Dodaj do ulubionych

Express Bydgoski - tuba SLD !!!

IP: *.iweb.pl 27.11.03, 21:09
Oto co czytamy na stronie www. tego szmatławca:
"Express Bydgoski to gazeta prestiżowa, opiniotwórcza, niezależna
politycznie, cechująca się wysokim poziomem i rzetelnością prezentowanych
materiałów" - wyjątkowo obłudna opinia.
Szczególnie podoba mi się: "niezależna politycznie" - uwzględniając fakt iż
pisuje tam Lech Lewandowski - Radny SLD.
Obserwuj wątek
    • radca Express Bydgoski 27.11.03, 21:20
      Ja nie mam nic przeciwko Expressowi Bydgoskiego, malo tego - lubie bardzo czytac
      i jak tylko moge , to zawsze kupuje EXPRESS BYDGOSKI.

Jak juz nie dostane w kiosku Expressu - to szukam w nastepnych lub na stacji
      benzynowej.Nie wyobrazam sobie dnia - bez przeczytania tego dziennika.

Osobiscie nie dam nic zlego powiedziec na EXPRESS BYDGOSKI.Dziennikarze
      i reporterzy EXPRESSU sa zawsze tam,gdzie sie cos dzieje.Ukazuja nam sprawy
      z zycia naszego miasta i te ktore dzieja sie wokol nas.

Jest to bardzo ludzka gazeta.

radca
      • Gość: antonio Re: Express Bydgoski IP: *.iweb.pl 27.11.03, 21:25
        Radco - co ty opowiadasz. Nie widzisz czy nie chcesz zauwazać tendencyjności
        tej gazety. Bądżmy obiektywni. Bondżo ma duzo racji w tym co napisał.
        • radca Re: Express Bydgoski 27.11.03, 21:35
          Gość portalu: antonio napisał(a):

> Radco - co ty opowiadasz. Nie widzisz czy nie chcesz zauwazać tendencyjności
          > tej gazety. Bądżmy obiektywni. Bondżo ma duzo racji w tym co napisał.

- to wszystko zalezy od tego ; co Ty chcesz widziec i co che widziec Bondzo
          ( a moze to jedna i ta sama osoba :)

Ja jednak bede bronil EXPRESSU BYDGOSKIEGO, poniewaz nie mam nic do zarzucenia,
          lecz jak najbardziej mysle o Nim pozytywnie.

EXPRESS BYDGOSKI towarzyszy mi codziennie i codziennie Go czytam.

radca
          • Gość: antonio Re: Express Bydgoski IP: *.iweb.pl 27.11.03, 21:45
            bez komentarza.
            • radca Re: Express Bydgoski 27.11.03, 21:54
              Gość portalu: antonio napisał(a):

> bez komentarza.

- naprawde jestem wierny EXPRESSOWI i uwazam sie za Jego przyjaciela - jak
              traktuje EXPRESS jako swoje Przyjaciela.

Jesli chodzi wiec o Przyjaciol, to pomimo wszystkiego - gdzie i posrod kogo
              bym sie nie znajdowal - staje zawsze w Ich obronie.

EXPRESS BYDGSKI jest moim Przyjacielem i napewno jest to Przyjaciel bardzo,
              bardzo wielu ludzi.

radca
              • Gość: yo Re: Express Bydgoski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 23:16
                EXPRESS pisze mało prawdziwych rzeczy. To co piszesz RADCO, ta przyjaźń to dla
                wielu ludzi nic innego jak ogłoszenia o mieszkaniach lub pracy. Poza tym nie ma
                w tej gazecie nic wartościowego. Każdy artykuł ma podtekst polityczny. Zauważ,
                że nigdy nie ma wypowiedzi drugiej strony. Zamiast tego pojawiają się
                sprostowania. Że się pomylili itd. ale tekst poszedł. Tak robią tylko
                szmatławce. Już lepsza Pomorska, stara się być obiektywna, pisze o prawdziwych
                aferach i sporawdza.
                Pamiętasz radco, tak niedawno, śmierć Krzyśka G., tylko jedna gazeta
                insynuowała, że to wina żony..... pozostawiam to bez komentarza...
        • Gość: ciekawy Re: Express Bydgoski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 23:05
          Pytanie ? Czy wiadomo jakiej gazety zakazal dla ratusza prenumerowac
          Dombrowicz ? I za jaki postepek taka manifestacja ? Ciekawe co ?Prosze zapytac
          urzednikow .
      • ivica Re: Express Bydgoski 30.11.03, 00:42
        radca napisał:

> Jak juz nie dostane w kiosku Expressu - to szukam w nastepnych lub na stacji
        > benzynowej.Nie wyobrazam sobie dnia - bez przeczytania tego dziennika.
        >
        sorry ale od kiedy Express pseudonim Strajszczaki :))sprzedawany jest w Austrii??

> radca
        • radca Re: Express Bydgoski 30.11.03, 00:47
          ivica napisał:

> radca napisał:
          >
          > > Jak juz nie dostane w kiosku Expressu - to szukam w nastepnych lub na stac
          > ji
          > > benzynowej.Nie wyobrazam sobie dnia - bez przeczytania tego dziennika.
          > >
          > sorry ale od kiedy Express pseudonim Strajszczaki :))sprzedawany jest w
          Austrii

- Ja czytam codziennie EXPRESS BYDGOSKI w internecie.Poza tym tym jestem
          bardzo czesto w Bydgoszczy i jak tylko zajade - to kupuje natychmiast
          kazda PRASE lokalna w tym oczywiscie EXPRESS BYDGOSKI.

Tak wiec... Ivico Twoje watpliwosci co do " kupowania w Austrii" byly chybione.

radca
          • ivica Re: Express Bydgoski 30.11.03, 01:24
            ok. Tak też myślałem. "Czepiałem się" :)) składni gdyż sugerowała jakobys radco codziennie kupował Ekspress.
            Choć dziwię ci sie troche jak mozesz nie wzdrygac sie na to co czasami napisze radny Lewandowski lub innych komuszek
            • radca Re: Express Bydgoski 30.11.03, 09:16
              ivica napisał:

> ok. Tak też myślałem. "Czepiałem się" :)) składni gdyż sugerowała jakobys
              >radco codziennie kupował Ekspress.

- wiem,wiem :)))

> Choć dziwię ci sie troche jak mozesz nie wzdrygac sie na to co czasami
              > napisze radny Lewandowski lub innych komuszek

- w kazdej Prasie mozna cos tam wylowic pozytywnego lub tez odwrotnie, na to
              nie ma rady.Chocbysmy mieli tylko jedna ,jedyna ulubiona - to i tak cos tam
              moze sie znalesc - nie po naszej mysli.

Lecz ljak juz wspomnialem lubie EXPRESS BYDGOSKI i zawsze tam cos znajde dla
              siebie.

pozdrowienia
              radca
    • Gość: w Re: Express Bydgoski - tuba SLD !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 21:48
      EB byłby niezależny, gdyby pisywał do niego nie radny SLD a ojciec Rydzyk?
      Albo chociaż Kosma Złotowski?
      Popracuj jeszcze nad sobą, komentatorze polityczny.
    • rhemek Re: Express Bydgoski - tuba SLD !!! 27.11.03, 21:50
      Express bydgoski jest niestey nieobiektywna gazeta na uslugach sld.
      I tego sie nie da zmienic.
    • Gość: mystick Re: Express Bydgoski - tuba SLD !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 23:09
      Taaak, a jego krewni całkiem przypadkowo są świetnymi znawcami zagadnień
      integracji europ. i piastują wysokie stanowiska w urzędzie wojewódzkim.
      • Gość: oro Re: Express Bydgoski - tuba SLD !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 23:19
        Masz stare wiadmosci. Zostali juz Dyretorami Wydzialu/pono specjalnie komorki
        zostaly dla coreczki dobrane/
        • Gość: mystick Re: Express Bydgoski - tuba SLD !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 23:27
          A no to sorki oro, być dyrektorem w UW to już coś, trzeba mieć wiedzę, wiesz
          Wojewoda nie wybiera byle kogo. Jego dyr. gab. to przeciez chodzący geniusz, no
          nie.....!!!!
          Pozdr.
    • Gość: kaser Re: Express Bydgoski - tuba SLD !!! IP: *.iweb.pl 30.11.03, 15:54
      A co nam szmatławiec w poniedziałkowy ranek doniesie?
      Zapewne kolejną propagandowa indoktrynacje eseldowską.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka