Dodaj do ulubionych

Ciekawe miejsca nad morzem

IP: 216.104.228.* 23.07.01, 14:56
Hej Bydgoszczanie
zapuszczam ten wątek na bydgoskim forum, bo wakacyjne jakoś słabo się kręci. Co innego tutaj :-)
Jestem ciekaw czy znacie jakieś miłe miejsce nad Bałtykiem, w któym można spokojnie wypocząć (bez dzikiego
tłumu, wskazane jakieś szlaki, po których można podróżować rowerem).
pozdrówka
Obserwuj wątek
    • Gość: Demio Re: Ciekawe miejsca nad morzem IP: *.zapid.com 23.07.01, 18:26
      Jak ci zależy na wielkim spokoju, to polecam Dąbkowice (koło Dąbek). Dojeżdża się tam wąską drogą po wale
      między jeziorem a morzem. Na miejscu zaledwie dwa ośrodki i pole namiotowe.
      • Gość: Tomcio Re: Ciekawe miejsca nad morzem IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 22:01
        Może Stegna? KIedy tam byłem ostatnio to było calkiem miło. Tylko to było z 5
        lat temu. Od tamtego czasu mogło się troszkę zmienić. Ale myślę, że warto
        spróbować.
        • Gość: Jasio Re: Ciekawe miejsca nad morzem IP: *.sympatico.ca 24.07.01, 00:37
          Krynica Morska a wlasciwie cala mierzeja wislana.
          • Gość: seaman Re: Ciekawe miejsca nad morzem IP: *.dostep.pl 24.07.01, 01:09
            polecam Chlopy na zachod od MIelna-calkiem spokojnie ,wioska ma swoj klimat a i
            sciezki sie znajda.Bylem tam wczoraj przejazdem pierwszy raz i jestem pod
            wrazeniem.POzdrawiam.
      • Gość: km Re: Ciekawe miejsca nad morzem-do Demio IP: 213.25.33.* 02.08.01, 13:01
        Czy są tam też kwatery prywatne bo właśnie się tam wybieram. Z góry dzięki.
    • Gość: Kamil Re: Ciekawe miejsca nad morzem IP: *.bydg.gazeta.pl 24.07.01, 09:19
      Możesz spróbować poszukać czegoś w Łazach (na wschód od Mielna). W miarę spokojnie, z każdego
      miejsca blisko do morza (wioska rozciąga się wzdłuż wybrzeża). Na rowerze możesz śmigać po
      leśnych ścieżkach. Jeśli zatęsknisz do gwaru - wybierz się do Mielna, jak zechcesz pozwiedzać -
      odwiedź zamek w Darłowie albo wysoką latarnie morską w Gąskach.
      Baw się dobrze
      Kamil
      • Gość: Jujka Re: Ciekawe miejsca nad morzem IP: *.bydg.gazeta.pl 24.07.01, 11:00
        Co do Mielna i Chłopów popieram, byłam, faktycznie jest mało luda, blisko plaża, tereny rowerowe super. Znajdzie
        się też jakiś pub na miły wieczór. Polecam także Sarbinowo, leży obok Chłopów. Jeśli chodzi o bardzo wyludnione
        tereny to koniecznie Kąty Rybackie na Mierzei Wiślanej, daleko do morza, więc mało ludzi (naprawdę nie
        widziałam jeszcze tak mało zarojonej plaży), ale rowerem przez piękny las można się bujnąc przepięknie. Życzę
        miłych wakacji.
        • Gość: Chewie Re: Ciekawe miejsca nad morzem IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.01, 11:48
          Moge rowniez polecic Chlopy z czystym sumieniem, bylem tam ze trzy razy - jest OK!
          • Gość: Anka Re: Ciekawe miejsca nad morzem IP: *.gpmedia.pl 25.07.01, 11:02
            Całkiem fajnie jest też w Dźwirzynie (taka morska wieś obok Kołobrzegu). A
            swoją drogą. Czy ktoś był ostatnio w Jantarze? Wybieram się tam w sierpniu i
            chciałabym wiedzieć coś więcej.
            Pozdrawiam
    • Gość: benny Re: Ciekawe miejsca nad morzem IP: 10.32.37.* / *.ppcor.org.pl 25.07.01, 11:12
      Jedyne takie miejsce to Dabkowice.
    • Gość: Pontus Re: Ciekawe miejsca nad morzem IP: *.swipnet.se 25.07.01, 11:55
      Tak, jedyne miejsce to Dabkowice. Kto pamieta je sprzed budowy pawilonow. Moim
      faworytem byl dom "Baba Jaga".
    • Gość: Magda Re: Ciekawe miejsca nad morzem IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 22:14
      Tylko Łeba własnie wróciłam jest super!
      • Gość: coma Re: Ciekawe miejsca nad morzem IP: 64.124.150.* 02.08.01, 11:38
        Dąbkowice są super, ale piekielnie drogie. Doba z pełnym wyżywieniem kosztuje prawie 90 zł. Za to świetnie
        można urządzić się obok na polu namiotowym. Jeszcze kilka lat temu był tam syf, teraz jest świetnie urządzone.
        Ceny umiarkowane. A otoczenie - niesamowite. Z jednej strony jezioro - z drugiej morze. Nie ma takiego drugiego
        miejsca w Polsce.
      • Gość: gorg Re: Ciekawe miejsca nad morzem IP: 10.10.70.* 02.08.01, 11:42
        A gdzie byłaś (kwatera, ośrodek, pensjonat?). Może podasz namiary. Chcę wyjechać na nad morze - w grę
        wchodzą: Łeba, Rowy, Ustka.
        Na razie
        • Gość: Coolek Re: Ciekawe miejsca nad morzem IP: *.mega.bydgoszcz.pl 02.08.01, 11:57
          Ja polecam Jastarnie. Na prawdę przyjemne miasteczko.
          Ze względu na piękne plaże polocałbym również Świnoujście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka