Dodaj do ulubionych

Najlepszy radiowy głos

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 23:08
Skoro już omówiliśmy na forum po części nasze "ulubione" stacje radiowe, to
może teraz dla odmiany wypowiedzieć się, kto ma najlepszy, jak ktoś powiedział,
antenowy głos, w rozgłośniach, które słuchamy? Czy można mówić o kimś takim w
regionie?
Ja doceniłbym chyba Krzysztofa Rogozińskiego z PIKa, za głęboki, stonowany głos
i opanowanie w eterze. Czy są jacyś inni kandydaci? Jakoś nie widzę wielu.

Pzdr.
Obserwuj wątek
    • radca Re: Najlepszy radiowy głos 21.01.02, 23:14
      MALGOSIA SADOWSKA

radca
      • Gość: bator1 Re: Najlepszy radiowy głos IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 10:35
        radca napisał(a):

> MALGOSIA SADOWSKA
        >
        > radca

Kochany radco, to już od paru miesięcy kategoria "osobowość telewizyjna" :-))

W kategorii radiowej moim faworytem jest Robert Erdmann (PiK) no i Gawron z Elity
        (o ile się nie poniża z rana odklepując z kartki szkolne dowcipasy. Nie wiem
        czemu go ukarano prowadzeniem debilnych audycji porannych).

kategorią samą w sobie był (jest? - nie wiem gdzie teraz się obraca) Andrzej
        Fabis (eks. El-ka), który jak nikt ze smakowitą intonacją opowiadał o rocku.

• radca Re: Najlepszy radiowy głos 22.01.02, 10:42
          Osobowosc telewizyjna ? -tego nie wiedzialem.NIe mam dostepu do wielu stacji
          telewizyjnych.Bylbym wdzieczny za informacje - gdzie mozna ogladac
          MALGOSIE SADOWSKA ?

Robert Erdman ? - oczywiscie ,smialo mozna Go zaliczyc do grona najlepszych
          radiowych glosow.

pozdrawiam
          radca
          • Gość: malgos Re: Najlepszy radiowy głos IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 11:21
            Bardzo się cieszę, że ktoś docenia radio i pracujących tam ludzi. Jeżeli
            jeszcze ktoś w natłoku informacji zapamiętuje dziennikarza, to jest to dla
            niego większy sukces niż jakakolwiek nagroda. Serdecznie dziękuję.
          • Gość: bator1 Re: Najlepszy radiowy głos IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 16:28
            radca napisał(a):

> Osobowosc telewizyjna ? -tego nie wiedzialem.NIe mam dostepu do wielu stacji
            > telewizyjnych.

Nie przejmuj sie drogi radco, do tej stacji (TVN 24) maja dostep chyba tylko jej
            dziennikarze. Za stawki jakich sie domagaja, kablowki w Bydgoszczy nie chca ich
            pokazywac :-((

Bylbym wdzieczny za informacje - gdzie mozna ogladac
            > MALGOSIE SADOWSKA ?

Ponoc nadaja przez jakis talerz, ale pewnie teraz tylko przez cyfrowy (czyt.
            płatny)
            • blondynka Re: Najlepszy radiowy głos 22.01.02, 16:30
              Na Cyfrze + . Fakt, płatne i to niestety sporo.
              • radca Re: Najlepszy radiowy głos 22.01.02, 16:42
                Niestety nie mam dekodera i byc moze niepredko bede mial okazje ogladac ta
                stacje.Lecz zapamietam,byc moze kiedys trafi sie przypadek,ze ktos ze znajomych
                bedzie mial-z przyjemnoscia obejrze .

Dzieki Wam dowiedzialem sie czegos wiecej o tej stacji.

dziekuje i pozdrawiam
                radca

ps. tyle stacji telewizyjnych,a tak malo czasu .))
                • blondynka Re: Najlepszy radiowy głos 22.01.02, 16:49
                  Radco? Może malutkie czatowanko?
                • Gość: honda Re: Najlepszy radiowy głos IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 19:16
                  radca napisał(a):

> Niestety nie mam dekodera i byc moze niepredko bede mial okazje ogladac ta
                  > stacje.Lecz zapamietam,byc moze kiedys trafi sie przypadek,ze ktos ze znajomych
                  >
                  > bedzie mial-z przyjemnoscia obejrze .
                  >
                  > Dzieki Wam dowiedzialem sie czegos wiecej o tej stacji.
                  >
                  > dziekuje i pozdrawiam
                  > radca
                  >
                  > ps. tyle stacji telewizyjnych,a tak malo czasu .))
                  Drogi Radco!
                  I wcale nie musisz mieć dekodera. Kablówki, szczególnie te w bydgoszczy chcą
                  zedrzeć z klientów za wprowadzenie TVN 24, podczas gdy rzeczywisty koszt
                  przyłączenia tej stacji to zaledwie 80 groszy. Trzeba się po prostu u nich
                  upomnieć i już.

• bator1 Re: Najlepszy radiowy głos 23.01.02, 10:29
                    Gość portalu: honda napisał(a):

Kablówki, szczególnie te w bydgoszczy chcą
                    > zedrzeć z klientów za wprowadzenie TVN 24, podczas gdy rzeczywisty koszt
                    > przyłączenia tej stacji to zaledwie 80 groszy. Trzeba się po prostu u nich
                    > upomnieć i już.

Zaraz, zaraz, jesli się nie mylę: 80 groszy to nie jednorazowa opłata: tyle chce
                    TVN 24 abonamentu od każdego gniazdka odbierającego ten program. To mało jesli
                    nic więcej się nie odbiera. Jeśli jednak dziadowska UPC oferuje coś ponad 40
                    kanałów to gdyby tak za każdy płacić po 80 gr. to mamy już 24 zety miesięcznie.
                    Do tego dochodzi utrzymanie ich sypiącej się, prymitywnej sieci, no i oczywiście
                    jakiś zysk dla nich. Przy takich stawkach jak chce TVN 24 opłata miesięczna za
                    kablówkę musi sie co najmniej podwoić. Dopóki nasi, pożal się Boże, operatorzy
                    kablówek nie dorobią się sieci umożliwiającej prawdziwe pakietowanie programów
                    (dostajesz tylko te, które chcesz i za to płacisz, a nie za Romanticę czy kolejny
                    RTL oferowany jako "ciekawy i atrakcyjny") to zdziercami będą i UPC, i TVN 24.

• Gość: Zenon Re: Najlepszy radiowy głos IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.02, 01:03
      Zdecydowanie Janusz Szydłowski.
      Wspaniały głos!
      • Gość: Gugas Re: Najlepszy radiowy głos IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.02, 01:30
        Nie mogę sobie przypomnieć. Szydłowski? Skąd on jest???
        • Gość: Zenon Re: Najlepszy radiowy głos IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.02, 01:50
          Janusz Szydłowski pracuje w Polskim Radiu BIS.
          Ponadto - jest lektorem i "czyta" filmy dla telewizji.
          Robi to już od 20 lat.
          • Gość: Gugas Re: Najlepszy radiowy głos IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.02, 03:22
            BIS nie słuchałem nigdy.
            Dla mnie Krzysztof Rogoziński to numer jeden, ale muszę włączyć na BIS.

pzdr.
            • Gość: kate Re: Najlepszy radiowy głos IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 13:17
              Męscy szowiniści. A co z kobiecymi głosami????
    • da.killa Re: Najlepszy radiowy głos 23.01.02, 19:20
      co prawda nielokalnie, ale...:

najlepszym radiowym glosem jest zdecydowanie piotr
      kaczkowski z programu trzeciego

da.minimax.killa
      • Gość: kis Re: Najlepszy radiowy głos IP: *.gold.pl 23.01.02, 19:37
      • Gość: Zenon Re: Najlepszy radiowy głos IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 01:12
        Piotr Kaczkowski!
        Pierwsze miejsce wraz z Szydłowskim!
        Choć inna troche dziedzina, to jednak EkstraKlasA.
    • Gość: obi Re: Najlepszy radiowy głos IP: 213.77.91.* 24.01.02, 11:54
      siema jeje
      • Gość: vika Re: Najlepszy radiowy głos IP: 10.10.70.* 24.01.02, 12:00
        A ja stawiam na Ewe Dabrowska z Radia PiK
    • Gość: wodorski Re: Najlepszy radiowy głos IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 00:04
      A ja myślę, że nie rozumiem czym sie różni najlepszy głos radiowy od głosu w
      ogóle?? Bo np. Krzysztof Kolberger ma świetny głos, ale chyba w żadnym radiu
      nie pracuje?
      • Gość: wacek Re: Najlepszy radiowy głos IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 02:29
        niewątpliwie niezły głos ma nowy wojewoda R.Kosieniak. Jak skończy kadencje,
        pewnie każda rozgłośnia by go wzięła, szczególnie do nocnych programów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka