Gość: Maciej IP: *.multipc.com.pl 19.06.03, 18:03 no to zaczęła sie wojna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciej Re: Miasto dąży do konsolidacji piłkarskich klubó IP: *.multipc.com.pl 19.06.03, 18:06 "Ten klub za kilka dni podejmie jeszcze decyzję o przekazaniu swej drugiej drużyny, która w tym sezonie wywalczyła awans z V do IV ligi, zawiązanemu 2 miesiące temu Stowarzyszeniu Piłkarskiemu Zawisza. Stowarzyszenie przejmie finansowanie tej drużyny w IV lidze." Jakiej drugiej drużyny?????????Facet czy ty jesteś nienormalny???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: Miasto dąży do konsolidacji piłkarskich klubó IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 18:39 Powiedzcie mi dla kogo chcecie robic ta 2 lige??? Dla tych 100 osob?? Czy wy nie rozumiecie,ze podstawa dobrej druzyny,za ktora sa kibice,atmosfera jest druzyna Zawiszy w 4 lidze???Malo wam jeszcze ze na 5 lidze bylo 1500 osob,a na Chemiku w 3 lidze bylo tyle przez caly sezon??? Jak chcecie to sobie robcie 2,a nawet 1 lige,ale tam NIGDY nie bedzie takiej atmosfery jak na prawdziwym Zawiszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wksz@wisza Re: Miasto dąży do konsolidacji piłkarskich klubó IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 19:15 Bydgoszcz Moim Miastem Zawisza Moim Klubem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Miasto dąży do konsolidacji piłkarskich klubó IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 19:38 kolejny debilny pomysl!!! bawcie sie z ta fuzja sami!! moze uzbieracie 100 emerytow na trybunach!! W BYDGOSZCZY TYLKO ZAWISZA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: Miasto dąży do konsolidacji piłkarskich klubó IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 22:47 Wszystkich tych pseudodziałaczy pojebało, na siłe tworza jakiegoś dziwoląga co i tak w przyszłości nie będzie miało racji bytu, znając życie i to sie rozjebie z czasem. Te qrwy nie widza że piłka to ZAWISZA ,ta z kibicami a nie jakiś zbowit na ch/zawiszy co i tak ludzi nie przyciagnie, Jeszcze do tego dojdzie że pyde w to wkręcą i wtedy bedzie zajebista fuzja z graczami pydy na naszym boisku. Płakać się chce co ci ludzie robią . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba Re: Miasto dąży do konsolidacji piłkarskich klubó IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 20.06.03, 00:30 Kolejna "mądra" decyzja tych pajaców. I po co im ta fuzja? Kto tam będzie chodził? Chyba tylko 50 emerytów z Leśnego. To okrutne ale za parę lat ten młyn przestanie istnieć. I co wtedy? Każdy myślący człowiek w tym mieście wie, że piłkę w Bydgoszczy można budować tylko i wyłącznie w oparciu o ZAWISZĘ. Obojętnir czy się to komuś podoba czy nie. To u nas są prawdziwi i liczni kibice. I to u nas jest wspaniała atmosfera jakiej nigdy nie będzie na meczach tego dziwnego tworu. Czy oni nie widzę, że na 5 lidze na ZAWISZY na meczu z Unislavią było tylu widzów co na Chemiku przez prawie cały sezon? Ale jak ktoś jest ślepy to nic sie nie poradzi. O przepraszam. My coś na to poradzimy. W BYDGOSZCZY TYLKO ZAWISZA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Miasto dąży do konsolidacji piłkarskich klubó IP: 212.122.213.* 20.06.03, 12:34 Wczoraj już mi sie nie chciało wiekszego posta dać jak przeczytałem te bzdury. Na spokojnie sobie wypunktowałem pewne sprawy. Ale po kolei: 1.Za sport w mieście biorą się osobnicy niekompetentni - czyli konserwator zabytków oraz pełnomocnik do zwalczania korupcji, potem dyr. polonii a ostatnio pełnomocnik do spraw sportu zawodowego (od listopada do czerwca zdążył jak widać pełnić 3 funkcje)Ciekawe kiedy Dombrowicz go przerzuci na kolejny odpowiedzialy odcinek:) 2.Prezes Chemika Andrzej Będziński twierdzi:"To optymalne rozwiązanie na dziś. W przyszłości będziemy chętnie zmierzać do utworzenia sportowej spółki akcyjnej, ale do tego potrzebujemy więcej czasu i akcjonariuszy z pieniędzmi" Otóż mowa o spółce jest dokładnie od 2 lat.Wtedy to pojawił się osobnik Michał Sawka, który kandydował na posła i jak dobrze pamietam miał sie zająć przyciągnięciem kapitału.Czyli dalej działacze chemika maja głowy w chmurach, bo jak widać pan Sawka szybko zniknął z pola widzenia i ze spólki wyszły nici. 3.wiceprezes Zawiszy Paweł Matuszak "Są efekty naszej dwuletniej współpracy. Drużyna była w tym sezonie bliska drugiego miejsca i teraz mądrze kierowana może zapukać do II ligi". Następny osobnik oderwany od rzeczywistości, skompromitowany wycofaniem Zawiszy z 2 ligii w 1998 roku. Pytam się jakie są efekty???Dwa lata temu zapowiadano po fuzji awans do 2 ligi. Wszyscy twierdzili, że z takim składem nie bedzie problemu awansować.Rzeczywistośc szybko zweryfikowała te plany.Pustki na trybunach, walka do przedostatniej kolejki o utrzymanie.Drugi sezon to również brak awansu-za 3 miejsce nagród nie dają.Ponadto kiedyś ten twardogłoiec z chemika Kuźniacki stwierdził, że zawodnicy Zawiszy, oprócz Łukaszewskiego i Gajewskiego tylko uzupełnili skład.To sie pytam co robi w takim razie w chemiku reszta zawodników Zawiszy????Nastepna kwestia "efektów współpracy" to pozostawienie bez środków drużyny Zawiszy, która spadała do V ligi. Naprawdę świetny efekt panie Matuszak.Można dodać do tego takie sprawy, jak kłamstwa Kuzniackiego dotyczące nazwy (że zespól może sie nazywać Zawisza/chemik). 4."Zadaniem Chemika/Zawiszy jest awans do II ligi.Jednak, by spełnić plan drużyna nie może doznać osłabień". A duzo na to wskazuje, że dozna. Piętka i Krawczyk do janikowa, Semenowicz chce wrócić do Inowrocławia, a Ziemińskiego chce Arka. Czyli czterech podstawowych zawodników może odejść, bo "nie mają kontraktów ze swymi klubami i rywale mogą ich zabrać praktycznie bezpłatnie". I oni chcą teraz walczyć o 2 ligę?Bez komentarza. 5.Red.Borakiewicz napisał "Od awansu dzieli ten połączony zespół tylko mały krok i warto mu dopomóc, by tylko II-ligowy zespół może liczyć na pojawienie się sponsorów i powołanie spółki". No to ja podaje trzy przykłady-Korona Kielce, Cracovia Kraków, Piast Gliwice. Te drużyny wystepowały w 3 lidze (Piast i Cracovia awansowały) i jakoś udało się przyciagnąć sponsorów.Tyle, że te kluby maja tradycje i kibiców, których twór-dziwoląg chemik nie ma i nigdy nie bedzie miał. A my czekamy na umowę z klubem i obiecujemy, ze sie nie damy! Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Miasto dąży do konsolidacji piłkarskich klubó 20.06.03, 13:23 Boze i wy uwazacie sie za prawdziwych kibicow? jestescie odpowiednikami kiboli Legii ktorzy najlepiej kibicuja w tramwaju demolujac go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Miasto dąży do konsolidacji piłkarskich klubó IP: 212.122.213.* 20.06.03, 14:10 nie odzywaj sie dziwolągu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Miasto dąży do konsolidacji piłkarskich klubó IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.06.03, 14:54 sluchaj rhemek!! nie powinienes wogole zabierac glosu, bo po twoim debilnym wpisie wiem tylko 3 rzeczy: 1. gowno sie znasz na pilce 2. nigdy nie byles na meczu 3. twoj swiatopoglad mozna porownac do progarmu "pod napieciem" na tvnie. Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Miasto dąży do konsolidacji piłkarskich klubó 20.06.03, 17:51 krotko. ilu kibicow przychodzi na pilke w bydgoszczy i dalczego tak sie dzieje? odpowiedz na to pytanie stanowi klucz do rozwiazania probleu. zgadzam sie z rhemkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Miasto dąży do konsolidacji piłkarskich klubó IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.06.03, 19:20 widac, ze ty tez sie nie znasz na pilce. Moja odpowiedz... W klubach bydgoskich wyglada to tak: - 3 liga chemik - srednia widzow 100 osob na mecz, najwiecej 300 osob w meczu na szczycie z blekitnymi - 3 liga polonia - srednia widzow 100, najwiecej chyba 300 na derbach z chemikem - 5 LIGA ZAWISZA - srednia u siebie 500, na wyjazdach ponad 100, najwiecej u siebie 1500 co jest wynikiem jak na 5 lige bardzo dobrym na skale kraju!!! i mi tutaj glupot nie piszcie, ze ludzie nie chca chodzic na pilke! ludzie chca chodzic, ale TYLKO NA ZAWISZE bo to klub z tradycjami i jedyny, ktory ma prawdziwych kibicow!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: Miasto dąży do konsolidacji piłkarskich klubó IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.03, 19:21 Jak się monki nie znacie na pilce to sie nie wpisuj. Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Miasto dąży do konsolidacji piłkarskich klubó 20.06.03, 19:37 zgadza sie, na pilke nie chodze i przez to nie mam takiego dobrego pojecia. kopana ogladam w tv w kazdy weekend (lige polska, angielska, czasem hiszpanska no i oczywiscie reprezentacje) - jestem zwyklym kibicem, zadnym fanatykiem. dlaczego nie chodze na pilke?proste. nie ma pierwszej ligi w Bydgoszczy - nie zalezy mi na zadnym konkretnym klubie, barwach klubowych. chce tylko ogladac pilke na wysokim poziomie -zwisa mi czy bedzie to chemik, zawisza czy polonia czy wszystkie razem wziete. teraz pytanie czy pilka powinna byc dla fanatykow (niekoniecznie w zlym tego slowa znaczeniu) - czy dla zwyczajnych ludzi. jestem przekonany, ze w przypadku w ktorym w bydgoszczy bedzie I liga kibicow przybedzie radykalnie. moja teza jest taka - ludzie chca ogladac pierwszoligowa pilke ale nie musi to byc za wszelka cene zawisza. pewnie mnie zaraz zlinczujecie (szczegolnie za te barwy) ale wydaje mi sie, ze takich jak ja jest w Bydgoszczy znacznie wiecej (mze to i zle).pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Miasto dąży do konsolidacji piłkarskich klubó 20.06.03, 21:47 Czesc. WY NIE MACIE PRawa wypowiadac sie w imieniu wszystkich kibicow w bydgoszczy. Ja tu juz nie mieszkam, ale chcialbym zeby polaczone bydgoskie kluby weszly do i ligi. Wiecie ze w wawie nikt juz nie pamieta o Zawiszy? A Do kiboli legii przyrownalem was dlatego, ze w wawie Przez takich kibicow Jak wy Legia ma wiecej przeciwnikow niz kibicow. I dlatego klub upada. Kogo tak naprawde interesuje WASZ Zawisza? Nawet pisac nie umiecie poprawnie(kibic piszacy klub przez u zamkniete:))) I Jeszcze raz powtarzam: W bydzi bedzie kilka tysiecy kibicow ktorzy pojda na taka pierwsza lige. A wy lepiej nie chodzcie. BO przez takich jak wy polska liga upada... I mozecie sobie na mnie skakac:) Nie boje sie was!!! RHEMEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: Miasto dąży do konsolidacji piłkarskich klubó IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.06.03, 22:06 debil ,a bać się powinieneś zacząć bo nie znasz dnia ani godziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Miasto dąży do konsolidacji piłkarskich klubó IP: *.multipc.com.pl 20.06.03, 22:49 Monk odpowiem Ci na Twój post później, bo masz jakies argumenty, a ten debil rehmek czy jak mu tam frajer w dupe jebany niech sie ciągnie bo nową rzczywistość wymyśla szmaciarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba Re: Miasto dąży do konsolidacji piłkarskich klubó IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 20.06.03, 22:59 Rhemek ty jesteś pierdolnięty jakiś. Jebnij się w łeb zanim zaczniesz wypisywać takie pierdoły. Jakbym cię dorwał to od razu byś zmądrzał gnido jedna. Wielki chuj ci w dupę frajerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: Miasto dąży do konsolidacji piłkarskich klubó IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.06.03, 23:01 rehmek gon sie kurwo jebana-jak nie jestes w temacie to na huj sie udzielasz.Idz dalej ogladac TVN i z stamtad czerp wartosci zyciowe-tak jak robiles to do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Miasto dąży do konsolidacji piłkarskich klubó 21.06.03, 01:34 Po pierwsze przepraszam w tytule nie bylo bledu: moja wina. Po drugie wywolem u was dokladnie taka reakcje jak sie spodziewalem. Wasze miejsce jest jasno widac gdzie. I niech nas bog broni od takich kibicow. Mam nadzieje , ze w bydgoszczy bedzie I liga, bo to temu miastu jest potrzebne. A takich ludzi jak wy to powinno sie na meczach trzymac w klatkach i to w obrozach i najlepiej kagancach , bo byscie jeszcze kogos zarazili swoja wscieklizna. Czekam na dalsze epitety kochani kibice Zawiszy. Pokazcie jeszcze wiecej na co Was stac! Tak malo? Pokazcie jeszcze troche kultury! Widac, ze redakcja gazety w pelni was popiera, bo inne mniej wulgarne wypowiedzi sa natychmiast kasowane a wasze zostawiono. Rhemek Odpowiedz Link Zgłoś
femme_fatale Re: Miasto dąży do konsolidacji piłkarskich klubó 21.06.03, 10:52 Najpierw prowokujesz, potem z placzem uciekasz. Facet jesteś? Kolesie pojechali ostro, ale sam napisaleś, ze na tym Ci zależy, powinieneś być zadowolony. Ciekawe czy admin nocuje w redakcji[??], chyba musi jeżeli po 22 ma sprzątać po Tobie to rozlane mleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Do Monka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.03, 12:21 Monk nikt tu Cie nie zlinczuje:)Masz swoje poglądy i jakoś je uzasadniasz w przeciwieństwie do re....W pierwszym poście zapytałeś ile ludzi chodzi na piłke w Bydgoszczy.Zdecydowanie najwięcej na Zawiszę, choć ten pałęta sie po niższych ligach.Na ostatni mecz sezonu w 5 lidze przyszło ok 1500 osób, dla porównania na Chemik 80 osob, a na polonie 53 osoby. Robienie sztucznych fuzji,które są tylko dobre dla działaczy (bo mozna jeszcze stołek utrzymać) do niczego nie prowadzą. Wiele juz było w Polsce przykładów nieudanych połączeń klubów robionych na siłę Olimpia_lechia, Tychy-Pniewy,Szombierki-Polonia Bytom, Polonia Gdansk-Lechia. Prędzej czy poźniej to sie rozleciało. A robienie drużyny na bazie chemika mozna porównać do olimpi Poznań lub Gwardii Warszawa. Oba kluby wiele lat wystepowały z sukcesami w 1 i 2 lidze,ale nigdy nie miały oddanych kibiców. Z zapowiadaną fuzją też tak jest, bo chemik jako najlepszy klub piłkarski w mieście nie potrafi nawet niezłą grą przyciagnąc widzów na trybuny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Do Monka IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 13:32 Nic dodac, nic ujac Maciej!! Z idiota r. nie ma co dyskutowac. A z toba Monk moglbym sie zalozyc o kazde pieniadze, ze gdyby twor chemika gral o awans do 2 ligi to moze na trybunach uzbieralby max 500-1000 osob. Z kolei na Zawisze w meczu o awans przyszlo by spokojnie 4000-5000 ludzi - jestem tego pewien!!!! Bo pilke nozna kochaja w Bydgoszcy tylko kibice ZAWISZY!!! A takich jest wielu, co pokazal mecz z Unisławią i lutowy turniej na Łuczniczce im. A.Brończyka, gdzie bylo wiele rodzin, dzieci w barwach Zawiszy i wszyscy oni maja w sercach jeden klub - ZAWISZE!!!!!!! pozdro:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Do Monka 21.06.03, 20:22 zgadzam sie, ze na meczu o awans do drugiej ligi przyszloby niewielu kibicow. dlaczego? bo sam bym sie tam nie pofatygowal. i nie zobaczysz mnie na zadnym z bydgoskich stadionow poki nie bedzie u nas pierwszej ligi. kiedy do Bydgoszczy zaczna zjezdzac naprawde porzadne kluby pierwszoligowe to ludzie beda chcieli to ogladac. pilke w miescie kochaja ludzie - niekoniecznie fani zawiszy. te liczby widzow, o ktorych mowicie, licytujac sie miedzy klubami sa smieszne. skoro na zuzel i inne sportowe imprezy potrafi przyjsc pare tysiecy ludzi to tym bardziej rusza sie na pilke - ale musi byc ona na poziomie. wtedy taki zwykly kibic przyjdzie. ci najwierniejsi beda chodzic zawsze. bardziej przekonuje mnie argumentacja macieja. pytanie brzmi bowiem czy fuzja klubow przyczyni sie do budowy solidniejszej podstawy finansowo-sportowej klubu. moim zdaniem tak, waszym nie i w tym sie roznimy. Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Miasto dąży do konsolidacji piłkarskich klubó 21.06.03, 22:08 Czesc Monk ma racje. W bydzi Jest wielu kibicow, ale zeby sciagnac ich na stadion trzeba zbudowac naprawde silny klub , ktory by sie liczyl. Czesc kibicow zyje mitem Dawnego WKS Zawisza. Nie rozumie, ze byl to klub Wojskowy, dzialajacy na niestabilnych zasadach, Wrecz nie majacy bytu w normalnej rzeczywistosci. Dlatego padl. Rozumiem sentyment dla jego wielkich lat, ale czy sukcesy te nie byly wynikiem stosowanej w klubie metody poboru na sile? Patrzac na region tylko w Bydzi i w Gdansku sa jeszcze kluby ktore skonsolidowane moglyby walczyc o najwyzsze laury. Tylko polaczone :Polonia, chemik i Zawisza Znalazly by taka sile przebicia zeby sciagnac sponsorow. Stadion jest, prawdziwi kibice tez sa. Teraz brakuje tylko dobrej woli. I to od was zalezy czy kluby Beda walczyc o utrzymanie w III lidze czy Jako 1 walczyc o I. Tak sie cieszycie , ze zawisza awansowal do IV ligi. A przeciez polaczony Chemik_zawisza byl o krok od II! Proponuje zakopac topor wojenny i pomyslec co zrobic by polska byla nie tylko stolica Zuzla. Walczmy o I lige. Rhemek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Miasto dąży do konsolidacji piłkarskich klubó IP: *.e-lider.pl 22.06.03, 13:45 zgadzam sie tutaj z chlopakami z zawiszy, ze tradycja jest wazna i dlatego nalezaloby wszystko budowac w oparciu o zawisze niz chemika. bo jest cos takiego jak sympatia. ja jezdzilem na zawisze gdy gral w ekstraklasie. teraz nie mam juz czasu. ale sadze, ze gdyby byla Ii liga to bym sie wybral, bo z tym klubem wiaza sie moje dobre wspomnienia i emocje. sceptycy, zauwazcie, ze nawet na II lige angielska chodza tysiace ludzie. zgoda, ze tam futbol to tradycja i obowiazek, ze po mszy idziesz na mecz. ale tam ludzie chodza na swoja druzyne niezaleznie od szczebla rozgrywek. bo to jest ich klub. a w bydgoszczy jest kupa ludzi-dzialaczy, ktorzy zapomnieli o tym, ze dla kibicow wazny jest wynik, ale tez tradycja. i oni chca chodzic na zawisze, tak jak robili to kiedys, gdy brali bronczyk, rzepa, modracki, a kot strzelal lechowi 4 gole w poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojak Re: Miasto dąży do konsolidacji piłkarskich klubó IP: *.proxy.aol.com 22.06.03, 18:37 tradycja,wspomnienia innych epok? zostawcie to sobie na zdjeciach dla potomnych na pamiatke"tzw.dobrych komunistycznych czasow". czy nigdy nie slyszeliscie tego powiedzenia,ze kto idzie ojcow,dziadow sladem,to idzie na zatracenie? poznaj prawde dnia epoki dzisiejszej i jutra i zmien nastawienie swego umyslu. przykro sie czyta,kiedy brud geby na klawiature sie wylewa. duzo bylo tego czytania na wpisach "zawiszy nie oddamy".w kolo macieju,bez rozeznania i inteligencji. jedynie "rynkowo" ma oczy otwarte w jego wpisach. jezeli bedziecie uwazac,ze "zawisza" to wy,to wiedzcie,ze on jest niezywy,i tak samo skonczycie w waszej nacjonalistycznej obludzie. te,o ktorych piszecie,ze sa wiochy,niedlugo was o niebo przerosna. wasza milosc,niech sie obroci prawdziwie do pilki,jako jeden narod w bydgoszczy. wokol jednego,i to dla zgody i dobra jednego klubu,pod nowa przyszlosci nazwa, razem z tymi ktorzy chodza na mecze jak i z tymi ktorzy nie chodza,z tymi, ktorzy maja pieniadze i wladze,jak i z tymi co nie moga nijak wspomoc. to bedzie duch sily i przyszlosci,oraz milosci obopolnej na niwie miasta "bydzi" Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Miasto dąży do konsolidacji piłkarskich klubó 22.06.03, 18:57 Takie moje spostrzezenia. Niech nikt sie nie chwali ilu to kibicow chodzi na Zawisze gdyz bardzo dobrze pamietam jak na meczach gdy ZAWA spadala z I ligi przychodzilo po 200-400 osob. Az zal bylo patrzec. Jestem ciekaw co by bylo gdyby zawisza\chemik awansowal do I ligi i przyjerzdaly by na Gdanska Wisła, Legia, Lech i inni a Zawisza cały czas miotala by sie miedzy IV i V liga. Czy nadal to do was przychodzilo by wiecej ludzi na mecze ?? watpie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: Miasto dąży do konsolidacji piłkarskich klubó IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 19:17 Tak zgodze sie z Toba ivica jesli chemik bedzie gral w 1 lidze to napewno bedzie chodzilo tam wiecej osob,ale tam nie bedzie NIGDY takiej atmosfery jak na prawdziwym Zawiszy,na ktorego chodzi te 500 osob.Nie bedzie dopingu,rac,a ploty beda puste... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojak Re: Miasto dąży do konsolidacji piłkarskich klubó IP: *.proxy.aol.com 22.06.03, 21:06 stoje przy swoim,bo uwazam ze mam racje. Odpowiedz Link Zgłoś