e.patrick 18.12.07, 08:01 WITAM MAM PYTANKO? CO MYŚLICIE O NOWYM SALONIE FRYZJERSKIM W RADZIEJOWIE?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: STUDIO FRYZUR RAZIEJÓW 18.12.07, 12:00 e.patrick napisał: > WITAM > MAM PYTANKO? > CO MYŚLICIE O NOWYM SALONIE FRYZJERSKIM W RADZIEJOWIE?? Ja myślę, że przed fryzjerami kolosalna przyszłość jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
jarek10991 Re: STUDIO FRYZUR RAZIEJÓW 13.02.08, 21:21 też mi zakład .jak każdy inny w RADZIEJOWIE.kogo chce to obetnie . każe się zapisać , a koleżanka poszła i bez zapisywania została przyjęta .albo na zapisy albo nie ,niech się zastanowi jak przyjmować. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka173 Re: STUDIO FRYZUR RAZIEJÓW 19.02.08, 10:44 UWAZAM ZE JESLI DOKONUJE ZAPISOW TZN ZE MA DUZO CHETNYCH NA STRZYZENIE, BO JEST DOBRA FRYZJERKA. A NIE DLATEGO ZE WYBIERA SOBIE KOGO CHCE OSTRZYC A KOGO NIE. BYLAM W TYM STUDIO I JESTEM ZADOWOLONA, OBLUGA JEST MILA I ATMOSFERA ROWNIEZ . INNE ZAKLADY W RADZIEJOWIE SIE CHOWAJA. Odpowiedz Link Zgłoś