kobra002 08.07.07, 13:00 Ale się narobiło sekta mamrocząca zjechała do Czestochowy. Nie ma już żadnej świętości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujek_dobra_rada8 Re: zlot moherów 08.07.07, 21:18 Nie ma już żadnej > świętości. Oj pojechali wszyscy po bandzie. Towarzystwo wzajemnej adoracji. Z Premierem RP na czele! A na urodziny byłego Prezydenta nie pojechał......... Odpowiedz Link Zgłoś
patriota7 Re: zlot moherów 08.07.07, 21:20 Ojciec Dyrektor powiedział, co mu na wątrobie leży... wiadomosci.onet.pl/1568165,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_dobra_rada8 Re: zlot moherów 08.07.07, 21:37 Aż chce się śpiewać........ Ojciec Dyrektor naszym przyjacielem jest.......... ....i jeszcze jeden i jeszcze raz .......... cała sala - rączki w górę! Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_dobra_rada8 Re: zlot moherów 08.07.07, 21:40 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=9003629&rfbawp=1183923540.855 Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: zlot moherów 08.07.07, 21:50 wujek_dobra_rada8 napisał: > <a href="wiadomosci.wp.pl/ A co chcecie, ładne słowa padły, gdyby nie ta złamana noga, też bym był na tym wielkim wydarzeniu, a o. Tadeusz gdyby Nas się nie czepiał też był by całkiem cool. Myślę że w dobrym kierunku się to wszystko rozwija i ta duchowa odnowa w narodzie cieszy... Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_dobra_rada8 Re: zlot moherów 08.07.07, 21:56 > > gdyby nie ta złamana noga, też bym był na tym > wielkim wydarzeniu, a co? Bozia pokarała i nóżka w gipsie. Myślę że w dobrym kierunku się to wszystko rozwija i ta duchowa odnowa w > narodzie cieszy... Ojciec Dyrektor naszym przyjacielem jest..... a nie chce mi się z Wami gadać(pisać). Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: zlot moherów 08.07.07, 22:05 wujek_dobra_rada8 napisał: > a co? Bozia pokarała i nóżka w gipsie. Nie, uchroniła przed złamaniem karku. Zostań po pis z z Nami trochę, co Ci szkodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
bambaryla10 Re: zlot moherów 08.07.07, 23:11 cośię stało,że nasze kólko mohrrowych dewot i bigotów nie pojechało nawet chóry nie wybrały się nie miał kto zasponsorować,a co nie łaska za swoje!!! Oj O.dyrektor pogniewa się Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: zlot moherów 09.07.07, 00:24 bambaryla10 napisał: > Oj O.dyrektor pogniewa się Ja wysłałem poleconym swoje zwolnienie, myślę że bez uzasadnionej wątpliwości zostanie mi usprawiedliwiona nieobecność? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: zlot moherów 09.07.07, 00:52 sauber1 napisał: > bambaryla10 napisał: > > > Oj O.dyrektor pogniewa się > > Ja wysłałem poleconym swoje zwolnienie, myślę że bez uzasadnionej wątpliwości > zostanie mi usprawiedliwiona nieobecność? W uzupełnieniu informacji dodam że ewentualnie hojnością odkupię "grzech" Odpowiedz Link Zgłoś
pd15 Re: zlot moherów 09.07.07, 08:43 Nic tylko się cieszyć, że na ten zlot pojechal sam premier IV RP i rzekl, święte slowa o tym jakoby cala Polska byla tam z nim. A jeszcze do tego zaprosil do koalicji we wspólrządzeniu samego Ducha Świętego to jak nic problemy rozwiążą się same i niebawem Polska to będzie kraj mlekiem i miodem plynący a już napewno życie będzie chronione od chwili poczęcia do naturalnej śmierci... Dla mnie to zjazd obludników i faryzeuszy oraz fanatycznych wyznawców ojca Rydzyka, który glosi wiadomo co. Odpowiedz Link Zgłoś
bzyku654321 Re: zlot moherów 09.07.07, 08:51 TEZ MIAŁEM POJECHAĆ ALE Z CZASEM NIE WYSZŁO. Odpowiedz Link Zgłoś
bzyku654321 Re: zlot moherów 09.07.07, 11:24 BEZ PRZESADY BAMBARYŁŁO. TYLKO TAKI FAJNY FOLKLOR NARODOWY. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: zlot moherów 09.07.07, 16:31 bzyku654321 napisała: > BEZ PRZESADY BAMBARYŁŁO. TYLKO TAKI FAJNY FOLKLOR NARODOWY. Może "walką duchów" albo "zimna wojna", a mówią że kościół i kościół RM, daleko od polityki??? No to mamy kolejny "festyn" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: zlot moherów 09.07.07, 19:45 Ojciec dyrektor stał się nie tylko guru, ale także dyktatorem mody!!! Koleś ma łeb do interesów, s do tego błogosławieństwo i wsparcie samych karłowatych kaczorów i sukces murowany!!! przynajmniej nasz premierek (bo premier to za duże słowo) nie odstaje wzrostem od starych babć...jak mu bardziej łysinka przejrzy to moze założy tupecik w kolorze moheru. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: zlot moherów 09.07.07, 20:57 jerryone1 napisał: > Ojciec dyrektor ... I po ptokach, znów nastała jasność...Minister sportu podał się do dymisji Odpowiedz Link Zgłoś
kobra002 Re: zlot moherów 09.07.07, 21:08 No i się narobiło. Najpierw ukryta krytyka władzy -Tadeusz zaszalał na "wykładach" i kiedy media o tym trabiły około 15.00. red. WPROST powiedział że Min Ziobro napewno coś znajdzie żeby sprawka z Rydzykiem poszła w cień. I co się okazało CBA /policja szukająca haków/, ciach- Lepera, ciach Lipca. Zawsze tak jest( przy sprawie taśm Begerowej też chyba tak było) należy rozpętać coś w mediach żeby się od nich odczepili, postraszyć wczesniejszymi wyborami. A swoją drogą jak myślicie będą, czy to tylko obiecanki cacanki? Odpowiedz Link Zgłoś
pd15 Re: zlot moherów 10.07.07, 08:00 Tadeusz Rydzyk w Toruniu mieszka czarną sukienkę ma ten koleżka. Uczy prostaczków noce i ranki ze swej radiomaryjnej czytanki. Leje na serce miód swoim gościom beret z antenką czesząc z lubością. Geja i Żyda czuje z daleka niewiernych ściga niczym bezpieka. Kościół do góry wierzchem wywraca psoci, figluje - to jego praca. Glemp grozi palcem: Rydzyk łobuzie a Tadzio z uśmiechem nadyma buzię. Pieronek błaga: daj na wstrzymanie! a on rozkręca nową kampanię. Życiński prosi: raz odpuść sobie! a Rydzyk - z Radiem co zechcę zrobię! Lech go popiera, Jarosław chwali a sztab ministrów pokłony wali. A gdy mu ktoś buzię zamknąć próbuje armię beretów mobilizuje. Mohery wielbią swego Pasterza bez jego Radia, nie ma pacierza. I mnie już Tadzio zamącił w głowie wspieram go w myślach, uczynkach, mowie. I wciąż pracuję na swe zbawienie pompując rentę w jego kieszenie! Odpowiedz Link Zgłoś
pd15 Re: zlot moherów 10.07.07, 08:07 Drobne sprostowanie - Ale mnie Tadzio nie zamąci w głowie nie będę go wspierać w myślach, uczynkach, mowie. Nie będę pracować na swe zbawienie pompując kaskę w jego kieszenie! Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_dobra_rada8 Re: zlot moherów 10.07.07, 13:03 I o to chodziło wielebnemu. Jeden telefon do premiera - trzeba odwrócić uwagę pismaków od mojej świętej osoby! I już. Endi L. był najbliżej albo on wyciągnął zapałkę. Trzeba się poświęcić dla dobra Ojca Dyrektora! Odpowiedz Link Zgłoś
pd15 Re: zlot moherów 10.07.07, 13:13 > wsparcie samych karłowatych kaczorów i sukces murowany!!! Rydzyk Kaczorom jest tak potrzebny jak rybie woda. Oni już sklócili się i zadarli ze wszystkimi mediami, toteż jedyna tuba jaka im zostala to wlaśnie toruńskie radio i telewizja. A gdzieżby mieli się produkować politycy PiS-u jak na tejże antenie... Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: zlot moherów 10.07.07, 14:28 pd15 napisała: > Oni już sklócili się i zadarli ze wszystkimi mediami, toteż jedyna tuba jaka im > zostala to wlaśnie toruńskie radio i telewizja. Nie ma co narzekać to wszystko dla Naszego dobra, a nawet może dla zbawiania niejednej zagubionej duszy...??? Oby tylko nie pomroczność jasna... Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_dobra_rada8 Re: zlot moherów 10.07.07, 14:47 Na straganie w dzień targowy Takie słyszy się rozmowy: "Może pan się o mnie oprze, Pan tak więdnie, panie koprze." "Cóż się dziwić, mój szczypiorku, Leżę tutaj już od wtorku!" Rzecze na to kalarepka: "Spójrz na rzepę - ta jest krzepka!" Groch po brzuszku rzepę klepie: "Jak tam, rzepo? Coraz lepiej?" "Dzięki, dzięki, panie grochu, Jakoś żyje się po trochu. Lecz pietruszka - z tą jest gorzej: Blada, chuda, spać nie może." "A to feler" - Westchnął seler. Burak stroni od cebuli, A cebula doń się czuli: "Mój Buraku, mój czerwony, Czybyś nie chciał takiej żony?" Burak tylko nos zatyka: "Niech no pani prędzej zmyka, Ja chcę żonę mieć buraczą, Bo przy pani wszyscy płaczą." "A to feler" - Westchnął seler. Naraz słychać głos fasoli: "Gdzie się pani tu gramoli?!" "Nie bądź dla mnie taka wielka" - Odpowiada jej brukselka. "Widzieliście, jaka krewka!" - Zaperzyła się marchewka. "Niech rozsądzi nas kapusta!" "Co, kapusta?! Głowa pusta?!" A kapusta rzecze smutnie: "Moi drodzy, po co kłótnie, Po co wasze swary głupie, Wnet i tak zginiemy w zupie!" "A to feler" - Westchnął seler. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: zlot moherów 10.07.07, 16:39 wujek_dobra_rada8 napisał: > > Na straganie w dzień targowy > Takie słyszy się rozmowy: > ... > "Moi drodzy, po co kłótnie, > Po co wasze swary głupie, > Wnet i tak zginiemy w zupie!" > "A to feler" - > Westchnął seler. niezmiennie na czasie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte Kaczor rozwalil koalicje komuchy jak ryby geby 10.07.07, 18:12 pootwieraly:))))))) Moim komentarzem bedzie kilka starych dowcipow. Chuck Norris policzył do nieskończoności. Dwa razy. Jarosław Kaczyński robi to samo. Na palcach jednej ręki. Teoria ewolucji nie istnieje. Tylko lista stworzeń, którym Chuck Norris pozwolił żyć... ...na polecenie Jarosława Kaczyńskiego. W domu Chucka Norrisa nie ma drzwi. Tylko ściany, przez które przechodzi. Jarosław Kaczyński nie przechodzi przez ściany. One się przed nim rozstępują. Chuck Norris może podzielić przez zero. Mimo to wie, że sam jest zerem. Świetnie wie, przy kim. Chuck Norris zamówił big maca w Burger Kingu. I otrzymał. Jarosław Kaczyński nie musi niczego zamawiać. Energię czerpie z kosmosu. Niektórzy noszą koszulki z Chuckiem Norrisem. Chuck Norris nosi koszulkę z Jarosławem Kaczyńskim. Nie od razu Kraków zbudowano? Chuck Norris zbudował. Dostał takie polecenie. Od Lecha Kaczyńskiego. Jarosław Kaczyński nie zajmuje się takimi drobiazgami. Bóg rzekł: "Niech stanie się światłość". Chuck Norris na to: "Mówisz i masz"... ...i gorzko tego pożałował. Nie zauważył stojącego obok stwórcy Jarosława Kaczyńskiego. Chuck Norris gra w rosyjską ruletkę z całkowicie nabitym rewolwerem. I wygrywa. Jarosław Kaczyński robi to samo z dwoma rewolwerami. Chuck Norris jest tak twardy, że słucha Mandaryny. Jarosław Kaczyński jest tak twardy, że Mandaryna słucha jego. Nie istniala inkwizycja. To byl Chuck Norris. Nie istnieje koalicja. To jest Jarosław Kaczyński. Chuck Norris jest niewidzialny dla radarów. Jarosław Kaczyński jest niewidzialny dla Leppera. Chuck Norris ma dwie prędkości: Chodzenie i Zabijanie. Jarosław Kaczyński decyduje, którą ma włączyć. Ja Kaczora lubie i juz sie boje. Co czuja jego wrogowie - wole sobie nie wyobrazac. - Cebea, otwierac! Moze pan skorzystac z lazienki, nagana prosze pokwitowac. Tu jest lufa, tu magazynek, spust naciskamy kciukiem. Odpowiedz Link Zgłoś