wielkich marketach)
      widać ochronę umundurowaną poza kasami, a jeżeli już kręcą się po stoiskach to
      niezauważalni.
      • sauber1 Re: stokrotka otwarta 01.06.07, 12:07
        walpio60 napisał:

> ... "Ochrona"
        ... Wszedzie, gdzie byłem (nawet wielkich marketach)
        > widać ochronę umundurowaną poza kasami, a jeżeli już kręcą się po stoiskach to
        > niezauważalni.

Też byłem w sobotę i co ochrony to słuszna uwaga, nawet jednemu sprzedałem
        butelki od octu, początkowo sie upierał ale zgodził się, później domyśliłem się,
        że to Achrana, ale też rozmawiałem z ciotką Celiną, miała wątpliwości co do
        wysokości rachunku straciła trochę czasu na reklamację , ja nie narzekać nie mam
        powodów za osiem pełnych toreb towaru zapłaciłem 28,31 zł , potraktowałem to
        jako promocję i wyjątkowe uznanie za wdzięk osobisty. W sumie to wystawiam
        pozytywną ocenę za miły wygląd, dotowarowanie, smpatyczną estetyczną obsługę
    • wujek_dobra_rada8 Re: stokrotka otwarta 01.06.07, 20:00
      Taka frekwencja była w sobotę przed otwarciem! Zostało tam jeszce trochę
      towaru? Bo może wybiorę się na sobotnie zakupy.
      Skoro piszecie, że jest tak miło.
      A ochrona..... noszenie munduru zobowiązuje.
      Ochrona czuwa..... nad bezpieczeństwem kupujących, żeby groszek w puszce nie
      uszkodził ciała miłych klientów! Nawet nie przechodzi im przez głowę, żeby
      uczciwi ludzie zabierali towar bez zapłaty!
      • sauber1 Re: stokrotka otwarta 01.06.07, 20:19
        wujek_dobra_rada8 napisał:

>Nawet nie przechodzi im przez głowę, żeby
        > uczciwi ludzie zabierali towar bez zapłaty!

Tu masz słuszną rację, ludzie miewają różne pomysła, niejedni nawet na kondomy i
        krawaty łaszczą się, za cenę wieloletniego wstydu...
        • zauber07 Re: stokrotka otwarta 02.06.07, 18:32
          sauber1 napisał:

> Tu masz słuszną rację, ludzie miewają różne pomysła, niejedni nawet na
          kondomy
          > i
          > krawaty łaszczą się, za cenę wieloletniego wstydu...

Że kondomy to mogę zrozumieć::))ale po co im tyle krawatów???))))
    • frida2007 Re: stokrotka otwarta 02.06.07, 11:30
      A słyszeliście ile oni zarabiają? Te panie stojące całymi dniami i uśmiechające
      się do Was. Ci panowie przyjmujący towar? Śmiechu warte
      • sauber1 Re: stokrotka otwarta 02.06.07, 19:15
        frida2007 napisała:

> A słyszeliście ile oni zarabiają? Te panie stojące całymi dniami i uśmiechające
        > się do Was....

Bez przesady, wszędzie się tak zarabia, w dużych marketach dziewczyny z tytułem
        mgr nie maja więcej, a ludzi owszem i to wiele razy, może sprawa zarobków
        ogólnie jest problemem w naszym kraju i tu warto zwrócić uwagę , może nawet
        sięgnąć do pamięci, co Nam obiecywali, ci którym zaufaliśmy stawiając iksa???
    • jerryone1 Re: stokrotka otwarta 04.06.07, 16:37
      byłem w piątek i powiem krótko...szału ni ma. Kobitka przy kasie gubiła się jak
      dzik szukający trufli, który stracił węch w ciemnym lesie. Estetyka stanowczo
      "in plus", poprawiło się znacznie. Wydaje mi się, ze pierwszy szał już minął, bo
      ludzi było bardzo mało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka