bezimienny23 06.10.03, 18:23 widze ze wy nie jestescie powazni skoro ja zadaje normalne pytanie a wy sobie z tego jaja robicie... nie potraficie rozmawiac na kazdy temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivica Re: do BB 06.10.03, 18:48 sorry koleś ale to o co pytasz wskazuje że masz 13 a nie 23 lata. Druga sprawa iz trafiłeś na forum w którym ironia, sarkazm i angielski humor maja wiele do powiedzenia. Sarkazm, ironia zaraz mi tu Bezimiennego przeprosić !!! Odpowiedz Link Zgłoś
agata.tyciarek Re: do BB 06.10.03, 20:56 ivica napisał: > sorry koleś ale to o co pytasz wskazuje że masz 13 a nie 23 lata. Druga sprawa > iz trafiłeś na forum w którym ironia, sarkazm i angielski humor maja wiele do p > owiedzenia. > > > > > > > Sarkazm, ironia zaraz mi tu Bezimiennego przeprosić !!! > > A Ty "Łysiejący" nawet nie potrafisz z dzieckiem porozmawiac.Nieudacznik! Odpowiedz Link Zgłoś
agata.tyciarek Re: do BB 06.10.03, 21:19 ziutek31 napisał: > do cieci, trzeba miec cierpliwosc oj ,tak....... to tak jak do oborowych,nieskonczoność cierpliwosci.......... Odpowiedz Link Zgłoś