krotoss 05.08.01, 15:11 Wiec do ataku piszcie posty!!! KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pepe Re: Z TEGO CO WIDZE TO POZNAN I GDANSK STOJA DZIS PRAWIE W MIEJSCU!!! IP: 213.25.90.* 05.08.01, 15:18 Katowice też stoją! Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Z TEGO CO WIDZE TO POZNAN I GDANSK STOJA DZIS PRAWIE W MIEJSCU!!! 05.08.01, 15:20 Wogole chyba wszystkie miasta i zrozumialem aluzje zaraz wam w Lodzi cos dopisze :). KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Z TEGO CO WIDZE TO POZNAN I GDANSK STOJA DZIS PRAWIE W MIEJSCU!!! IP: 213.25.90.* 05.08.01, 15:21 Niech żyje Bydgoszcz! Niech żyje Łódź! A ja mam do przeczytania 149 stron raportu OECD i chyba polegnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicikoci Re: Z TEGO CO WIDZE TO POZNAN I GDANSK STOJA DZIS PRAWIE W MIEJSCU!!! IP: 10.10.70.* 05.08.01, 15:22 KroTosS: sluchaj, jak bylo blisko do 5000, to się fajnie bawilismy wpisując jakieś bzdurki, żeby tylko te liczbe minac. Ale widze, ze nie udalo Ci sie wyluzowac, a szkoda. Od rana patrze Ci ja sobie na forum i widze ze Twoja nadzwyczajna aktywnosc forumowa, coraz bardziej przypomina puszczanie pary w gwizdek. A to jakis post pięciowyrazowy �żeby odgrzać wątek�, a to jakieś ad vocem do ad vocem... To ladnie, że nie chcesz ścigać Poznań, ale te wszystkie Twoje dzisiejsze niby-posty to tylko odrobine inteligentniejsze nabijanie licznika, niz odkryte kiedyś przeze mnie puste posty na forum Katowickim. Nawet awanture o czerwone linki zrobiles (w trzech czy czterech watkach) nie z jakichs merytorycznych powodow, a dlatego, ze sie przejmujesz licznikiem. Wierze, ze w Twoich intencjach nadal chodzi o forum ciekawe merytorycznie, ale te intencje rozmijaja sie juz z rzeczywistoscia. Dzis nie powstal ani jeden celny, ciekawy i nowatorski watek! Wszystko kreci sie wokol tego jak sie scigamy i co nam w tym przeszkadza. Moze bym tego nie pisal, ale obejrzalem tez watki na forum poznaskim, gdzie sie juz przed nami ostrzegaja. I wyraznie tam pisza, ze nalezymy nie tylko do najszybszych, ale i najciekawszych forow w Polsce. Poczulem sie dumny i nie chcialbym (Ty na pewno tez nie) zeby zdanie zmienili, albo wrecz zaczeli sie z nas nabijac jak w swpim czasie my z tego nadaktywnego oszoloma w Katowicach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Z TEGO CO WIDZE TO POZNAN I GDANSK STOJA DZIS PRAWIE W MIEJSCU!!! 05.08.01, 15:44 Powiem tak trudno pisac cos nowatorskiego jak jest sie na forum prawie samemu.Watek odgrzalem specjalnie dzis tylko jeden(swoj o Paradzie Internautow) bo mnie ten temat interesuje i wasze zdanie na jego temat.Awanture o czerwone linki zrobilem wczoraj w swoim watku i chyba Ty nie watpisz ze slusznie-nie moja wina ze na ten sam temat powstaja jak grzyby po deszczu podobne watki, ja sie tam tez dopisuje bo uwazam ze temat jest godny uwagi.Potrzeba ci wiecej ciekawych, celnych i nowatorskich watkow to stworz sam jezeli Ci nie odpowiadaja tu obecne.Nie codziennie musi powstawac jakis niesamowity temat- watek.Uwazam ze chyba wstales lewa noga dzis i nie miales sie na kim wyzyc wiec trafilo na mnie ale sie nie obrazam i proponuje zebys zaproponowal jakis ciekawy temat to chetnie z toba popolemizuje (choc za pol godziny jade na mecz z zielonka) wtedy moze troche zmienisz zdanie.Na koniec powiem tak rzeczywiscie posty robione dzis przezemnie sa troche na sile ale to tak jak mowisz w trosce o licznik i nie przesadzal bym z tym poziomem bo jak bym rzeczywiscie byl taki skarajny maniak forum jak chyba uwazasz to bym sie nie logowal i pod jakims bzdurnym nickiem zaczal dopisywac cyferki czy cos w tym stylu. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Z TEGO CO WIDZE TO POZNAN I GDANSK STOJA DZIS PRAWIE W MIEJSCU!!! 05.08.01, 15:47 A i jeszcze jedno walka z Poznaniem i Gdanskiem ktora jest rzeczywiscie ostatnio modna nie jest chyba taka glopia i balcha sprawa nie warta zaangazowania.A nieraz celna odpowiedz liczaca kilka wyrazow moze znaczyc wiecej niz rozciagla wypowiedz ktora z trudnoscia czyta sie do konca. Pozdrawiam KroTosS Ps.Ten post nie jest dla podbicia licznika tylko po prostu za szybko skonczylem poprzedni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicikoci Re: Z TEGO CO WIDZE TO POZNAN I GDANSK STOJA DZIS PRAWIE W MIEJSCU!!! IP: 10.10.70.* 05.08.01, 15:57 Ani Cie nie chce obrazic, ani sie nie wyzywam (musialbys mnie znac, zeby wiedziec jaki jestem jak mam ochote komus przylozyc :-). Pisalem w tonie pojednawczym - zauwaz to - i tylko o tym, co w koncu sam przyznajesz: Twoje dzisiejsze posty sa troche na sile. A po co? Nie narzekam, ze nie mam sie do czego dopisac, bo brak nowych ciekawych watkow. Tylko stwierdzam fakt, ze brak nowych ciekawych pomyslow, wiec po co sie dopisywac na sile? Dla licznika? To jednak - wybacz - dziecinada. Licznik zaczal nas tu wszystkich zgrzewac dopiero od ok. 2500 postow. Wczesniej roslismy w sile bez rozmyslania ile i do kogo nam brakuje. Ze w ten sposob bedziemy sie z Poznaniem dluzej scigac? A co z tego? Grunt, ze ciekawiej. Tez nie mam pomyslu na nowy ciekawy watek, wiec nie pisze nic na sile. Od rana sobie tylko buszuje po cudzych wpisach. Frustracji z tego powodu nie mam. Czego pozostalym tez zycze. Jewgienij Jewtuszenko dowiodl byl kiedys w malej nowelce pt. (bodaj) �Pearl Harbor�, ze wiekszosc nieszczesc (az po wojny) bierze sie stad, ze ludzie sie scigaja. O to kto ma wiecej, kto jest lepszy i komu lepiej wychodzi. Jako �dzialacz� NETBiT-a pewnie to rozumiesz :-) Powiem to jeszcze inaczej: nie wiem czy jutro tez GW bedzie robilo przedruk z forum, ale czemu miala by tego nie robic? Zawsz przy takich okazjach dawali tam jakies zdjecie, ktore tematem pasowalo do naszych pogaduch: cos o Starym Rynku, albo o spichrzach, albo o �jedynce� (znaczy - LO). Tak sobie patrze i mysle, ze teraz to chyba dadza poznanskie koziolki, bo sciganie z Poznaniem nas tu zupelnie zdominowalo. Nie sadzisz? Czolem Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Z TEGO CO WIDZE TO POZNAN I GDANSK STOJA DZIS PRAWIE W MIEJSCU!!! 05.08.01, 16:06 Widzisz Ty tez cos przyznajesz buszujesz po forum tylko ze ja jeszcze zostawiam slad po sobie a ze czasem na sile to co z tego-na sile mialem na mysli ze po prostu wyszukuje gdzie by sie mozna bylo jeszcze dopisac ale nie dopisuje az takich dyrdymal-jezeli tak uwazasz to radze porownac to ze swoimi postami.Rywalizacje z innymi miastami traktuje jak najbardziej jako zdrowa rywalizacje ani mnie nie zaczne ziembic ani parzyc jak bysmy wyprzedzili Poznan.A swoja droga to z Twojego postu zrodzila sie mala polemika i o to chyba Ci chodzilo nie? Pozdrawiam KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Z TEGO CO WIDZE TO POZNAN I GDANSK STOJA DZIS PRAWIE W MIEJSCU!!! 05.08.01, 16:09 Kicikoci Odbilo ci zupelnie.Sam nic nie wymyslisz, pojawiasz sie od czasu do czasu i jeszcze nazekasz.Krotoss przynajmniej sie stara cos zrobic.A te czerwone watki to perfidia. Bede sie smial jak wyborcza jutro przedrukuje nasz protest.To by byla kpina z nas:):):)Wyluzuj troche.Tu jest demokracja, i kazdy moze pisac co chce.I nie czepiaj sie Krotossa, to fajny gosc, zreszta ty w nastroju tez:):):):) Nie badz taki agresywmy, wypij browarka i idz na speedway . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicikoci Re: Z TEGO CO WIDZE TO POZNAN I GDANSK STOJA DZIS PRAWIE W MIEJSCU!!! IP: 10.10.70.* 05.08.01, 16:34 KroTosS: jasne ze chodzi mi o polemiki. Nie ma nic nudniejszego niz 15 kolejnych postow w rodzaju �Niech zyje!� �Zgadzam sie� �Brawo (tu wstaw dowolny nick)!� Rhemek: z niesmakiem przyznaje, ze Twoja polemika przypomina nieco liczne boje jakie toczylem na forum w Toruniu. Mozna 50 razy zaznaczac, ze sie cos pisze bez emocji, spokojnie i liczac na rzeczowa argumentacje, a zaraz ktos sie wyrwie z uwaga �mniej agresji koleś!� Nie zauwazyles ile razy pisalem KroTosSowi �wybacz� �daruj� itp? Pozdrawiam obu Panow serdecznie PS. Rhemku: na domiar wszystkiego mi sie podoba, ze mamy te czerwone linki! :-) Serio! Argument 1: to nobilituje. Dostalismy je przekraczajac 5000 postow. Maja je tylko (z nami) cztery miasta o najwiekszej liczbie postow). Tylko my protestowalismy. Dlaczego? Inni to gapy, ktore nie zauwazyly, ze im licznik wolniej chodzi? A moze nasze posty sa im zaliczane? :-)) Nie. Po prostu chyba najmniej pewnie sie czujemy na tej swojej czwartej pozycji w Polsce. Argument 2: te linki wreszcie uporzadkowaly sytuacje. Np. w szkolnych wspomnieniach - az zal bylo patrzec jak z powodu tloku na glownym forum raz po raz jakis szostkowicz w te pedy zakladal nowy watek o VI LO, bo nie widzial, ze juz takie sa. Teraz z tym spokoj. Argument 1a: jakos Wrockowi i Wawie te czerwone linki nie przeszkodzily w zdobyciu forumowych Himalajow. Wyluzujmy wiec. Argument 3: Mozna sie do nich nie wpisywac - jak chcial KroTosS. No i OK. Ale zadac likwidacji i w dodatku grozic czyms to smieszne - jak idziemy w gosci, to tez od gospodarza ZADAMY podania np. niebieskich serwetek zamiast czerwonych, a w razie oporow GROZIMY gospodarzowi, ze bedziemy np. podpalac mu listy w skrzynce na klatce? Buziaki - Wasz Kicikoci (�Agresja - zero� :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicikoci Re: Z TEGO CO WIDZE TO POZNAN I GDANSK STOJA DZIS PRAWIE W MIEJSCU!!! IP: 10.10.70.* 05.08.01, 16:36 Zapomnialbym... Rhemku - piwa nie cierpie, a o speedwayu juz swoje powiedzialem zakladajac wiekopomny watek �Zuzel jest syfny i do bani� :-))) (byl forumowa lokomotywa kwietnia i maja :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomek Do kicikoci. IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 17:12 Nie za bardzo rozumiem dlaczego chcesz linki do innych kategorii? Porównałeś Nas go gości, którzy idą do kogoś na przyjęcie czy coś podobnego. Powiedziałeś, że żądanie naliczania postów to tak jakbym chciał niebieskie a nie czerwone serwetki. Według mnie to błędna interpretacja z Twojej strony. Ja chcę by mój głos został zauważony!!! I tylko tyle. Powiedziałeś, że linki wprowadzono tylko w 4 miastach i podobnie jak u nas posty w czerwonych kategoriach nie są tam naliczane. Czy byłbyś tak samo dumny (co Nam zalecasz), gdyby w Polsce tylko tobie i 3 innym osobom zabierano połowę pensji? A jesli zarobiłbys jeszcze wiecej to buchneli by Ci co miesiąc np 90% etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicikoci Re: Do kicikoci. IP: 10.10.70.* 05.08.01, 17:24 Mily Thomku: 1. podobaja mi sie te linki, bo lubie porządek (czy może - z pomorska - �porzundek�). Od kiedy kazdego dnia zaklada sie tu po 40 nowych watkow (watkow, bo postow wielokrotnie wiecej) nierzadka byla sytuacja, ze po weekendzie nie moglem znalezc watku, w ktorym oczekiwalem czyjejs polemiki na moj post z piatku. Watek spadal nawet na kolejna strone forum. Podzial tematyczny ogranicza ten chaos. 2. nie porownuje calosci Waszych oczekiwan do takiej wizyty - to bylo odniesienie do (licznych dzisiaj) postow pod haslami �ŻĄDAMY od Gazety� �trzeba im zagrozić!� �Nie bedziemy kupować GW� etc. Też chce żeby mój głos został zauważony, ale WYGRAŻAĆ gospodarzowi, jak paru naszych miłych rozmówców to dziś robiło?... a fe... 3. Z kolei ja za nietrafiony uważam Twoj argument o pensji (aczkolwiek nie jest on oderwany od życia biorąc pod uwagę, że nie mamy podatku liniowego, tylko rosnące progi podatkowe). Dlaczego nietrafiony? Bo jest wyrazem myślenia o ILOŚCI postów jako o wartości wzbogacającej. Cały cza myslałem, że mamy fajne Forum, bo odkryliśmy dziesiątki podobnie zakochanych w naszym mieście, bo się lubimy, bo dobrze nam się rozmawia. A przy założeniu, które legło u podstaw Twojego porównania, okazuje się, że jesto ono tym fajniejsze im więcej ma wypowiedzi. Faktycznie - różnica w mysleniu, która uniemożliwia wspólne spojrzenie na to zjawisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: Do kicikoci. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 17:52 poza tym ie jestem pewna, czy innnym miastom tez sie te posty z czerwonych nie dopisuja. otoz bylam w tym celu na forum Wawy, weszlam na czerwony temat, napisalam moja opinie i zmylam sie. Potem wzielam reload i przybyl im jeden glos. oczywiscie mogla to byc kwestia przypadku-mogl ktos sie wpisac w tym samym czasie i jeszcze jeden argument. Otoz to, ze zawiazalismy sojusz z Lodzia ma pozytywny aspekt-moze spowodowac, ze obdarzymy lodzian wieksza sympatia-a oni-nas.POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomek Re: Z TEGO CO WIDZE TO POZNAN I GDANSK STOJA DZIS PRAWIE W MIEJSCU!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 17:56 Miły Kicikoci: ad.1)Porządek ok. Jestem za, ale dlaczego to ma oznaczać nie naliczanie postów? ad.2) Nigdy nie napisałem żądam! ad.3)Forum to oczywiście przede wszystkim miejsce spotkań miłych rozmów, wymiany poglądów itd. To też miła rywalizacja między miastami, miasteczkami kto ma wiecej czegoś sensownego do co powiedzenia, kto ma wiecej fajnych pomysłów itp.Dlaczego mamy z tego rezygnować? Rzeczywiście uważam tak jak napisałeś, że im więcej postów(oczywiście na temat i wprowadzających coś do dyskusji) na tym forum się znajude tym jest ono ciekawsze,barwniejsze,bardziej interesujące.Do tej pory posty na Naszym forum były ciekawe i nie wiem dlaczego uważasz, że jeśli będzie ich więcej to będą forum straci na tym. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicikoci Re: Z TEGO CO WIDZE TO POZNAN I GDANSK STOJA DZIS PRAWIE W MIEJSCU!!! IP: 10.10.70.* 05.08.01, 18:01 Drogi Thomku: ja wlasnie to staralem sie Tobie wyjasnic: zanim wlaczyles sie do rozmowy, �przemawialem� pod adresem tych, ktorzy tu (nie wskazujac rhemka palcem :-))) formulowali takie wlasnie posty (ZADAMY, POGROZIC, CO TO MA BYC itd) - zatem uwagi o żądaniach w gościnie nie były do Ciebie (bo i jak, skoro wcześniej głosu nie zabierałeś?) Co do nie naliczania - to zaczynam robić eksperymenta w ślad za sugestia Weroniki - i mam wrażenie (za wcześnie na pewność), że KroTosS chyba sie pospieszyl z tą �obroną Częstochowy�.... może sie myle, ale ... zobaczymy.... Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Z TEGO CO WIDZE TO POZNAN I GDANSK STOJA DZIS PRAWIE W MIEJSCU!!! 05.08.01, 18:04 Ja tez nigdy nigdzie nie napisalem slowa "zädam". Mam nadzieje,ze sie nie myle ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomek Re: Z TEGO CO WIDZE TO POZNAN I GDANSK STOJA DZIS PRAWIE W MIEJSCU!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 18:12 Ja już takie eksperymenty robiłem. Trudno powiedzieć jak jest w innych miastach, ale w Bydgoszczy nie naliczają. Może ewentualnie z dużym opóźnieniem chociaż w to wątpie. Powracając do mojego ostatniego posta to powinno wyglądać to tak: Rzeczywiście uważam tak jak napisałeś, że im więcej postów(oczywiście na temat i wprowadzających coś do dyskusji) na tym forum tym jest ono ciekawsze,barwniejsze,bardziej interesujące.Do tej pory posty na Naszym forum były ciekawe i nie wiem dlaczego uważasz, że jeśli będzie ich więcej to ktoś lub coś na tym straci. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicikoci Re: Z TEGO CO WIDZE TO POZNAN I GDANSK STOJA DZIS PRAWIE W MIEJSCU!!! IP: 10.10.70.* 05.08.01, 18:37 Thomku: może nie tyle uważam, że ilość szkodzi jakości, co OBAWIAM sie, ze tak stac sie moze. A na jakich podstawach? Bo od ok. tygodnia prawie nie ma na forum dyskusji o Bydgoszczy, o tym, co robimy poza siedzeniem przy kompie. Sa marginesem, gdyz forum zaczelo zyc dyskusjami o forum. Nie twierdze, ze to proces nieodwracalny, ale jest to zjawisko, ktore MOZE (nie musi) sprowadzic nas za jakis czas na manowce. Jest bowiem swietnie gdy dyskutuje sie tu i o polityce, i o miescie, i o dupie Maryni tez. Gorzej, gdy rzeczona dupa rzeczonej maryni przesloni nam caly widnokrąg. Z sympatią Wasz kicikoci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomek Re: Z TEGO CO WIDZE TO POZNAN I GDANSK STOJA DZIS PRAWIE W MIEJSCU!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 18:55 Rzeczywiście poziom troszeczkę spadł, ale trzeba pamiętać iż mamy sezon ogórkowy. Nie za dużo się dzieję i nie ma o czym dyskutować. Jeśli coś ciekawego się pojawi to na pewno to tu skomentujemy. Patrz: wątek przyjaciół Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Z TEGO CO WIDZE TO POZNAN I GDANSK STOJA DZIS PRAWIE W MIEJSCU!!! 05.08.01, 20:25 krotoss napisał(a): > Wiec do ataku piszcie posty!!! > > KroTosS Ludzie, taka ladna pogoda, niedziela, na spacerek a nie tylko przy komputerze siedziec :) A jesli chodzi o forum gdanskie to u nas w kazdy weekend drastycznie maleje aktywnosc - po prostu weekend i nalezy sie troche odpoczynku :) Pozdrawiam z cieplego Trojmiasta (w ktorym jest coraz wiecej komarow) Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Z TEGO CO WIDZE TO POZNAN I GDANSK STOJA DZIS PRAWIE W MIEJSCU!!! 05.08.01, 20:57 Polemizujac Troche moze przesadzilem w ostrosci wypowiedzi, ale chyba jasno zaznaczylem, ze nalezy traktowac je z przymruzeniem oka.Dzisuiaj weekend i chcialem rozluznic atmosfere. Jezeli urazilem cie kicikoci to sorry, nie mialem takiego zamiaru.Lubie i szanuje twoje opinie.Serdecznie cie pozdrawiam.Ponadto uwazam ze kazdy powinien miec wlasne zdanie, a ja naprawde uwazam , ze z czerwonymi postami nie wszystko jest wporzadku. ponadto ten tak zwany gospodarz zarabia na odwiedzaniu przez nas forum, wiec mozna chyba cos od niego zadac, szczegolnie jesli tak jak ja kupuje sie wyborcza od 10 lat, i wie sie, ze to forum i portal powstalo z pieniedzy systematycznie za nia placonych. Kicikoci nie wszyscy musza sie z toba zgadzac. Ja szanuje twoje opinie, ale mam swoje zdanie.Pozdrawiam serdecznie WSZYSTKICH forumowiczow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicikoci Re: Z TEGO CO WIDZE TO POZNAN I GDANSK STOJA DZIS PRAWIE W MIEJSCU!!! IP: 10.10.70.* 05.08.01, 21:01 Alez oczywiscie, rhemku: pełen szacuneczek. Konczac moje prowokacje: też wolałbym żeby linki z czerwonych watków liczyly się do ogólnego zbioru (ciekawe, ze jak tworzyli te linki przenoszac watki juz istniejace, to - a zauwazył i liczył to KroTosS chyba - to nie zmniejszyla się liczba ogólna postów... za to teraz nie rośnie, jak się tam wpisać. Moze to znak, że coś tam muszą po prostu przestawić i już?) Ale zarazem podoba mi sie, że te działy powstały ( z powodów, które wyłuszczyłem parę postów wyżej). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Z TEGO CO WIDZE TO POZNAN I GDANSK STOJA DZIS PRAWIE W MIEJSCU!!! 05.08.01, 21:51 kicikoci.Teraz rozmawiamy po przyjacielsku, i lepiej, chyba? Pozdrawiam ciebie i krotossa. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Z TEGO CO WIDZE TO POZNAN I GDANSK STOJA DZIS PRAWIE W MIEJSCU!!! 05.08.01, 21:52 No wreszcie wrocilem (bo jak to slusznie zauwazyl cmd26 nie mozna ciagle siedziec przed kompem wiec sie urwalem na żużelek i bylo ok).Na wstepie pragne podziekowac drogiemu Rhemkowi za wziecie mnie w obrone przed humorzastym dzis Kicikoci ;).Wlaczajac sie troche spozniony takze uwazam ze mamy prawo chciec i rzadactak nawet rzadac.A mysle dla tego tak ze z poczatku jak zauwazylem ta nieprawidlowosc z czerwonymi to nie bylo jeszcze grozb z naszej strony, stalo to sie dopiero wtedy gdy admin zaczal wbrew naszej woli ze sie tak brzydko wyraze "jechac z nami jak z dzikimi swiniami" bo jezeli ktos prosi w swym watku zeby mu go nie przenosic do czerwonego to nalezalo by to chyba uszanowac.A admini nie chca na sile a wiadomo ze przemoc rodzi przemoc wiec pojawily sie skrajne glosy z naszej strony i temu dziwic sie nie mozna. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Z TEGO CO WIDZE TO POZNAN I GDANSK STOJA DZIS PRAWIE W MIEJSCU!!! 05.08.01, 21:57 Fajnie ze wrociles. Ja mialem blizej ze stadionu, bo mieszkam na bartodziejach. Ale tez nie zaluje. mecz byl super.Ale nie bede o nim pisal, bo nam ten watek admin wyrzuci. Moj o zuzlu wylecial po dokladnie21 sekundach. Rekord. Kto mnie pobije? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Z TEGO CO WIDZE TO POZNAN I GDANSK STOJA DZIS PRAWIE W MIEJSCU!!! 05.08.01, 22:05 Tak to chamstwo ja nie moge sie wypowiedziec o swietnej atmosferze i wogole i o obciach z biletami i programami bo sobie powiedzialem ze do czerwonych pisac nie bede.Jeszcze w sprawie czerwonych to Kicikoci mowi ze u duzych tez sa (Wroclaw,Warszawa,Poznan) i jednak osiagaja duze wyniki tylko ze nie zauwazyl ze tam bardzo malo jest postow w tych dzialach my mamy najwieksze w Polsce!!!- pewnie dla tego ze licza sie te posty przeniesione z glownego. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Z TEGO CO WIDZE TO POZNAN I GDANSK STOJA DZIS PRAWIE W MIEJSCU!!! 05.08.01, 22:09 wiesz krotoss, moze zalozymy watek z lipnym tytulem i tam rozkrecimy dyskusje o dzisiejszym meczu. Admin dlugo sie nie zorientuje, a poza tym tytul mu nie bedzie do czerwonych pasowal. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Z TEGO CO WIDZE TO POZNAN I GDANSK STOJA DZIS PRAWIE W MIEJSCU!!! 05.08.01, 22:18 Z tym tytulem to nie jestem taki pewny ale ok cos zaluz bede czekal. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: Z TEGO CO WIDZE TO POZNAN I GDANSK STOJA DZIS PRAWIE W MIEJSCU!!! IP: 64.124.150.* 08.08.01, 10:44 Czuję, że Poznań padnie za 3-4 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto Wysci (nie)pokoju... IP: *.icpnet.pl 08.08.01, 16:34 Gość portalu: bob napisał(a): > Czuję, że Poznań padnie za 3-4 tygodnie i masz swieta racje, bobie - problem w tym, ze bydgoszcz padla wczesniej. dlaczego, spytacie??? otoz, drogi remku, krotossie i niektorzy forumowicze z bydgoszczy - zarzneliscie swoje forum pelzajacym poziomem postow. ja rozumiem - trzecie miejsce w polsce, wyscig z poznaniem (co to - jakies kompleksy? nie powinniscie miec jakichkolwiek, bydgoszcz jest oki) ale ile jestescie gotowi za to zaplacic? w ktoryms watku jes opieprzany koles, ktory wam nasmiecil na forum - za co? przeciez wielu z wam o to chodzi. coraz wiecej watkow/postow. czerwone watki zle!!! nie bedzie kolejnych dobic do licznika!!! no i co z tego? rozumujac a ten sposob pownnismy zaskarzyc gazete za forum lecha poznan (juz niedlugo 1,5 tysiaca) - ale mi (i mam nadzieje, ze innym kibicom lecha rowniez) to wisi. zjechaliscie kicikoci, za to ze osmielil sie was troche przyhamowac (brawo za obiektywizm i ODWAGE). w tym tempie przegonicie poznan za tydzien - jeszcze szybciej zdeprecjonujecie bydgoskie forum, jesli zupelnie zapomnicie o zasadzie JAKOSC nie ILOSC. zycze wam (szczerze:) jak najwiekszego forum, ale niech to bedzie forum o bydgoszczy a nie forum o forum!!! pozdrawiam, list koncze prosba - zanim ktos mnie zmiesz z blotem, niech wczesniej UWAZNIE przeczyta moj list i nie wmawia mi pozniej, ze jestem agresywny, niewyzyty, zazdrosny etc. etc. a jesli chodzi o to piwo na uspokojenie, to jak najbardziej - zapraszam do poznania:) cane_muto78 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicikoci Wyścig - nie wyścig, ale SIŁA SPOKOJU !!! ;-) IP: 10.10.70.* 08.08.01, 16:51 Spox, cane_muto! Ja wcale nie gromiłem ziomków, że forum jest spaprane, ale wieszczyłem jak Wernyhora, że może niebawem je spaprzemy, jak będziemy głównie o forum pisać. Myślę nieskromnie, że podziałało, bo naprawdę teraz wszystko jest w normie. Przytłaczająca większość wątków ma sens i jest o czymś (COŚ to szerokie pojęcie: od bydgoskiej przyszłości po fajowe przepisy kulinarne). Oczywiście jest i spam, i gadanie jak na czacie - ale gdzie tego nie ma? Z naszych spotkań na forum poznańskim wiesz, że czytam je bardzo uważnie więc nie muszę Ci pokazywać przykładów z zacnego forum w P. (zresztą takie pokazywanie nie byłoby grzeczne z mojej strony). Myślę, że nadal mamy bardzo przyzwoite forum wymiany myśli. Jak się coś knoci, to nie tylko ja, ale i wielu innych bywalców to ostro komentuje (pozdrawiam choćby Pontusa). Cieszę się, że tak życzliwie o tym piszesz, bo to znaczy, że może będziesz naszym stałym bywalcem, gdy już Was ścigniemy :-) Serio: jak zbliżaliśmy się do Łodzi, to nam hubar z tamtejszego forum zarzucił, że �robimy lipę� (pamiętny wątek). Teraz i huba i pepe to nasi przyjaciele (�honorowi bydgoszczanie�) i admiratorzy poziomu naszych dyskusji [spojrz na watek pepe-go �bydgoskie forum to mrowisko�] Bardzo cieplo pozdrawiam Czesc! Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Wyścig - nie wyścig, ale SIŁA SPOKOJU !!! ;-) 08.08.01, 17:14 No i masz racje Kicikoci bo kolega z Poznania chyba rzeczywiscie sie nas boi a swoja opinie oparl chyba na podgladzie sprzed kilku dni gdzie rzeczywiscie przewazaly watki o forum bo trwala walka do pelnej liczby no i znamienna afera z czerwonymi dzis takich watkow prozno szukac-radze patrzec uwazniej-jest tylko jeden: "dzyń, dyzń..." no i moze jeszcze jeden odswiezony o malej ilosci w czerwonych ale chyba jednak wolno nam o tym pisac bo to w koncu nasze forum. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto przerazony poznaniak replikuje... IP: *.icpnet.pl 08.08.01, 18:36 wlasciwie jest to, czego sie spodziewalem - kicikoci odpowiedzial z sensem (nie chcialem moja wypowiedzia wbic klina miedzy ciebie a forum bydgoskie, ta zreszta tez nie), krotoss mowi mi, ze sie boje. z czego wnioskujesz? z tego, ze skrytykowalem polityke ilosc za wszelka cene? tak to widze (moge sie mylic) i gdybym sie bal, to nie nabijalbym wam teraz postow, tylko robil wyliczanki na forum poznania. mowiac dosadnie - mam gdzies to, na jakim miejscu (co za okreslenie...) bedzie poznan. stwierdzilem tylko, ze ta rywalizacja szkodzi forum (nie tylko w bydgoszczy). macie przyklad z tym kolesiem, ktory wam tak namieszal - poczul przyzwolenie: skoro nabijamy, to nabijamy. nie prosze o uwazne czytanie tego listu, osoby obiektywne zrobia to bez mojej zachety. na inne nie ma rady. pozdrawiam forum Bydgoszcz i zycze wam (bez ironii) najlepszego forum w polsce (to po pierwsze) i najwiekszego (stanie sie tak, bo jak bedziecie najlepsi to wszyscy beda was odwiedzali, ja tez). na ra. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: przerazony poznaniak replikuje... 08.08.01, 19:39 Twoja to jest naszczescie opinia ze ktos stawia tu tylko na ilosc, kim jestes zeby oceniac nasz poziom z tego co widze to przeczytales ten watek i z przebiegu jego dyskusji (nie patrzac zapewne jak kicikoci slusznie zauwazyl na calkiem niezla zawartosc dzisiejszych watkow) skrytykowales nasze forum oraz Rhemka(bo o niego pewnie Ci chodzilo piszac "remku"-tak swoja droga to staraj sie pisac nicki z duzej litery a bedzie przyjemniej) i mnie bo jestesmy akurat jednymi z bardziej aktywnych a to sie juz nie podoba bo Ty uwazasz ze trzeba pisac posty na pol strony.Chce Ci przypomniec ze to wolny kraj i kazdy moze pisac co chce jezeli nikogo nie obraza, a porownywanie dzisiejszych smieci z naszymi wymaganiami do jak najwiekszej ilosci postow(zaznaczam postow a nie takich jak dzis w nocy smieci) uwazam za conjmniej niestosowne.Tymi dwoma postami jeszcze nie udowodniles ze tak bardzo Ci nie zalezy na pozycji Poznania ale jezeli juz jestes taki obojetny to dlaczego przejmujesz sie naszym forum?Na koniec jeszcze jedno piszesz niech to bedzie forum o Bydgoszczy a nie forum o forum a ja uwazam to forum za jakas namiastke czesci Bydgoszczy i jeszcze raz mowie mamy prawo o nim pisac. Pozdrawiam KroTosS Ps.Klina w nasze forum nie wlozysz bo z Kicikoci juz wszystko sobie wyjasnilismy i doszlismy do wniosku ze sie juz polepszylo i mam nadzieje ze bedzie nadal. Ps.2jeszcze co do nocnej aktywnosci to mysle ze ci goscie na pewno nie dzialali z pobudek lokalnych (czytaj w interesie ilosci postow u nas) tylko z calkowicie innych.Zreszta mysle ze nikt na forum nie dziala tu wedlug szchematu "nabijania postow" jak to raczyles ujac. Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: przerazony poznaniak replikuje... 08.08.01, 20:15 No ale tago to sie nie spodziewalem. mam czuc sie winny ze probuje dyskutowac na forum. a moze powinienem pytac o pozwolenie nim cos napisze? Czy to moja wina, ze w nocy jakis palant napisal z 40 postow do siebie? Myslisz durny Sorry za to slowo poznaniaku ze milo jest rano patrzec na tak zniszczone i zasmiecone forum!!!!! Mamy pisac tylko na powaznie? Prawdziwe zycie jest wystarczajaco powazne i przygnebiajace. tutaj chcemy odragowac i dobrze sie bawic. I dalej bedziemy tak robic. Ja mam nick RHEMEK, pisany przez h i z duzej litery, a twojego nie da sie nawet zxapamietac. Spadaj do poznania czy na dzrzewo, jak chcesz Serdeczne niepozdrowienia z Najmadrzejszego forum w kraju dla zawistnych RHEMEK - zapamietajcie ten NICK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto czy nie stac was na rzeczowa replike? IP: *.icpnet.pl 08.08.01, 23:06 rhemek napisał(a): > No ale tago to sie nie spodziewalem. mam czuc sie winny ze probuje dyskutowac > na forum. a moze powinienem pytac o pozwolenie nim cos napisze? > Czy to moja wina, ze w nocy jakis palant napisal z 40 postow do siebie? > Myslisz durny Sorry za to slowo poznaniaku ze milo jest rano patrzec na tak > zniszczone i zasmiecone forum!!!!! > Mamy pisac tylko na powaznie? Prawdziwe zycie jest wystarczajaco powazne i > przygnebiajace. tutaj chcemy odragowac i dobrze sie bawic. > I dalej bedziemy tak robic. > Ja mam nick RHEMEK, pisany przez h i z duzej litery, a twojego nie da sie > nawet zxapamietac. Spadaj do poznania czy na dzrzewo, jak chcesz > Serdeczne niepozdrowienia z Najmadrzejszego forum w kraju dla zawistnych > RHEMEK - zapamietajcie ten NICK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 na wstepie przepraszam za przekrecenie nicka - nie to jednak bylo istota mojego postu. nie kontroluje tego co piszecie wiec nie musisz pytac sie o zdanie:) durny poznaniaku? ja bydgoszczy nie obrazam i teraz tez tego nie zrobie - bo nic do bydgoszczy nie mam, choc nie jest milo jak ktos czlowiekowi wrzuca. kicikoci napisal, ze bede moze odwiedzal wasze forum - po co? przeciez znajdziesz sobie kogos innego do zbluzgania. nie napisalem, ze macie pisac tylko na powaznie. mam wrazenie, ze to ty nie przeczytales uwaznie mojego postu - a szkoda, choc latwiej ublizac niz dyskutowac. postaraj sie tez walczyc z egocentryzmem i megalomania - jak zapewne zauwazyles wszystko pisze z malej litery, to nie kwestia checi obrazenia kogokolwiek, nie zalezy mie tez, zebys zapamietywal moj nick. pozdrawiam NORMALNYCH BYDGOSZCZAN (czytaj wiekszosc). a na przyszlosc, panowie - troche wiecej klasy w odpowiedziach. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Wysci (nie)pokoju... 08.08.01, 20:24 Drogi Canemuto. Uwazam,ze bydgoskie Forum jest naprawde dobre.Dyskusje prowadzone sä w dobrym i kulturalnym tonie.Widac tu wiele powagi,ale i jednoczesnie elementöw radosci i dowcipu.Nie zauwaza sie tu antypatii i wrogosci.Przewaza raczej däzenie do kompromisu i poszukiwanie wyjasnien.Widac tutaj poczucie solidarnosci oraz jednosci dla dobra calego Regionu.Tutaj w Forum Bydgoszcz kazdy znajdzie cos dla siebie-czyli "DLA KAZDEGO COS MILEGO I CIEKAWEGO". To calkiem zrozumiele,ze kazde miasto pragnie byc zauwazalne i o to chodzi. Lecz dzieki dyskusjom mamy mozliwosc poszukiwania wspanialych rozwiäzan oraz wymiany mysli i doswiadczen. To wszystko daje nam wlasnie FORUM-BYDGOSZCZ. pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto Re: Wysci (nie)pokoju... IP: *.icpnet.pl 08.08.01, 23:08 oki, przyjalem do wiadomosci:) czy inni forumowicze nie mogliby odpowiadac w tak samo cywilizowany sposob? czy to az tak trudne? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicikoci Re: Wysci (nie)pokoju... IP: 10.10.70.* 09.08.01, 11:28 Cane_muto: zdarza sie, ze ludzie szybciej pisza odpowiedzi niz czytaja to, na co chca odpowiedziec... :-)) Z laboratoryjną fascynacją zauważam takie tendencje u - skądinąd bardzo sympatycznych - Rhemka i KroTosSa... Cóż - gorące głowy to przywilej młodości (zdaje się, że z Radcą, WOLFem, Pontusem i paroma osobami mógłbym stworzyć Radę Starszych forumowego plemienia). Nie ma się co obruszać, wystarczy zrozumieć ten mechanizm: w ten sam sposób (szybko i napastliwie, z posądzeniami o złośliwość i butę) reagują na bydgoskie posty ludzie na forum toruńskim. Zawsze tak będzie, że mniejszy w KAŻDYM działaniu i słowie większego upatruje chęci zdominowania i zamachu na osobistą wolność. Zgadzam się, że to bez sensu, ale skoro tak już jest na tym świecie, po co zawracać Wisłę kijem?... Pozdrawiam Kicikoci Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Wysci (nie)pokoju... 09.08.01, 11:51 A ja maly protest zglaszam do Kicikoci ktory ocenil moje szybsze pisanie niz czytanie zapewne po feralnych klockach lego-pragne zapewnic ze byla to jedyna takiego typu wpadka choc przyznaje ze wtedy umoczylem :( KroTosS Ps.Za chamstwo uwazam tekst Canemuto o pozdrowieniach dla normalnych bydgoszczan, ja mu nie ublizalem i nie rzycze sobie tego rowniez z jego strony a jak do kogos pije to niech zaznacza do kogo bo moga powstac nieporozumienia.Jako ze wymienil mnie w pierwszym liscie moge uwazac ze chodzi rowniez o mnie.Czekam wiec na wyjasnienie czy mial na mysli ze jestem w tej pozostalej grupie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicikoci Re: Wysci (nie)pokoju... IP: 10.10.70.* 09.08.01, 12:00 Oj, KroTosS, KroTosS... co z Ciebie wyrośnie... ;-) Daj spokój Cane-Muto. Też pisał szybko, więc mu się �wymsknęło�. Zawsze łapiesz ludzi za słówka? W �realu� też? po co? Wypowiadał się chłopak pojednawczo, począwszy od pierwszego tu postu. Nie lepiej uznać, że miał dobre intencje i �rozstrzygać wątpliwości na korzyść oskarżonego�? Rozumiem, że można się tak zacietrzewić kiedy na forum wchodzi jakieś ordynarne chamidło. Ale skakać komuś na głowę tylko dlatego, że spokojnie informuje, że coś mu się nie podoba? Albo jak Rhemek pisać od razu �durny�??? Dajcie sobie buzi i wracamy do roboty... o, pardon... faktycznie muszę popracować... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: Wysci (nie)pokoju... IP: *.*.*.* 09.08.01, 11:57 dziwne sa te posty gdzie sie wyzywacie od durnych poznaniakow i bydgoszczan. w kazdym miescie sa rozni ludzie, po co sie obrazac? ja jestem z bydgoszczy, ale ucze sie w poznaniu ze 4 lata i bardzo mi sie to miasto podoba. i poznanianki tez mi sie podobają :) nie mialbym nic przeciwko, zeby w poz zamieszkac na stale, podobnie jak i w bydgoszczy. oba miasta sa mi bliskie. i nie tylko miasta ale i ludzi tam mieszkajacych. obecnie przyszlo mi mieszkac w stolicy (bo tu akurat mam prace) i tez nie narzekam. fajni ludzie, jest gdzie pojsc, gdyby nie te korki... tak sobie mysle, ze te cale wyzywanie sie wynika jedynie z jakiejs zupelnie niezrozumialej zawisci, czy czego tam innego. jak sie w pomieszka troche w poznaniu czy wawie to na prawde mozna je polubic :) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: Wysci (nie)pokoju... IP: *.*.*.* 09.08.01, 11:59 a propos krotoss: zycze sie pisze przez ''z'' a nie ''rz'' Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Wysci (nie)pokoju... 09.08.01, 12:20 A poprawialem ten wyraz zmazujac "r" cos mi nie wyszlo sorry. Drofi Kicikoci ja go za slowka nie lapie bo BARDZO WYRAZNIE to napisal a ja mu nie ublizalem i tez bylem dosc pojednawczy musisz przyznac.Co do slowa durny no to jak sam napisales kto tego uzyl wiec nie do mnie z tym.A w "realu" jak by ktos mi sugerowal ze jestem taki to by dostal pewnie w ryj[chyba ze bylby dwa razy wiekszy ;)]. Pozdrawiam KroTosS Ps.Jak juz taki aptekarz z ciebie Thomas i czepiasz sie do literowek to pisz nicki z DUZEJ litery :)-mysle ze wzajemne poprawianie ortografii nie ma sensu bo na klawce zawsze sie cos chlapnie, no chyba ze ktos ordynarnie lamie zasady ortograficzne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Wysci (nie)pokoju... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 12:21 Coś mi się widzi,że dla tych,którzy się ścigają,Poznań jest jedynie kolejnym przeciwnikiem do pokonania, nie żadnym kompleksem.Tak mi się wydaję. Ja się nie ścigam, ale tak to z boku wygląda. Za tydzień (he,he -to raczej nie możliwe) będą pyskowali na naszym forum warszawiacy,gdy pojawią się na celowniku ... Co do poziomu, to każdy zabawia się jak umie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: Wysci (nie)pokoju... IP: *.*.*.* 09.08.01, 12:36 nie nie, aptekarzem nie jestem, tylko finansista. a fakt, nie potrzebnie sie czepiam literek, sam pisze wszystko maluskimi :) pozdrowienia ze stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Wysci (nie)pokoju... 09.08.01, 12:44 To tez musisz byc dokladny :) bo jak sie pomylisz w wyliczeniach to... Pozdrawiam serdecznie. KroTosS Ps.Masz cos moze wspolnego z gielda?Bo szukam zainteresowanych moze by mozna bylo stworzyc jakis watek o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Wysci (nie)pokoju... IP: *.atr.bydgoszcz.pl 09.08.01, 12:52 krotoss napisał(a): > Ps.Masz cos moze wspolnego z gielda?Bo szukam zainteresowanych moze by mozna > bylo stworzyc jakis watek o tym. To młodzież także zajmuje się obecnie giełdą? Myslałem, że na parkiecie zostały tylko takie staruchy jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: Wysci (nie)pokoju... IP: *.*.*.* 09.08.01, 12:55 nie, z gielda nie. pracuje w "duzej miedzynarodowej firmie FMCG" jak o sobie mowia. ale mam 1 akcje banku ochrony srodowiska :) cos tam o gieldzie wiem z racji wyksztalcenia (nie pelnego jeszcze, ale juz niedlugo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto normalni... IP: *.icpnet.pl 09.08.01, 13:59 pisanie o normalnych ludziach z bydgoszczy moglo kogos urazic - to fakt. ale urazic moglo tylko tych "nienormalnych" (w mojej opini; nie znaczy to ze uwazam kogos za osobe uposledzona - po prostu za zle wychowana lub po prostu chamska). czy to dawanie w ryj odnosilo sie do okreslenia "durny poznaniaku" albo "spadaj na drzewo" czy do "normalnych ludzi z bydgoszczy"? bo jesli do mnie, KROTOSS, to ciebie faktycznie nie pozdrawialem. z dotychczasowych postow wnioskuje, ze zaliczasz sie do ludzi normalnych, poniewaz twoja retoryka nie ociera sie o inwektywy i bezpodstawny atak. swoja droga - powiedz mi: skoro na moj spokojny post reagujecie w ten sposob, to co dzieje sie z osobami naprawde chamskimi??? napisze tylko jeszcze to, co napisalem na forum w poznaniu: "nie dziwie sie, ze ludzie zabijaja sie na stadionach pilkarskich, skoro nawet forum jest w stanie wywolac tyle agresji". pozdrawiam CALA bydgoszcz majac nadzieje, ze nawet ci, ktorzy obelgi cenia wyzej niz konstruktywna dyskusje, opamietaja sie. na ra. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: normalni... 09.08.01, 16:37 Ja zareagowalem na twoje sformulowanie bo jak napisalem w poprzednim poscie zachaczales rowniez moja osobe wiec mialem podstawy do sadzenia ze znow mozesz pic do mnie.Chcialem przypomniec ze ja cie nie obrazalem a tym bardziej stwierdzeniem "durny poznaniaku" a moje stwierdzenie o dawaniu w ryj mowielm do Kicikoci tlumaczac jak zachowal bym sie w "realu" gdyby mi ktos nawciskal a jak najbardziej nie do Ciebie.Swoja droga w swoim poscie wyjasniasz wszystko i mysle ze juz bedzie ok.Przesadziles tylko z ta nasza reakcja na Twoj post bo cos jednak zarzucal i to konkretnym osoba wiec mogly sie urazic-mysle ze miedzy nami jest juz wszystko wyjasnione a moje posty uwazam za spokojna reakcje na Twoj a ze Rhemek sie urazil i palnol pare niemilych slow to juz nie do mnie. Pozdrawiam caly Poznan a szczegolnie Canemuto :))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Do Fina 09.08.01, 16:40 Moze jeszcze nie mam az tylu lat ale taka mlodzieza juz nie jestem :) ale ciesze sie ze znalazl sie ktos majacy cos wspolnego z parkietem.Swoja droga ja zaczynalem jak mialem 19 lat a wtedy to juz napewno bylem mlodzieza :) Pozdrawiam Fina jak narazie jedynego znanego mi na bydgoskim forum "gieldowca" KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Do KroTosSa IP: *.atr.bydgoszcz.pl 10.08.01, 15:51 krotoss napisał(a): > Moze jeszcze nie mam az tylu lat ale taka mlodzieza juz nie jestem :) Cos mi się kojarzy, że napisałes kiedys, że masz 22 i pół roku. Może cos mi się pomyliło, ale jesli nie, to jestes młody że ho, ho. > ciesze sie ze znalazl sie ktos majacy cos wspolnego z parkietem.Swoja droga ja > zaczynalem jak mialem 19 lat a wtedy to juz napewno bylem mlodzieza :) Ja zaczynałem jeszcze przed wielkim krachem (oczywiscie tym polskim a nie amerykańskim :))). > Pozdrawiam Fina jak narazie jedynego znanego mi na bydgoskim forum "gieldowca" Również przesyłam serdeczne pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Do KroTosSa 10.08.01, 15:58 No tak dobrze pamietasz ale jezeli tak mowisz to musisz miec swoje na karku wiec rozumiem dlaczego tak oceniasz moj wiek.Wielki krach to masz na mysli pewnie rok na wlasnie mnie jeszcze nie bylo chyba ''94 czy jakos tak.Moj "makler"(wiadom dlaczego cudzyslow) mowil ze wtedy ludzie z walizkami (przed krachem) pelnymi pieniedzy walili na zapisy jak byly-kto pierwszy ten lepszy-i lali sie przed POK''iem.Przebakiwal tez cos o pisaniu kreda notowan-to musialy byc jaja naszczescie teraz jest o niebo lepiej. Pozdrawiam KroTosS Ps.Zaloze watek o gieldzie to tam ewentualnie cos wymienimy i moze ktos tez dolaczy bo z tego watku to nic nie wynika i gieldowcy tu nie zajrza. Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Z TEGO CO WIDZE TO POZNAN I GDANSK STOJA DZIS PRAWIE W MIEJSCU!!! 09.08.01, 18:38 Przepraszam z calego serca Canemuto i innych forumowiczow z uzycie we wczorajszym poscie obrazliwych slow. Nie bylo moim zamiarem obrazanie kogokolwiek.Lubie poznan::):) Canemuto wyciagam reke z przeprosinami i na zgode, przesadzilem wczoraj i za szybko odpowiedzialem, fakt ze Krotoss troche mnie negatywnie nastawil, ale to nie jego wina. POzdrawiam wszystkich, a szczegolnie Krotossa, Radce i Canemuto:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Z TEGO CO WIDZE TO POZNAN I GDANSK STOJA DZIS PRAWIE W MIEJSCU!!! 09.08.01, 19:04 Oj Rhemek co na mnie zwalasz przeciez tylko Ci powiedzialem zebys zajrzal bo Ciebie to tez dotyczylo :) Pozdrawiam KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Z TEGO CO WIDZE TO POZNAN I GDANSK STOJA DZIS PRAWIE W MIEJSCU!!! 09.08.01, 20:30 Nie zwalam na ciebie, tylko twoja uwaga negatywnie mnie nastawila. Pozdrawiam ciebie Krotoss serdecznie, no i twojego psa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto no i po krzyku:) IP: *.icpnet.pl 09.08.01, 21:29 cholera:) nie mozna bylo tak od razu? ja tez przepraszam osoby, ktore odebraly moje posty jako atak. no, widze na forum jednak mozna sie dogadac:) jeszcze raz pozdrawiam CALA bydgoszcz i zycze jak najlepszego i najwiekszego forum. na ra:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barth Re: no i po krzyku:) IP: 216.104.228.* 23.08.01, 11:07 Przestańcie tyle gadać o pierdułach.Nie zauważyliście, że Poznań prędziutko padnie: dziś, jutro, może pojutrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: no i po krzyku:) IP: *.atr.bydgoszcz.pl 23.08.01, 11:30 Gość portalu: barth napisał(a): > Przestańcie tyle gadać o pierdułach.Nie zauważyliście, że Poznań prędziutko pa > dnie: dziś, jutro, może pojutrze. Nie tak szybko, Poznań także przyspieszył. A jak już stwierdzono na forum Gdańska, koniec wakacji może przewrócić statystyki do góry nogami. Ale nie o to chodzi, grunt, że u nas ciągle cos się dzieje i oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: no i po krzyku:) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 11:37 Barth,nie dość , że wyciągnąłeś z odmętów wątek o którym wielu ( i ja ) wolelbyśmy zapomnieć , bo niezbyt chwalebny. To jeszcze jakieś hieroglify .Poznań ma paść ? A to dobre, bo niedawno nas wyprzedził (zaraz po euforri jaką wywołało wyprzedzenie Poznania.Z tej okazji powstał niniejszy wątek). Może paść -od pasienia się ,obżreania ? To znaczy,że Poznań i Gdańsk zaraz będą się obżerać ,tak ? Tak, to fajnie im w końcu się najedzą. Pozdrawiam najedzonych chóralnym : MNIAM,MNIAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto Re: no i po krzyku:) IP: *.icpnet.pl 23.08.01, 12:04 hello atomski:) padalismy?padamy?padniemy? jak w tym iwerszu poswiatowskiej hehehe:) ja padam - na pysk;))) pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: no i po krzyku:) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 12:25 Część kochaniuteńki. Nie wiem ,czy wiesz,ale Cię właśnie wyswatałem z niejaką szazą na forum białostockim. Ona Cię kocha, nie odrzucaj jej ! ! ! ! Sorry,że nie na temat,ale to nie był zbyt szczególny wątek,wię nie żal mi go na prywatę ;) Odpowiedz Link Zgłoś