radca 22.11.03, 16:20 Czy kiedykolwiek sie odrodzi ten " najstarszy dziennik w Regionie " ? radca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 22.11.03, 16:23 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=4554972&a=4554972 radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 22.11.03, 16:35 qczi napisała: > raczej sie nie odrodzi :( - czy juz nie ma na to najmniejszej szansy ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
rok1978 Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 22.11.03, 17:23 Jeśli się odrodzi to mam nadzieję, że na zdrowych zasadach i ze zdrowymi na umyśle ludźmi. Tako rzecze rok1978. 27 miesięcy w IKP-ie... Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 22.11.03, 18:41 rok1978 napisał: > Jeśli się odrodzi to mam nadzieję, że na zdrowych zasadach i ze zdrowymi na > umyśle ludźmi. Tako rzecze rok1978. 27 miesięcy w IKP-ie... -oby sie odrodzil radca Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 22.11.03, 19:03 o?? a kiedy??? mejla qczi@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek [...] 22.11.03, 19:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek [...] 22.11.03, 19:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
qczi atom jest glupi jak but 23.11.03, 04:03 odpiepsz sie od tej wspanialej gazety!!! niestiniejacej o zmarlych albo dobrze, albo wcale idz sobie poczytaj wasz dziennik Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: atom jest glupi jak but 23.11.03, 13:27 qczi napisała: > odpiepsz sie od tej wspanialej gazety!!! > niestiniejacej > o zmarlych albo dobrze, albo wcale > idz sobie poczytaj wasz dziennik - dodam moze jeszcze,ze od namlodszych ( niemowlecych ) lat - codziennie towarzyszyl mi IKP.To stalo sie za przyczyna Babci, ktora prenumerowala IKP-a. Codziennie za piec dwunasta przynosil te gazete listonosz.Od najmlodszych lat wpatrywalem sie jak babcia czyta IKP.Kiedy mialem piec lat , zaczalem sie uczyc czytac - wlasnie na ILUSTROWANYM KURIERZE POLSKIM.W krotkim czasie, moglem juz informowac o tytulach i je czytac. ILUSTROWANY KURIER POLSKI - towarzyszyl nam przez cztery pokolenia. Moja Babcia moja mama ja i moje dzieci ILUSTROWANY KURIER POLSKI pozostal ze mna do konca swego zywota.Byla to gazeta codzienna - pozostajaca wierna na zawsze - swoim oddanym czytelnikom i sympatykom. Byc moze dlatego, tak trudno mi o Nim ( IKP-ie ) jest zapomniec ? Ciagle mam nadzieje,ze odrodzi sie jak ten Feniks: " Feniks, dla starożytnych Greków był symbolem duszy, która przez śmierć odradza się do nowego życia." radca Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek znowu łżesz. 22.11.03, 19:50 radca napisał: > " obskoczylem" - jak to ty okreslasz atomski-tyciarku : > > - " MICRONET " > - DOM DZIECKA W GNIEWKOWIE > - TELEKOMUNIKACJE POLSKA > - ZAKLAD KARNY W FORDONIE > - URZAD WOJEWODZKI > - FIRME KOMPUTEROWA > - KILKA SKLEPOW > - URZAD POCZTOWY > - TELEFONOWANIE > - FAKSOWANIE > - MEILOWANIE > - FORA DYSKUSYJNE > > i wiele innych. > > > a wiec atomski-tyciarku i jak teraz wygladasz ? > > radca > > ps. zadam pytanie : czy to bylo za twoje pieniadze ? za kogokolwiek ? > CZY ZA MOJE WLASNE ? Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 22.11.03, 19:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek [...] 22.11.03, 20:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca zazdrosc i zawisc atomskiego-tyciarka 22.11.03, 20:06 " Autor: Gość: atomski IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl Data: 03.08.2002 17:40 Reklama jest dzwignią handlu i basta . Radca chwycił wiatr w żagle i uwierzył chyba w swoją szansę na fotel prezydenta :)))) ...i teraz codziennie bedziemy słyszeli ,ze komuś oddał ołówek ,albo gumkę do mazania . Ja tez jakoś nie wpadłem by się chwalić i robić szum wokół tego co sam wydałem i darowałem . Ale nie myslę perspektywicznie ,cholera ,no. " -------------------------------------------------------------- jaka ty masz obsesje ARKU radca Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek [...] 22.11.03, 20:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: zazdrosc i zawisc atomskiego-tyciarka 22.11.03, 20:10 Autor: Gość: atomski IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl Data: 03.08.2002 19:41 zarchiwizowany -------------------------------------------------------------------------------- A teraz o dobrym smaku w wykonaniu tak niesmacznego gościa jak ja . Tak –mniej więcej- powinien brzmieć post ,którego autor miał na celu jedynie dobro dzieci i jedynie chciał podziękować ( swoją droga ,czy poinformowałes sprzedawców ,ze podziękujesz im na łamach forum ?) : „Pragne zlozyc podziekowanie firmie MIKRONET z ulicy Sniadeckich 31 za bezinteresowną pomoc w skomletowaniu brakujących podzespołów w komputerze ,który postanowiłem oddać dzieciakom z Domu Dziecka w Gniewkowie . Serdecznie dziękuję „ I starczy . Zdecydowanie mniej drażniące w odbiorze ,prawda ? Mniej patosu i zadęcia ? To co zaczęliście wyprawiać –kontynuując ten wątek na podforum netbitu – jest śmieszne i odstręczające . Smierdzi na kilometr pozerswtem. Nawet jeśli tak nie jest –to tak wygląda . Choćby po zdaniu :” Jak to wspaniale,ze wlanczasz sie do naszej AKCJI.To bardzo fajnie,ze chcesz pomagac jako netBiT” To zdanie nie powinno się pojawić. Raz ,ze byk ortograficzny ,dwa ,czuć elementy planowania i wyrachowania . Po prostu ordynarnej reklamy i nagłośnienia na potrzeby netbitu. Tym czasem Ty twierdzisz ,ze to odruch serca... ... jeśli to faktycznie tylko odruch serca ,tego zdania nie powinno być. Unikałbym też zwrotów w stylu : „kubek pełen nadziei” , w ogóle nadużywania słów patetycznych ,to niepotrzebne (tanie) próby grania na uczuciach odbiorcy .Dobre dla 50- latków i starych panien ,ale nie konkretnych ,rzutkich prezesów bogatych firm. Jeśli natomiast chcesz dobroczynność uprawiać niejako zawodowo: Zwróć uwagę jak konkretnymi osobami są Janina Ochojska i Jerzy Owsiak. Często posuwaja się do niedomówień ,nigdy zaś nie dopuszczają do przegadania tematu . Jeśli to element kreowania swojej osoby ,to też więcej czyni oni szkód niż pozytku. p.s. Oczywiście przy Twoim uporze i tak efekt i skutek odniesiesz (i na niego będziesz się pewnie powoływął w polemice ze mną ). Wierzaj jednak ,ze przy niewielkiej korekcie ,możesz osiągnąć znacznie więcej .Schowaj więc urażoną dumę ,jak mi nie wierzysz ,popytaj (byle nie Krzyzaka ) , a wszyscy będziemy się cieszyli . (Jeżeli dobro potrzebujących jest nam wszystkim faktycznie bliskie). Pozdrawiam . " ----------------------------------------- - ATOMSKI BAWI SIE W CENZORA ? KAZDY MA PISAC NA FORUM - TAK;JAK TO SOBIE ZYCZY atomski ? arku-atomski-tyciarku WIDZISZ TYLKO ZLO czy ty nie cierpisz na jaks chorobe ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: zazdrosc i zawisc atomskiego-tyciarka 22.11.03, 20:15 tyciarek napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: zazdrosc i zawisc atomskiego-tyciarka 22.11.03, 20:18 radca napisał: > tyciarek napisała: > > > Odpowiedz Link Zgłoś
radca kiedy skoncza sie te ataki ? 22.11.03, 20:14 CZY TO CIE TAK BAWI ATOMSKI-TYCIARKU ? Odpowiedz Link Zgłoś
radca 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkowego 22.11.03, 20:32 tyciarek napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 22.11.03, 20:36 radca napisał: > tyciarek napisała: > > > Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 22.11.03, 20:41 tyciarek napisała: > radca napisał: > > > tyciarek napisała: > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 22.11.03, 20:48 tyciarek napisała: > sam nie chcesz sie przyznać ? ile wypiłeś ? - atomski-tyciarku ty sie naprawde lecz radze ci po kolezensku radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 22.11.03, 20:59 tyciarek napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 22.11.03, 21:02 radca napisał: > tyciarek napisała: > > > Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 22.11.03, 21:12 tyciarek napisała: > radca napisał: > > > tyciarek napisała: > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 22.11.03, 20:57 tyciarek napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 22.11.03, 21:03 tyciarek napisała: > nigdy nie miałem. nie lubię gnid. - gnida nie lubi gnid ? bo sam nia jestes ARKU ? lecz sie atomski-tyciarku dobrze ci radze po kolezensku Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 22.11.03, 21:10 tyciarek napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 22.11.03, 21:23 jakja to lubie szkoda, ze pracuje i nie moge f5 co min Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 22.11.03, 21:26 qczi napisała: > jakja to lubie > szkoda, ze pracuje i nie moge f5 co min - ja juz nawet zrezygnuje dzisiaj z tego kruchego ciastka :) radca Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 23.11.03, 04:19 widze, widze ;))) hihi wy to naprawde lubicie ;)))) a ze mna nikt sie nie chce klocic ;))? Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 22.11.03, 21:26 a na IKP prosze ie najezdzac padlo, bo wlasciciel ikp gazete te, podobnie jak kilka innych, zalatwil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 22.11.03, 21:30 > a na IKP prosze ie najezdzac -gdzieżbym śmiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek kłamstwa pana Andrzeja IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 22.11.03, 21:34 Ja nie "pragne",ja tylko wskazywalem,ze mozna SIE ZALEGALIZOWAC i wtedy istniejä duzo wieksze mozliwosci.Koszty sä prawie zadne. To byla tylko moja opinia,z ktörä sie podzielilem. Decyzja jednak nie nalezy do mnie. Ja osobiscie jestem zwolennikiem DEMOKRACJI i KOLEKTYWNEGO DZIALANIA. - jak sie skonczyły obiecanki? pamiętają ci co byli na feralnym spotkaniu w Kaszczorku, gdy to pan poseł w stanie upojenia alkoholowego opowiadał o przyszłości netbitu. podstepne działania za plecami,nagabywanie, by na siłe zarejsetrować. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: kłamstwa pana Andrzeja 22.11.03, 21:37 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > Ja nie "pragne",ja tylko wskazywalem,ze mozna SIE ZALEGALIZOWAC i wtedy > istniejä duzo wieksze mozliwosci.Koszty sä prawie zadne. > To byla tylko moja opinia,z ktörä sie podzielilem. Decyzja jednak nie nalezy > do mnie. Ja osobiscie jestem zwolennikiem DEMOKRACJI i KOLEKTYWNEGO DZIALANIA. > > > - jak sie skonczyły obiecanki? > pamiętają ci co byli na feralnym spotkaniu w Kaszczorku, gdy to pan poseł w > stanie upojenia alkoholowego opowiadał o przyszłości netbitu. > podstepne działania za plecami,nagabywanie, by na siłe zarejsetrować. - Arku,atomski,tyciarku lecz sie wacpan, bo wypisujesz bzdury albo nie pij tyle radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: kłamstwa pana Andrzeja IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 22.11.03, 21:43 czy cos sie nie zgadzaszczery i uczciwy panie Andrzeju ? 1. czy nie pił pan alkoholu na spotkaniu w Kaszczorku i wracał swoim samochodem ? 2. czy nie był w zmowie z Krzyzakiem ? 3. czy nie namawiał pan poza forum,prywatnie kilku osób by zapisały się i mozna było zarejestrować netbit ? ten sam netbit,który krzyzak osmieszył ? 4. czy pamięta pan jak wydał na forum prywatną korespondencję pana z Krotossem ? 5. czy pamięta pan jak samozwańczo ogłosił się prezesem netbitu ? czy cos sie nie zgadza panie gnido ? czy gdzies kłamię ? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: kłamstwa pana Andrzeja 22.11.03, 21:46 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > czy cos sie nie zgadzaszczery i uczciwy panie Andrzeju ? > > 1. czy nie pił pan alkoholu na spotkaniu w Kaszczorku i wracał swoim > samochodem ? > 2. czy nie był w zmowie z Krzyzakiem ? > 3. czy nie namawiał pan poza forum,prywatnie kilku osób by zapisały się > i mozna było zarejestrować netbit ? ten sam netbit,który krzyzak osmieszył ? > 4. czy pamięta pan jak wydał na forum prywatną korespondencję pana > z Krotossem ? > 5. czy pamięta pan jak samozwańczo ogłosił się prezesem netbitu ? > > czy cos sie nie zgadza panie gnido ? > czy gdzies kłamię ? - ARKU,ATOMSKI,TYCIARKU lecz sie wacpan i nie pij tyle radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: kłamstwa pana Andrzeja IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 22.11.03, 21:52 czy gdzieś skłamałem ? jesli nie- to znaczy,ze jestes gnidą. dotarło ? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: kłamstwa pana Andrzeja 22.11.03, 21:54 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > czy gdzieś skłamałem ? > > jesli nie- to znaczy,ze jestes gnidą. > dotarło ? - - ARKU,ATOMSKI,TYCIARKU lecz sie wacpan i nie pij tyle radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: kłamstwa pana Andrzeja IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 22.11.03, 21:57 czy nie czas już na inne nicki ? dawno nie pisał walenciak, albo st. oborowy. no,panie andrzeju, do roboty. niech zyje prawda i uczciwość ! amen Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: kłamstwa pana Andrzeja 22.11.03, 22:22 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > czy nie czas już na inne nicki ? > dawno nie pisał walenciak, albo st. oborowy. > no,panie andrzeju, do roboty. > niech zyje prawda i uczciwość ! > > amen - - ARKU,ATOMSKI,TYCIARKU lecz sie wacpan i nie pij tyle radca Odpowiedz Link Zgłoś
rok1978 Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 23.11.03, 03:14 qczi... rok1978@interia.pl lata 1998-2001 Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 23.11.03, 13:07 rok1978 napisał: > qczi... rok1978@interia.pl > > lata 1998-2001 - :))) pozdrowienia serdeczne radca Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 23.11.03, 13:25 elo Radco :)))) pozdrawiam oboje za czyms tesknimy, no nie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 23.11.03, 13:29 qczi napisała: > elo Radco > :)))) > > pozdrawiam > oboje za czyms tesknimy, no nie ;)) - oj tak,oj tak napisalem wyzej - spontanicznie -krotki komentarz odnosnie IKP-a pozdrowienia radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 24.11.03, 22:55 IKP byl najbardziej sprawiedliwymi ludzkim dziennikiem radca Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 24.11.03, 23:39 dokladnie pozdrawiam, kochany Radco,nieprzejmuj sie ATOMSKIM-TYCIARKIEM, on ma poprostu manie przesladowcza i uzywa brzydkich wyrazkow!! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 24.11.03, 23:47 qczi napisała: > dokladnie > pozdrawiam, kochany Radco,nieprzejmuj sie ATOMSKIM-TYCIARKIEM, on ma poprostu > manie przesladowcza i uzywa brzydkich wyrazkow!! - OK Droga Gczi musze spuscic troche z tonu, i jesli sie uda - to omijac te jego wybryki. Mam tyle zajecia .. tak zawodowo - jak i prywatnie,ze szkoda poprostu marnowac ten moj cenny czas,aby sie z takim wdawac w potyczki slowne. Planow mam na 100 lat :))) .... a wiec raczej przestane reagowac na jego ataki, nie z tchorzostwa - BRON BOZE :))) ; ale szkoda czasu, bo ucieka- a kazdy dzien - to zawsze cos u mnie nowego. pozdrowienia serdeczne radca Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 25.11.03, 01:01 Radco kochany, a masz mozliwosc przyjechac w sobote na Flash Mod do Galerii Pomorskiej? Szczerze mowiac, troche sie za Toba stesknilam;) i powiedz mi, czy w realu przejdziemy na 'ty', skoro tak sie tu do siebie zwracamy? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 25.11.03, 23:02 qczi napisała: > Radco kochany, a masz mozliwosc przyjechac w sobote na Flash Mod do Galerii > Pomorskiej? Szczerze mowiac, troche sie za Toba stesknilam;) > i powiedz mi, czy w realu przejdziemy na 'ty', skoro tak sie tu do siebie > zwracamy? - niestety, ale nie bede na Flash Mod pozdrowienia serdeczne radca ps. a pamietasz jak bylismy w ZAKLADZIE KARNYM w Fordonie ? Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 25.11.03, 23:05 radca napisał: > > - niestety, ale nie bede na Flash Mod > > pozdrowienia serdeczne > radca > > ps. a pamietasz jak bylismy w ZAKLADZIE KARNYM w Fordonie ? matko kochana, a za co siedzieliście ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 25.11.03, 23:08 cygne napisała: > radca napisał: > > > > > - niestety, ale nie bede na Flash Mod > > > > pozdrowienia serdeczne > > radca > > > > ps. a pamietasz jak bylismy w ZAKLADZIE KARNYM w Fordonie ? > > matko kochana, a za co siedzieliście ?:)) - wiesz Cygne.... trudno uwierzyc, ale dla mnie to bylo wspaniale przezycie i pozostanie w mej pamieci do konca zycia bylismy " za zelazna brama" :))) pozdrowienia serdeczne radca Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 25.11.03, 23:11 radca napisał: > > ps. a pamietasz jak bylismy w ZAKLADZIE KARNYM w Fordonie ? > > > > matko kochana, a za co siedzieliście ?:)) > > - wiesz Cygne.... trudno uwierzyc, ale dla mnie to bylo wspaniale przezycie > i pozostanie w mej pamieci do konca zycia > > bylismy " za zelazna brama" :))) No to muszisz opisać, bo rzeczywiscie trudno mi jakos uwierzyć, że w Z-dzie Karnym mozna doznac wspaniałego przezycia Co tam robiliscie? > pozdrowienia serdeczne > radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 25.11.03, 23:18 cygne napisała: > radca napisał: > > > > ps. a pamietasz jak bylismy w ZAKLADZIE KARNYM w Fordonie ? > > > > > > matko kochana, a za co siedzieliście ?:)) > > > > - wiesz Cygne.... trudno uwierzyc, ale dla mnie to bylo wspaniale przezyci > e > > i pozostanie w mej pamieci do konca zycia > > > > bylismy " za zelazna brama" :))) > > No to muszisz opisać, bo rzeczywiscie trudno mi jakos uwierzyć, że w Z-dzie > Karnym mozna doznac wspaniałego przezycia > Co tam robiliscie? > > > > > pozdrowienia serdeczne > > radca - Cygne Droga.... uwierz mi, ale dla takich wlasnie chwil warto zyc ktos kiedy powiedzial,ze " zycie sklada sie z drobiazgow ". Fakt, to rowniez byc moze byl tylko drobiazg, ale jednak jak bardzo cieszyl. pozdrowienia radca Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 25.11.03, 23:33 cygne napisała: > radca napisał: > > > > ps. a pamietasz jak bylismy w ZAKLADZIE KARNYM w Fordonie ? > > > > > > matko kochana, a za co siedzieliście ?:)) > > > > - wiesz Cygne.... trudno uwierzyc, ale dla mnie to bylo wspaniale przezyci > e > > i pozostanie w mej pamieci do konca zycia > > > > bylismy " za zelazna brama" :))) > > No to muszisz opisać, bo rzeczywiscie trudno mi jakos uwierzyć, że w Z-dzie > Karnym mozna doznac wspaniałego przezycia > Co tam robiliscie? Pewnie nie wiesz. Zakład Karny w Fordonie jest więzieniem dla kobiet. Resztę sobie dopowiedz.... Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 25.11.03, 23:39 lokator napisał: > cygne napisała: > > > radca napisał: > > > > > > ps. a pamietasz jak bylismy w ZAKLADZIE KARNYM w Fordonie ? > > > > > > > > matko kochana, a za co siedzieliście ?:)) > > > > > > - wiesz Cygne.... trudno uwierzyc, ale dla mnie to bylo wspaniale prz > ezyci > > e > > > i pozostanie w mej pamieci do konca zycia > > > > > > bylismy " za zelazna brama" :))) > > > > No to muszisz opisać, bo rzeczywiscie trudno mi jakos uwierzyć, że w Z-dzi > e > > Karnym mozna doznac wspaniałego przezycia > > Co tam robiliscie? > Pewnie nie wiesz. Zakład Karny w Fordonie jest więzieniem dla kobiet. Resztę > sobie dopowiedz.... - bylo to kiedys Wiezienie dla kobiet, od ilus juz lat jest to tylko i wylacznie Zaklad Karny dla mezczyzn. radca Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 25.11.03, 23:49 radca napisał: > - bylo to kiedys Wiezienie dla kobiet, od ilus juz lat jest to tylko > i wylacznie Zaklad Karny dla mezczyzn. No to już teraz nic nie rozumiem.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 25.11.03, 23:55 lokator napisał: > radca napisał: > > > - bylo to kiedys Wiezienie dla kobiet, od ilus juz lat jest to tylko > > i wylacznie Zaklad Karny dla mezczyzn. > > No to już teraz nic nie rozumiem.... > > ;-) - :))) radca Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 25.11.03, 23:47 nie myslmy byli w tym meskim Radco: fakt, pan dyr byl bardzo mily ;) i zaskoczyl mnie znajomością pewnego pana, wiesz, o kogo chodzi, ale nie pisz na forum ;)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 25.11.03, 23:51 qczi napisała: > nie > myslmy byli w tym meskim > Radco: fakt, pan dyr byl bardzo mily ;) > i zaskoczyl mnie znajomością pewnego pana, wiesz, o kogo chodzi, ale nie pisz > na forum ;)) > pozdrawiam - oczywiscie,Droga Gczi oczywiscie,ze nie napisze :) zauwaz,jak ostroznie pisalem, aby Bron Boze cos bez Twego przyzwolenia pisac :) Tutaj przeciez o calkiem cos innego chodzilo czy wiesz,ze po nas byl tam Arcybiskup Henryk Muszynski ? pozdrowienia radca Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 26.11.03, 01:00 o, niezle ;) ciekawe, czy siedzial w tym samym pokoju,co my? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 26.11.03, 15:30 qczi napisała: > o, niezle ;) > ciekawe, czy siedzial w tym samym pokoju,co my? - to,ze siedzial w tym samym pokoju - to jest nawet pewne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.11.03, 01:07 o, to pewnie macie podobne tatuaze haha, ciekawe jak radca wyglada z kwiatkami Odpowiedz Link Zgłoś