rhemek Re: na forum bydgoskim straszy 25.11.03, 22:08 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojt Re: na forum bydgoskim straszy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 22:11 Wybaaaaaaacz mi Brunchildo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: na forum bydgoskim straszy 25.11.03, 22:13 Gość portalu: wojt napisał(a): > Wybaaaaaaacz mi Brunchildo !!! wybacz nam Marzanno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojt Re: na forum bydgoskim straszy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 22:19 Marzanny straszą także wiosną bo wszyscy wrzucają je do wody a mamy dopiero listopad " Wybaaaaaaacz mi Brunchildo ! " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: na forum bydgoskim straszy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.12.03, 22:28 ekspert na antenie RM: ? Weźmy słowo ?komputer?. Wszystkie litery w tym słowie przyporządkujmy kolejnym liczbom w alfabecie, potem dodajmy je do siebie i pomnóżmy przez 6. Co otrzymamy? Otrzymamy 666. A więc i komputer i Internet to narzędzia diabła. Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: na forum bydgoskim straszy 08.12.03, 00:13 Gość portalu: Ted® napisał(a): > ekspert na antenie RM: ? Weźmy słowo ?komputer?. Wszystkie litery w tym słowie > przyporządkujmy kolejnym liczbom w alfabecie, potem dodajmy je do siebie i > pomnóżmy przez 6. Co otrzymamy? Otrzymamy 666. A więc i komputer i Internet to > narzędzia diabła. A ja czasami używam komputera jako narzędzia, to już jestem diabłem? Polynomial-X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: na forum bydgoskim straszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 00:15 Ted ukochany, gdzie jestes?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: na forum bydgoskim straszy 08.12.03, 00:17 Ooo a teraz Piotrus przyniosł swoje zabawki i zaczął sie bawić. Tyci proponuje logowanie się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: na forum bydgoskim straszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 00:18 No przeciez loguje sie , nie widzisz:) buchacha Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: na forum bydgoskim straszy 08.12.03, 00:22 jak to brzmialo to naj popularniejsze stwierdzenie?? "żal mi ciebie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: na forum bydgoskim straszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 00:25 A mi was:) Jakem Tyciarek:)) buchacha Odpowiedz Link Zgłoś