qczi 26.12.03, 14:55 kiosk.onet.pl/charaktery/1144423,1250,1,artykul.html nie pytam o dorazne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nortia Re: WASZE CELE ZYCIOWE 26.12.03, 14:58 W koncu byc czlowiekiem i przestac sie tego bezustannie wstydzic..Moze kiedys.. Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: WASZE CELE ZYCIOWE 26.12.03, 15:13 nortia napisała: > W koncu byc czlowiekiem i przestac sie tego bezustannie wstydzic..Moze kiedys.. jestes czlowiekiem od urodzenia. moze konkretniej? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: WASZE CELE ZYCIOWE 26.12.03, 15:00 qczi napisała: > kiosk.onet.pl/charaktery/1144423,1250,1,artykul.html > nie pytam o dorazne - moim celem zyciowym jest - zalozenie Fundacji radca Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: WASZE CELE ZYCIOWE 26.12.03, 15:24 Od urodzenia jestem malym zwierzatkiem, czlowieczenstwo nabywa wraz z wiedza i doswiadczeniem.. Niektorym sie to w ogole nie udaje.. Konkretniej? Chce moc zauwazac wlasne bledy, chce miec sile, by je naprawiac, chce moc omijac te bledy..Chce moc glosniej i szczerzej wyrazac to, co mysle.. - bez spojrzen pelnych nienawisci, bez szyderczych usmiechow, bez wysmiewania.. Chce byc czlowiekiem i sie tego nie wstydzic.. Tak ot, moj cel zyciowy.. Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: WASZE CELE ZYCIOWE 26.12.03, 15:34 nortia napisała: > Od urodzenia jestem malym zwierzatkiem, czlowieczenstwo nabywa wraz z wiedza w takim razie, cowedlug Ciebie jest czlowieczenstwem? wg idealistyczej definicji jest to madrosc, dobroc itp ale relniej spojrzawszy czlowieczenstwo to takzezlosc,zazdrosc itp kazdy z nas jest czlowiekiem > Chce moc zauwazac wlasne bledy, chce miec sile, by je naprawiac, chce moc > omijac te bledy.. o-to to no ja tez >Chce moc glosniej i szczerzej wyrazac to, co mysle.. - bez > spojrzen pelnych nienawisci, bez szyderczych usmiechow, bez wysmiewania.. to Ci sie nigdy nie uda bo musialabyszmienic inych od zawsze bylo tak, zeludzie szydzili itp a juz najczesciej z rzeczy, ktorych nie rozumieli ile mmasz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: WASZE CELE ZYCIOWE 26.12.03, 15:43 Zastanawiam sie czy bylas zlosliwa od urodzenia, czy moze madra albo zazdrosna? Jesli tak, to zwracam honor.. Moze za wolno sie rozwijalam, zeby w wieku 3miesiecy (przyklad) czytac gazete i rozmyslac nad wlasnym istnieniem, a potem byz o kogos/cos zazdrosna.. Co mi sie uda, to raczej lezy w mojej kwestii.. Najpierw zaczne zmiane od siebie, potem pomysle o innych. Juz gdzies pytalam, czy sie przedstawic.. Numery wszelkie tez? Lacznie z tym butem i wysokoscia obcasa? Wystarczajaco tyle, zeby moc jako dziecko zauwazac bledy i mowic o nich otwarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: WASZE CELE ZYCIOWE 26.12.03, 16:04 nortia napisała: > Zastanawiam sie czy bylas zlosliwa od urodzenia, czy moze madra albo zazdrosna? > Jesli tak, to zwracam honor.. sadzisz, ze czlowiek rodzi sie tabula rasa? >Moze za wolno sie rozwijalam, zeby w wieku > 3miesiecy (przyklad) czytac gazete i rozmyslac nad wlasnym istnieniem, a potem > byz o kogos/cos zazdrosna.. niemowlaki tez sie od siebie roznia charakterem. > Co mi sie uda, to raczej lezy w mojej kwestii.. > Najpierw zaczne zmiane od siebie, potem pomysle o innych. ja sadze, ze z Toba wszystko okej > Juz gdzies pytalam, czy sie przedstawic.. > Numery wszelkie tez? Lacznie z tym butem i wysokoscia obcasa? nie. tylko wiek;) no dobra, numer buta tez, bo juz nie moge spac po nocach ;D > Wystarczajaco tyle, zeby moc jako dziecko zauwazac bledy i mowic o nich > otwarcie. i co, za otwarte mowienie dostalas becki? :) tak bedzie tak dlugo, poki nie bedziesz powtarzala zdania osoby uznawanej wdanym srodowisku za autorytet. na tym forum za odmienne od gurów zdanie zostalam niemalze zadeptana przez ich klakierów. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: WASZE CELE ZYCIOWE 26.12.03, 16:13 qczi napisała: > i co, za otwarte mowienie dostalas becki? :) tak bedzie tak dlugo, poki nie > bedziesz powtarzala zdania osoby uznawanej wdanym srodowisku za autorytet. na > tym forum za odmienne od gurów zdanie zostalam niemalze zadeptana przez ich > klakierów. masz się w końcu komu pożalić. A mnie nie urzekła Twoja historia. Odpowiedz Link Zgłoś
radca krotosiku , zrob se.... 26.12.03, 16:18 krotoss napisał: > qczi napisała: > > > i co, za otwarte mowienie dostalas becki? :) tak bedzie tak dlugo, poki ni > e > > bedziesz powtarzala zdania osoby uznawanej wdanym srodowisku za autorytet. > > na > > tym forum za odmienne od gurów zdanie zostalam niemalze zadeptana przez ic > h > > klakierów. > > masz się w końcu komu pożalić. > A mnie nie urzekła Twoja historia. - a kto ci kaze krotosiku, albo cie do tego zmusza ? twoja zgryzliwosc krotosiku spozytkuj sobie w twoim gronie -sprzedawczyku radca Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: radcusiu 26.12.03, 16:21 radca napisał: > - a kto ci kaze krotosiku, albo cie do tego zmusza ? > twoja zgryzliwosc krotosiku spozytkuj sobie w twoim gronie -sprzedawczyku wesołe -słomiany impertynencie. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: radcusiu 26.12.03, 16:22 krotoss napisał: > radca napisał: > > > > - a kto ci kaze krotosiku, albo cie do tego zmusza ? > > twoja zgryzliwosc krotosiku spozytkuj sobie w twoim gronie -sprzedawczyk > u > > wesołe -słomiany impertynencie. - nawzajem,nawzajem Odpowiedz Link Zgłoś
radca krotosiku 26.12.03, 16:22 krotoss napisał: > radca napisał: > > > > - a kto ci kaze krotosiku, albo cie do tego zmusza ? > > twoja zgryzliwosc krotosiku spozytkuj sobie w twoim gronie -sprzedawczyk > u > > wesołe -słomiany impertynencie. - nawzajem,nawzajem,nawzajem Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: krotosiku , zrob se.... 27.12.03, 23:27 nawet w świeta nie możesz sobie odpuscic. I ty masz jakies waty do mojej wiary. śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 27.12.03, 23:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: ivicczko - kmieciu - to nie bylo do ciebie - 27.12.03, 23:38 nie potrafisz chociaz na swieta wyhamowac?? Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 27.12.03, 23:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: WASZE CELE ZYCIOWE 26.12.03, 16:54 krotoss napisał: > masz się w końcu komu pożalić. > A mnie nie urzekła Twoja historia. a ja nie pisalam do ciebie bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: WASZE CELE ZYCIOWE 26.12.03, 19:50 krotoss napisał: > qczi napisała: > > > i co, za otwarte mowienie dostalas becki? :) tak bedzie tak dlugo, poki ni > e > > bedziesz powtarzala zdania osoby uznawanej wdanym srodowisku za autorytet. > > na > > tym forum za odmienne od gurów zdanie zostalam niemalze zadeptana przez ic > h > > klakierów. > > masz się w końcu komu pożalić. > A mnie nie urzekła Twoja historia. Śniło mi sie dzisiaj, ze nortia i qczi to ta sama osoba, czyli wychodziłoby na to, że qczi gada sama ze sobą:) Eeee niemozliwe, co to tez człowiekowi się nie przyśni jak za dużo zje przed snem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: WASZE CELE ZYCIOWE 27.12.03, 23:52 cygne napisała: > Śniło mi sie dzisiaj, ze nortia i qczi to ta sama osoba, > czyli wychodziłoby na to, że qczi gada sama ze sobą:) > Eeee niemozliwe, co to tez człowiekowi się nie przyśni jak za dużo zje przed > snem:)) hihi ja bylam pewna, ze to ty :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: WASZE CELE ZYCIOWE 28.12.03, 00:15 Hmm..przykro mi bardzo, ze zawiode jasnowidztwo Twych snow Cygne :) Jako, ze posiadam wlasna osobowosc, cialo i inne potrzebne, podpisze sie tutaj i pozdrowie..I zycze sobie, zeby nikt wiecej mnie za nikogo nie bral ;) ot takie male zyczonka noworoczne.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: WASZE CELE ZYCIOWE 28.12.03, 00:18 tyciarek, krzyzak zreszta tez :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: WASZE CELE ZYCIOWE 28.12.03, 00:20 coście sie tak wszyscy czepili. Trzeba sie cieszyc iz przybyla do tego naszego grajdolka calkiem nie glupia osoba a nie analizowac i lamac sobie glowki kto to. To powiedzialem ja ivica :)) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: WASZE CELE ZYCIOWE 28.12.03, 00:25 ivica napisał: > grajdolka calkiem nie glupia osoba a nie analizowac i lamac sobie glowki kto to ivico jak piszemy 'nie' z przymiotnikami? hę? ;) > To powiedzialem ja ivica :)) e, ja ja pierwsza wyczailam, gdy ty obzerales sie swiatecznie Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: WASZE CELE ZYCIOWE 28.12.03, 00:28 sorki ale 11 lat zwalczania w sobie pobudek humanistycznych naukami scislymi daje o sobie znac :)) nawet pomino ksiazek ktore nie czytam a polykam. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: WASZE CELE ZYCIOWE 28.12.03, 00:32 Taaaak, taaaak ;) Bom ja nieglupia i nowa ;) I dziekuje Ivico za sprostowanie, ze to Ty ;) i nie tylko Ty :P Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: WASZE CELE ZYCIOWE 26.12.03, 16:34 Bynajmniej - tak wlasnie sadze..Nie posiadamy zadnej wiedzy, chyba ze wiedza nazywasz fakt, ze zamiast wnetrza lona matki widzimy szpitlane swiatla.. Charakterem mowisz sie roznia? Chyba temperamentem - ktore glosniej i czesciej placze..I bardziej zlosliwie of kors.. Jak milo, ze tak sadzisz..ze ze mna wszystko w porzadku.. Polecam dobre ziola na sen..Zapytam babci przy najblizszej okazji o nazwe.. Ewentualnie przepis wkleje - brak bezsennosci spowodowany numerami obuwia gwarantowany. Za otwarte mowienie, jedynie wrogow sie dorobilam, bo czlowiek to takie stworzenie, co to prawdy unika i panicznie sie jej boi, a skoro tej przeciwstawic sie nie umie, to na przekor i wykazuje sie nadzwyczajna dawka nienawisci.. Powtarzac to ja moge slowa prawdziwcyh autorytetow..Nie bynajmniej tych, ktorzy za takich sie uwazaja.. Bijcie, kopcie, przygniatajcie a ja i tak smaic sie bede, kiedy na to ochota przyjdzie i mowic to, co uwazam za sluszne..A nie, bo tak wypada, czy ktos sobie takie reguly ustalil.. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: WASZE CELE ZYCIOWE 26.12.03, 16:36 nortia napisała: > Bynajmniej - tak wlasnie sadze..Nie posiadamy zadnej wiedzy, chyba ze wiedza > nazywasz fakt, ze zamiast wnetrza lona matki widzimy szpitlane swiatla.. > > Charakterem mowisz sie roznia? > Chyba temperamentem - ktore glosniej i czesciej placze..I bardziej zlosliwie of > > kors.. > > Jak milo, ze tak sadzisz..ze ze mna wszystko w porzadku.. > > Polecam dobre ziola na sen..Zapytam babci przy najblizszej okazji o nazwe.. > Ewentualnie przepis wkleje - brak bezsennosci spowodowany numerami obuwia > gwarantowany. > > Za otwarte mowienie, jedynie wrogow sie dorobilam, bo czlowiek to takie > stworzenie, co to prawdy unika i panicznie sie jej boi, a skoro tej > przeciwstawic sie nie umie, to na przekor i wykazuje sie nadzwyczajna dawka > nienawisci.. > > Powtarzac to ja moge slowa prawdziwcyh autorytetow..Nie bynajmniej tych, ktorzy > > za takich sie uwazaja.. > > Bijcie, kopcie, przygniatajcie a ja i tak smaic sie bede, kiedy na to ochota > przyjdzie i mowic to, co uwazam za sluszne..A nie, bo tak wypada, czy ktos > sobie takie reguly ustalil.. historia, chyba faktycznie nie działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: WASZE CELE ZYCIOWE 26.12.03, 17:05 nortia napisała: > Bynajmniej - tak wlasnie sadze..Nie posiadamy zadnej wiedzy, chyba ze wiedza > nazywasz fakt, ze zamiast wnetrza lona matki widzimy szpitlane swiatla.. nie mowie o wiedzy, ale o pewnych z gory zaprogramowanych cechach > Charakterem mowisz sie roznia? > Chyba temperamentem - ktore glosniej i czesciej placze..I bardziej zlosliwie of jeszcze tego nie wiedac w szpitalnych lozeczkach,ale zkazdym dniemzycia dziecka - coraz bardziej > Jak milo, ze tak sadzisz..ze ze mna wszystko w porzadku.. :) a bo piszesz, ze musisz sie zmienic i nauczyc otwarcie wyrazac wlasne zdaie.a przeciez wyrazasz :) > Polecam dobre ziola na sen..Zapytam babci przy najblizszej okazji o nazwe.. > Ewentualnie przepis wkleje - brak bezsennosci spowodowany numerami obuwia > gwarantowany. hihi :) ziola sa okej ;) > > Za otwarte mowienie, jedynie wrogow sie dorobilam, bo czlowiek to takie > stworzenie, co to prawdy unika i panicznie sie jej boi, a skoro tej > przeciwstawic sie nie umie, to na przekor i wykazuje sie nadzwyczajna dawka > nienawisci.. o to to. chyba sobie wrzuce na sygnaturke. moge sie pod tym podpisac obiema rekami. czlowiek nie umie nawet zniesc odmienego zdania. jesli ja lubie jajecznice mocno scieta, a ktos inny niescieta, to ja juz jestem dla niego 'z innej beczki' > > Powtarzac to ja moge slowa prawdziwcyh autorytetow..Nie bynajmniej tych, ktorzy za takich sie uwazaja.. z tym, ze narazisz sie na gniew tych, dla ktorych Twoj autorytet ie jest autorytetem. > Bijcie, kopcie, przygniatajcie a ja i tak smaic sie bede, kiedy na to ochota > przyjdzie i mowic to, co uwazam za sluszne..A nie, bo tak wypada, czy ktos > sobie takie reguly ustalil.. ...ktore zreszta obowiazuja wszystkich z wyjatkiem niego i jego klakierow. dlatego tez nie lubie hipokryzji. Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: WASZE CELE ZYCIOWE 26.12.03, 17:31 Zaprogramowane to my mamy cechy, ale genetycznie, a to nie wiedza, a o to przeciez chodzi, zgadza sie?Mozemy byc blondynami, o niebieskich oczach, okraglej twarzyczce i niewielkiej wadze..Ale gdzie tu ta wiedza? Oo wlasnie, z kazdym dniem widac coraz bardziej, a chyba napisalam wyzej cos o tym, ze czlowieczenstwo nabywa sie wraz z doswiadczeniem..Im wiecej czasu, tym wieksze doswiadczenie.. Nie napisalam, ze musze sie zmienic, tylko, ze chce osiagnac tzw. pelnie szczerosci, bo sa rzeczy, o ktorych nie chce mowic wprost,bo boje sie, ze naddto uraze - tego sie chce pozbyc.. Ja wiem, czy ziola sa "okej"? Nie przepadam.. Wole tradycyjne sposoby na szybkie zasniecie, np. polecam dobry , wyrafinowany i wyuzdany seks..albo wyczerpujace cwiczenia (;P).. Gniew innych nie jest mi obcy, poza tym jestesmy podobno "dosc tolerancyjnym narodem", wiec gdzie tu uszanowanie innych upodoban (w tym wypadku innego autorytetu)? mam swoj autorytet, czy kilka - malo istotne, tak jest mi dobrze..Nie zmienie tego, bo komus sie to nie podoba..Zycze mu szczescia jedyni podczas prob.. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: WASZE CELE ZYCIOWE 26.12.03, 15:41 qczi napisała: > wiem, ze Ci sie uda - :) przygotowuje sie do tego juz od pewnego czasu, wiem,ze rowniez moge zawsze na Ciebie liczyc i Twoja pomoc lokal jest,pomieszczenia sa,wyposazenie biurowe jest, przygotowuje jeszcze wiele dodatkowych spraw, sa chetni do wspolpracy, wielu oferuje swa pomoc czy sie uda ? zobaczymy :) pozdrowienia bardzo serdeczne radca Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: WASZE CELE ZYCIOWE 26.12.03, 15:44 radca napisał: > wiem,ze rowniez moge zawsze na Ciebie liczyc i Twoja pomoc podtrzymuje obietnice sprzed roku :) a wiesz, ile mejli dostalam w tym roku? aaha Radco, niedlugo napisze do Ciebie mejla, dosc wazego, wiec sprawdzaj poczte. amoze juz teraz.sprawdz. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: WASZE CELE ZYCIOWE 26.12.03, 15:54 qczi napisała: > radca napisał: > > wiem,ze rowniez moge zawsze na Ciebie liczyc i Twoja pomoc > > podtrzymuje obietnice sprzed roku > :) - dzieki,dzieki serdeczne :) juz wtedy przy malym Karolku, widzialem,ze masz Dobre Serce > a wiesz, ile mejli dostalam w tym roku? - wierze :) ja w tym roku z przeroznych powodow " wypuscilem troche" te sprawy.Zbyt mocno uwierzylem w Forum i w dobre intencje.Teraz zaczne dzialac w realu, a forum to tak tylko przy okazji. Nie chcialbym rezygnowac z mojej spolecznej dzialanosci. > aaha > Radco, niedlugo napisze do Ciebie mejla, dosc wazego, wiec sprawdzaj poczte. > amoze juz teraz.sprawdz. - OK :))) pozdrowienia radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca qczi masz odpowiedz na poczte 26.12.03, 16:25 qczi napisała: > Radco, niedlugo napisze do Ciebie mejla, dosc wazego, wiec sprawdzaj poczte. > amoze juz teraz.sprawdz. - dostalem, dzieki masz odpowiedz pozdr, radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: qczi masz odpowiedz na poczte 26.12.03, 19:23 qczi napisała: > dziekuje > odebralam ;) - jest jeszcze jedna wiadomosc - zajrzyj pozdrowienia radca Odpowiedz Link Zgłoś