Gość: marco IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 09:49 No co jest , dzisiaj nikt się nie żegna z forum ? A gdzie jest Tadzio blada twarz ? Nawet nie ma się z kim pospierać ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ted® Re: Ale nudy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 09:56 jestem w solarium a przekrecanie nicka to raczej nie objaw poczucia humoru, drogi umarco wole tadeusz jesli juz musisz;), albo pan tadeusz, albo szanowny pan tadeusz, albo wielce szanowny pan tadeusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: Ale nudy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 10:02 Acha !!!!!!!! Jesteś Sz.P.T. A już myślałem , że się nieudzielasz. A Ty tak po kryjomu nawigujesz . Sorki za nick , ale Tadzio brzmi całkiem nieżle. A ta blada twarz to wiesz....nie o karnację mi chodziło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejka Re: Ale nudy IP: *.dip.t-dialin.net 24.06.03, 13:03 no tak, jeśli w życiu "rozrywa" cię tylko forum, to musi ci być rzeczywiście czasami nudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: Ale nudy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 14:40 O nieeeee , jestem "rozrywany" na różne sposoby a i sam się rozrywam ;-) Od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś