Dodaj do ulubionych

MEDYK-studium zawodowe

IP: *.interman.com.pl 25.11.03, 12:22
Wydział położnych(rok ukończenia 1985). Czy naprawdę żadna nie ma dostępu do
komputera? A moze kłania się skleroza? Ale to nie jest choroba
zawodowa.Dajcie znać ze żyjecie!
Obserwuj wątek
    • Gość: Bo Re: MEDYK-studium zawodowe IP: *.medwln01.nj.comcast.net 29.12.03, 06:04
      Ja konczylam medyka w tym roku. Bylam na poloznictwie.
      • Gość: Grażka Re: MEDYK-studium zawodowe IP: *.interman.com.pl 30.12.03, 19:29
        Ja też, semestr "b"-opiekunką była na początku mgr Głowska. Czy jesteś z mojej
        grupy?
        • Gość: Bo Re: MEDYK-studium zawodowe IP: *.medwln01.nj.comcast.net 31.12.03, 03:59
          Moja tez, wiec chyba jestesmy z tej samej klasy. Czy znasz Dorotke, Longine ?
          • Gość: Grażka Re: MEDYK-studium zawodowe IP: *.interman.com.pl 01.01.04, 22:13
            Witaj! oczywiście że znam.Jeżeli masz na imię Bozena, to była tylko jedna.
            Nazwisko na literę W.(panieńskie).Na praktykach byłam w grupie z Niną, Elą
            Matelską , Marzeną Kaszubowską. O ile mnie pamięć nie myli to wylądowałaś w
            Szpitalu Wojskowym (jak wiele dziewcząt z naszego rocznika)razem Wiolettą
            W.Jeśli to Ty, napisz co teraz robisz? Czy masz kontakt z kimś z naszych?
            Pozdrawiam.
            • Gość: Bozena Re: MEDYK-studium zawodowe IP: *.medwln01.nj.comcast.net 02.01.04, 01:48
              Szczesliwego Nowego ROku.
              Tak to ja. Ja jednak dalej nie wiem kim jestes.
              • Gość: Dorota Re: MEDYK-studium zawodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.04, 14:51
                Cześć, tu Dorota R. (panieńskie). Była u nas Grażyna M. Odpisz czy to Ty.
                • Gość: Dorota Re: MEDYK-studium zawodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.04, 14:55
                  Była też Grażyna B, która to z Was?
                • Gość: Bozena Re: MEDYK-studium zawodowe IP: *.medwln01.nj.comcast.net 03.01.04, 17:52
                  Czesc Dorotko. Co u Ciebie nowego? Jesli masz mozliwosc napisz na moj e-mail.
                  Pozdrawiam.
                • Gość: Grażka Re: MEDYK-studium zawodowe IP: *.interman.com.pl 04.01.04, 07:23
                  Hej! I owszem Grażyna M.(panieńskie) to ja.Co u Was nowego słychać? Dzięki że
                  się odezwałyście, bo już wątpiłam czy ktoś da znak życia.Pozdrawiam.
                  • Gość: Dorota Re: MEDYK-studium zawodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.04, 13:07
                    Czy jeszcze ktos tu zaglada?
                    • Gość: KAsiA Re: MEDYK-studium zawodowe IP: 212.122.206.* 09.02.04, 20:18
                      Pozdrawiam wszystkie koleżanki/absolwentki z MSZ wydział położnych!!!!!!!!
                      KAsia Z./ opiekunką mojej klasy /chyba "a"/(rocznik 1980)była szanowna Pani
                      Malinowska.
                      W pamięci pozostały (twarze, gorzej jest z przywołaniem imion), ale postaram
                      się:
                      Ala Szklarska.;Julita Kalaczyńska.;Marzena Wirwicka;Daniela;Irena;Bogusia
                      Kucharska;Beata; Ania Appelt,Halina Ciotuszyńska,Hania;Brukwicka;Lucyna
                      Świetlik;i...........może ktoś sam się przypomni!przy okazji całuski dla
                      dziewczyn z septyka w Bizielu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka