Gość: zonc IP: *.awacom.pl 20.06.03, 23:11 Jak prostactwo wyginie, a chamy się pozjadają to wróce... a narazie robie sobie wakacjie papa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rhemek Re: DO WIDZENIA... 21.06.03, 01:37 Sadzac po wypowiedziach tolerowanych tu bandziorow( Tzw. Kibicach Zawiszy) dlugo bedziesz czekal. Pozdr. Rhemek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: DO WIDZENIA... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 09:32 Gość portalu: zonc napisał(a): > Jak prostactwo wyginie, a chamy się pozjadają to wróce... a narazie robie > sobie wakacjie > > > papa Musiało coś (ktoś) Cię bardzo zdenerwować skoro tak radykalną podjąłeś decyzję. A nie pomyślałeś, co my tu bez Ciebie zrobimy? Często, mimo, że w nieskładnych , upstrzonych błędami zdaniach powiesz coś tak mądrego, że aż zadziwiasz. Masz zdrowe podejście do wszystkiego i sie nie obrażaj, tylko ucz do egzaminów, a my będziemy trzymać kciuki. (atomski znowu będzie się nabijał, ze Cie po główce pogłaskałam, ale skoro zasługujesz, to czemu nie?) ---------------------------------------------------- "Jak przyjemnie jest powiedzieć komuś coś miłego" F.Dostojewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: DO WIDZENIA... p.s. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 09:57 Ty przeciez nie masz egzaminów , milych wakacji w takim razie. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
radca opalania , pywania i na forum GW 21.06.03, 10:25 Gość portalu: zonc napisał(a): > Jak prostactwo wyginie, a chamy się pozjadają to wróce... a narazie robie > sobie wakacjie > > > papa - nie wyglupiaj sie Zonciu :) Jestes tutaj i bedziesz tu. Tylko dobre plywaj,opalaj sie i wracaj na forum . No... i koniecznie odwiedz tereny nad Wisla - o to nasza bydgoska WISLA :) pozdrowienia i do uslyszenia radca ps. co my bysmy tutaj bez Ciebie zrobili ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied Re: DO WIDZENIA... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.03, 11:41 Gość portalu: zonc napisał(a): > Jak prostactwo wyginie, a chamy się pozjadają to wróce... a narazie robie > sobie wakacjie > > > papa Ale wrócisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: DO WIDZENIA... IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 21.06.03, 11:48 "Ale to już było" ;) Do miłego na QLTURZE ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: DO WIDZENIA... 21.06.03, 11:49 wróci. A jak bedzie sie migał to za uszy go wytargam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: DO WIDZENIA... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 20:32 Dla Boga, panie Zonc! Larum grają! wojna! nieprzyjaciel w granicach! a ty się nie zrywasz? szabli nie chwytasz? na koń nie siadasz? Co się stało z tobą, żołnierzu? zaliś swej dawnej przepomniał cnoty, że nas samych w żalu jeno i trwodze zostawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: DO WIDZENIA... IP: 213.25.95.* 21.06.03, 20:40 Po takim wezwaniu to nawet ja ruszyłabym do boju ;P Tedzik, powinieneś być strategiem ;) Pozdrawiam @ll PS: Buzi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejka Re: DO WIDZENIA... IP: *.dip.t-dialin.net 21.06.03, 21:14 Robię za pośrednika Zonca. Chciaż wielu forumowiczow stara się przekonać go, by wrocił na forum, chyba będzie trudno. Ted, nawet twoja elokwencja nie pomaga! Ani buziaki Lisiczki! Dostałam dzisiaj mail od Zonca, w ktorym pisze, że "nic go tam nie wezwie, bo sie wkurzyl i ma forum dosyć na jakiś czas. Powiedział: "moja czcionka tam już nie postanie!" Tak więc trzeba zaczynać starania od początku. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Zonc - mnie chyba posluchasz ? 21.06.03, 21:19 i wracaj - bo jestes tutaj nam potrzebny. Dawaj jeszcze dzisiaj i stukaj -:) pozdrowienia i do roboty radca Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: DO WIDZENIA... 21.06.03, 21:22 "Ojropejko" droga, po 1wsze nie wszystkie podfora GW opuścił nasz drogi Zonk. Dialog nadal istnieje i On dobrze wie (mam nadzieje), że nikt tu Go prosić nie bedzie by wrócił. Sam zdecyduje. I żadni (nawet tak oddani) "pośrednicy", jak Ty niczego w tym względzie nie zmienią. Poza tym kilka już Osób definitywnie opuszczało foroom i coś tak czuję, że z Nim będzie podobnie. Słowa, słowa, słowa... Nie mówię, ze to źle, ale tak będzie. I może to i dobrze? Tylko po co te "szopki"?! Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: DO WIDZENIA... IP: *.awacom.pl 21.06.03, 21:29 Skomentować moge: Jak zwykle trafna uwaga... piękne słowa... ma innych podforach będe... ale nie tu... papa PS> Na razie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Dobry wieczór IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 21:35 Gość portalu: zonc napisał(a): > Skomentować moge: > > Jak zwykle trafna uwaga... piękne słowa... ma innych podforach będe... ale nie > tu... papa > > > PS> Na razie... Zoncu użycz moze jeszcze swojej czcionki i uzasadnij poniższe: "Jak prostactwo wyginie, a chamy się pozjadają to wróce... a narazie robie sobie wakacjie" Kogo konkretnie miałes na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Dobry wieczór 21.06.03, 21:39 Witaj Zonc i dalej... doradz mi cos na forum w mym watku pozdrowienia radca Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: Dobry wieczór 21.06.03, 21:42 Gość portalu: cygne napisał(a): > Gość portalu: zonc napisał(a): > > > Skomentować moge: > > > > Jak zwykle trafna uwaga... piękne słowa... ma innych podforach będe... ale > > nie > > tu... papa > > > > > > PS> Na razie... > > > Zoncu użycz moze jeszcze swojej czcionki i uzasadnij poniższe: > > "Jak prostactwo wyginie, a chamy się pozjadają to wróce... a narazie robie > sobie wakacjie" > > Kogo konkretnie miałes na mysli? Zon, nie daj się sprowokować ;P Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: Dobry wieczór IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 21:49 lisiczkaa napisała: > > Zon, nie daj się sprowokować ;P Ja powaznie pytałam, bo nie mam pewności, czy nie zostalam zaliczona do którejs z dwóch wymienionych kategorii, lepiej sie upewnić. W końcu tak tu nas mało... :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: DO WIDZENIA... 22.06.03, 19:07 eeee juz dawno miecze na lemiesze przekuli :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® wierszyk dla naszego zonca IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 21:57 Nie czekaj na wzajemność telefon i róże gdy ciebie nie chcą nie pisz, nie szlochaj najważniejsze przecież że ty kogoś kochasz czy wiesz że łzy się śmieją kiedy są za duże ty stary koniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: wierszyk dla naszego zonca IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 22:02 Gość portalu: Ted® napisał(a): > Nie czekaj na wzajemność > telefon i róże > gdy ciebie nie chcą > nie pisz, nie szlochaj > > najważniejsze przecież że ty kogoś kochasz > > czy wiesz > że łzy się śmieją kiedy są za duże > ty stary koniu. Ted, nie przestaniesz nas chyba zadziwać. Jakie zdolności w Tobie jeszcze drzemią? Zonca to powali na kolana. Tak myslę. pozdrawiam Cię - nasz poeto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: wierszyk dla naszego zonca IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 22:05 och, dziekuje zwlaszcza to o koniu jest dobre, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_161 Re: DO WIDZENIA... 21.06.03, 22:02 Jak wszyscy dawno zauważyli ja na tym forum się już nie udzielam, bo tu hamstwo panuje.Szkoda mi Internetu na to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: DO WIDZENIA... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 22:05 moze jakby smolarek nie krazyl kolo jadra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejka Re: DO WIDZENIA... IP: *.dip.t-dialin.net 21.06.03, 22:20 Marcin, nie przesadzaj i nie generalizuj. Chamstwo jest, ale nie wszedzie. A internet nie mydlo i sie nie wymydli. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® recepta IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 22:27 na takie dolegliwosci najlepszy jest cham-burger Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: recepta IP: *.awacom.pl 22.06.03, 11:21 Dawno mnie nie dopadła taka handra (może ch ;-), ale kto to wie ;-)) To może przez splot tragicznych wydarzeń w moim życiu + jeszcze moja niepewność co do tego fooroom... długo się zastanwaiałem czy warto tu gadać... właśnie przez te chamy ;-) A że miałem akurat doła jak Kanion Clolorado albo Rów Mariański to się wkurzyłem po wypowiedzi ZOE... a ŻE SPRAWY SIĘ jakby to powiedzieć częściowo rozwiązały to mi przeszło... i jeszcze te wierszyki TEDa ;-) Normalnie Mickiewicz się w grobie przewraca że będzie musiał dzielić tron z jeszcze jednym kolesiem ;-) cze pozdr dla wszystkich kmieciów i nie kmieciów, chamów i nie chamów ;-) PS. Dziwłem się OJRO, dziwiłem się CYGNE jak można postanowić o odejścxiu z tego fooorooom, szczerze (bez bicia mówie) myślałem nawet że to jakieś szopki ;- ( Jednak jeżeli ktoś ma zły dzień, albo nawet tydzień i kompletnie zrąbany początek wakacji to się wcale nie dziwie że będzie chciał z tą odejść jak ktoś go wkurzy... ale jak każdy i ja wróciłem, choć w sumie nie odszedłem bo nie pisać można się opanować, ale nie czytać... uuuu nie da się. I jeszcze nie skomentować wypoiwdzi TEDa ;-) papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: recepta IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 11:24 dlaczego tylko dziewczynki mi sie podobaja? chlopcy potrafia byc tacy mili chcesz loda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: recepta IP: 213.25.95.* 22.06.03, 11:41 Najlepsze lody mają w parku Sztywnych. Nie tylko do tronu Tedzik ma konkurencję ;) Ale poradzi sobie Chłopak! Ja tam w Niego wierzę ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: recepta IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 11:58 troche sie zestrachalem, satanistka jaka cy cóś lody w parku sztywnych? brr Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: recepta 22.06.03, 12:02 Gość portalu: Ted® napisał(a): > troche sie zestrachalem, satanistka jaka cy cóś > lody w parku sztywnych? brr - przyznam,ze mi zrobilo sie zimno - po przecztytaniu " wnet " mnie zamrozilo :) radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: recepta IP: 213.25.95.* 22.06.03, 14:12 Ło Matko! Tedzik, Ty się czegokolwiek "strachasz"? ;) A tak na marginesie, Panowie chyba nie czytali wątku o lodziarzu-pedofilu z parku Witosa? Swoją drogą - kiepski dowcip. Sorry. Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: recepta IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 14:29 dowcip polega na parku sztywnych, czyli cmentarzu pedofila to tam chyba nie uswiadczysz;) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: recepta 22.06.03, 19:18 a najlepsze kasztany sa na placu Pigalle. Apropos: Zuzanna lubi je tylko jesienia. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Do Zonka, cygne, ojropejki, Radcy etc. IP: 213.25.95.* 22.06.03, 14:16 Bumerangi jesteście i tyle! ;) Ale dajecie się lubić ;) Pozdrawiam @ll PS: Jadę na działkę. Do miłego! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Do Zonka, cygne, ojropejki, Radcy etc. 22.06.03, 14:34 Gość portalu: lisiczkaa napisał(a): > Bumerangi jesteście i tyle! ;) > > Ale dajecie się lubić ;) > > Pozdrawiam @ll > > PS: Jadę na działkę. Do miłego! - bumerangi same nie odchodza - trzeba je najpierw odrzucic. Czy to mialas na mysli - z tym odrzuceniem ? pzdr. radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca tych " bumerangow " bylo tutaj wiecej na forum 22.06.03, 14:36 pamietajmy rowniez ,ze byla " Elzbieta" , byl Polonus i inni. pozdr. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: tych ' bumerangow ' bylo tutaj wiecej na f IP: *.awacom.pl 22.06.03, 15:19 Wiecie że taka histiria "dołkowo-wygnańcza" bardzo zbliża do foorom... ;-) cze pozdr ZONC vel gulczas87 vel Bumerang ;-) a moze lepiej do mnie by pasował BÓMERANG ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: tych ' bumerangow ' bylo tutaj wiecej na f 22.06.03, 19:22 Tylko nie Ela. nie wywolujcie wilka z lasu. Jeszcze wróci :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: tych ' bumerangow ' bylo tutaj wiecej na f IP: 213.25.95.* 22.06.03, 22:50 Oj, Radco. Nie doszukuj się znów jakiś podtekstów. Potraktuj TO porównanie symbolicznie. Za "odrzucenie" więc uznajmy takiego Teda i Jego kozetkę, wywód Zoe na temat Zonka, czy odwieczną nagonkę na Twoją Osobę, która zmusiła Cię do wielokrotnego exodusu. Zawsze jednak wracałeś i nawet potrafiłeś dogadać się ze ZŁOCZYŃCAMI ;) I to jest najważniejsze. Nieważne dlaczego wracacie - ważne, że Jesteście ;) A za "odrzucenia" mniej, lub bardziej celowe przepraszamy. Jakby na to nie patrzeć jesteśmy jedną wielką wirtualną Rodzinką ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: tych ' bumerangow ' bylo tutaj wiecej na f 23.06.03, 00:01 Ktoś pytał o Ele? ;) Znalazła się ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś