napszekur 09.04.08, 23:07 Głosujcie na Bydgoszcz w rankingu miast na www.rankingmiast.com.pl/miasto,,8,Bydgoszcz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niebieski.kapturek Re: Głosujcie na Bydgoszcz ! 09.04.08, 23:44 A po zagłosowaniu można sobie poczytać dyskusję - "znany i lubiany" temat relacji z sąsiadem - argumenty też doskonale znane, ale są też ciekawe obserwacje z zewnątrz: "Nick / e-mail: Jonko (Turysta) 09.04.2008r Nie ma się co kłócić. Widzimy Was w kraju tak: duży pies idzie spokojnie a obok niego skacze mały i strasznie dużo hałasu robi. Duży co robi? Olewa ujadanie małego, ale wszyscy słyszą tylko wypierdka. Niestety tak jest w przypadku Bydgoszczy i Torunia" Z bliska to nie zawsze tak łagodnie wygląda, ale warto pamiętać o tym obrazku. Bydgoszcz wciąż jest w stanie upomnieć się o należne jej miejsce i uratować region przed kolonialnym wykorzystaniem przez T. i degradacją. Odpowiedz Link Zgłoś
kuromiot1 Re: Głosujcie na Bydgoszcz ! zagłosowałem 10.04.08, 09:43 zagłosowałem Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Głosujcie na Bydgoszcz ! 10.04.08, 12:56 ale tam głupoty wypisują:) Odpowiedz Link Zgłoś
pit771 Re: Głosujcie na Bydgoszcz ! 12.04.08, 19:33 głosuję, ranking jest odświeżany codziennie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Głosujcie na Bydgoszcz ! 12.04.08, 21:54 to dorzuciłam Wam 10 pkt także bo można głosować na kilka miast;) Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Głosujcie na Bydgoszcz ! 17.04.08, 07:40 cz ktos z Was wie o co chodzi w tym rankingu? Jak dlugo ma trwac i czego dowieść? jestem ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Głosujcie na Bydgoszcz ! 17.04.08, 20:21 ja mogę zaspokoić część Twojej ciekawości;) Ranking ma dowieść, że Bydgoszcz jest atrakcyjniejsza turystycznie od Torunia, a co więcej od Gdańska i Krakowa. Chodzi o to, aby być "potęgą w klikaniu";) A jak długo ma trwać???? no pewnie dopóki będą klikacze. A przy okazji kliknęłam Wam kilka razy także na najwyższe oceny;) Odpowiedz Link Zgłoś
napszekur Re: Głosujcie na Bydgoszcz ! 14.06.08, 12:03 Bydgoszcz wakacyjną stolica Polski? GŁOSUJCIE -> www.rankingmiast.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Dziecinada 14.06.08, 12:44 Jakiś kolejny durny ranking, nie mający nic wspólnego z obiektywną oceną. Komentarze w stylu: "zmobilizujmny się i naklikajmy naszemu miastu punktów, bo oni sobie dają 10, a nam 1", "Bydgoszcz to dziura", " Toruń to wiocha", wyjaśniją wszystko. Dziecinada. Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Re: Dziecinada 14.06.08, 14:19 Toruń lubi takie gierki. Myślą, że jak sami na siebie zagłosują w "Cudzie Polski" to faktycznie nim są :D Tak samo tutaj: prawie tacy fajni jak Wejherowo :D Odpowiedz Link Zgłoś