adalya 09.07.08, 16:53 Będę wdzięczna za info, jakie konto warto założyć w internecie (mBank a może Inteligo?). Zależy mi na jak najtańszym ale i bezpiecznym. Dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
your_wielkibrat Re: jakie konto 09.07.08, 22:35 ja mam inteligo i nie narzekam, jest wporzo Odpowiedz Link Zgłoś
bzyku654321 Re: jakie konto 10.07.08, 09:00 JA JEDNO I DRUGIE MAM. PLUSY MBANK: 1)DARMOWE PRZELEWY 2)ZERO OPŁAT ZA PROWADZENIE KONTA MINUSY MBANK: 1)NIE WSZĘDZIE SĄ "DARMOWE" BANKOMATY EURONET DO WYPŁAT Z MBANK INTELIGO: PLUSY INTELIGO: 1)"DARMOWE" BANKOMATY PKO BP SA SĄ WSZĘDZIE 2)OBSŁUGA KASOWA PRZEZ PKO BP SA - CZYLI PRAKTYCZNIE WSZĘDZIE MINUSY: 1)DROGIE PRZELEWY INTERNETOWE - 0,99 PLN 2)SPORY KOSZT UTRZYMANIA W PORWNANIU Z MBANK - JEŚLI SALDO JEST NIZSZE NIŻ 99 PLN W OKRESIE ROZLICZENIOWYM ROBIĘ DUŻO PRZELEWÓW I PŁACĘ W DUŻO W INTERNECIE. KORZYSTAM W TYM ZAKRESIE Z INTELIGO I WYDAJE MI SIĘ NIEZAWODNE. POZA TYM JEŚLI DO KOGOŚ CZĘSTO "WCHODZĄ" PIENIĄDZE I "WYCHODZĄ" POŻĄDANA OPCJA TO POWIADAMIANIE SMS. JAK JUŻ MÓWIŁEM POLECAM OBA. BARDZO DOBRE PRODUKTY! Odpowiedz Link Zgłoś
bzyku654321 Re: jakie konto 10.07.08, 14:10 ZGADZA SIĘ JERRY ALE TAK JEST W "PKO INTELIGO" - 0,50. w SAMYM "INTELIGO" SĄ DROŻSZE - 0,99 Odpowiedz Link Zgłoś
adalya Re: jakie konto 10.07.08, 16:48 Dzięki, biorę inteligo - bankomaty mnie przekonały Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: jakie konto 25.08.08, 02:06 A ile kosztuje utrzymanie takiego konta w roku i bez znaczenia w jakim banku, pokaźne to grosze??? Odpowiedz Link Zgłoś