Dodaj do ulubionych

ILUSTROWANY KURIER POLSKI

22.11.03, 16:20
Czy kiedykolwiek sie odrodzi ten " najstarszy dziennik w Regionie " ?

radca
Obserwuj wątek
    • radca Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 22.11.03, 16:23
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=4554972&a=4554972
      radca
      • qczi Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 22.11.03, 16:34
        raczej sie nie odrodzi :(
        • radca Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 22.11.03, 16:35
          qczi napisała:

> raczej sie nie odrodzi :(

- czy juz nie ma na to najmniejszej szansy ?

radca
    • rok1978 Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 22.11.03, 17:23
      Jeśli się odrodzi to mam nadzieję, że na zdrowych zasadach i ze zdrowymi na
      umyśle ludźmi. Tako rzecze rok1978. 27 miesięcy w IKP-ie...
      • radca Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 22.11.03, 18:41
        rok1978 napisał:

> Jeśli się odrodzi to mam nadzieję, że na zdrowych zasadach i ze zdrowymi na
        > umyśle ludźmi. Tako rzecze rok1978. 27 miesięcy w IKP-ie...

-oby sie odrodzil

radca
      • qczi Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 22.11.03, 19:03
        o?? a kiedy??? mejla qczi@gazeta.pl
        • qczi Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 22.11.03, 19:04
          to bylo do rok1978
          • tyciarek Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 22.11.03, 19:23

• radca Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 22.11.03, 19:29
              tyciarek napisała:

>
              • tyciarek [...] 22.11.03, 19:34
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • tyciarek [...] 22.11.03, 19:36
                  • qczi atom jest glupi jak but 23.11.03, 04:03
                    odpiepsz sie od tej wspanialej gazety!!!
                    niestiniejacej
                    o zmarlych albo dobrze, albo wcale
                    idz sobie poczytaj wasz dziennik
                    • radca Re: atom jest glupi jak but 23.11.03, 13:27
                      qczi napisała:

> odpiepsz sie od tej wspanialej gazety!!!
                      > niestiniejacej
                      > o zmarlych albo dobrze, albo wcale
                      > idz sobie poczytaj wasz dziennik

- dodam moze jeszcze,ze od namlodszych ( niemowlecych ) lat - codziennie
                      towarzyszyl mi IKP.To stalo sie za przyczyna Babci, ktora prenumerowala IKP-a.
                      Codziennie za piec dwunasta przynosil te gazete listonosz.Od najmlodszych lat
                      wpatrywalem sie jak babcia czyta IKP.Kiedy mialem piec lat , zaczalem sie
                      uczyc czytac - wlasnie na ILUSTROWANYM KURIERZE POLSKIM.W krotkim czasie,
                      moglem juz informowac o tytulach i je czytac.

ILUSTROWANY KURIER POLSKI - towarzyszyl nam przez cztery pokolenia.
                      Moja Babcia
                      moja mama
                      ja
                      i moje dzieci

ILUSTROWANY KURIER POLSKI pozostal ze mna do konca swego zywota.Byla to gazeta
                      codzienna - pozostajaca wierna na zawsze - swoim oddanym czytelnikom i
                      sympatykom.

Byc moze dlatego, tak trudno mi o Nim ( IKP-ie ) jest zapomniec ?
                      Ciagle mam nadzieje,ze odrodzi sie jak ten Feniks:

" Feniks, dla starożytnych Greków był symbolem duszy, która przez śmierć
                      odradza się do nowego życia."

radca

• radca Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 22.11.03, 19:40
              tyciarek napisała:

>
              • tyciarek znowu łżesz. 22.11.03, 19:50
                radca napisał:

> " obskoczylem" - jak to ty okreslasz atomski-tyciarku :
                >
                > - " MICRONET "
                > - DOM DZIECKA W GNIEWKOWIE
                > - TELEKOMUNIKACJE POLSKA
                > - ZAKLAD KARNY W FORDONIE
                > - URZAD WOJEWODZKI
                > - FIRME KOMPUTEROWA
                > - KILKA SKLEPOW
                > - URZAD POCZTOWY
                > - TELEFONOWANIE
                > - FAKSOWANIE
                > - MEILOWANIE
                > - FORA DYSKUSYJNE
                >
                > i wiele innych.
                >
                >
                > a wiec atomski-tyciarku i jak teraz wygladasz ?
                >
                > radca
                >
                > ps. zadam pytanie : czy to bylo za twoje pieniadze ? za kogokolwiek ?
                > CZY ZA MOJE WLASNE ?
                • tyciarek Re: znowu łżesz. 22.11.03, 19:55

• radca [...] 22.11.03, 19:56
                  • tyciarek Re: atomski zieje z zazdrosci i nienawisci 22.11.03, 19:58

• tyciarek [...] 22.11.03, 20:02
                      • radca zazdrosc i zawisc atomskiego-tyciarka 22.11.03, 20:06
                        " Autor: Gość: atomski IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl
                        Data: 03.08.2002 17:40

Reklama jest dzwignią handlu i basta .
                        Radca chwycił wiatr w żagle i uwierzył chyba w swoją szansę na fotel
                        prezydenta :))))
                        ...i teraz codziennie bedziemy słyszeli ,ze komuś oddał ołówek ,albo gumkę do
                        mazania .
                        Ja tez jakoś nie wpadłem by się chwalić i robić szum wokół tego co sam wydałem
                        i darowałem . Ale nie myslę perspektywicznie ,cholera ,no. "

--------------------------------------------------------------

jaka ty masz obsesje ARKU

radca
                        • tyciarek [...] 22.11.03, 20:08
                        • radca Re: zazdrosc i zawisc atomskiego-tyciarka 22.11.03, 20:10
                          Autor: Gość: atomski IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl
                          Data: 03.08.2002 19:41 zarchiwizowany

--------------------------------------------------------------------------------
                          A teraz o dobrym smaku w wykonaniu tak niesmacznego gościa jak ja .
                          Tak –mniej więcej- powinien brzmieć post ,którego autor miał na celu jedynie
                          dobro dzieci i jedynie chciał podziękować ( swoją droga ,czy poinformowałes
                          sprzedawców ,ze podziękujesz im na łamach forum ?) :

„Pragne zlozyc podziekowanie firmie MIKRONET z ulicy Sniadeckich 31 za
                          bezinteresowną pomoc w skomletowaniu brakujących podzespołów w
                          komputerze ,który postanowiłem oddać dzieciakom z Domu Dziecka w Gniewkowie .
                          Serdecznie dziękuję „

I starczy .

Zdecydowanie mniej drażniące w odbiorze ,prawda ? Mniej patosu i zadęcia ?
                          To co zaczęliście wyprawiać –kontynuując ten wątek na podforum netbitu – jest
                          śmieszne i odstręczające . Smierdzi na kilometr pozerswtem. Nawet jeśli tak nie
                          jest –to tak wygląda .

Choćby po zdaniu :” Jak to wspaniale,ze wlanczasz sie do naszej AKCJI.To bardzo
                          fajnie,ze chcesz
                          pomagac jako netBiT”
                          To zdanie nie powinno się pojawić. Raz ,ze byk ortograficzny ,dwa ,czuć
                          elementy planowania i wyrachowania .
                          Po prostu ordynarnej reklamy i nagłośnienia na potrzeby netbitu. Tym czasem Ty
                          twierdzisz ,ze to odruch serca...
                          ... jeśli to faktycznie tylko odruch serca ,tego zdania nie powinno być.

Unikałbym też zwrotów w stylu : „kubek pełen nadziei” , w ogóle nadużywania
                          słów patetycznych ,to niepotrzebne (tanie) próby grania na uczuciach
                          odbiorcy .Dobre dla 50- latków i starych panien ,ale nie konkretnych ,rzutkich
                          prezesów bogatych firm.

Jeśli natomiast chcesz dobroczynność uprawiać niejako zawodowo:
                          Zwróć uwagę jak konkretnymi osobami są Janina Ochojska i Jerzy Owsiak.
                          Często posuwaja się do niedomówień ,nigdy zaś nie dopuszczają do przegadania
                          tematu .

Jeśli to element kreowania swojej osoby ,to też więcej czyni oni szkód niż
                          pozytku.

p.s. Oczywiście przy Twoim uporze i tak efekt i skutek odniesiesz (i na niego
                          będziesz się pewnie powoływął w polemice ze mną ). Wierzaj jednak ,ze przy
                          niewielkiej korekcie ,możesz osiągnąć znacznie więcej .Schowaj więc urażoną
                          dumę ,jak mi nie wierzysz ,popytaj (byle nie Krzyzaka ) , a wszyscy będziemy
                          się cieszyli .
                          (Jeżeli dobro potrzebujących jest nam wszystkim faktycznie bliskie).
                          Pozdrawiam . "

-----------------------------------------
                          - ATOMSKI BAWI SIE W CENZORA ?

KAZDY MA PISAC NA FORUM - TAK;JAK TO SOBIE ZYCZY atomski ?

arku-atomski-tyciarku WIDZISZ TYLKO ZLO
                          czy ty nie cierpisz na jaks chorobe ?

radca
                          • tyciarek Re: zazdrosc i zawisc atomskiego-tyciarka 22.11.03, 20:13

• radca Re: zazdrosc i zawisc atomskiego-tyciarka 22.11.03, 20:15
                              tyciarek napisała:

>
                              • tyciarek Re: zazdrosc i zawisc atomskiego-tyciarka 22.11.03, 20:18
                                radca napisał:

> tyciarek napisała:
                                >
                                > >
                          • radca kiedy skoncza sie te ataki ? 22.11.03, 20:14
                            CZY TO CIE TAK BAWI ATOMSKI-TYCIARKU ?
                            • tyciarek Re: kiedy skoncza sie te ataki ? 22.11.03, 20:16

• radca Re: kiedy skoncza sie te ataki ? 22.11.03, 20:20
                                tyciarek napisała:

>
                                • tyciarek Re: kiedy skoncza sie te ataki ? 22.11.03, 20:23

• radca 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkowego 22.11.03, 20:32
                                    tyciarek napisała:

>
                                    • tyciarek Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 22.11.03, 20:36
                                      radca napisał:

> tyciarek napisała:
                                      >
                                      > >
                                      • radca Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 22.11.03, 20:41
                                        tyciarek napisała:

> radca napisał:
                                        >
                                        > > tyciarek napisała:
                                        > >
                                        > > >
                                        • tyciarek Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 22.11.03, 20:45

• radca Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 22.11.03, 20:48
                                            tyciarek napisała:

> sam nie chcesz sie przyznać ? ile wypiłeś ?

- atomski-tyciarku ty sie naprawde lecz

radze ci po kolezensku

radca
                                            • tyciarek Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 22.11.03, 20:52

• tyciarek Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 22.11.03, 20:53

• radca Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 22.11.03, 20:59
                                                  tyciarek napisała:

>
                                                  • tyciarek Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 22.11.03, 21:02
                                                    radca napisał:

> tyciarek napisała:
                                                    >
                                                    > >
                                                  • radca Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 22.11.03, 21:12
                                                    tyciarek napisała:

> radca napisał:
                                                    >
                                                    > > tyciarek napisała:
                                                    > >
                                                    > > >
                                              • radca Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 22.11.03, 20:57
                                                tyciarek napisała:

>
                                                • tyciarek Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 22.11.03, 21:00

• radca Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 22.11.03, 21:03
                                                    tyciarek napisała:

> nigdy nie miałem. nie lubię gnid.

- gnida nie lubi gnid ? bo sam nia jestes ARKU ?

lecz sie atomski-tyciarku
                                                    dobrze ci radze po kolezensku
                                                  • tyciarek Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 22.11.03, 21:07

• radca Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 22.11.03, 21:10
                                                    tyciarek napisała:

>
                                                  • tyciarek Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 22.11.03, 21:14

• qczi Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 22.11.03, 21:23
                                                    jakja to lubie
                                                    szkoda, ze pracuje i nie moge f5 co min
                                                  • radca Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 22.11.03, 21:26
                                                    qczi napisała:

> jakja to lubie
                                                    > szkoda, ze pracuje i nie moge f5 co min

- ja juz nawet zrezygnuje dzisiaj z tego kruchego ciastka :)

radca
                                                  • qczi Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 23.11.03, 04:19
                                                    widze, widze ;)))
                                                    hihi
                                                    wy to naprawde lubicie ;))))
                                                    a ze mna nikt sie nie chce klocic ;))?
                                                  • qczi Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg 22.11.03, 21:26
                                                    a na IKP prosze ie najezdzac
                                                    padlo, bo wlasciciel ikp gazete te, podobnie jak kilka innych, zalatwil
                                                  • Gość: tyciarek Re: 3,8 promila lekarza z pogotowia ratunkoweg IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 22.11.03, 21:30
                                                    > a na IKP prosze ie najezdzac

-gdzieżbym śmiał.
                                                  • Gość: tyciarek kłamstwa pana Andrzeja IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 22.11.03, 21:34
                                                    Ja nie "pragne",ja tylko wskazywalem,ze mozna SIE ZALEGALIZOWAC i wtedy
                                                    istniejä duzo wieksze mozliwosci.Koszty sä prawie zadne.
                                                    To byla tylko moja opinia,z ktörä sie podzielilem. Decyzja jednak nie nalezy
                                                    do mnie. Ja osobiscie jestem zwolennikiem DEMOKRACJI i KOLEKTYWNEGO DZIALANIA.

- jak sie skonczyły obiecanki?
                                                    pamiętają ci co byli na feralnym spotkaniu w Kaszczorku, gdy to pan poseł w
                                                    stanie upojenia alkoholowego opowiadał o przyszłości netbitu.
                                                    podstepne działania za plecami,nagabywanie, by na siłe zarejsetrować.
                                                  • radca Re: kłamstwa pana Andrzeja 22.11.03, 21:37
                                                    Gość portalu: tyciarek napisał(a):

> Ja nie "pragne",ja tylko wskazywalem,ze mozna SIE ZALEGALIZOWAC i wtedy
                                                    > istniejä duzo wieksze mozliwosci.Koszty sä prawie zadne.
                                                    > To byla tylko moja opinia,z ktörä sie podzielilem. Decyzja jednak nie nalezy
                                                    > do mnie. Ja osobiscie jestem zwolennikiem DEMOKRACJI i KOLEKTYWNEGO DZIALANIA.
                                                    >
                                                    >
                                                    > - jak sie skonczyły obiecanki?
                                                    > pamiętają ci co byli na feralnym spotkaniu w Kaszczorku, gdy to pan poseł w
                                                    > stanie upojenia alkoholowego opowiadał o przyszłości netbitu.
                                                    > podstepne działania za plecami,nagabywanie, by na siłe zarejsetrować.

- Arku,atomski,tyciarku

lecz sie wacpan, bo wypisujesz bzdury

albo nie pij tyle

radca
                                                  • Gość: tyciarek Re: kłamstwa pana Andrzeja IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 22.11.03, 21:43
                                                    czy cos sie nie zgadzaszczery i uczciwy panie Andrzeju ?

1. czy nie pił pan alkoholu na spotkaniu w Kaszczorku i wracał swoim
                                                    samochodem ?
                                                    2. czy nie był w zmowie z Krzyzakiem ?
                                                    3. czy nie namawiał pan poza forum,prywatnie kilku osób by zapisały się
                                                    i mozna było zarejestrować netbit ? ten sam netbit,który krzyzak osmieszył ?
                                                    4. czy pamięta pan jak wydał na forum prywatną korespondencję pana
                                                    z Krotossem ?
                                                    5. czy pamięta pan jak samozwańczo ogłosił się prezesem netbitu ?

czy cos sie nie zgadza panie gnido ?
                                                    czy gdzies kłamię ?
                                                  • radca Re: kłamstwa pana Andrzeja 22.11.03, 21:46

> czy cos sie nie zgadzaszczery i uczciwy panie Andrzeju ?
                                                    >
                                                    > 1. czy nie pił pan alkoholu na spotkaniu w Kaszczorku i wracał swoim
                                                    > samochodem ?
                                                    > 2. czy nie był w zmowie z Krzyzakiem ?
                                                    > 3. czy nie namawiał pan poza forum,prywatnie kilku osób by zapisały się
                                                    > i mozna było zarejestrować netbit ? ten sam netbit,który krzyzak osmieszył ?
                                                    > 4. czy pamięta pan jak wydał na forum prywatną korespondencję pana
                                                    > z Krotossem ?
                                                    > 5. czy pamięta pan jak samozwańczo ogłosił się prezesem netbitu ?
                                                    >
                                                    > czy cos sie nie zgadza panie gnido ?
                                                    > czy gdzies kłamię ?

- ARKU,ATOMSKI,TYCIARKU

lecz sie wacpan i nie pij tyle

radca
                                                  • Gość: tyciarek Re: kłamstwa pana Andrzeja IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 22.11.03, 21:52
                                                    czy gdzieś skłamałem ?

jesli nie- to znaczy,ze jestes gnidą.
                                                    dotarło ?
                                                  • radca Re: kłamstwa pana Andrzeja 22.11.03, 21:54

> czy gdzieś skłamałem ?
                                                    >
                                                    > jesli nie- to znaczy,ze jestes gnidą.
                                                    > dotarło ?

- - ARKU,ATOMSKI,TYCIARKU

radca

• Gość: tyciarek Re: kłamstwa pana Andrzeja IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 22.11.03, 21:57
                                                    czy nie czas już na inne nicki ?
                                                    dawno nie pisał walenciak, albo st. oborowy.
                                                    no,panie andrzeju, do roboty.
                                                    niech zyje prawda i uczciwość !

amen
                                                  • radca Re: kłamstwa pana Andrzeja 22.11.03, 22:22

> czy nie czas już na inne nicki ?
                                                    > dawno nie pisał walenciak, albo st. oborowy.
                                                    > no,panie andrzeju, do roboty.
                                                    > niech zyje prawda i uczciwość !
                                                    >
                                                    > amen

- - ARKU,ATOMSKI,TYCIARKU

radca

• rok1978 Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 23.11.03, 03:14
          qczi... rok1978@interia.pl

lata 1998-2001
          • radca Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 23.11.03, 13:07
            rok1978 napisał:

> qczi... rok1978@interia.pl
            >
            > lata 1998-2001

- :)))

pozdrowienia serdeczne

radca
            • qczi Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 23.11.03, 13:25
              elo Radco
              :))))

pozdrawiam
              oboje za czyms tesknimy, no nie ;))
              • radca Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 23.11.03, 13:29
                qczi napisała:

> elo Radco
                > :))))
                >
                > pozdrawiam
                > oboje za czyms tesknimy, no nie ;))

- oj tak,oj tak

napisalem wyzej - spontanicznie -krotki komentarz odnosnie IKP-a

pozdrowienia
                radca
                • radca Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 24.11.03, 22:55
                  IKP byl najbardziej sprawiedliwymi ludzkim dziennikiem

radca
                  • qczi Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 24.11.03, 23:39
                    dokladnie
                    pozdrawiam, kochany Radco,nieprzejmuj sie ATOMSKIM-TYCIARKIEM, on ma poprostu
                    manie przesladowcza i uzywa brzydkich wyrazkow!!
                    • radca Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 24.11.03, 23:47
                      qczi napisała:

> dokladnie
                      > pozdrawiam, kochany Radco,nieprzejmuj sie ATOMSKIM-TYCIARKIEM, on ma poprostu
                      > manie przesladowcza i uzywa brzydkich wyrazkow!!

- OK Droga Gczi

musze spuscic troche z tonu, i jesli sie uda - to omijac te jego wybryki.
                      Mam tyle zajecia .. tak zawodowo - jak i prywatnie,ze szkoda poprostu marnowac
                      ten moj cenny czas,aby sie z takim wdawac w potyczki slowne.

Planow mam na 100 lat :))) .... a wiec raczej przestane reagowac na jego
                      ataki, nie z tchorzostwa - BRON BOZE :))) ; ale szkoda czasu, bo ucieka-
                      a kazdy dzien - to zawsze cos u mnie nowego.

pozdrowienia serdeczne
                      radca
                      • qczi Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 25.11.03, 01:01
                        Radco kochany, a masz mozliwosc przyjechac w sobote na Flash Mod do Galerii
                        Pomorskiej? Szczerze mowiac, troche sie za Toba stesknilam;)
                        i powiedz mi, czy w realu przejdziemy na 'ty', skoro tak sie tu do siebie
                        zwracamy?
                        • radca Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 25.11.03, 23:02
                          qczi napisała:

> Radco kochany, a masz mozliwosc przyjechac w sobote na Flash Mod do Galerii
                          > Pomorskiej? Szczerze mowiac, troche sie za Toba stesknilam;)
                          > i powiedz mi, czy w realu przejdziemy na 'ty', skoro tak sie tu do siebie
                          > zwracamy?

- niestety, ale nie bede na Flash Mod

pozdrowienia serdeczne
                          radca

ps. a pamietasz jak bylismy w ZAKLADZIE KARNYM w Fordonie ?
                          • cygne Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 25.11.03, 23:05
                            radca napisał:

>
                            > - niestety, ale nie bede na Flash Mod
                            >
                            > pozdrowienia serdeczne
                            > radca
                            >
                            > ps. a pamietasz jak bylismy w ZAKLADZIE KARNYM w Fordonie ?

matko kochana, a za co siedzieliście ?:))
                            • radca Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 25.11.03, 23:08
                              cygne napisała:

> radca napisał:
                              >
                              > >
                              > > - niestety, ale nie bede na Flash Mod
                              > >
                              > > pozdrowienia serdeczne
                              > > radca
                              > >
                              > > ps. a pamietasz jak bylismy w ZAKLADZIE KARNYM w Fordonie ?
                              >
                              > matko kochana, a za co siedzieliście ?:))

- wiesz Cygne.... trudno uwierzyc, ale dla mnie to bylo wspaniale przezycie
                              i pozostanie w mej pamieci do konca zycia

bylismy " za zelazna brama" :)))

pozdrowienia serdeczne
                              radca
                              • cygne Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 25.11.03, 23:11
                                radca napisał:

> > ps. a pamietasz jak bylismy w ZAKLADZIE KARNYM w Fordonie ?
                                > >
                                > > matko kochana, a za co siedzieliście ?:))
                                >
                                > - wiesz Cygne.... trudno uwierzyc, ale dla mnie to bylo wspaniale przezycie
                                > i pozostanie w mej pamieci do konca zycia
                                >
                                > bylismy " za zelazna brama" :)))

No to muszisz opisać, bo rzeczywiscie trudno mi jakos uwierzyć, że w Z-dzie
                                Karnym mozna doznac wspaniałego przezycia
                                Co tam robiliscie?

> pozdrowienia serdeczne
                                > radca
                                • radca Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 25.11.03, 23:18
                                  cygne napisała:

> radca napisał:
                                  >
                                  > > > ps. a pamietasz jak bylismy w ZAKLADZIE KARNYM w Fordonie ?
                                  > > >
                                  > > > matko kochana, a za co siedzieliście ?:))
                                  > >
                                  > > - wiesz Cygne.... trudno uwierzyc, ale dla mnie to bylo wspaniale przezyci
                                  > e
                                  > > i pozostanie w mej pamieci do konca zycia
                                  > >
                                  > > bylismy " za zelazna brama" :)))
                                  >
                                  > No to muszisz opisać, bo rzeczywiscie trudno mi jakos uwierzyć, że w Z-dzie
                                  > Karnym mozna doznac wspaniałego przezycia
                                  > Co tam robiliscie?
                                  >
                                  >
                                  >
                                  > > pozdrowienia serdeczne
                                  > > radca

- Cygne Droga.... uwierz mi, ale dla takich wlasnie chwil warto zyc

ktos kiedy powiedzial,ze " zycie sklada sie z drobiazgow ". Fakt, to rowniez
                                  byc moze byl tylko drobiazg, ale jednak jak bardzo cieszyl.

pozdrowienia
                                  radca
                                • lokator Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 25.11.03, 23:33
                                  cygne napisała:

> radca napisał:
                                  >
                                  > > > ps. a pamietasz jak bylismy w ZAKLADZIE KARNYM w Fordonie ?
                                  > > >
                                  > > > matko kochana, a za co siedzieliście ?:))
                                  > >
                                  > > - wiesz Cygne.... trudno uwierzyc, ale dla mnie to bylo wspaniale przezyci
                                  > e
                                  > > i pozostanie w mej pamieci do konca zycia
                                  > >
                                  > > bylismy " za zelazna brama" :)))
                                  >
                                  > No to muszisz opisać, bo rzeczywiscie trudno mi jakos uwierzyć, że w Z-dzie
                                  > Karnym mozna doznac wspaniałego przezycia
                                  > Co tam robiliscie?

Pewnie nie wiesz. Zakład Karny w Fordonie jest więzieniem dla kobiet. Resztę
                                  sobie dopowiedz....
                                  • radca Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 25.11.03, 23:39
                                    lokator napisał:

> cygne napisała:
                                    >
                                    > > radca napisał:
                                    > >
                                    > > > > ps. a pamietasz jak bylismy w ZAKLADZIE KARNYM w Fordonie ?
                                    > > > >
                                    > > > > matko kochana, a za co siedzieliście ?:))
                                    > > >
                                    > > > - wiesz Cygne.... trudno uwierzyc, ale dla mnie to bylo wspaniale prz
                                    > ezyci
                                    > > e
                                    > > > i pozostanie w mej pamieci do konca zycia
                                    > > >
                                    > > > bylismy " za zelazna brama" :)))
                                    > >
                                    > > No to muszisz opisać, bo rzeczywiscie trudno mi jakos uwierzyć, że w Z-dzi
                                    > e
                                    > > Karnym mozna doznac wspaniałego przezycia
                                    > > Co tam robiliscie?

> Pewnie nie wiesz. Zakład Karny w Fordonie jest więzieniem dla kobiet. Resztę
                                    > sobie dopowiedz....

- bylo to kiedys Wiezienie dla kobiet, od ilus juz lat jest to tylko
                                    i wylacznie Zaklad Karny dla mezczyzn.

radca
                                    • lokator Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 25.11.03, 23:49
                                      radca napisał:

> - bylo to kiedys Wiezienie dla kobiet, od ilus juz lat jest to tylko
                                      > i wylacznie Zaklad Karny dla mezczyzn.

No to już teraz nic nie rozumiem....

;-)
                                      • radca Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 25.11.03, 23:55
                                        lokator napisał:

> radca napisał:
                                        >
                                        > > - bylo to kiedys Wiezienie dla kobiet, od ilus juz lat jest to tylko
                                        > > i wylacznie Zaklad Karny dla mezczyzn.
                                        >
                                        > No to już teraz nic nie rozumiem....
                                        >
                                        > ;-)

- :)))

radca
                                  • qczi Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 25.11.03, 23:47
                                    nie
                                    myslmy byli w tym meskim
                                    Radco: fakt, pan dyr byl bardzo mily ;)
                                    i zaskoczyl mnie znajomością pewnego pana, wiesz, o kogo chodzi, ale nie pisz
                                    na forum ;))
                                    pozdrawiam
                                    • radca Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 25.11.03, 23:51
                                      qczi napisała:

> nie
                                      > myslmy byli w tym meskim
                                      > Radco: fakt, pan dyr byl bardzo mily ;)
                                      > i zaskoczyl mnie znajomością pewnego pana, wiesz, o kogo chodzi, ale nie pisz
                                      > na forum ;))
                                      > pozdrawiam

- oczywiscie,Droga Gczi
                                      oczywiscie,ze nie napisze :)

zauwaz,jak ostroznie pisalem, aby Bron Boze cos bez Twego przyzwolenia pisac :)
                                      Tutaj przeciez o calkiem cos innego chodzilo

czy wiesz,ze po nas byl tam Arcybiskup Henryk Muszynski ?

pozdrowienia
                                      radca
                                      • qczi Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 26.11.03, 01:00
                                        o, niezle ;)
                                        ciekawe, czy siedzial w tym samym pokoju,co my?
                                        • radca Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 26.11.03, 15:30
                                          qczi napisała:

> o, niezle ;)
                                          > ciekawe, czy siedzial w tym samym pokoju,co my?

- to,ze siedzial w tym samym pokoju - to jest nawet pewne :)
                                      • Gość: Ted® Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.11.03, 01:07
                                        o, to pewnie macie podobne tatuaze
                                        haha, ciekawe jak radca wyglada z kwiatkami
                                        • qczi Re: ILUSTROWANY KURIER POLSKI 26.11.03, 02:30
                                          arcybiskup ma biedronke...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka