Gość: Ted® IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 11:56 w usa zniesiono prohibicje to byl dzien Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: 70 lat temu 05.12.03, 12:01 u nas też by się przydało, tą na narkotyki.. stanieją? Dowalić akcyzę, żeby ceny na tym samym poziomie co przedtem były, bo brać i tak będą a przynajmniej mafia by zysków nie miała, a pieniądze na profilaktykę w szkołach przeznaczyć. W gimnazjum im chociaż 'reqiuem for a dream' puścić to do ust nie wezmą ;) To by był dopiero dzień! <( KroTosS )> -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- .::Ceterum.:.censeo.:.Carthaginem.:.delendam.:.esse::. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: 70 lat temu 05.12.03, 12:33 krotoss ty ty ty... naprawde jestes taki glupi? wertuje kalendarz w poszukiwaniu jakiegos 'dnia udawanego glupka' a tu tylko ta prohibicja... uh Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: 70 lat temu 05.12.03, 12:50 odstosunkuj się ode mnie ja Cie nie obrażam, więc sobie nie pozwalaj. A jak pomysł się nie podoba, to wspieraj mafię dalej. Ps.proponuje się przejechać do Amsterdamu.. <( KroTosS )> -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- .::Ceterum.:.censeo.:.Carthaginem.:.delendam.:.esse::. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: 70 lat temu 05.12.03, 12:54 krotoss napisał: > odstosunkuj się ode mnie ja Cie nie obrażam, więc sobie nie pozwalaj ale mnie denerwujesz swoja naiwnoscia i recytowaniem sloganow > pomysł się nie podoba, to wspieraj mafię dalej. pomysl, co mi zarzucasz > Ps.proponuje się przejechać do Amsterdamu.. w jakim celu? czytajac ciebie mam tylko ochote pojechac do Rygi Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: 70 lat temu 05.12.03, 13:00 wsn napisała: > pomysl, co mi zarzucasz pomyśl co wspierasz utrzyując ich nielegalność. Jak myślisz czemu w USA znieśli prohibicję?? > w jakim celu? > czytajac ciebie mam tylko ochote pojechac do Rygi to nie czytaj-nikt nie każe, a na razie jak widzę latasz i szukasz gdzie by się do mnie doczepić-marne ale typowe. Wątpie, żeby Ci w Rydze powiedzieli co jest w Amsterdamie.. oszczędze wycieczek-legalne narkotyki. <( KroTosS )> -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- .::Ceterum.:.censeo.:.Carthaginem.:.delendam.:.esse::. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: 70 lat temu 05.12.03, 13:25 krotoss napisał: > pomyśl co wspierasz utrzyując ich nielegalność. Jak myślisz czemu w USA > znieśli prohibicję?? ja WSPIERAM ich nielegalnosc? mysl co piszesz jak myslisz, czemu w USA nie zniesli nielegalnosci narkotykow? > to nie czytaj-nikt nie każe, a na razie jak widzę latasz i szukasz gdzie by > się do mnie doczepić-marne ale typowe. wqrza mnie glupota tyle ielatam i nie szukam cie po forum ;) nie łudz sie ;D > Wątpie, żeby Ci w Rydze powiedzieli co > jest w Amsterdamie.. jechac do rygi=rzygac >oszczędze wycieczek-legalne narkotyki. oszczedz mi wycieczki do rygi plz p.s. nie zrozumiales za pierwszym razem, wiec wytlumacze: uwazam, ze zniechecanie mlodziezy do brania narkotykow poprzez puszczanie im 'requiem dla snu'w szkole jest poronionym pomyslem > > <( KroTosS )> > > -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- > .::Ceterum.:.censeo.:.Carthaginem.:.delendam.:.esse::. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: 70 lat temu 05.12.03, 13:35 wsn napisała: > ja WSPIERAM ich nielegalnosc? mysl co piszesz > jak myslisz, czemu w USA nie zniesli nielegalnosci narkotykow? jeszcze do tego nie dojrzeli. Prohibicji też nie zniesiono od razu. Pytanie Twoje takie samo jak w 16 wieku dla czego nei zalegalizowali homoseksualizmu. > wqrza mnie glupota > tyle > ielatam i nie szukam cie po forum > ;) > nie łudz sie ;D a mnie impertynencja. > jechac do rygi=rzygac buahah dzięki za wytłumaczenie, gdyby nie Ty umarł bym nieświadom, to ja może w tym samym stylu-pojedz do Amsterdamu, to nie miałem na myśli, żebś się hm 'przeszła' po czerwonej dzielnicy :} >oszczędze wycieczek-legalne narkotyki. > oszczedz mi wycieczki do rygi > plz nie wyzywaj ludzi i nie bądz chamska, ja tak po polsku-proszę. > p.s. nie zrozumiales za pierwszym razem, wiec wytlumacze: uwazam, ze > zniechecanie mlodziezy do brania narkotykow poprzez puszczanie im 'requiem dla snu'w szkole jest poronionym pomyslem Ty w ogóle widziałaś ten film?!!!??!!?! Czy za słaba psychiczka nie pozwoliła dotrwać do końca hm? Poszukaj sobie badań na team tego filmu-jak reagowała młodzież po nim, czy zwiększyło się spożycie używek (jak oglądałaś film-wiesz których) Tak BTW skoro nie zrozumiałaś za pierwszym razem, to o samamym filmie nie było do końca serio, bo na gimnazjum film jest trochę za ciężki, ale z drugiej strony prewencja musi wchodzić szybko. To trudny temat i przynajmniej staram się coś wymyślić, a nie jak Ty wyzywać od głupków. <( KroTosS )> -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- .::Ceterum.:.censeo.:.Carthaginem.:.delendam.:.esse::. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: 70 lat temu 05.12.03, 14:01 krotoss napisał: > jeszcze do tego nie dojrzeli. Prohibicji też nie zniesiono od razu. Pytanie > Twoje takie samo jak w 16 wieku dla czego nei zalegalizowali homoseksualizmu. dobra, koniec dyskusji > Ty w ogóle widziałaś ten film?!!!??!!?! Czy za słaba psychiczka nie pozwoliła > dotrwać do końca hm? nie wiedzialam, psychiczka minie pozwolila ;) a moze towarzystwo ;) nosze sie z zamiarem w kazdym razie ;DD > nie było do końca serio, bo na gimnazjum film jest trochę za ciężki, ale z > drugiej strony prewencja musi wchodzić szybko. To trudny temat i przynajmniej > staram się coś wymyślić, a nie jak Ty wyzywać od głupków. okej ja wymyslilam cos innego proponuje, zeby mlodziez przechadzac pod drabina 3 razy plula przez lewe ramie aha, i zeby nosili niebieskie skarpetki to mogloby pomoc aha nie chce mi sie z toba gadac Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: 70 lat temu 05.12.03, 14:06 wsn napisała: > aha > nie chce mi sie z toba gadac zawsze możesz wyzwać od głupków, jak nie na wejściu, to na końcu, gdy Ci argumentów zabraknie. Ps.cienka jesteś. <( KroTosS )> -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- .::Ceterum.:.censeo.:.Carthaginem.:.delendam.:.esse::. Odpowiedz Link Zgłoś