rhemek 04.12.01, 18:35 Zawsze odpowiada madrze i w przemyslany sposob. widac ze jest inteligentna i daleko w zyciu zajdzie. Naprawde warto z nia rozmawiac. Rhemek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
da.killa Re: # KASIA - NAJLEPSZA ROZMOWCZYNI W NECIE. 04.12.01, 18:38 chcesz sie z nia umowic, czy co? wazeline wciskasz okrutna!!!! da ”wazelina” killa Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: # KASIA - NAJLEPSZA ROZMOWCZYNI W NECIE. 04.12.01, 18:42 Nie, po prostu ja lubie:))))))) I tyle!!!!!!! Wiem ze to wazelina, ale nic na to nie poradze.:))))))) Rhemek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królik Re: # KASIA - NAJLEPSZA ROZMOWCZYNI W NECIE. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 21:47 a dlaczego tak uwazasz? Ja nie widze nic nadzwyczajnego w jej wypowiedziach,. Przeciętne jak i cała reszta. Pewnie to Twoja laska. Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: # KASIA - NAJLEPSZA ROZMOWCZYNI W NECIE. 04.12.01, 21:50 Insynuacje. Ja mam Inna kobiete , ktora kocham, A #kasie po prostu lubie. I to jest moja opinia. Wy mozecie miec inne, ale nie wyjezdzajcie tak do mnie osobiscie:))))))0 Rhemek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kroolik Re: # KASIA - NAJLEPSZA ROZMOWCZYNI W NECIE. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 22:05 dlaczego? a może to milosc nieodwzajwemniona, i tak chcesz ja zdobyć? Kasia to po prostu starszy facet z baczkami , broda i wasami, udaje mlodke i sie dobrze bawi. aha,ty ja znasz osobiscie, czyli bez wzjemnosci. dawny zwyczaj - "Krzyzacy" by Sienkiewicz- nakazywal: "a kto powie ze inna piekniejsza niz kasia, tego na boj wyzywam to ty taki fulke de Lorche? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw Re: # KASIA - NAJLEPSZA ROZMOWCZYNI W NECIE. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 21:42 to twoja ocena. niczym specjalnym sie nie wyroznia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhemun Re: # KASIA - NAJLEPSZA ROZMOWCZYNI W NECIE. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 22:04 toż to śmierdzi wazeliną Rhemunie. Uprzejmość do wyżygania. Proponuję zamieszczanie wypowiedzi na twój temat w odmiennym tonie. Powiesz, że to nie ładnie. Tak samo nie ładnie jest się przypodchlebiać w tak nachalny sposób. to sie nazywa dupolizanie , fuj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: # KASIA - NAJLEPSZA ROZMOWCZYNI W NECIE. 04.12.01, 22:05 twoje zdanie. I mnie nie obchodzi. Pa Rhemek Odpowiedz Link Zgłoś