radca 15.11.03, 17:43 Gdy tylko bede w poblizu, to chetnie wejde na filizanke kawy radca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas 15.11.03, 17:44 no i oczywiscie cos zapewne kupie radca Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_osiol Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas 15.11.03, 19:09 radca napisał: > no i oczywiscie cos zapewne kupie > > radca -Nową głowę ? aj em Osioł Andrzej Osioł Wstrząsniety, niewymieszany. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas 15.11.03, 19:13 andrzej_osiol napisał: > radca napisał: > > > no i oczywiscie cos zapewne kupie > > > > radca > > > -Nową głowę ? > > > > aj em Osioł > Andrzej Osioł > > Wstrząsniety, niewymieszany. - Arek... wesoly jestes :) radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 17:47 Ja tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 17:50 ale wejdziesz i kupisz, czy tylko wejdziesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas 15.11.03, 17:52 Gość portalu: cygne napisał(a): > > ale wejdziesz i kupisz, czy tylko wejdziesz?:) - witaj Cygne, jak milo Cie zowu widziec :) radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 17:53 Lizus:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas 15.11.03, 17:55 Gość portalu: rhemek napisał(a): > Lizus:)))) - ha ha ha ;))) radca Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_osiol [...] 15.11.03, 19:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas 15.11.03, 19:17 andrzej_osiol napisał: > radca napisał: > > > Gość portalu: cygne napisał(a): > > > > > > > > ale wejdziesz i kupisz, czy tylko wejdziesz?:) > > > > - witaj Cygne, jak milo Cie zowu widziec :) > > > > radca > > - ARKU, ARKU - popraw sie, bo sie nie wyleczsz z tego i przestan bluznic, bo niepasuje na takiego jak ty :) pozdrowienia radca Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_osiol Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas 15.11.03, 19:21 radca napisał: > andrzej_osiol napisał: > > > radca napisał: > > > > > Gość portalu: cygne napisał(a): > > > > > > > > > > > ale wejdziesz i kupisz, czy tylko wejdziesz?:) > > > > > > - witaj Cygne, jak milo Cie zowu widziec :) > > > > > > radca > > > > > > - ARKU, ARKU - popraw sie, bo sie nie wyleczsz z tego > i przestan bluznic, bo niepasuje na takiego jak ty :) > > pozdrowienia > radca Czy ty naprawdę masz się za jakiegoś bożka ? A sprawdź no w słowniku co znaczy "bluźnić" W Caritasie mogą nie mieć fajnych czesci zamiennych. Aureolki chyba też już wyszły. Czasy mamy takie,ze wszyscy rżną swiętych. aj em Osioł Andrzej Osioł Wstrząsniety, niewymieszany. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas 15.11.03, 19:30 andrzej_osiol napisał: > radca napisał: > > > andrzej_osiol napisał: > > > > > radca napisał: > > > > > > > Gość portalu: cygne napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > ale wejdziesz i kupisz, czy tylko wejdziesz?:) > > > > > > > > - witaj Cygne, jak milo Cie zowu widziec :) > > > > > > > > radca > > > > > > > > > > - ARKU, ARKU - popraw sie, bo sie nie wyleczsz z tego > > i przestan bluznic, bo niepasuje na takiego jak ty :) > > > > pozdrowienia > > radca > > Czy ty naprawdę masz się za jakiegoś bożka ? > A sprawdź no w słowniku co znaczy "bluźnić" > > W Caritasie mogą nie mieć fajnych czesci zamiennych. > Aureolki chyba też już wyszły. Czasy mamy takie,ze wszyscy rżną swiętych. > > > > > > aj em Osioł > Andrzej Osioł > > Wstrząsniety, niewymieszany. - Arek... wcale nie "rzne bozka" i bron Panie Boze " udawac swietego" ale jesli mozesz i tylko zechcesz ? - to uwierz mi,ze poruszaja mnie takie problemy. chcesz to nie wierz,ale czulem ze musze Ci to napisac pozdrowienia radca Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_osiol Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas 15.11.03, 19:40 - Arek... wcale nie "rzne bozka" i bron Panie Boze " udawac swietego" > ale jesli mozesz i tylko zechcesz ? - to uwierz mi,ze poruszaja mnie takie > problemy ja piszę do ciebie. ty napisałeś,ze bluźnię. jaki z tego wniosek ? aj em Osioł Andrzej Osioł Wstrząsniety, niewymieszany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 19:46 Przepraszam ale posty arka sa wrecz chamskie, On daje upust najgorszym instynktom... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_osiol Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas 15.11.03, 19:27 radca napisał: > andrzej_osiol napisał: > > > radca napisał: > > > > > Gość portalu: cygne napisał(a): > > > > > > > > > > > ale wejdziesz i kupisz, czy tylko wejdziesz?:) > > > > > > - witaj Cygne, jak milo Cie zowu widziec :) > > > > > > radca > > > > > > - ARKU, ARKU - popraw sie, bo sie nie wyleczsz z tego > i przestan bluznic, bo niepasuje na takiego jak ty :) > > pozdrowienia > radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 19:19 Jestes zwyklym chamem, atomski. i tyle. Twoje slownictwo nie wymaga zadnego komentarza. Slowo "scierwo" jest bardziej na miejscu. brak slow na ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_osiol Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas 15.11.03, 19:33 Twoje slownictwo nie wymaga zadnego komentarza. > Slowo "scierwo" jest bardziej na miejscu. Przewodniczący Ośle. Czy pamiętasz jak obiecywałeś,ze nie dasz się sprowokować ? No i jak teraz wyglądasz ? aj em Osioł Andrzej Osioł Wstrząsniety, niewymieszany. Odpowiedz Link Zgłoś
cygne [...] 15.11.03, 23:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_osiol [...] 16.11.03, 01:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cygne [...] 16.11.03, 11:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_osiol Re: oj cygne 16.11.03, 13:26 cygne napisała: > andrzej_osiol napisał: > > Chyba jednak zrozumialam, bo przeciez to jak na dłoni widać, ze koniecznie > chciałbys mi udowodnić, ze miłe słowa radcy są obłudne itd - nie sądzę, by dało się taki stan rzeczy wywnioskować z poprzedniej pani szanownej wypowiedzi.nie sądzę. literki wskazują na coś zupełnie innego :-) być może chodzi o kłopot z przelaniem mysli na "papier". > A ja wierzę, ze sa szczere i mysle, ze radca pisze je z przekonaniem, > i nie rozumiem dlaczego odbierasz mi satysfakcję, ze chociaż jedna osoba na tym forum mnie lubi :)) -bo jestem zazdrosny ,od lubienia cygne to ja tu jestem. reszta z daleka. a tak powaznie, to to w co tak wierzysz wygląda moim zdaniem tak: Samoobrona. Wódz Lepper. Kto słucha wodza ma plusy. Dużo plusów, czeste wyrazy poparcia i już pniemy się do góry... ale, ale ! jedno krzywe spojrzenie. niesmiałe "ale" puszczone w kierunku wodza i sytuacja zmienia się diametralnie... to polityka.jestes swiadkiem na tym forum takich sytuacji w dokładnie tym wykonaniu,sama na sobie takze przerobiłas.dziwi mnie ta wiara, czy wrecz naiwnosc. ale co mi tam.możesz byc sobie w Samoobronie. do pierwszej wątpliwosci. do pierwszego "ale". > Oczywiście, że prawda, pamietam, ale wtedy radca mial troche racji, bo > niepotrzebnie się odezwałam, też czasami wyskoczę jak Filip z Konopii, pewnie miałam jak zwykle globusa:)) - nie rozumiem. nie podejmuje się . > W każdym razie nie poczułam sie obrażona przecież mam Pewną Swiadomośc w Tej > Sprawie i dlatego patrze na nią z przymruzeniem oka. > No i własnie sie dziwie, że Ty i lokator jej nie macie. -my myslimy o innych, ty sie cieszysz,ze ty bys sie nie dała. taka jest róznica. mam nadzieje,ze to juz koniec dziwowania sie. > Ho ho, wszyscy to widzą..:) > Jesteś pewny, że wszyscy tak zwracaja na to uwagę? Nie wiem dlaczego radca > miałby stosować jakieś gierki, nie jestem wielbicielką charytatywnego zacięcia. -przyjrzyj się dokładniej. jak brakuje poparcia, to sam je sobie wymysla. do czego moze przydac sie zonc albo qczi ? szachy. a ty tak w ogole to umiesz grac w szachy ? bardzo madra gra. swietnie wyrabia wyobraznie, przewidywanie. > Są osoby na tym forum, ktore bardziej lubię co nie znaczy, ze przez solidarność będe wymyślać radcy od g...na, <lubię, nie lubie> innych wg własnego uznania, a nie dla wazelniarstwa. - cos znowu poprzekręcałas. to nie ta bajka. ja jestem w tej bajce gdzie nawet jak sie spotyka kogos tu piszacego,to staram sie nie haczyc o temat forum. nie spotkałem sie by ktos kogos namawiał,naklaniał. o to, to ja mam własnie pretensje do radcy. aj em Osioł Andrzej Osioł Wstrząsniety, niewymieszany. Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: oj , oj ! 16.11.03, 15:12 andrzej_osiol napisał: > - nie sądzę, by dało się taki stan rzeczy wywnioskować z poprzedniej pani > szanownej wypowiedzi.nie sądzę. literki wskazują na coś zupełnie innego :-) > być może chodzi o kłopot z przelaniem mysli na "papier". Oczywiście, skoro Ty rozumiesz inaczej to znaczy, ze ja swoje mysli źle przelałam. Dobrze, tylko Ty zrozumiałes nie tak jak trzeba. Ale to wszystko juz jest nieistotne. Przez zacytowanie Twoich słow zostalam usunięta za przekroczenie prawa. Taki afront, jaki wstyd. :)) > -bo jestem zazdrosny ,od lubienia cygne to ja tu jestem. reszta z daleka. > a tak powaznie, to to w co tak wierzysz wygląda moim zdaniem tak: > > Samoobrona. Wódz Lepper. Kto słucha wodza ma plusy. Dużo plusów, czeste wyrazy > poparcia i już pniemy się do góry... > ale, ale ! > jedno krzywe spojrzenie. niesmiałe "ale" puszczone w kierunku wodza i sytuacja > zmienia się diametralnie... > > to polityka.jestes swiadkiem na tym forum takich sytuacji w dokładnie tym > wykonaniu,sama na sobie takze przerobiłas.dziwi mnie ta wiara, czy wrecz > naiwnosc. ale co mi tam.możesz byc sobie w Samoobronie. do pierwszej > wątpliwosci. do pierwszego "ale". Mnie natomiast dziwi ciągle to samo. Dlaczego tak się przejmujesz samoobrona skoro do niej nie należysz. Uwierzyłeś w ich program i teraz plujesz sobie w brodę?:)) Ja nie mam tego problemu bo nie jestem zbyt łatwowierna, chociaż czasami żałuję. > -my myslimy o innych, ty sie cieszysz,ze ty bys sie nie dała. > taka jest róznica. mam nadzieje,ze to juz koniec dziwowania sie. O innych? Wymień mi może srodowiska, albo jakieś opcje, bo przecież chyba nie chronicie całej populacji przed radcą? Kiedy sie dziwić przestanę? Nie wiem:) (nie denerwuj się, ja też Cie b.lubię:)) > -przyjrzyj się dokładniej. jak brakuje poparcia, to sam je sobie wymysla. > do czego moze przydac sie zonc albo qczi ? > szachy. > a ty tak w ogole to umiesz grac w szachy ? bardzo madra gra. swietnie wyrabia > wyobraznie, przewidywanie. Pewnie z Toba bym przegrała, bo nie jestem taka przewidująca i na zapas nie boje sie człowieka, któremu brakuje poparcia, ba, nawet musi je sobie wymyślać. Moja wyobraxnia az tak daleko nie sięga. > - cos znowu poprzekręcałas. to nie ta bajka. ja jestem w tej bajce gdzie nawet jak sie spotyka kogos tu piszacego,to staram sie nie haczyc o temat forum. nie spotkałem sie by ktos kogos namawiał, naklaniał o to, to ja mam własnie pretensje do radcy. ha. ha. koniec swiata:) No tak niektórzy wiedza to bez haczenia, jesteście lepiej zorganizowani a ja nie wiedzialam dlatego tak mnie sponiewierałeś z powodu "wybryku cygne" z polonusem? Dlatego aktualnie dyżurny krytyk nazwał mnie małym rozumkiem, za nic przecież, tylko za to, że smiałam 'udowodnić', że radca mógł sobie wklejać artykuły, a mógł - na to wyszło. To nie ja gloryfikuje radce, tylko Wy, co jest dla innych "ochranianych" kto wie czy nawet nie obraźliwe. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_osiol Re: oj , oj ! 16.11.03, 16:14 cygne napisała: > Oczywiście, skoro Ty rozumiesz inaczej to znaczy, ze ja swoje mysli źle przelałam. Dobrze, tylko Ty zrozumiałes nie tak jak trzeba. - ja zrozumiałem to tylko tak jak było napisane. to wszystko. > Ale to wszystko juz jest nieistotne. Przez zacytowanie Twoich słow zostalam > usunięta za przekroczenie prawa. Taki afront, jaki wstyd. :)) - współczuję. wyrazy głębokiego zalu. > Mnie natomiast dziwi ciągle to samo. Dlaczego tak się przejmujesz samoobrona > skoro do niej nie należysz. Uwierzyłeś w ich program i teraz plujesz sobie w > brodę?:)) - mnie dziwi,ze Polak mieszkający w kraju sie nie dziwi wyczynami ,osiągnięciami Samoobrony . nie obserwuje uważnie dlaczego tak się stało, co się bedzie dalej działo ? mnie to dziwi. > O innych? Wymień mi może srodowiska, albo jakieś opcje, bo przecież chyba nie chronicie całej populacji przed radcą? Kiedy sie dziwić przestanę? Nie wiem:) - chronimy tyle ile akurat trzeba. wszystko zalezy od skali. domu pilnuje piesek, kraju- wojsko. > Pewnie z Toba bym przegrała, bo nie jestem taka przewidująca i na zapas nie > boje sie człowieka, któremu brakuje poparcia, ba, nawet musi je sobie wymyślać. > Moja wyobraxnia az tak daleko nie sięga. -to moze na początek Harry Potter ? :-) > ha. ha. koniec swiata:) > No tak niektórzy wiedza to bez haczenia, jesteście lepiej zorganizowani a ja > nie wiedzialam dlatego tak mnie sponiewierałeś z powodu "wybryku cygne" z > polonusem? - i dobrze.i juz jest wporzo :-) cała bieda polega na tym,ze przez te pare lat złozyła sie tu grupka ludzi myslacych bardzo podobnie. rozumiem stres gdy kazda z tych osób powie co mysli, bo wyglada jak nalot :-) rozumiem to, ale co mam zrobić ? specjalnie napisac inaczej niż myslę ? moge nic nie pisac,ale pisac inaczej ? > Dlatego aktualnie dyżurny krytyk nazwał mnie małym rozumkiem, za nic przecież, tylko za to, że smiałam 'udowodnić', że radca mógł sobie wklejać artykuły, a mógł - na to wyszło. -nie wracajmy do tego. niech kazdy zostanie przy swoim i juz. ja uwazam,ze było za co. > To nie ja gloryfikuje radce, tylko Wy, co jest dla innych "ochranianych" > kto wie czy nawet nie obraźliwe. > > pozdr. - i tu pozostańmy wiec- poki co-przy swoich stanowiskach do najblizszego popisu radcy. wtedy spytaj ponownie. bedziemy pracowac "na bieząco" :-) aj em Osioł Andrzej Osioł Wstrząsniety, niewymieszany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 17:52 kupie:) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas 15.11.03, 17:54 Gość portalu: rhemek napisał(a): > kupie:) - wiecie co ? to jest fajna sprawa, bo kupujac wiem jednoczesnie,ze czynie pomoc radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas 15.11.03, 17:51 Gość portalu: rhemek napisał(a): > Ja tez. - :))) pozdr. radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca tak przy okazji 15.11.03, 17:59 caritas.pl/index_pl.php?show=text&id=100 radca Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_osiol Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas 15.11.03, 19:17 Gość portalu: rhemek napisał(a): > Ja tez. Tak. Ty też jesteś wesoły. aj em Osioł Andrzej Osioł Wstrząsniety, niewymieszany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 17:59 nie wejde, nie qpie wejde, nie qpie nie wejde, qpie wejde, qpie ale to gupie nic jest mozliwe [Mt, 25] Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas 15.11.03, 18:01 Gość portalu: Ted® napisał(a): > nie wejde, nie qpie > wejde, nie qpie > nie wejde, qpie > wejde, qpie > ale to gupie > > nic jest mozliwe > [Mt, 25] - he,he - dobre :) radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas 15.11.03, 18:03 www.bezdomni.pl/ - jakie to zycie dla niektorych jest szare i smutne (: radca Odpowiedz Link Zgłoś
megalomaniac Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas 15.11.03, 18:44 radca napisał: > www.bezdomni.pl/ > - jakie to zycie dla niektorych jest szare i smutne (: > > radca oj tak radco...smutne i posmutnialem... a tak poza tym to co slychowac u Ciebie widze ze nadajesz z niemniejsza sila:- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas 15.11.03, 18:57 megalomaniac napisał: > radca napisał: > > > www.bezdomni.pl/ > > - jakie to zycie dla niektorych jest szare i smutne (: > > > > radca > > > oj tak radco...smutne i posmutnialem... > > a tak poza tym to co slychowac u Ciebie widze ze nadajesz z niemniejsza sila:- > ))) - oj,oj u mnie to to zawsze cos nowego, doba jest nieraz za krotka :) radca Odpowiedz Link Zgłoś
megalomaniac Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas 15.11.03, 19:17 radca napisał: > - oj,oj u mnie to to zawsze cos nowego, doba jest nieraz za krotka :) a gdzie czas na odpoczynek? mimo ze widze iz wiele spraw lezy Ci na secru:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas 15.11.03, 19:27 megalomaniac napisał: > radca napisał: > > > - oj,oj u mnie to to zawsze cos nowego, doba jest nieraz za krotka :) > > a gdzie czas na odpoczynek? mimo ze widze iz wiele spraw lezy Ci na secru:-))) > - nooo... zawsze te pare godzin na sen to jeszcze jest :) a jesli chodzi wypoczynek ? Spotykam sie czesto z tymi pytaniami, ale zawsze odpowiadam, ze +wypoczne po smierci+ .Zaczynam jedno i w trakcie tej czynnosci - juz mysle o nastepnych robotach :) tak widocznie jest u ludzi spod znaku barana :) Mam wiele pomyslow,ktore pragne jescze zrealizowac, ale mysle,ze juz od wiosny bede mogl zaczac je realizowac. Ja wypoczywam praktycznie ,w przerwach na kawe :) radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: W Bydgoszczy graja Nabucco IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 18:06 Moi sąsiedzi pojechali, ale czy juz weszli to nie wiem Jak zaśwpiewa chór niewolników to będą o mnie myśleć :) uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
radca do ARKA 15.11.03, 19:40 Gdybys tylko mial odrobine dobrej woli, moznaby wiele uczynic.Mozliwosci sa; ale jesli beda tylko wasnie i klotnie - to daleko sie nie zajdzie. Gdyby mozna bylo zakonczyc te spory - raz na zawsze ? a tak.... zawsze co jakis czas powstaja nawroty i ataki. Razem mozna wiele zdzialac, ale jak sa podkladane klody pod nogi - to " bedziemy mieli tak jak to sobie zburzymy." radca ps.czy nie warto kiedys tego zakonczyc ? Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: do ARKA 15.11.03, 19:43 > ps.czy nie warto kiedys tego zakonczyc ? Warto, tylko do tego trzeba woli WSZYSTKICH stron. Takze TWOJEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: do ARKA 15.11.03, 19:45 genuine44 napisał: > > ps.czy nie warto kiedys tego zakonczyc ? > > Warto, tylko do tego trzeba woli WSZYSTKICH stron. Takze TWOJEJ. - oczywiscie, z mojej strony jest taka wola radca Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_osiol andrzejku 15.11.03, 19:49 > Gdybys tylko mial odrobine dobrej woli, moznaby wiele uczynic.Mozliwosci sa; > ale jesli beda tylko wasnie i klotnie - to daleko sie nie zajdzie. - znowu oczekujesz zaufania ? nie odpowiedziałeś na żadne z nurtujacych mnie pytań. przytoczę parę: 1. dlaczego manipulowałes pod dwoma nickami (radca, obserwator) podczas prowadzonej na tym forum agitacji ? reklamowałeś się jako lek na całe zło, szczery,wrażliwy- idealny kandydat na posła. te wątki uchowały się do dziś można je przypomnieć. czy to szczerze i uczciwie manipulować opinią publiczną -panie kandydacie na posła ? 2. dlaczego oczekujesz zaufania,skoro na kazdym kroku pokazujesz,ze jestes kłamcą,manipulantem ? 3. skad mam wiedzieć,ze akurat mówisz prawdę i rzeczywiscie chcesz zrobić cos dobrego,skoro pamiętam niemal same kłamstwa i złe uczynki ? zadawać dalej pytania ? aj em Osioł Andrzej Osioł Wstrząsniety, niewymieszany. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_osiol Re: andrzejku 15.11.03, 20:04 to dopiero początek pytań, a już za trudne ? no jak to było panie wirtualny ? czy chce pan powiedzić,ze na forum szukał pan wirtualnego poparcia ? 3. dlaczego uważa pan,ze pana byt na tym forum to twór wirtualny. ale tylko wtedy,gdy pokazuje pan swoje najniższe instynkty. czy moze akcje zbierania na karetki tez z załozenia były tylko wirtualne ? 4. jak pan widzi hasło "razem mozemy wiele zdziałać" ? o ile pamietam to radca nie robił nic, samozwanczo okreslil sie natomiast prezesem i wiercił dziure w brzuchu wszystkim by zarejestrowac. z odległosci. z austrii padały wskazówki natomiast: atomski czy moze zrobić to ? kasia zajmij się tamtym. a kto zrobi stronę ? czy tak wyglada "razem mozemy wiele zdziałać" ? czy cos sie zmienilo w tej kwestii ? czy nadal bedzie pan robił nic,ale za to duzo szumu wokól siebie jako organizatora ? aj em Osioł Andrzej Osioł Wstrząsniety, niewymieszany. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Arku 15.11.03, 20:08 andrzej_osiol napisał: > > Gdybys tylko mial odrobine dobrej woli, moznaby wiele uczynic.Mozliwosci s > a; > > ale jesli beda tylko wasnie i klotnie - to daleko sie nie zajdzie. > > > - znowu oczekujesz zaufania ? - nie, nie oczekuje zaufania - bo,aby zaufac komus to trzeba z nim beczke soli zjesc - jak mowi przyslowie. mozna jedynie zatyzykowac, albo byc poprostu ostroznym > nie odpowiedziałeś na żadne z nurtujacych mnie pytań. przytoczę parę: > > 1. dlaczego manipulowałes pod dwoma nickami (radca, obserwator) podczas > prowadzonej na tym forum agitacji ? - jako " obserwator" - ten zalogowany, to oczywiscie publicznie napisalem o tym i zaczalem pisac swoje spotrzezenia. Lecz tym wtedy poinformowalem na forum. > reklamowałeś się jako lek na całe zło, szczery,wrażliwy- idealny kandydat na > posła. te wątki uchowały się do dziś można je przypomnieć. - oczywiscie, przyznam ze byly takie watki.Bylo to troszeczke prowokacyjne i pewna nowosc na forum dyskusyjnym.Bylo rowniez pokazane,ze mozna cos takiego zrealizowac - bo na to pozwala juz obecny ustroj polityczny i Demokracja. > czy to szczerze i uczciwie manipulować opinią publiczną -panie kandydacie na > posła - kandydatem na posla nie bylem nigdy, a wiec nie moze byc mowy o jakiejkolwiek manipulacji.Zreszta nawet z tym - czy bez tego, to o jakim " manipulowaniu" jest mowa Arku ? > 2. dlaczego oczekujesz zaufania,skoro na kazdym kroku pokazujesz,ze jestes > kłamcą,manipulantem ? - a co ja takiego uczynilem, ze mozna mnie okreslac mianem " klamca" ? > 3. skad mam wiedzieć,ze akurat mówisz prawdę i rzeczywiscie chcesz zrobić cos > dobrego,skoro pamiętam niemal same kłamstwa i złe uczynki ? - a jak moge Cie zapewniac, udawadniac,zaswiadczac i jeszcze nie wiem jak - by udawadniac cos ? Jaka skale nalezy obrac i od jakiego wymiaru nalezy to oceniac ? Teraz co mozna nazwac klamstwem i jaka skala nalezy to ocenic ? " zle uczynki " - jak to nalezy oceniac ? Rozne moim zdaniem sa oceny tzw. zych uczynkow.Inaczej oceni to dziecko, ksiadz, osoba zwiazana posrednio lub bezposrednio z tym +zlym uczynkiem+ - ale inaczej tez moze ocenic ktos, komu wcale nie zalezy na tej ocenie i klasyfikacji tego. > zadawać dalej pytania ? > > aj em Osioł > Andrzej Osioł > > Wstrząsniety, niewymieszany. - jesli tylko masz taka potrzebe - to mozesz zadawac pytania,tylko pytanie : pod jakim katem i czemu ma to sluzyc ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: Arku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 20:11 Arek nie moze sie pogodzic bo co biedny by poczal.... On musi pozostac zlym duzchem forum. I zrobi wszystko by swary trwaly Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_osiol Re: Arku 15.11.03, 20:35 Gość portalu: rhemek napisał(a): > Arek nie moze sie pogodzic bo co biedny by poczal.... > On musi pozostac zlym duzchem forum. > I zrobi wszystko by swary trwaly - spróbuj sie przewietrzyć. może bedzie trochę lepiej. aj em Osioł Andrzej Osioł Wstrząsniety, niewymieszany. Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Arku 16.11.03, 12:48 a bo fajniej sie klocic niz slodzic nawzajem tyle, ze atom na partnerow do klotni wybiera sobie osoby slabsze, np niemajace na codzien kontaktu z jezykiem polskim na prowokacje innych nie reaguje, podwijajac ogon zmyka pod swoj kamien Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_osiol qci 16.11.03, 15:20 qczi napisała: > a bo fajniej sie klocic niz slodzic nawzajem > > tyle, ze atom na partnerow do klotni wybiera sobie osoby slabsze, np niemajace > na codzien kontaktu z jezykiem polskim > > na prowokacje innych nie reaguje, podwijajac ogon zmyka pod swoj kamien -nie wiem o co biega konkretnie i przed kim zmykałem, ale i tak mozna wyjasnic zjawisko -zalezność między jakoscią pisania, a jakoscią poglądów- w sposob prosty. daje sie zauwazyc (tutaj na forum)taka zaleznosc,ze im kto lepiej zna jezyk ojczysty, tym mniej farmazonów wstawia :-) aj em Osioł Andrzej Osioł Wstrząsniety, niewymieszany. Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: qci 16.11.03, 18:03 andrzej_osiol napisał: > -nie wiem o co biega konkretnie i przed kim zmykałem uciekasz w wyzwiska albo w milczenie > daje sie zauwazyc (tutaj na forum)taka zaleznosc,ze im kto lepiej zna jezyk > ojczysty, tym mniej farmazonów wstawia :-) jestes wiec wyjatkiem potwierdzajacym regule ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_osiol Re: Arku 15.11.03, 20:30 radca napisał: > - nie, nie oczekuje zaufania - bo,aby zaufac komus to trzeba z nim beczke soli > zjesc - jak mowi przyslowie. - jak to ? wyborcy dający poparcie radcy - to nie oznaka zaufania ? co ty pieprzysz człowieku ? czy Owsiak albo Ochojska nie powinni być osobami krysticznie uczciwymi, godnymi zaufania zbierajac pieniądze,organizujac akcje ? czy gdyby byli takimi kłamcami jak ty zdziałaliby cokolwiek ? nic by nie zdziałali. > > mozna jedynie zatyzykowac, albo byc poprostu ostroznym - moja ostrożnosc i doswiadczenie nakazują mi ostrzegać przed tobą. wielokrotnie mnie i wielu ludzi tutaj okłamałeś,zawiodłeś. okres dojrzewania masz juz dawno za sobą,wiec trudno oczekiwac,ze dojrzejesz i ci przejdą te napady . > - jako " obserwator" - ten zalogowany, to oczywiscie publicznie napisalem > o tym i zaczalem pisac swoje spotrzezenia. Lecz tym wtedy poinformowalem > na forum. - tak jakis czas potem poinformowałes,ze znudził ci juz nick obserwator. wiesz, chronologia, te sprawy. > > reklamowałeś się jako lek na całe zło, szczery,wrażliwy- idealny kandydat > na > > posła. te wątki uchowały się do dziś można je przypomnieć. > > - oczywiscie, przyznam ze byly takie watki.Bylo to troszeczke prowokacyjne > i pewna nowosc na forum dyskusyjnym.Bylo rowniez pokazane,ze mozna cos takieg > o > zrealizowac - bo na to pozwala juz obecny ustroj polityczny i Demokracja. - ujmujące. to by się wyborcy ucieszyli. > > czy to szczerze i uczciwie manipulować opinią publiczną -panie kandydacie > na > > posła > > - kandydatem na posla nie bylem nigdy, a wiec nie moze byc mowy o jakiejkolwiek > manipulacji.Zreszta nawet z tym - czy bez tego, to o jakim " manipulowaniu" > jest mowa Arku ? - szukałes poparcia by zapisac sie do partii. czemu znowu mataczysz ? co niby ja manipuluję ? o jedenej juz sobie popisalismy wyzej przecież. fakt to czy nie ? kolejne przykłady ? np o klakierach z wirtualnego kółka UW,których prosiłeś by robili sztuczny tłok ? dalej ? > > 2. dlaczego oczekujesz zaufania,skoro na kazdym kroku pokazujesz,ze jestes > > kłamcą,manipulantem ? > > - a co ja takiego uczynilem, ze mozna mnie okreslac mianem " klamca" ? -mnóstwo. spróbuj mi udowodnic np ze bluzniłem w tym watku. tak powstaja te najdrobniejsze, potem powtarzane z uporczywoscią wariata. a tak w ogóle to pamietasz co piłem w Kaszczorku ? ciekawe rzeczy opowiadasz. zresztą cały ten Kaszczorek to twój fantastyczny popis fałszu i kłamliwosci. > > 3. skad mam wiedzieć,ze akurat mówisz prawdę i rzeczywiscie chcesz zrobić > cos > > dobrego,skoro pamiętam niemal same kłamstwa i złe uczynki ? > > - a jak moge Cie zapewniac, udawadniac,zaswiadczac i jeszcze nie wiem jak - > by udawadniac cos ? Jaka skale nalezy obrac i od jakiego wymiaru nalezy > to oceniac ? - nie nadajesz sie. trudno oczekiwac ze sie zmienisz, wiec nalezy po prostu przyjac ze sie nie nadajesz. > Teraz co mozna nazwac klamstwem i jaka skala nalezy to ocenic ? > " zle uczynki " - jak to nalezy oceniac ? Rozne moim zdaniem sa oceny tzw. > zych uczynkow.Inaczej oceni to dziecko, ksiadz, osoba zwiazana posrednio lub > bezposrednio z tym +zlym uczynkiem+ - ale inaczej tez moze ocenic ktos, komu > wcale nie zalezy na tej ocenie i klasyfikacji tego. - a jak sie klasyfikuje ktos organizujacy publiczne akcje charytatywne ? > > zadawać dalej pytania ? > > > > aj em Osioł > > Andrzej Osioł > > > > Wstrząsniety, niewymieszany. > > > - jesli tylko masz taka potrzebe - to mozesz zadawac pytania,tylko pytanie : > > pod jakim katem i czemu ma to sluzyc ? - w celu zrozumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Arku mysle, ze mylisz pojecia 15.11.03, 20:57 andrzej_osiol napisał: > radca napisał: > > > > - nie, nie oczekuje zaufania - bo,aby zaufac komus to trzeba z nim beczke > soli > > zjesc - jak mowi przyslowie. > > - jak to ? wyborcy dający poparcie radcy - to nie oznaka zaufania ? > co ty pieprzysz człowieku ? > > czy Owsiak albo Ochojska nie powinni być osobami krysticznie uczciwymi, > godnymi zaufania zbierajac pieniądze,organizujac akcje ? > czy gdyby byli takimi kłamcami jak ty zdziałaliby cokolwiek ? > nic by nie zdziałali. - ARKU.... mylisz ciagle pojecia - z tym zaufaniem i uporczywym zarzucaniu mi tego. Czys Ty, kiedykolwiek widzial,ze ja zbieralem jakies pieniadze ? Czy podawalem adres swoj,aby wysylano jakies paczki do mnie ? Ja na Forum GAZETY WYBORCZEJ raz na stronie internetowej " chomik" ukazywalem miejsca i adresy - gdzie takie potrzby istnieja.To tam- pod wskazane adresy zostaly przekazywane rozne paczki i pomoce finansowe i materialne. wielokrotnie nawet nie bylem informowany o tym co, kto i ile tego przysylal. Nie o to przeciez chodzilo.Chodzilo o to,ze dzieciaki trzymywaly pomoc i to bylo w tym najwazniejsze.Ja czerpalem z tego zadowolenie i satysfakcje,ze gdzies cos tam ktos cos wysla dzieciom.Ile udalo sie mi pomoc - moze wiedziec faktycznie tylko sam Pan Bog. Ja nie mialem wplywu na efekty koncowe, ale staralem sie naglasniac i nieraz, az do bolu stawalem sie natretnym :) Zadam teraz dodatkowe pytanie Tobie ARKU: gdyby np. byly wiezien Zakladu Karnego, kiedys ukazywal na stronie internetowej o pewnych placowkach,ze sa tam potrzeby lub ukazywal chore dzieci - ktorych rodzice zbieraja pieniadze na leczenie dziecka to jakbys postapil ??? Czy bys potepial takiego czlowieka i apelowal o + niesluchanie jego bo to jest przestepca+ ? Czy umialbys znalesc w sobie odrobine zrozumienia i tolerancji ? Czy cchialbys najpierw zapewnien jego,ze to co ukazuje na swej stronie internetowej - to jest aby uczciwe ? > > mozna jedynie zatyzykowac, albo byc poprostu ostroznym > > - moja ostrożnosc i doswiadczenie nakazują mi ostrzegać przed tobą. > wielokrotnie mnie i wielu ludzi tutaj okłamałeś,zawiodłeś. > okres dojrzewania masz juz dawno za sobą,wiec trudno oczekiwac,ze dojrzejesz > i ci przejdą te napady . - mysle,ze sie mylisz > > - jako " obserwator" - ten zalogowany, to oczywiscie publicznie napisalem > > o tym i zaczalem pisac swoje spotrzezenia. Lecz tym wtedy poinformowale > m > > na forum. - jako " obserwator " poinformowalem o tym na poczatku bdajrze to bylo cos okolo watku o " PLACU PIASTOWSKIM " radca Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_osiol Re: Arku mysle, ze mylisz pojecia 15.11.03, 21:29 radca napisał: > andrzej_osiol napisał: > > > radca napisał: > - ARKU.... mylisz ciagle pojecia - z tym zaufaniem i uporczywym zarzucaniu > mi tego. - no jak to mylę pojęcia ? zbierałeś wyrazy poparcia na forum czy nie ? czy nie starałeś się być posłem UW ? czy bycie posłem to nie piastowanie stanowiska zaufania publicznego ? > Czys Ty, kiedykolwiek widzial,ze ja zbieralem jakies pieniadze ? > Czy podawalem adres swoj,aby wysylano jakies paczki do mnie ? -IKP pisał o akcji pana Kanieckiego czy nie ? zbieraliscie na twoje konto czy nie ? oczywisci enie konto bankowe.no bo nikt nie garnał sie by załozyć radcy konto:-) ale takie twarde dyski,pluszaki,rowery ? hę ? to kolejny przykład mataczenia. > Ja na Forum GAZETY WYBORCZEJ raz na stronie internetowej " chomik" ukazywalem > Ja nie mialem wplywu na efekty koncowe, ale staralem sie naglasniac i nieraz, > az do bolu stawalem sie natretnym :) - masz rację. i to jest najzabawniejsze. Radca zrobił to, pisali o nim tam. A tak naprawdę nic nie zrobił. O przepraszam. raczył przyjechać o objąć patronat . > Zadam teraz dodatkowe pytanie Tobie ARKU: > > gdyby np. byly wiezien Zakladu Karnego, kiedys ukazywal na stronie internetowej > o pewnych placowkach,ze sa tam potrzeby lub ukazywal chore dzieci - ktorych > rodzice zbieraja pieniadze na leczenie dziecka to jakbys postapil ??? - teraz to ty mylisz pojęcia. wyżej mamnadzieję wytłumaczyłem róznicę. cały dalszy wywód -jako bezsensowny w związku z tym pomijam. > - mysle,ze sie mylisz - no nie żartuj. cała forumowa społecznośc miała przewidzenia gdy radca popisywał się uczciwoscią, szczeroscią, pisząc RÓWNOCZEŚNIE jako cała banda róznych nicków ? zbiorowa halucynacja ? Zaden popis fałszu,kłamstwa,dwulicowosci, żadna manipulacja. wesołe :-) i ha ha ha > - jako " obserwator " poinformowalem o tym na poczatku > bdajrze to bylo cos okolo watku o " PLACU PIASTOWSKIM " > > radca forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=831&v=2&s=0 ale to nie jest to o co chodziło. wcięło starsze. hmm. admin zdażył ci sie w miedzyczasie przysłużyć. aj em Osioł Andrzej Osioł Wstrząsniety, niewymieszany. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: do ARKA 16.11.03, 06:53 A ja mam to wszystko w d..e. Te wszystkie obrazania, odejscia, przyjscia, akcje, bajery, wyciaganie rak i inne bzdety. To wszystko i tak jeden wielki PIC. Tu chodzi o SZUM a nie efekty. :( Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas 15.11.03, 23:25 radca napisał: > genuine44 napisał: > > > > ps.czy nie warto kiedys tego zakonczyc ? > > > > Warto, tylko do tego trzeba woli WSZYSTKICH stron. Takze TWOJEJ. > > - oczywiscie, z mojej strony jest taka wola > > radca Zacznij od tego, że napiszesz kto to jest: "agata.tyciarek" "arek.tyciarek" "genuine45" "walenciak" "lokator44" itd. To byłby ładny gest... Odpowiedz Link Zgłoś
radca do LOKATORA - kpiacego ze smierci mego SYNA 15.11.03, 23:35 lokator napisał: > .... -stawiac warunki to potrafisz lokatorze, ale przypomnij sobie twoje chamskie teksty - hdzie kpilem i nabijales sie ze SMIERCI MEGO SYNA DAWIDA. malo tego .. pisales,ze " DOBRZE ZE DAWID JUZ ZMARL I NIE MUSI CZYTAC TEGO CO PISZE JEGO OJCIEC " lOKATORZE.... jestes OSTATNIA KANALIA - tak moge cie za to okreslic. KPIC ZE SMIERCI DZIECKA ??? tak nieraz opisujesz o swojej corce ZUZI, a kpisz sobie ze smierci MEGO DZIECKA SMIERCI TWOJEMU DZIECKU NIE ZYCZE - bo nie zycze tego nawet najgorszemu wrogowi jestes DNO - bo przekroczyles wszelkie granice - CIESZAC SIE ZE MOJ SYN NIE ZYJE radca Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: do LOKATORA - kpiacego ze smierci mego SYNA 15.11.03, 23:42 Wtrące swoje trzy grosze, wybaczcie. Radco, lokator na pewno nie potrzebuje mojej obrony ani Ty pociechy, ale widzę tu wyraźne niezrozumienie intencji lokatora. Przecież ja kiedyś Ci powiedziałam prawie to samo tylko, że inaczej nieco ujęłam. I się nie obraziłeś. Przecież nie obciążaj go czymś czego na pewno nie mial na myśli. Lokator nie jest kanalią radco i nie cieszył się z śmierci Twojego syna. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: do LOKATORA - kpiacego ze smierci mego SYNA 15.11.03, 23:44 cygne napisała: > > Wtrące swoje trzy grosze, wybaczcie. > Radco, lokator na pewno nie potrzebuje mojej obrony ani Ty pociechy, ale widzę > tu wyraźne niezrozumienie intencji lokatora. Przecież ja kiedyś Ci powiedziałam > > prawie to samo tylko, że inaczej nieco ujęłam. > I się nie obraziłeś. Przecież nie obciążaj go czymś czego na pewno nie mial na > myśli. > Lokator nie jest kanalią radco i nie cieszył się z śmierci Twojego syna. " " Autor: lokator Data: 06.10.2003 23:32 A Dawid patrzy z nieba na ojca i myśli: - Dobrze, że tego nie dożyłem.... " To tylko jeden przyklad z bardzo wielu, w innych jeszcze beszczescil mego SYNA radca Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: do LOKATORA - kpiacego ze smierci mego SYNA 15.11.03, 23:50 radca napisał: > > > > prawie to samo tylko, że inaczej nieco ujęłam. > > I się nie obraziłeś. Przecież nie obciążaj go czymś czego na pewno nie mia > l > na > > myśli. > > Lokator nie jest kanalią radco i nie cieszył się z śmierci Twojego syna. > > > " " Autor: lokator > Data: 06.10.2003 23:32 > > A Dawid patrzy z nieba na ojca i myśli: > - Dobrze, że tego nie dożyłem.... " > > To tylko jeden przyklad z bardzo wielu, w innych jeszcze beszczescil mego SYNA > > radca Radco, ja kiedyś Ci napisałam dlaczego pozwalasz się poniżać itd, pamietasz? Wtedy również napisałam, że Twój syn nie potrzebuje tego na pewno i jesli gdzies tam jest i patrzy na twoje zachowanie to na pewno dumny nie jest. Taki sens był mojej wypowiedzi, nie przytoczę dokładnie. I niech mnie gęś(:)) kopnie jeśli lokator nie myślał podobnie, wyraził się niefortunnie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_osiol Re: do LOKATORA - kpiacego ze smierci mego SYNA 15.11.03, 23:57 Andrzeju,przestań robić z siebie durnia. Rozumiem,tę histerię mającą ukazać ciebie jak skrzywdzonego. Pamietam jednak też jak swietnie i w lot zrozumiałeś jakis magiczny sens wypowiedzi qci o walajcych się mózgach na Starym Rynku. Ja do tej pory nie znalazłem żadnego usprawiedliwienia,a ty w mig. No popatrz,popatrz. To prawda,że lokator nie wyraził swej mysli w sposób jednoznaczny,cóz najlepszym się zdarza. Niemniej "ukazywanie" tej mysli w ten histeryczny sposób jest cokolwiek niesmaczne. I nie dlatego,ze lokator tak napisał, tylko dlatego,ze to tak radosnie interpretujesz czyniac larum. aj em Osioł Andrzej Osioł Wstrząsniety, niewymieszany. Odpowiedz Link Zgłoś
agata.tyciarek [...] 15.11.03, 23:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 15.11.03, 23:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
agata.tyciarek [...] 15.11.03, 23:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
agata.tyciarek [...] 15.11.03, 23:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_osiol Re: LOKATOR - wynurza sie z szamba - nareszcie 16.11.03, 00:00 cóż za wzruszający popis wrazliwosci, brawo Andrzeju, brawo. w domu też tak robisz ? aj em Osioł Andrzej Osioł Wstrząsniety, niewymieszany. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator [...] 16.11.03, 00:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 16.11.03, 00:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator [...] 16.11.03, 01:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator [...] 16.11.03, 01:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
walenciak [...] 16.11.03, 01:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator [...] 16.11.03, 01:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
walenciak [...] 16.11.03, 01:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator [...] 16.11.03, 01:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
walenciak [...] 16.11.03, 01:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator [...] 16.11.03, 00:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 16.11.03, 00:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
walenciak [...] 16.11.03, 01:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator [...] 16.11.03, 01:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
walenciak [...] 16.11.03, 01:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator [...] 16.11.03, 01:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 11:28 Wiecie co wasze wypowiedzi to jeden wielki sciek. Jestescie siebie warci. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_osiol Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas 16.11.03, 12:55 Gość portalu: rhemek napisał(a): > Wiecie co wasze wypowiedzi to jeden wielki sciek. > Jestescie siebie warci. Ty naprzykład uwielbiasz mizdrzyć się do płci przeciwnej. Zakładasz masowo infantylne wątki w stylu: "Nasze dziewczyny są najładniesze". Normalnie paw za pawiem na klawiaturze. By cię zadowolić powinienem robić to samo,czy wręcz przeciwnie- poczułbys się zagrozony ? aj em Osioł Andrzej Osioł Wstrząsniety, niewymieszany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 12:58 Nie rozumiem aluzji. Czyzbys uwazal przeklinanie za lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_osiol Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas 16.11.03, 15:33 nie. nie uważam tak. a teraz kolejna żaluzja: taniec godowy u niektórych zwierzaków moze się wydawać komuś z boku cokolwiek niesmaczny. ba, próba dokonania tego samego tańca w okresie pozagodowym skonczyłaby się 100% masakrą inicjującego taniec. masakrą (pająki)lub zimnym ignorem. takim z cierpka miną. chodzi o to,ze jak ktos jest w okresie godowym to moze powinien poruszac sie w miejscach gdzie jest spore prawdopodobienstwo napotkania innych osobników gotowych odwzajemnić zaloty ? aj em Osioł Andrzej Osioł Wstrząsniety, niewymieszany. Odpowiedz Link Zgłoś
arek_osiol Re: W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas 16.11.03, 15:57 Zaczałem pisac pod innym nickiem,bliższym każdemu forumowiczowi nickiem.Po co Andrzej ,Arek brzmi lepiej. Pasuje ? A wogóle ,czy nie mógłbys sie wynieśc? Obiecujesz,obiecujesz i robisz tylko innym nadzieje ,a z siebie osła.Wynos sie ośle. Odpowiedz Link Zgłoś
thornmann1 [...] 16.11.03, 16:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca ADRES 16.11.03, 15:58 " W Bydgoszczy powstała kawiarnia Caritas em 12-11-2003, ostatnia aktualizacja 12-11-2003 15:23 Kawiarenka z misją od środy otwarta jest przy ul. Cienistej w Bydgoszczy. Za przystępną cenę można napić się kawy, a dochody ze sprzedaży trafią do najbardziej potrzebujących Kawiarnia Caritas różni się od innych przede wszystkim ideą, dla której została stworzona - dochód z niej przeznaczany będzie na pomoc dla osób najuboższych oraz bezdomnych. Ale nie tylko to ją wyróżnia. W kawiarence przy ul. Cienistej dwie osoby zgodziły się za darmo poświęcić swój czas pracując jako sprzedawczynie i kelnerki. - Jestem pełna nadziei i szczerzę wierzę w powodzenie tego przedsięwzięcia - mówi Katarzyna Stefaniak, która na co dzień ma pracę, ale dodatkowo przychodzi pomagać w kawiarence. Jej towarzyszką jest Katarzyna Karaszewska, która przyjęła tę posadę z ogłoszenia - być może będę mogła liczyć na posadę, gdy już się wszystko rozkręci - mówi. - Jestem bezrobotna dlatego chętnie skorzystałabym z możliwości pracy. Takie możliwości inicjator powstania kawiarenki ks. Wojciech Przybyła chciałby stworzyć nie tylko jednej osobie. - Mam stały kontakt z Urzędem Pracy i chciałbym na stanowiska pracy, które stworzę zatrudnić osoby najbardziej potrzebujące - mówi ks. Przybyła. Kawiarenka jest połączona z cukiernią i sklepem z pamiątkami. W sklepiku kupić świeczki, figurki, dewocjonalia itp. Obok znajduje się sala pełna stolików, gdzie w miłej atmosferze można napić się ciepłej herbaty lub kawy. Na wystrój sali składają się m.in. obrazy z galerii "W bramie", z którą kawiarenka współpracuje. Planowana jest organizacja wieczorków artystycznych. Kawiarenka otwarta jest od poniedziałku do piątku między godz. 8.15 a 19, w weekendy - godziny nie zostały jeszcze ustalone. - Chcemy dostosować się do potrzeb naszych gości - mówi ks. Przybyła. " - ukazalem ten adres z mysla o tych,ktorzy pragneliby wejsc i wesprzec w pomocy dla ludzi bezdomnych radca Odpowiedz Link Zgłoś
megalomaniac Re: ADRES 16.11.03, 16:06 hej ho... dawno mnie nie bylo w Bydzi a gdzie dokladniej to jest:-))) poza tym - witaj radco - czy to wlasnie tam wpadasz na przerwowa kawe:-))) a tak przy okazji...polecam listopadowy numer " Więzi " a tam moja poezję...mozna w kawiarence przy kawce poczytac...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ADRES 16.11.03, 16:10 megalomaniac napisał: > hej ho... > dawno mnie nie bylo w Bydzi a gdzie dokladniej to jest:-))) > poza tym - witaj radco - czy to wlasnie tam wpadasz na przerwowa kawe:-))) - witaj witaj :-) przerwowa kawe ? chyba wirtualna ? :))) ale realnie to tez od czasu do czasu i to nawet dosc czesto. > a tak przy okazji...polecam listopadowy numer " Więzi " a tam moja > poezję...mozna w kawiarence przy kawce poczytac...:-))) - chetnie poczytam, ale daj mi jakies namiary pozdrowienia radca Odpowiedz Link Zgłoś
megalomaniac Re: ADRES 16.11.03, 16:57 Więź to pewnie znajdziesz w EMPIKU:-) bo na stronie redakcji sa tylko tytuly:-) -podziwiam - czy nigdy niezasypiasz radco:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ADRES 16.11.03, 17:00 megalomaniac napisał: > Więź to pewnie znajdziesz w EMPIKU:-) bo na stronie redakcji sa tylko tytuly:- ) > -podziwiam - czy nigdy niezasypiasz radco:-))) -jak bede w Bydzi - to zapytam sie o EMPIK ( ostatnio bylem tam dawno,dawno temu ) czy nigdy nie zasypiam ? :))) jasne,ze tak :) radca Odpowiedz Link Zgłoś
megalomaniac Re: ADRES 16.11.03, 17:11 oto zajawka www.wiez.com.pl/ tam radco dowiesz sie co w numerze widnieje:-) widze ze tez jestes zdala od Bydzi:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ADRES 16.11.03, 17:14 megalomaniac napisał: > oto zajawka www.wiez.com.pl/ tam radco dowiesz sie co w numerze > widnieje:-) > > widze ze tez jestes zdala od Bydzi:-))) - dzieki serdeczne, poczytam sobie nooo, troche tych kilometrow jednak jest od Bydzi - to fakt pozdrowienia radca Odpowiedz Link Zgłoś
megalomaniac Re: ADRES 16.11.03, 17:20 podziwiam za szybkosc odpowiedzi:-) radco i znow osobiste pytanie jak godzisz net z praca zawodowa?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ADRES 16.11.03, 17:28 megalomaniac napisał: > podziwiam za szybkosc odpowiedzi:-) > radco i znow osobiste pytanie jak godzisz net z praca zawodowa?:-) - w pracy nie uzywam internetu :) natomiast czasami zdarza sie to w przerwie na kawe :) Od wiosny do jesieni uzywam netu mniej, poniewaz mam wiele pracy w ogrodzie i na tzw," obejsciu" ( to z gwary :) Wiecej natomiast od poznej jesieni i zima - wiadomo.Oczywiscie piszac na komputerze, ogladam jednoczesnie telewizje, rozmawiam i delektuje sie kawka i zajadam ciasto :) radca Odpowiedz Link Zgłoś
megalomaniac Re: ADRES 16.11.03, 17:48 dziekuje radco za odpowiedź bardzo wyczerpujaco:-) a zdarza Ci sie czasem rozwiazac krzyzowke?:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ADRES 16.11.03, 17:54 megalomaniac napisał: > dziekuje radco za odpowiedź bardzo wyczerpujaco:-) > a zdarza Ci sie czasem rozwiazac krzyzowke?:-))) - byl kiedys okres bardzo lubilem i rozwiazywalem krzyzowki, ale od pewnego okresu nie mam absolutnie na to czasu. Moze kiedys znowu, chociaz mam tyle planow jeszcze do zrealizowania, ze chcialbym przynajmniej czesc z tego jeszcze zrealizowac radca Odpowiedz Link Zgłoś
megalomaniac Re: ADRES 16.11.03, 18:00 trzymam kciuki oby wszystkie sie udaly...:-) a teraz juz odchodze do spraw zawodowych do nastepnego spotkania na forum serdecznie pozdrawiam i zycze milego wieczoru Tobie radco i rodzince:-) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ADRES 16.11.03, 18:02 megalomaniac napisał: > trzymam kciuki oby wszystkie sie udaly...:-) > a teraz juz odchodze do spraw zawodowych > do nastepnego spotkania na forum > > serdecznie pozdrawiam i zycze milego wieczoru Tobie radco i rodzince:-) > - oby sie tylko czesc udala, to juz byloby bardzo - bardzo SUPER. dziekuje za pozdrowienia i rowniez serdecznie pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś