Dodaj do ulubionych

na forum bydgoskim straszy

25.11.03, 22:04

Obserwuj wątek
    • rhemek Re: na forum bydgoskim straszy 25.11.03, 22:08
      uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
      • Gość: wojt Re: na forum bydgoskim straszy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 22:11
        Wybaaaaaaacz mi Brunchildo !!!
        • unsatisfied6 Re: na forum bydgoskim straszy 25.11.03, 22:13
          Gość portalu: wojt napisał(a):

> Wybaaaaaaacz mi Brunchildo !!!
          wybacz nam Marzanno!!!
          • Gość: wojt Re: na forum bydgoskim straszy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 22:19
            Marzanny straszą także wiosną bo wszyscy wrzucają je do wody a mamy dopiero
            listopad

" Wybaaaaaaacz mi Brunchildo ! "
    • Gość: Ted® Re: na forum bydgoskim straszy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.12.03, 22:28
      ekspert na antenie RM: ? Weźmy słowo ?komputer?. Wszystkie litery w tym słowie
      przyporządkujmy kolejnym liczbom w alfabecie, potem dodajmy je do siebie i
      pomnóżmy przez 6. Co otrzymamy? Otrzymamy 666. A więc i komputer i Internet to
      narzędzia diabła.
      • polynomial Re: na forum bydgoskim straszy 08.12.03, 00:13
        Gość portalu: Ted® napisał(a):

> ekspert na antenie RM: ? Weźmy słowo ?komputer?. Wszystkie litery w tym
        słowie
        > przyporządkujmy kolejnym liczbom w alfabecie, potem dodajmy je do siebie i
        > pomnóżmy przez 6. Co otrzymamy? Otrzymamy 666. A więc i komputer i Internet
        to
        > narzędzia diabła.

A ja czasami używam komputera jako narzędzia, to już jestem diabłem?

Polynomial-X
        • Gość: tyciarek Re: na forum bydgoskim straszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 00:15
          Ted ukochany, gdzie jestes?!!!
          • ivica Re: na forum bydgoskim straszy 08.12.03, 00:17
            Ooo a teraz Piotrus przyniosł swoje zabawki i zaczął sie bawić. Tyci proponuje logowanie się
            • Gość: tyciarek Re: na forum bydgoskim straszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 00:18
              No przeciez loguje sie , nie widzisz:)
              buchacha
              • ivica Re: na forum bydgoskim straszy 08.12.03, 00:22
                jak to brzmialo to naj popularniejsze stwierdzenie??

"żal mi ciebie"
                • Gość: tyciarek Re: na forum bydgoskim straszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 00:25
                  A mi was:) Jakem Tyciarek:))
                  buchacha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka