IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 15:09
Tyle mniej postów(mniej-więcej)ma Łódź.
Chyba jeszcze w tym tygodniu stracimy podium .

p.s.
I nie jest to wcale info dla rhemka .
Obserwuj wątek
    • krotoss Re: 500 04.12.01, 15:22
      Az lezka sie w oku kreci jak pomysle ze kiedys bydziowe forum tetnilo zyciem...
      a teraz stagnacja, przewaznie jednotematycznosc (vide Torun) i odplyw forumian.
      No ale moze cos drgnie... moze ludzie z Bydzi przestana pisac na łódzkim forum
      to sie polepszy troche u nas (nie mowie tylko o ilosci postow).

Pozdrawiam wszystkich jeszcze tu piszacych.

KroTosS
      • Gość: fin Re: 500 IP: *.atr.bydgoszcz.pl 04.12.01, 15:48
        krotoss napisał(a):
        > Az lezka sie w oku kreci jak pomysle ze kiedys bydziowe forum tetnilo zyciem...

Tak, tak KroTosS, to były czasy. Pozwólcie koledzy, że pochlipię razem z Wami nad losem naszego forum.
        I do tego chyba tak jak mówi atomski już nic nas nie uchroni od przełknięcia goryczy utraty miejsca na pudle. Ale
        przyznajmy ze skruchą, w obecnym stanie na pewno na to zaszczytne miejsce nie zasługujemy.

Pozdrowienia dla wszystkich Ostatnich Mohikanów tego forum.
        • Gość: atomski Re: 500 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 15:54
          ...przyznaję.
          A to kwiatek na grób :
          @->---
        • krotoss Re: 500 04.12.01, 15:55
          Gość portalu: fin napisał(a):

>Ale przyznajmy ze skruchą, w obecnym stanie na pewno na to zaszczytne miejsce
          >nie zasługujemy.

Tak nalezy sie ono łódzkim forumowiczom i bydziowym piszacym w Łodzi...

"Ave Caesar morituri(forumianie) te salutant!"

KroTosS

• Gość: fin Re: 500 IP: *.atr.bydgoszcz.pl 04.12.01, 16:02
            krotoss napisał(a):
            > Tak nalezy sie ono łódzkim forumowiczom i bydziowym piszacym w Łodzi...

A tutaj się z Tobą nie zgodzę. Moim zdaniem, tym bydziowym, którzy calkowicie zdradzili nas dla Łodzi, należą się
            tylko wysokie grzywny. I jeszcze jakis domiar. :))))))

• krotoss Re: 500 04.12.01, 16:05

> A tutaj się z Tobą nie zgodzę. Moim zdaniem, tym bydziowym, którzy calkowicie z
              > dradzili nas dla Łodzi, należą się
              > tylko wysokie grzywny. I jeszcze jakis domiar. :))))))

Hieh zgadzasz sie tylko wczesniej nie wyczules sarkazmu w moich literach ^_^

Pozdrawiam-KroTosS

• Gość: fin Re: 500 IP: *.atr.bydgoszcz.pl 04.12.01, 16:23
                krotoss napisał(a):
                > Hieh zgadzasz sie tylko wczesniej nie wyczules sarkazmu w moich literach ^_^
                > Pozdrawiam-KroTosS

Jesss wreszcie wiem, co znaczą Twoje ^_^ . Łamałem sobie nad tym glowę już kilka dni. Dzięki, że wyjasniłes, bo
                jeszcze trochę i złamałbym ją sobie do końca.
                Pozdr

• krotoss Re: 500(legenda dla Fina) 04.12.01, 16:31
                  ^_^ happy

^_" happy z przymrozeniem oka

-__- zazenowanie

U_U smutek

v_v mniejszy smutek

>< zlosc

O_o zdziwienie

na starczy chyba ^_^

KroTosS
                  • Gość: fin Re: 500, o dzięki, dzięki IP: *.atr.bydgoszcz.pl 04.12.01, 16:37
                    krotoss napisał(a):
                    > na starczy chyba ^_^
                    > KroTosS

O dzięki. Teraz, z tą sciągą, będę dużo lepiej rozumiął, co się dzieje na forum.
                    I am ^_^
                    Dobźie :)))
                  • da.killa Re: 500(legenda dla Fina) 04.12.01, 18:11
                    jest jeszcze x_x - martwy lub nieprzytomny w lagodniejszej wersji

da ”x_x” killa
                    • Gość: atomski Re: 500(legenda dla Fina) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 10:03
                      I tak na koniec forum fin jeszcze zdążył zrozumieć :))))

Forum bydgoskie nie jest już (od dawna) w stanie mnie mieć tylko dla siebie.
                      "To "ostatnio prowadziło bowiem do rozmów sam ze sobą ( DZIWNY JEST TEN ŚWIAT ).
                      Pomimo tego ,że już dawno minęły czasy ,gdzy z wypiekami włączałem forum nawet
                      o pierwszej w nocy :)))) i tak dzieje się tak niewiele,że -jak zauważył rhemek-
                      zdominowałem to forum :)))

@->---
                      @->---

Macie po różyczce od atomskiego :)
                      • Gość: fin Re: 500(legenda dla Fina) IP: *.atr.bydgoszcz.pl 05.12.01, 14:54
                        Gość portalu: atomski napisał(a):
                        > Forum bydgoskie nie jest już (od dawna) w stanie mnie mieć tylko dla siebie.

He, he, przewidziałem podobną reakcję, dlatego napisałem "którzy CAŁKOWICIE zdradzili ..."
                        Ty atomski nie zdradziłes całkowicie (a nawet rzekłbym wcale nie zdradziłes) więc nie obawiaj
                        się, komornik sciągający tą grzywnę do Ciebie nie zapuka (bo chyba dlatego się tlumaczysz, że
                        się tego przestraszyłes, co?).

>,że -jak zauważył rhemek- zdominowałem to forum :)))

Ty się nie zasłaniaj rhemkiem, Twoja skromnosć stanie się niedługo przysłowiowa.
                        Pozdr od zdominowanego fina (no chyba, że zdominowales tylko forum, a jego uczestników sobie
                        odpusciłes) :)))
                        • Gość: atomski Re: 500(legenda dla Fina) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 15:45

> Gość portalu: atomski napisał(a):
                          > > Forum bydgoskie nie jest już (od dawna) w stanie mnie mieć tylko dla sieb
                          > ie.
                          >
                          > He, he, przewidziałem podobną reakcję, dlatego napisałem "którzy CAŁKOWICIE zdr
                          > adzili ..."
                          > Ty atomski nie zdradziłes całkowicie (a nawet rzekłbym wcale nie zdradziłes) wi
                          > ęc nie obawiaj
                          > się, komornik sciągający tą grzywnę do Ciebie nie zapuka (bo chyba dlatego się
                          > tlumaczysz, że
                          > się tego przestraszyłes, co?).
                          >
                          > >,że -jak zauważył rhemek- zdominowałem to forum :)))
                          >
                          > Ty się nie zasłaniaj rhemkiem, Twoja skromnosć stanie się niedługo przysłowiowa
                          > .
                          > Pozdr od zdominowanego fina (no chyba, że zdominowales tylko forum, a jego ucze
                          > stników sobie
                          > odpusciłes) :)))

Zacząłem się zastanawiać kto całkowicie opuścił nasze forum na rzecz łódzkiego .
                          Poza bryndzą (czyli jednak mną ) nikt nie opuścił tego forum w w.w. sposób.
                          Dlatego napisałem :)))

• Gość: ochman Re: 500 IP: 194.203.162.* 05.12.01, 10:44
      tja....
      widze ze oskarza sie tu mnie o upadek bydgoskiego forum, a przeciez dzieki dniu piatkowej abstrakcji
      (do ktorego natchnienie dal nam nasz niezastapiony Rhemek) napisalem na tym forum 2x wiecej
      postow niz na calym lodzkim przez ostatnie 3 miesiace. takze nie tedy droga moi mili :-)))

btw: jakie macie wycieraczki przed drzwiami (czy moze powinienem zalozyc nowy watek?) ;-)))
      • Gość: atomski Re: 500 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 11:08
        Może przygotujemy coś na ten piątek ???
        :)))))))))
        • Gość: ochman Re: 500 IP: 194.203.162.* 05.12.01, 11:14
          Gosc portalu: atomski napisal(a):

> Moze przygotujemy cos na ten piatek ???

tlko jezeli Rhemek zaszczyci nas swoja obecnoscia - bez niego nie ma zabawy :-)))
          • Gość: Ted® Re: 500 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 11:37
            to lece kupic wycieraczke, albo 2
            • Gość: atomski Re: 25000 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 12:06
            • Gość: atomski Re: 25000 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 12:07
              • Gość: atomski Re: 25000 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 12:08
                (te puste posty zwalę potem na serwer ) :))
              • Gość: atomski Re: 25000 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 12:08
                Co za popieprzony serwer .Ciągle puste posty wysyła
              • Gość: atomski Re: 25000 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 12:09
                I jeszcze jeden ?
                ale chyba już
    • rhemek Re: 500 05.12.01, 12:46
      Ok.
      jestem gotowy:))))))
      to podajcie termin:)))))
      Rhemek
    • Gość: fin Atomski, KroTosS, toż to cud, cud prawdziwy !!!! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 05.12.01, 16:26
      Hej, panowie patrzcie, co się dzieje. Jak w piosence: "Umarł Maciek umarł".
      Pobiadolilismy wczoraj nad smiercią naszego biednego forum i jak za dotknięciem
      czarodziejskiej różdżki nasze forum OŻYŁO ! ! ! ! !
      Dzisiaj tyle postów, co w "piątek absurdu" (tylko sensowniejszych).
      A własnie, piątek, jak umówimy jakąs godzinę, to także będę.
      Pozdr
      • Gość: #kasia Re: Atomski, KroTosS, toż to cud, cud prawdziwy !!!! IP: 194.204.138.* 05.12.01, 16:31
        hmmm... no tak
      • krotoss Re: Atomski, KroTosS, toż to cud, cud prawdziwy !!!! 07.12.01, 15:29

> Hej, panowie patrzcie, co się dzieje. Jak w piosence: "Umarł Maciek umarł".
        > Pobiadolilismy wczoraj nad smiercią naszego biednego forum i jak za dotknięciem
        >
        > czarodziejskiej różdżki nasze forum OŻYŁO ! ! ! ! !

Hieh jak to spiewal pewien "krolewski" zespol: "przedstawienie musi trwac" ^_^ z
        nami czy bez nas na szczescie na razie z nami.

KroTosS
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka