monikajmb 28.04.08, 18:20 [Kamil] Nasz Kochany Kuzyn Na zawsze zostaniesz w mojej pamięci. Nigdy cie nie zapomne.Spoczywaj w Pokoju[*] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzesinho91 Re: Śmierć 16 latka 28.04.08, 22:28 (*) Do teraz nie moge, nie potrafie i nie chce uwierzyć w to co sie stało. Spoglądaj na nas z Góry i spoczywaj w pokoju...(*) Odpowiedz Link Zgłoś
natusialek =( 28.04.08, 22:32 Kolejny z tych co nie zaslugiwal... Pamietajmy o nim ... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
adi_jmb Re: Śmierć 16 latka 28.04.08, 22:49 Odszedłeś tak nagle...niespodziewanie..nie mogę w to uwierzyc..:( nawet nie zdążyłem sie z Tobą zobaczyc..nie miałem czasu nawet przyjsc do Ciebie..:(:( nigdy nie zapomne tego co dla mnie zrobiłeś kuzynku..Tyle lat trzymaliśmy sie razem...od podstawówki zawsze brałeś mnie pod swoje skrzydło..zawsze stawałeś w mojej obronie...byłem twoim młodszym kuzynkiem...:((pomagałeś w każdej sytuacji...:( "Tysiące wspomnień które wciąż wracają do mnie.." :( Czuwaj tam BRACIE nade mną z góry..nigdy sie z Tym nie pogodze...do kogo teraz bede biegał ?..:( Żegnaj bracie..Spoczywaj w Pokoju.. Nigdy nie zapomne tego co dla mnie zrobiłeś...Trzymaj sie Ziomuś..[*] Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Śmierć 16 latka 28.04.08, 23:55 ..wyrazy wspolczucia dla jego rodzicow i bliskich.Wyobrazam sobie co teraz przezywacie..w zeszlym tygodniu moj syn tez zostal potracony przez auto.Mial jednak to szczescie,ze samochod jechal stosunkowo wolno i wyszedl z tego jedynie z lekka kontuzja nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
mayag Re: Śmierć 16 latka 01.05.08, 20:48 Nie znałem chłopca.Ale znam jego matkę.Znam jej sytuację.Alino naprawdę współczuję Tobie z całego serca......kolega z .....pracy Odpowiedz Link Zgłoś
venena_86 Re: Śmierć 16 latka 06.05.08, 18:50 Bardzo smutne, że zginął, przebiegał w niedozwolonym miejscu, kilka metrów od kładki, w miejscu gdzie już stoją krzyże, może da to do myślenia komuś kto będzie chciał znowu tam przebiegać i nie będzie więcej takich tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Śmierć 16 latka 06.05.08, 19:48 lacze sie w bolu i cierpieniu z najblizszymi Sp zmarlego 16 latka Panie...przyjmij Go do swego grona radca Odpowiedz Link Zgłoś