zuzkatoucan 13.01.08, 20:55 Mieszkam w Bydgosczy i niedługo czeka mnie poród... i problem gdzie urodzić... Miejski i Biziel mają różne opinie, o Szubinie słyszłam pozytywne opinie ale trzeba dojechać. Doświadczone mamy proszę o pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asta6265 Re: Gdzie rodzić? 13.01.08, 21:02 Ja rodziłam w Miejskim przez cesarkę ale nieplanowaną. Miałam rodzić w Szubinie gdyżmieszkam 15km od Szubina jednak miałam pewien konflikt z panią ordynator oddziału położniczego i dlatego nie zdecydowałam się jednak na Szubin,ale mniejsza z tym. Szubin polecam jak najbardziej,z tegoco wiem z relacji koleżanek to super, miła domowa atmosfera. Mówisz że trzeba dojechać podejrzewam że do Szubina dojedziesz szybciej niż stojąć w Bydzi np w korkach żeby dojechać do Miejskiego lub Biziela. Miejski też polecam ja miałam super opiekę po porodzie i naprawdę gdybym miała rodzić drugiirazto wybrałabym Miejski Odpowiedz Link Zgłoś
asta6265 Re: Gdzie rodzić? 13.01.08, 21:07 zuzkatoucan napisała: > Mieszkam w Bydgosczy i niedługo czeka mnie poród... i problem gdzie > urodzić... Miejski i Biziel mają różne opinie, o Szubinie słyszłam > pozytywne opinie ale trzeba dojechać. > Doświadczone mamy proszę o pomoc... wojciechowa 28.09.07, 21:40 Odpowiedz Witam, jestem w 20. tyg ciąży. Termin porodu mam na lutego. czy któraś z Pań rodziła w Szubinie? Czy to prawda,że opieka w nim jest super? Jak tam wygląda sytuacja z porodem rodzinnym? Z opłatami dodatkowymi? I czy położne w tym szpitalu umożliwiają rodzic aktywnie? Poproszę o wszystkie możliwe opinie! Już teraz chce znaleźć dobrą placówkę na ten ważny dzień. Jestem z Nakła. Może ktoś poleciłby mi inny oddział w niedaleko Nakła.( Szpital w Nakle mnie nie zachęca!) Re: do kobiet,które rodziły w Szubinie asta6265 01.10.07, 14:33 Odpowiedz o Jezu Nakło na samą myśla mam ciarki na skórze!!! Ja jestem z Sipior i miałam rodzić w Szubinie, jednak w ostatnim momencie zdecydowałam się na szpital Dwójkę (piszę o tym w poście powyżej) gdyż w ciąży leżałam 4 razy na ginekologii w Szubinie i między mną a panią ordynator oddziału ginekologicznego i połoniczego doszło do małego konfliktu. Dlatego nie chciałam ryzykować jak zostanę przyjęta i potraktowana przy porodzie. Jednak Szubin z tego co słyszałam też jest dobry do porodu i dostał miano Szpital Przyjazny Dziecku. Więc wybór należy do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkatoucan Re: Gdzie rodzić? 14.01.08, 11:57 dziękuję Ci bardzo za wyczerpujące informacje i za wklejenie różnych wypowiedzi. Widzę że Szubin jednak się wyróżnia :). Decyzja chyba podjęta :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asta6265 Re: Gdzie rodzić? 14.01.08, 22:57 ja również pozdrawiam i życzę łatwego i szybkiego porodu - powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś