Gość: artih IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 21:08 Czy watek "Redaktor Czajkowska..." jest napisany przez kologów z Gw o koleżance z Gw? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagiello1 Czesc, Krzyzak - czy moze Jack?? 16.01.02, 21:37 No pewnie, ze to redaktorzy wyborczej. przeciez poza toba tu sa tylko redaktorzy wyborczej - redaktorem wyborczej okazywal sie juz kazdy - wystarczylo napisac zeby Krzyzak sobie poluzowal kolnierzyk, bo mu cisnienie uderza do glowy i juz sie okazywalo ze to redaktor a teraz redakcja to zlosliwie trzyma na forum, zeby na zlosc zrobic Krzyzakowi, bo Krzyzak pisal, ze wystarczy puscic baka na rdaktorow, a oni to zaraz wymazuja z forum Redakcjo! nie rob na zlosc Krzyzakowi! nie pisz na innych rdaktorow! podobno Krzyzak z Jackiem juz zaczeli sie nawzajem podejrzewac o prace w redakcji ale to chyba niemozliwe, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: My o nas ? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 22:06 Brawo GW tak trzymac! Ile w tym wątku można przeczytać ciekawych wypowiedzi.Co ciekawe piszą to chyba sami.....z XX,albo z bratnich dzienników. Co do pomówień i kłamstw./w tym wątku o red. czaj..../ Podobno w każdym kłamstwie jest troche prawdy. Ale u was smierdzi......brrrrrr! Ciekawe czego się jeszcze dowiemy jagiello1? Nie jestes ciekawy? Może kulka coś dorzuci.:) Aha To nie ja ! ja dzisiaj dopiero wróciłem do PL.:) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: My o nas ? 17.01.02, 22:09 Gość portalu: Krzyżak napisał(a): > Aha To nie ja ! ja dzisiaj dopiero wróciłem do PL.:) Potwierdzam ;-P choc pewnie i tak powiedza ze klikales z zagranicy... KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: My o nas ? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 22:41 Dzieki Krotti za potwierdzenie. To i tak nie ma znaczenia.Chłopcy z GW to kapitan kloss i spólka.na pewno już namierzyli moje IP i porównują z niemieckim odpowiednikiem. Pozdrówka. + Odpowiedz Link Zgłoś