bzyku654321 Re: jan rokita 17.09.07, 08:37 LUBIĘ CHŁOPA. JEDEN Z NIELICZNYCH POLITYKÓW NA POZIOMIE. SZKODA, ŻE ODCHODZI Z TEGO ŚWIATKA ALE PEWNO MA JUŻ DOŚĆ TEJ KLOAKI Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: jan rokita 17.09.07, 11:50 bzyku654321 napisała: > LUBIĘ CHŁOPA. JEDEN Z NIELICZNYCH POLITYKÓW NA POZIOMIE. SZKODA, ŻE > ODCHODZI Z TEGO ŚWIATKA ALE PEWNO MA JUŻ DOŚĆ TEJ KLOAKI No ja, Jan Maria Rokita zawsze sprawiał wielkie wrażenie, ale żeby z miłości do żony odchodzić z polityki? Zobaczymy na ile jest zasadniczy, takie poświęcenia najczęściej bokiem wychodzą, szkoda człowieka, a tak ładnie sie zapowiadał, och te kobitki, z każdego mogą milionera zrobić, a kariera kusi ... Odpowiedz Link Zgłoś
l3 Re: jan rokita 17.09.07, 20:21 Bardzo pozytywna postac, wzbudza zaufanie, indywidualista.. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: jan rokita 18.09.07, 00:24 l3 napisał: > Bardzo pozytywna postac, wzbudza zaufanie, indywidualista.. Zgadzam się Z Tobą, nawet jest ładną i taką dojrzałą kobietką ta Nelii Odpowiedz Link Zgłoś
walpio60 Re: jan rokita 18.09.07, 14:12 Jakoś w tą wielką miłość nie wierzę, raczej w wielkie wyrachowanie. W tej chwili nikt nie jest w stanie powiedzieć, kto wygra wybory, a Jan Maria zostawił sobie furtkę w obu układach, jak wygra PO będąc nadal członkiem może załapać się na jakiś stołek w Rządzie, podobna sytuacja jest w przypadku wygranej PiS. Żonka załatwi mężulkowi u Prezia intratną posadkę (w obu przypadkach Jasio będzie ustawiony). Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: jan rokita 18.09.07, 14:46 walpio60 napisał: > ... jak wygra PO będąc nadal członkiem może załapać się na > jakiś stołek w Rządzie, -Tu tak masz rację na pewno, to od zarania dziejów znany chwyt. podobna sytuacja jest w przypadku wygranej PiS. Żonka > załatwi mężulkowi u Prezia - A tu nic nie wiadomo jeszcze, obu mu tylko nie załatwiła ... czas pokarze??? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: jan rokita 19.09.07, 04:45 Ja bym tak chciał, mógłby być nawet Chevrolet na małych kółkach, ale przyznacie że super to pomysł "Blog Polityka" i własne słowa można od nich usłyszeć :) wiadomosci.onet.pl/blogi/senyszyn.blog.onet.pl,253660618,,blog.html Odpowiedz Link Zgłoś
l3 Re: jan rokita 19.09.07, 15:05 Donald czul sie zagrożony na pozycji lidera PO przez Janka, ktory stawal sie coraz bardziej popularny( komisja sledcza w afererze Rywina ) dlatego zostal usuniety w cien... "Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu." Odpowiedz Link Zgłoś
bzyku654321 Re: jan rokita 19.09.07, 15:42 TAK ROKITA STAŁ SIĘ "NIEZUPEŁNIE POTRZEBNY" PANU TUSKOWI. BYŁ REALNYM ZAGROŻENIEM. A CO BY BYŁO GDYBY DO WYBORÓW STANĘŁA SŁYNNA MARIANNA ROKITA CO??? Odpowiedz Link Zgłoś
lilia46 Re: jan rokita 19.09.07, 17:38 Też myślę,że to jest celowa rezygnacja Pana Rokity.Wróci do polityki w PO lub w PiS, zależy kto wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: jan rokita 20.09.07, 02:36 lilia46 napisała: > Też myślę,że to jest celowa rezygnacja Pana Rokity.Wróci do polityki > w PO lub w PiS, zależy kto wygra. to chyba normalne po co pchać się pod prąd, jak na fali łatwiej, na zielonym świetle zawsze bezpieczniej i warto poczekać, takie życie Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: jan rokita 20.09.07, 15:28 lilia46 napisała: > Też myślę,że to jest celowa rezygnacja Pana Rokity.Wróci do polityki > w PO lub w PiS, zależy kto wygra. Możliwe że i też masz dużo racji, a Pani Nelii to tylko jak "koń trojański" ??? Odpowiedz Link Zgłoś