Gość: Ted® IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 12:35 czy cos sie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Europejka Re: Plac Teatralny IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.03, 13:25 Gość portalu: Ted® napisał(a): > czy cos sie dzieje? A co powinno bylo, mialoby lub powinno sie dziac? Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Plac Teatralny 01.08.03, 21:08 Jak przejeżdżałem Focha ok. 15. był na miejscu. Polynomimal-C p.s. Czy chodzi Ci o pomnik Kazimierza może ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Plac Teatralny IP: *.awacom.pl 01.08.03, 23:12 nie, o centrum UE... albo o jakiś budynek handlowo- usługowy... podobno się o niego bili... ;) tak mówił prezydent Jabłko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Plac Teatralny IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 17:41 dokladnie zoncu, chodzi o ten niedawny szum medialny na temat zagospodarowania placu moze zagladajacy anonimowo pracownicy ratusza maja jakies wiesci czy cokolwiek sie dzieje w tej sprawie czy jak zwykle spadlo jablko i zgnilo Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Plac Teatralny 04.08.03, 17:46 Obawiam sie, za "negocjacje" wygladaly tak: Przed mapa Bydgoszczy zatrzymal sie gruby milioner z cygarem i cylindrem. Nagle ktos chwycil go za rekaw krzyczac, "to wspaniale miejsce do inwestowania", milioner chcac pozbyc sie intruza, trzepnal reka i niechcaco wypalil cygarem dziure na placu teatralny. Ot i koniec negocjacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Plac Teatralny IP: *.awacom.pl 04.08.03, 22:20 i tak raczej właśnie było... a do pana post wyżęj.. wiem o co chodzi ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: Plac Teatralny IP: 217.97.147.* 05.08.03, 09:53 Tak się z tego nie śmiejcie. Sprzedam Wam plotkę, którą zasłyszałem już na początku ub. roku w Warszawie. Otóż jest developer (kapitał zagraniczny) zainteresowany tą działką i tak jak mi mówiono robiono już przymiarki do budowy tam jakiegoś budynku handlowo usługowego. Na razie cisza, ale to nie znaczy, że temat nie wypłynie. Jak wiadomo w każdej plotce jest cień prawdy. Sam ograniczę się do stwierdzenia VETO. Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś