Dodaj do ulubionych

nożżżż....... ustawki

30.05.25, 12:06
Jadę w tramwaju przed chwilą, i siedzi sobie czterech ok 17-18latków. I opowiadają sobie na głos, radośnie i z satysfakcją, jak to kiedyś po jakichś meczach (czy innych zlotach mięśniaków) to szli grupą, szaliki mieli i koszulki, i gonili gościa z przeciwnej drużyny, a on w koncu się przewrócił i się tak kulił i skomlał na tej ziemi "dajcie mi spokój, nie ruszajcie mnie!, dajcie spokój!" . No i ci czterej w tramwaju, na głos, nie wstydząc się tego , hahah jakie to było zabawne i śmieszne, haha.

Nożżż.. no nie. Jeśli ten standard ma być na salonach i jako normalność w miejscach publicznych - to jest mój sprzeciw.
Choć Trz nigdy zbytnio nie lubiłam.
Obserwuj wątek
    • asia.sthm Re: nożżżż....... ustawki 30.05.25, 12:11
      Oni z Zàbek byli jak ta sławna ich kuzynka.
      Powinnaś to zaznaczyć a nie że dimyślać się trzeba 😩
    • bartello_osi Re: nożżżż....... ustawki 30.05.25, 12:12
      Wiadomi, że coś takiego się dzieje. Ale to, do jasnej anielki, niech siedzą jako patologia pod ziemią w swoich szemranych towarzystwach i niech to będzie wstydem dla zwykłych obywateli, a nie że norma.
    • dekoderka Re: nożżżż....... ustawki 30.05.25, 12:15
      Tylko jak to się ma do tytułu wątku?
      • bartello_osi Re: nożżżż....... ustawki 30.05.25, 12:28
        A jak niby się nie ma?
        Młodzież, nie wyglądająca na patologiczną, na głos i bez wstydu a wręcz z dumą publicznie chwali się, że się napierdz... z szalikowcami z niezaprzyjaźnionej drużyny i poniżała chłopaka tych drugich którego udało się im dopaść. I jakie to było śmieszne poniżyć kogoś strasząc w kilku pobiciem.

Nie chcę społeczeństwa gdzie coś takiego nie jest wstydem i młodzież tym się publicznie chwali.
        • dekoderka Re: nożżżż....... ustawki 30.05.25, 12:35
          Pogoń za kibolem innej drużyny to nie ustawka.
    • abria Re: nożżżż....... ustawki 30.05.25, 12:17
      TaK: prawicowosc to patologia i wole isc obok teczowego marszu niz marszu "rodzin" czy innego kibolstwa.
    • arthwen Re: nożżżż....... ustawki 30.05.25, 16:21
      Najwyraźniej takiej patoli mamy w Polsce tyle, że wybory może o włos wygrać uzależniony kibol, który dorabiał na boku na sutenerstwie.
      • hrasier_2 Re: nożżżż....... ustawki 30.05.25, 16:27
        arthwen napisał(a):

> Najwyraźniej takiej patoli mamy w Polsce tyle, że wybory może o włos wygrać uza
        > leżniony kibol, który dorabiał na boku na sutenerstwie.
        > Mając 16 lat. Co za bzdury.
        • iwles Re: nożżżż....... ustawki 30.05.25, 16:36
          hrasier_2 napisał:

> Co za bzdury.

Co jest bzdura? Że wygra Nawrocki?
          😁

• bene_gesserit Re: nożżżż....... ustawki 30.05.25, 16:30
      Właśnie się zastanawiałam, czy ustawki jako wzór męskości, nowa normalność i generalnie powód do dumy nie tylko wśród patoli, recydywistów i dilerów będą miały wpływ na młodych mężczyzn. No chyba nie ma się nad czym zastanawiać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka