ivica 24.08.03, 20:50 tak sobie mysle iz jezeli tylko nodorf ma dostep do netu to nie przegapilby okazji by skomentowac słowa Jstrzebskiego z Duzego formatu. tak wiec jak tylko wylapiemy jakiegos folks to na 90% mozna sadzic iz to nodorf :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ted® Re: A kaj jes Nodorf? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 14:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=7611916 Odpowiedz Link Zgłoś
radca a kajcis tam byndzie .... chopie :) 25.08.03, 17:43 lubilem czytac Nodorfa radca Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: a kajcis tam byndzie .... chopie :) 25.08.03, 17:50 --bo jesteś głupi,ale wolno ci być głupkiem. ....................................................... ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: a kajcis tam byndzie .... chopie :) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 12:35 a ty tyciarek faktycznie jesteś tyci:( plujesz i obrazasz jak niezrownowazony wyrostek z pryszczami na nosie:( Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: a kajcis tam byndzie .... chopie :) 26.08.03, 13:53 --smuci cię to czy nie masz kontroli nad klawiaturą ? ....................................................... ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
radca atomski i kowadlo 26.08.03, 15:18 tyciarek napisała: > --smuci cię to czy nie masz kontroli nad klawiaturą ? - atomski jak zawsze naj,naj i naj - ale mania ( ha, ha, ha ) - widac,ze kowadlo swoje zrobilo i wali rowno pod sufitem - byc moze to jest na pogode ? ale chyba nie - bo jak widac - to juz zostalo " na amen" mam nadzieje,ze kowadlu sie nic nie stalo od tego walniecia ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: atomski i kowadlo 26.08.03, 15:37 "plujesz i obrazasz jak niezrownowazony wyrostek z pryszczami na nosie:(" mam nadzieję,ze wzwód był udany :-) ....................................................... ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: atomski i kowadlo 26.08.03, 15:41 --rozumiem,z ena widok białego kitla posżłoby wiele lepiej :-) to mówisz,ze byłes w Polsce ? tak po cichu ? czyżbyś się ukrywał ? ....................................................... ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: atomski i kowadlo 26.08.03, 15:48 tyciarek napisała: > > --rozumiem,z ena widok białego kitla posżłoby wiele lepiej :-) > > to mówisz,ze byłes w Polsce ? tak po cichu ? > czyżbyś się ukrywał ? - przed toba ? oj masz manie Arku i mniemanie (: chyba,ze juz atomski rosci sobie prawo - do kontrolowania forumowiczow ? jak bede sie wybieral do lasu - to tez chcesz o tym wiedziec ? nie badz smieszny - atomski :))) radca ps. lepiej powiedz cos o twoim ulubiencu ( bylym prezydencie :) tak bardzo cie fascynowal,ze sie nie dawal od Torunia i nie tylko to.. epitety uzywales rowne :) Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: atomski i kowadlo 26.08.03, 16:08 --czeka kilka papierów do podpisania.przy świadkach. obiecywałes ,ze nie bedziesz robił problemów. ....................................................... ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek [...] 26.08.03, 16:11 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 26.08.03, 16:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: atomski i kowadlo 26.08.03, 16:16 tyciarek napisała: > > --czeka kilka papierów do podpisania.przy świadkach. obiecywałes ,ze nie > bedziesz robił problemów. - nie dostalem jeszcze zadnego wezwania wiec o jakich to papierach mowisz Arku ? masz cos do podpisania ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: atomski i kowadlo 26.08.03, 16:19 -udajesz teraz głupka ? a może nie udajesz ( ku tej mozliwosci sie skłaniam) masz na to papiery czy całkiem amatorsko ? ....................................................... ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Do atomskiego i Radcy IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 26.08.03, 16:22 Może wystarczy? Mało wdzięczny temat, jak na foroom regionalne Bydgoszcz, nie sądzisz atom? Można zignorować ten post naturalnie. I tego właśnie się spodziewam, bo czegóz by innego? Pozdrawiam mimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane [...] IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 26.08.03, 16:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Miłoby było, gdyby ten post pozostał na swoim mc. IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 26.08.03, 16:59 No nie! To już przegięcie! ;( To było istotne dla sprawy! Powtórzę więc: To Go wyslij (jeśli Ci na to pozwoli) a nie wyzywasz Go od k..... sów na ogóle! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Do atomskiego i Radcy 26.08.03, 16:30 tyciarek napisała: > nie mozna ignorować przestepcy.nawet jesli jest czubkiem , to trzeba go odesłać tam gdzie się nim fachowo zaopiekują. - oj masz charakterek Arku widac,ze sie marnujesz.Coz by to bylo - gdybys tak zyl w czasach ADOLFA lub STALINA ? Oj ... marny bylby los wielu ludzi radca Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Do atomskiego i Radcy 26.08.03, 16:29 Witaj Lisiczko, nie denerwujtsia, to upaly austriackie zbieraja zniwo. :) Pomysl o czyms przyjemnym, snieg za pasem i bedzie mozna hasac na nartach. :) pozdrawiam, byc moze jedyna rozsadna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Do atomskiego i Radcy IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 26.08.03, 16:32 genuine44 napisał: > Witaj Lisiczko, nie denerwujtsia, to upaly austriackie > zbieraja zniwo. :) Pomysl o czyms przyjemnym, snieg za > pasem i bedzie mozna hasac na nartach. :) > > pozdrawiam, byc moze jedyna rozsadna. No właśnie depresja powakacyjna mnie dopada ;( SŁOŃCA!!! Upały austriackie?! Oj, chyba nasz lokalny klimat tez Komuś szkodzi, a szkoda. Pozdrawiam, genuinku! Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Do atomskiego i Radcy 26.08.03, 16:39 > Upały austriackie?! Oj, chyba nasz lokalny klimat tez Komuś szkodzi, a szkoda. Lawina zawsze od kamyczka sie zaczyna. :) Szukasz slonca? Polecam Porto, jak zamkniesz oczy saczac 8 kieliszek bedziesz pewna, ze dookola slonce, nawet w srodku nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Do atomskiego i Radcy IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 26.08.03, 16:45 genuine44 napisał: > > > Upały austriackie?! Oj, chyba nasz lokalny klimat tez > Komuś szkodzi, a szkoda. > > Lawina zawsze od kamyczka sie zaczyna. :) Szukasz slonca? > Polecam Porto, jak zamkniesz oczy saczac 8 kieliszek > bedziesz pewna, ze dookola slonce, nawet w srodku nocy. Obawiam się, że już po 3cim kieliszku POrto mogłabym nie wstać ;) Złośliwi twierdzą (przy okazji pozdrawiam!), że po 3cim piFku tańczę na stole ;P Nie mam mocnej główki, oj, nie ;) Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Do atomskiego i Radcy IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 26.08.03, 17:02 Do 4tego obawiam się, że nie dotrwam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Do atomskiego i Radcy 26.08.03, 16:44 Jeszcze jedno: mam ciagle watpliwosci co do definicji gg. Wiem juz, ze ja jestem gg, czy te dwa obok to tyz gupie gupki? Jezeli tak, to zadam zmiany zaszeregowania. :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Do atomskiego i Radcy IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 26.08.03, 16:47 genuine44 napisał: > Jeszcze jedno: mam ciagle watpliwosci co do definicji gg. > Wiem juz, ze ja jestem gg, czy te dwa obok to tyz gupie > gupki? Jezeli tak, to zadam zmiany zaszeregowania. :) > > pozdrawiam W tym względzie niech jednak wypowie się Kasia. Ona się na tym najlepiej zna i swietnie "szufladkuje" ;) A tymczasem zapraszam NA gg. Wyjaśnię Ci @ll mniej oficjalnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Do atomskiego i Radcy 26.08.03, 16:50 > A tymczasem zapraszam NA gg. > Wyjaśnię Ci @ll mniej oficjalnie ;) Niestety, gg niet pod unixem a tylko to mam teraz pod reka. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Do atomskiego i Radcy 26.08.03, 19:59 jest tez klient gg pod linucha underpl.deal.pl/download_zone/pafiledb.php?action=download&id=188 Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Do atomskiego i Radcy 27.08.03, 13:45 ivica napisał: > jest tez klient gg pod linucha > > <a href="http://underpl.deal.pl/download_zone/pafiledb.php?action=download&id=188"target="_blank">underpl.deal.pl/download_zone/pafiledb.php?action=download&id=188</a> Caluski Ivica, uratowales mnie przezd nuda w pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Do atomskiego i Radcy 27.08.03, 13:58 tylko nie całuski :)) jestem w pelni pewny mojej orietacji :)) co najwyżej to uścisk dłoni prezesa Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Do atomskiego i Radcy 27.08.03, 14:02 > tylko nie całuski :)) jestem w pelni pewny mojej orietacji :)) Oj przepraszam, zbyt duzo orientacji wokol i kreci mie sie. A wiec: pozdrowienia dla mezczyzny o orientacji meskiej od mezczyzny o orientacji lesbijskiej (lubie dziewczynki - chyba wolno?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Do wszystkich IP: *.amb.bydgoszcz.pl 27.08.03, 14:01 genuine44 napisał: > Caluski Ivica, uratowales mnie przezd nuda w pracy :) Na zimne dmuchać - dlatego jeszcze raz przypomnę o mojej prośbie - PROSZĘ nie wmieszać przynajmniej w ten wątek bohaterów jedenego z moich wątków. Dziękuję uprzejmie ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Do wszystkich IP: *.amb.bydgoszcz.pl 27.08.03, 14:04 "Ja wiedziałam, że tak będzie"! Iviczko, piząc post "do wszystkich" nie widziałam jeszcze Twojego postu wyżej. Prowokacja, geniunku, czy może myślałeś, że Ivica to kobieta? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Swoją drogą... IP: *.amb.bydgoszcz.pl 27.08.03, 14:08 Ja tam dziękuję za takie "całuski" ze świeżo naostrzonym nożem mysliwskim w bliskim - powiedzmy - otoczeniu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Jednak prowokacja! (ntxt) 27.08.03, 14:09 To nie fair Lisiczko. Staram sie byc mily i nikogo nie urazic a Ty na mnie krzyczysz. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Jestem Wenusjanką, genuine ;) IP: *.amb.bydgoszcz.pl 27.08.03, 14:10 Nie krzyczę, no co Ty ;) Kolejna prowokacja? Że niby jestem poddenerwowana?! Jestem rasową Wenusjanką i bliskość Marsa nie ma na mnie wpływu ;) Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Jestem Wenusjanką, genuine ;) 27.08.03, 14:12 > Buzi Buzi. ps. A caluski dla Ivicy byly szczere (za gg dla linuxa ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lane Re: Jestem Wenusjanką, genuine ;) IP: *.amb.bydgoszcz.pl 27.08.03, 14:14 No ja wiem za co, ale żeby ZARAZ "całuski"?! Feeee Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Jestem Wenusjanką, genuine ;) 27.08.03, 14:24 > Feeee Chwilecze, co znaczy Feeee? Czyzbys .... Ok. Juz noz schowany, a ja po relanium. Pozdrowka. (moga byc caluski, jezeli wolno) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Jestem Wenusjanką, genuine ;) IP: *.amb.bydgoszcz.pl 27.08.03, 14:58 Czyżbym? "Feee" oznaczało reakcję na "całuski" dla Ivicy od powiedzmy KONSERWATYSTY takiego, jak Ty ;P Określenia na "h" celowo nie użyję ze względu na to, że wiem, że tego nie lubisz ;) A może i ze względu na ten hmmm nóż? Mój niedoszły promotor twierdził, że "najlepszy nabój to ten, NIE wystrzelony" ;P Lęk więc jest jak najbardziej uzasadniony. Buzi Całuski już zawsze będą mi się kojarzyć z Ivicą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Jednak prowokacja! (txt) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 14:11 juz po raz kolejny prosi eLJot o nie mieszanie jakis twoich z twojego o co biega? znow homo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Jednak prowokacja! (txt) IP: *.amb.bydgoszcz.pl 27.08.03, 14:12 Mógłbyś wyrażać się jaśniej? ;) Zrozumiałam tylko eLJota (kolejna prowokacja hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane KONIEC... IP: *.amb.bydgoszcz.pl 27.08.03, 14:19 .... przerywnika. Wracam do pracy ;) Do miłego po 15. przy sprzyjających wiatrach ;) (a dziś wieje w Bydzi, oj, wieje! I zimno ;() Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Jednak prowokacja! (txt) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 14:21 Gość portalu: LJane napisał(a): > Mógłbyś wyrażać się jaśniej? ;) > > Zrozumiałam tylko eLJota (kolejna prowokacja hehe) "PROSZĘ nie wmieszać przynajmniej w ten wątek bohaterów jedenego z moich wątków." nie homo? green grass? homo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Jednak prowokacja! (txt) IP: *.amb.bydgoszcz.pl 27.08.03, 14:52 gg i tyle! ;) Ogłoszenie: Zlot gg w p-tek. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: atomski i kowadlo 26.08.03, 16:25 tyciarek napisała: > > -udajesz teraz głupka ? > a może nie udajesz ( ku tej mozliwosci sie skłaniam) > masz na to papiery czy całkiem amatorsko ? - widac,ze kowadlo walnelo i to rowno wspolczuje ci troche , czy bolalo mocno ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek [...] 26.08.03, 16:27 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 26.08.03, 16:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: atomski i kowadlo 26.08.03, 16:41 tyciarek napisała: > rozumiem - ucieczka w kretynizm. a takiego rzął twardziela - przypomnij,chetnie sie z tym zapoznam - co dla ciebie Arku jest " rznieciem twardziela" ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek [...] 26.08.03, 16:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: ojej IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 26.08.03, 17:08 Ja zresztą też. To nie fair. PS: Swoją drogą - jakoś sobie z tym zdołałam poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: ojej 26.08.03, 17:11 > Ja zresztą też. > To nie fair. > PS: Swoją drogą - jakoś sobie z tym zdołałam poradzić. Admin, Ty Lisiczke zostaw w spokoju! Ona nerwowa bez slonca. Chcesz ciac, tnij mnie. Tylko mi tu nie odpowiadaj NO. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane A właśnie, że odpowiem, bo czegoś tu nie rozumiem IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 26.08.03, 17:16 Za co zostały wycięte te ostatnie posty atoma o "wzwodzie" nie powiem kogo?! Czy ktoś pamięta? Pytam, by w przyszłości nie popełnić podobnego błędu ;) Poza tym "upomnienie" Admina powinno być trochę zmienione, gdyż nie przypominam sobie, by cytowanie było "złamaniem prawa, lub regulaminu". Ale oczywiście ZNÓW mogę się mylić. Proszę o oświecenie!!! (najlepiej z GÓRY) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: ojej IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 26.08.03, 17:33 To miło z Twojej strony, genuinku, ale jestem dzielną niewiastą i nie z takim Adminem sobie radziłam ;P Pozdrawiam Admina, choć mam do Niego zal, co tu dużo mówic ;( Odpowiedz Link Zgłoś
radca KONIEC 26.08.03, 17:12 brania sie za lby bo tu byl poczatek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=7601843&a=7616476 pozdrowienia radca Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: KONIEC 26.08.03, 17:16 > bo tu byl poczatek: > <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=7601843&a=7616476"target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=7601843&a=7616476</a> A nie przypadkiem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=7591816&a=7593542 Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: KONIEC 26.08.03, 17:31 genuine44 napisał: > > > bo tu byl poczatek: > > <a > href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=54&w=7601843&a=761 > 6476"target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=76 > 01843&a=7616476</a> > > > A nie przypadkiem: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=7591816&a=7593542 - a nie przypadkiem : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=341&w=2853410&a=2904345 i jeszcze wczesniej rowniez - nie przebieral w srodkach forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=341&w=2808233&a=2808261 radca Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: KONIEC 26.08.03, 17:41 Cytowany post z 06-09-2002 Dlugi czas byl spokoj az do https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=7591816&a=7593542"target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=7591816&a=7593542 He? Swiety nie jestes Radco. Obraziles mnie, oczerniles mnie, zastosowales przy tym prymitywne klamstwa ale samopoczucie masz dobre. Ha, ha. Uwazasz sie za lepszego od tyciarka bo tyciarek brzydkie slowa pisze? Ty jestes co najmniej nie lepszy. Wiec chyba pora tez samemu sie w piers uderzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: KONIEC 26.08.03, 17:50 genuine44 napisał: > Cytowany post z 06-09-2002 > > Dlugi czas byl spokoj az do > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=54&w=7591816&a=7593542"t > arget="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=7591816& > a=7593542 > > He? Swiety nie jestes Radco. Obraziles mnie, oczerniles > mnie, zastosowales przy tym prymitywne klamstwa ale > samopoczucie masz dobre. Ha, ha. Uwazasz sie za lepszego > od tyciarka bo tyciarek brzydkie slowa pisze? Ty jestes > co najmniej nie lepszy. Wiec chyba pora tez samemu sie w > piers uderzyc. - zobacz, kto - kogo pierwszy brazil ? sprawdz, od kiedy zaczales mi ublizac i to do spolki w " TRIO " byc moze nie musisz sie uderzac w piersi ? ale sprawdz - jak adorowales atomskiemu w jego niewybrednych atakach na mnie. radca ps. atomski ma swoje porachunki i checi odwetu ( sprawa Krzyzaka).Wciaga - kogo moze przeciwkomnie i rowniez wykorzystal Ciebie do atakow skierowanych na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: KONIEC 26.08.03, 17:59 Kolego Radco, jedynym powodem dla ktorego zaatakowales mnie w pamietnym watku bylo diametralnie rozne zdanie. Wtedy sadzac, ze zamkniesz mi usta swoja histeria, uzywajac zwyklych klamstw oczerniles mnie. To, ze nie ide dalej, spowodowane jest prosba pewnej kobiety a kobietom odmawiac nie umiem. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: KONIEC 26.08.03, 18:00 genuine44 napisał: > Kolego Radco, jedynym powodem dla ktorego zaatakowales > mnie w pamietnym watku bylo diametralnie rozne zdanie. > Wtedy sadzac, ze zamkniesz mi usta swoja histeria, > uzywajac zwyklych klamstw oczerniles mnie. To, ze nie ide > dalej, spowodowane jest prosba pewnej kobiety a kobietom > odmawiac nie umiem. > > Amen. - AMEN radca Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: KONIEC 26.08.03, 18:37 > - AMEN A przeprosiny? Nieee. Radca jest ponad to. Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: KONIEC 26.08.03, 18:10 radca napisał: > genuine44 napisał: > > > Cytowany post z 06-09-2002 > > > > Dlugi czas byl spokoj az do > > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? > f=54&w=7591816&a=7593542"t > > arget="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=759 > 1816& > > a=7593542 > > > > He? Swiety nie jestes Radco. Obraziles mnie, oczerniles > > mnie, zastosowales przy tym prymitywne klamstwa ale > > samopoczucie masz dobre. Ha, ha. Uwazasz sie za lepszego > > od tyciarka bo tyciarek brzydkie slowa pisze? Ty jestes > > co najmniej nie lepszy. Wiec chyba pora tez samemu sie w > > piers uderzyc. > > - zobacz, kto - kogo pierwszy brazil ? > sprawdz, od kiedy zaczales mi ublizac i to do spolki w " TRIO " > > byc moze nie musisz sie uderzac w piersi ? ale sprawdz - jak adorowales > atomskiemu w jego niewybrednych atakach na mnie. > > radca > > ps. atomski ma swoje porachunki i checi odwetu ( sprawa Krzyzaka).Wciaga - kogo > moze przeciwkomnie i rowniez wykorzystal Ciebie do atakow skierowanych na > mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: KONIEC 26.08.03, 18:33 tyciarek napisała: > radca napisał: > > > tyciarek napisała: > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: KONIEC 26.08.03, 18:39 obserwatorze, alias niudolny polityku,wiedziałem ze nie jesteś w stanie uchwycić róznicy miedzy artykułem prasowym a swoimi debilnymi dopowiedziami i przypuszczeniami. szkoda,ze nie wydaje ci się ten aspekt twojej działalnosci ,cuchnący płazem na odległosc. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: KONIEC 26.08.03, 18:43 tyciarek napisała: > obserwatorze, alias niudolny polityku,wiedziałem ze nie jesteś w stanie > uchwycić róznicy miedzy artykułem prasowym a swoimi debilnymi dopowiedziami i > przypuszczeniami. - " nieudolny polityku" ? jestes zabawny atomski :) " debilnymi wypowiedziami" ? -powiadasz ? masz mniemanie o sobie - jak .... > szkoda,ze nie wydaje ci się ten aspekt twojej działalnosci ,cuchnący płazem na odległosc. - atomski - ty sie nigdy nie wyzbyjesz tego jadu ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: KONIEC 26.08.03, 18:49 radca napisał: > - " nieudolny polityku" ? > jestes zabawny atomski :) - nie to ty jesteś zabawny z tymi watkami w stylu: głosujci ena mnie. chce być posłem, chce byc senatorem, do jakiej partii się zapisać ? to jest dopiero ubaw po pachy ! > " debilnymi wypowiedziami" ? -powiadasz ? > masz mniemanie o sobie - jak .... - jest niczym w porównaniu twojego mniemania o sobie. > > szkoda,ze nie wydaje ci się ten aspekt twojej działalnosci ,cuchnący płaze > m > na odległosc. > > - atomski - ty sie nigdy nie wyzbyjesz tego jadu ? > > radca - i o to samo bym chciał zapytać. dwa lata kopiowania jednego tematu poczyniły spore zmiany w psychice. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: KONIEC 26.08.03, 20:19 tyciarek napisała: > radca napisał: > > > > - " nieudolny polityku" ? > > jestes zabawny atomski :) > > - nie to ty jesteś zabawny z tymi watkami w stylu: głosujci ena mnie. chce być > posłem, chce byc senatorem, do jakiej partii się zapisać ? > to jest dopiero ubaw po pachy ! - lepszy ubaw, a raczej godne pozalowania sa wyzwiska na forum ktore stosujesz w stylu " lania w morde " i te twoje bluzgi > > " debilnymi wypowiedziami" ? -powiadasz ? > > masz mniemanie o sobie - jak .... > > - jest niczym w porównaniu twojego mniemania o sobie. - pewnie,ze niczym - bo ty jestes jak ta brzoza - co wyrosla, ale porownac mozna do kozy nie mysl,ze z kowadla bedzie koza :) > > > szkoda,ze nie wydaje ci się ten aspekt twojej działalnosci ,cuchnący > płaze > > m > > na odległosc. > > > > - atomski - ty sie nigdy nie wyzbyjesz tego jadu ? > > > > radca > > > - i o to samo bym chciał zapytać. dwa lata kopiowania jednego tematu poczyniły > spore zmiany w psychice. - tak mocno to kowadlo zadzialalo ? atomski..... czekaj, moze ci przejdzie ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ojej 26.08.03, 17:53 tyciarek napisała: < na podstawie naszej wczesniejszej wymiany poglądów wychodzi,ze jesteś parszywym tchórzem. - " wymiany pogladow " ? atomski i wymiana pogladow ? czy raczej bluzgi i ublizania - i to komu tylko sie da ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: ojej 26.08.03, 18:04 radca napisał: > tyciarek napisała: > > < na podstawie naszej wczesniejszej wymiany poglądów wychodzi,ze jesteś > parszywym tchórzem. > > - " wymiany pogladow " ? > atomski i wymiana pogladow ? czy raczej bluzgi i ublizania - i to komu tylko > sie da ? > > radca - o! własnie na temat ubliżania sobie dyskutowalismy ! oczywiście w całym bezmiarze swej głupoty nie widzisz,ze ubliżasz,pomawiasz, ale po to masz mnie bym Ci uswiadomił. na zdrowie ! od tegu jestem. specjalnie dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ojej 26.08.03, 18:20 tyciarek napisała: > - o! własnie na temat ubliżania sobie dyskutowalismy ! oczywiście w całym bezmiarze swej głupoty nie widzisz,ze ubliżasz,pomawiasz, ale po to masz mnie bym Ci uswiadomił. na zdrowie ! od tegu jestem. specjalnie dla ciebie. - i tutaj atomski ukazuje " swoje powolanie i zaslepienie " wysyla wielu do szkoly, stawia diagnozy i wygania z forum ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane O Tych, co odeszli ;) IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 26.08.03, 17:37 tyciarek: " Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: a nodorf i tak jest fajny ... 26.08.03, 18:34 ja Jego lubilem i podziwialem Go za cierpliwosc anielska radca Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: a nodorf i tak jest fajny ... 26.08.03, 18:45 radca napisał: > ja Jego lubilem i podziwialem Go za cierpliwosc anielska > > radca --no jego czy go ? miłość nie wybiera i nie zna się na konsekwencji. ....................................................... ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: O Tych, co odeszli ;) IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 26.08.03, 18:49 "Jesteś zabawny atomski" to prawie TAK dobre, jak "lać w pysk" ;P Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: O Tych, co odeszli ;) 26.08.03, 18:58 Gość portalu: LJane napisał(a): > "Jesteś zabawny atomski" to prawie TAK dobre, jak "lać w pysk" ;P > > Pozdrawiam @ll > - ludzie... ja juz dzisiaj nic nie zrobie ( moze podleje trawe :) " czarny chumor " na calego :))) radca Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 O Tych co sa. 26.08.03, 19:03 Obajscie durne idioty. Tnij admin, tnij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: O Tych co sa. IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 26.08.03, 19:08 Co się tak nadstawiasz, genuine? Życie foroomowicza Ci nie miłe!? Ja Cię proszę, nie wdepnij w to bagno. Jesteś "gg" z klasą i szkoda byłoby tą klasę utracić ;) Pozdrawiam Cię ciepło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane A'propos wzwodu z '39 IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 26.08.03, 16:52 Obawiam się, że w '39 nie było jeszcze GW a tym samym foroom, ale oczywiście mogę się mylić ;) Pozdrawiam PS: Atom, wyluzuj? Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: A'propos wzwodu z '39 26.08.03, 16:54 --się nie ciesz lisiczko,bo też cię skasowano za wywrotowe mysli. ten głąb i nieuk znowu bedzie się dziwił ze o czyms rozmawialismy. ....................................................... ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane . IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 26.08.03, 16:55 "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym... " itede (nie mylić z Tedem) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: a kajcis tam byndzie .... chopie :) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 07:40 tyciarek napisała: > > --smuci cię to czy nie masz kontroli nad klawiaturą ? > ....................................................... zaprawde smuci mnie to... bardzo jeszcze jeden przyklad na to, ze jak Bozia talent daje to co innego zabiera;) > > ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: a kajcis tam byndzie .... chopie :) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 07:44 tyciarek napisała: > > --smuci cię to czy nie masz kontroli nad klawiaturą ? > ....................................................... > smuci mnie to.... bardzo... jeszcze jeden przykład na to, ze jak Bozia talent daje, to co innego zabiera;) > ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane ;) IP: *.amb.bydgoszcz.pl 27.08.03, 09:12 A wiecie, jaki jest pozytywny wydźwięk tego wątku? Że póki co ostatni post z cytatem Perfektu jest respektowany ;) Niech on zostanie ostatni. Do końca. Odpowiedz Link Zgłoś