unsatisfied6 01.12.03, 07:47 co z tego , że wygrałem 100 000 post skoro kubka i tak nie dostanę wolałbym swoje posty z pierwszej połowy tego roku , które admin wszystkim skasował . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maria Re: Może Oskar... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 01.12.03, 08:02 ...na otarcie łez tajnedokumenty.com/images/michnik_oscar.jpg gratuluję : )) "Aktorzy maja Oskary, polscy dziennikarze maja Michniki" Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Może Oskar... 01.12.03, 08:05 Gość portalu: Maria napisał(a): > ...na otarcie łez > tajnedokumenty.com/images/michnik_oscar.jpg > gratuluję : )) > > "Aktorzy maja Oskary, polscy dziennikarze maja Michniki" dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Może Oskar... IP: *.awacom.pl 01.12.03, 21:03 co u6 racjie ma to ma, posty uciekają!! Kolega o nicku gulczas87 przkroczył swego czasu 1500 postów nieoczekiwanie ma 978 na wyszukiwarce... kolega ZONC jakieś 2 miesiące temu ciesyzł się z posta nr 2 tys. i co?? jeśli teraz ma o 50 więcej?? eeee ;p Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.bydgoszcz Re: co z tego , że wygrałem 01.12.03, 11:39 unsatisfied6 napisał: > wolałbym swoje posty z pierwszej połowy tego roku , które > admin wszystkim skasował . Potężne nieporozumienie. Admin nie wykasowuje starych postów. To forumowy automat kieruje je do archiwum (po pewnym czasie i po ich zejsciu na dalsze miejsca). Każdy taki post - łącznie z tymi z początku forum, czyli z wiosny 2001 - można znaleźć w wyszukiwarce forumowej, definiując w kryteriach wyszukiwania np. rok. Faktem jest za to, że jesli wątek zostal zarchiwizowany, bo dlugo nikt go nie ożywiał, to po jego odnalezieniu nie można już się do niego dopisać (aby nie wskrzeszać zapomnianych bytów). I na to jednak jest rada, bo łatwo założyć nowy wątek zawierający link do starego i zaprosić innych do kontynuacji dyskusji. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: co z tego , że wygrałem 01.12.03, 11:45 redakcja.bydgoszcz napisał: > unsatisfied6 napisał: > > wolałbym swoje posty z pierwszej połowy tego roku , które > > admin wszystkim skasował . > > > Potężne nieporozumienie. > Admin nie wykasowuje starych postów. To forumowy automat kieruje je do archiwum > > (po pewnym czasie i po ich zejsciu na dalsze miejsca). Każdy taki post - > łącznie z tymi z początku forum, czyli z wiosny 2001 - można znaleźć w > wyszukiwarce forumowej, definiując w kryteriach wyszukiwania np. rok. > > Faktem jest za to, że jesli wątek zostal zarchiwizowany, bo dlugo nikt go nie > ożywiał, to po jego odnalezieniu nie można już się do niego dopisać (aby nie > wskrzeszać zapomnianych bytów). I na to jednak jest rada, bo łatwo założyć nowy > > wątek zawierający link do starego i zaprosić innych do kontynuacji dyskusji. > Pozdrawiamy dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
radca mozesz miec KUBEK 01.12.03, 15:28 unsatisfied6 napisał: > co z tego , że wygrałem 100 000 post skoro kubka i tak nie dostanę - mozesz dostac moj KUBEK , jak wczesniej pisalem pragne go odeslac z powrotem Jesli zdecydujesz sie na niego - bardzo chetnie przekaze go Tobie :) pozdrowienia radca Odpowiedz Link Zgłoś
milo.m Re: mozesz miec KUBEK 01.12.03, 15:56 Zwykłe odesłanie jest mało dramatyczne, drogi Radco, nawet jeśli zawiadomisz o tym media. Może połącz je z samospaleniem lub chociaż oflagowaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: mozesz miec KUBEK 01.12.03, 21:36 radca napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > co z tego , że wygrałem 100 000 post skoro kubka i tak nie dostanę > > - mozesz dostac moj KUBEK , jak wczesniej pisalem pragne go odeslac z powrotem > Jesli zdecydujesz sie na niego - bardzo chetnie przekaze go Tobie :) > > pozdrowienia > radca dzięki , nie zależy mi na kubku , wolę jabłecznika . Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: mozesz miec KUBEK 01.12.03, 21:53 unsatisfied6 napisał: > radca napisał: > > > unsatisfied6 napisał: > > > > > co z tego , że wygrałem 100 000 post skoro kubka i tak nie dostanę > > > > - mozesz dostac moj KUBEK , jak wczesniej pisalem pragne go odeslac z powr > otem > > Jesli zdecydujesz sie na niego - bardzo chetnie przekaze go Tobie :) > > > > pozdrowienia > > radca > dzięki , nie zależy mi na kubku , wolę jabłecznika . - OK, ale kupny :) Ten wykpiwany jablecznik przez pewne osoby - byl oczywiscie ukazany, jako taki przyklad, ze aby porozmawiac o pewnych sprawach .... mozna spokojnie usiasc przy kawie i czyms slodkim ( w tym przypadku zasugerowalem moje ulubione ciasto :) i wtedy na spokojnie mozne rozmawiac o wszelkich sprawach ( w tamtym przykladzie chodzilo o zaproszenie do wspolnego stolu przeciwnikow i protestujacych - przeciwko powstaniu Przychodni dla narkomanow). Pisze o tym Tobie , poniewaz jestem czlowiekiem kulturalnym i na pewnym poziomomie :) Lubie rowniez wymieniac poglady z Cygne - dla ktorej mam szacunek. Oczywiscie... jesli napisalem,ze z przyjemnoscia skorzystalbym z rewizyty i z zaproszenia ze strony opentow - to mialem na mysli to,ze + gdybysmy wypracowali pewne realne wyjscie z takiego konfliktu - gdzie dwie strony umialyby sie dogadac i zrozumiec + - wtedy zamiast wyzwisk i grozb " strzelania do chorych" - zakonczono by ponownym spotkaniem i wspolnym wypiciu kawki ze smietanka:) Oczywiscie .... kpiny i zajadlosc dala znac o sobie i to za pewnym przyzwoleniem (((: Z mojej strony... jak najbardziej jestem gotow sie spotkac - Unsatisfied6 tylko jak moge sie z Toba skontaktowac ? dziekuje i pozdrawiam radca ps. oczywiscie , jesli sie zdecydujesz na KUBEK z GW, chetnie Ci go przekaze W Twoich rekach .... bylby to dla mnie zaszczyt ps. jestes druga osoba z tego Forum,ktorej ten KUBEK - bym powierzyl Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: mozesz miec KUBEK 01.12.03, 22:38 radca napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > radca napisał: > > > > > unsatisfied6 napisał: > > > > > > > co z tego , że wygrałem 100 000 post skoro kubka i tak nie dosta > nę > > > > > > - mozesz dostac moj KUBEK , jak wczesniej pisalem pragne go odeslac z > powr > > otem > > > Jesli zdecydujesz sie na niego - bardzo chetnie przekaze go Tobie :) > > > > > > pozdrowienia > > > radca > > dzięki , nie zależy mi na kubku , wolę jabłecznika . > > - OK, ale kupny :) > > Ten wykpiwany jablecznik przez pewne osoby - byl oczywiscie ukazany, jako tak > i > przyklad, ze aby porozmawiac o pewnych sprawach .... > mozna spokojnie usiasc przy kawie i czyms slodkim ( w tym przypadku > zasugerowalem moje ulubione ciasto :) i wtedy na spokojnie mozne rozmawiac o > wszelkich sprawach ( w tamtym przykladzie chodzilo o zaproszenie do wspolnego > stolu przeciwnikow i protestujacych - przeciwko powstaniu Przychodni dla > narkomanow). > > Pisze o tym Tobie , poniewaz jestem czlowiekiem kulturalnym i na pewnym > poziomomie :) > > Lubie rowniez wymieniac poglady z Cygne - dla ktorej mam szacunek. > > Oczywiscie... jesli napisalem,ze z przyjemnoscia skorzystalbym z rewizyty > i z zaproszenia ze strony opentow - to mialem na mysli to,ze > + gdybysmy wypracowali pewne realne wyjscie z takiego konfliktu - gdzie dwie > strony umialyby sie dogadac i zrozumiec + - wtedy zamiast wyzwisk i grozb > " strzelania do chorych" - zakonczono by ponownym spotkaniem i wspolnym wypiciu > kawki ze smietanka:) > > Oczywiscie .... kpiny i zajadlosc dala znac o sobie i to za pewnym > przyzwoleniem (((: > > Z mojej strony... jak najbardziej jestem gotow sie spotkac - Unsatisfied6 > tylko jak moge sie z Toba skontaktowac ? > > dziekuje i pozdrawiam > radca > > ps. oczywiscie , jesli sie zdecydujesz na KUBEK z GW, chetnie Ci go przekaze > W Twoich rekach .... bylby to dla mnie zaszczyt > > ps. jestes druga osoba z tego Forum,ktorej ten KUBEK - bym powierzyl ja z tego kubka żartowałem , na prawdę nie zależy mi na nim . co do jabłecznika , czemu nie . co do kontaktu , masz mój e-mail na GW - czasami tam zaglądam . Odpowiedz Link Zgłoś
zoe_bydg Re: co z tego , że wygrałem 01.12.03, 21:07 mimo wszystko- congratulations!!!!:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 to lepsze od kubka 01.12.03, 21:39 zoe_bydg napisała: > mimo wszystko- congratulations!!!!:-))))))) dzięki , to naprawdę lepsze od kubka . jesteś żadkim gatunkiem na forum - to czwarte gratulacje . Odpowiedz Link Zgłoś