aax1 22.09.03, 07:50 Osoby, które chciałyby podzielić się swoimi historiami dotyczącymi nękania, szykanowania i dręczenia w miiejscu pracy, a w ten sposób przyczynic się do powstania książki o polskim mobbingu, proszone są o kontakt: aax@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lo Re: ---------mobing. IP: *.toya.net.pl 22.09.03, 09:46 mobbing duży w dużych firmach, mały w małych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: ---------mobing. IP: *.toya.net.pl 23.09.03, 10:39 naprawdę nie ma w bydgoszczy mobbingu Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: ---------mobing. 23.09.03, 11:45 chetnie bym cie pomogla, ale niestety-niestety moje szefostwo naprawde jest fajnei zamiast mnie gnebic pomagaja mi na kazdym kroku Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: ---------mobing. 23.09.03, 11:51 postaraj sie. zrob koledze/ance przyjemnosc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: ---------mobing. 23.09.03, 12:01 ale wiesz jaka przyjemnosc komus sprawisz. nie warte to takiego malego wysilku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: ---------mobing. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 12:53 Rozmawiaja dwie sekretarki: - Mój dyrektor jest blady jak maca. - Mój jak maca, to jest caly czerwony! Odpowiedz Link Zgłoś