Dodaj do ulubionych

"Asta" wygrał turniej w hali Łuczniczka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 22:09
i teraz widac ze notec nic nie moze zdzialac a gesty austina to typowe
zachowanie prostaka ktory pokazuje ze mamy sie......... austin ty sie
nadajesz tylko na farmeraa kup sobie dwie lochy i je hoduj bo tylko do tego
sie nadajesz a nie do grania w kosza
Obserwuj wątek
    • Gość: kris Profesjonaliści - Austin ??? IP: 212.122.214.* 30.12.03, 22:48
      To że Austin zawsze odwale jakieś mecyje to do tego się przyzwyczaiłem ale to
      co pokazał do sędziów stolikowych było szczytem hamstwa i prostactwa. Nie mam
      słów by opisać zachowanie PROFESJONALISTY. Gratulaty dla klubu kibica zachowali
      poziom przystający Bydgoszczy. Zamiast tekstów: "Na kolana" czy "Wypier..."
      wykrzykiwane przez kibiców inowrocławskiej Noteci "Gdzie jest NOTEĆ" i "Alex
      Austin" i to był największy PROFESJONALIZM panie "komentatorze" Noculak
    • Gość: ziom Re: "Asta" wygrał turniej w hali Łuczniczka IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 22:53
      Notec oslabiona? Hmm, Dante Swanson tez nie gral, ale nikt nawet nie wspomina,
      ze Asta byla oslabiona.. i.. WYGRALA! A brak profesjonalizmu u sedziow to
      glupia wymowka!
      • Gość: abc Re: "Asta" wygrał turniej w hali Łuczniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 23:25
        a co z czarnymi nie sedziowie? to moze lampy was oslepialy a ich nie? i
        dlatego dostaliscie w ...! A swoja droga to czy kase Krajkowi juz oddaliscie?
    • Gość: astafan Re: "Asta" wygrał turniej w hali Łuczniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 23:23
      Bezsensowne to sa wasze wystepy w ebl skoro jak nie ma 2 podst. graczy to juz
      nie macie kim grac! U nas nie bylo Swansona ,Kula,Kriwonosa a za 5 fauli
      moglaby zejsc cala piatka koszykarzy a i tak bysmy mieli kim grac i wygrac!
      A zachowanie waszego "asa", ktory wiecej ma do powiedzenia w tej druzynie niz
      ty (Noculak) (smiech) pokazuje jakimi malomiasteczkowymi ludzmi
      byliscie ,jestecie i bedziecie! ALE W DUPE DOSTALISCIE! I to wam sedziowie tak
      a`prpos w inie dali wygrac a nie nam u nas (smieszny jestes przy takiej
      przewadze zaden sedzia by nie pomogl takim patalachom)
      • Gość: ktos Re: "Asta" wygrał turniej w hali Łuczniczka IP: *.eu.org 30.12.03, 23:56
        No fakt, to co wyprawia sedzia znany bardziej (jesli dobrze pamietam)
        jako "Lisek" (ten wysoki, szczuply z ulizana fryzura) to lekka przesada, koles
        sedziowac nie potrafil 5 lat temu jak gralem, i sedziowac do tej pory sie nie
        nauczyl, pamietam jeszcze 3 lata temu jak na sparingu asty zagwizdal komus
        kroki (zawodnik spadal z pilka, ale wyraznie zdazyl oddac pilka przed kontaktem
        z parkietem) chociaz cala hala, a nawet zawodnicy rywali widzieli inaczej, a
        owczesny trener Asty A. Zieminski az wyszedl na srodek parkietu i mu nawrzucal
        "Czy ty wiesz co ty robisz" a cala hala sie z niego nabijala... Innym faktem
        jest to ze nawet lisek nie mogl wypaczy wyniku tego meczu bo asta byla dzis
        wyraznie lepsza...
      • Gość: Gibon Re: "Asta" wygrał turniej w hali Łuczniczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 19:22
        przesadizles teraz-obrazasz klub ktory jest w tabel lepszy od was
      • Gość: Gibon Re: przesadziliscie Asta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 19:22
        przesadizles teraz-obrazasz klub ktory jest w tabel lepszy od was
    • basia Re: "Asta" wygrał turniej w hali Łuczniczka 30.12.03, 23:48
      Wielkie brawa dla Marciulonisa.W pierwszym meczu,jego próby indywidualnych akcji
      nie podobały mi się.Ale dzisiaj pokazał klasę!Pewne szybkie podania.Kiedy trzeba
      było sam trafiał do kosza.Za to Krzykała na tle Marciulonisa wypada bladziutko...
      Właściwie cały zespół zagrał bardzo dobrze i wreszcie na ich twarzach widać
      uśmiech i radość z gry.

Co do sędziów,to racja,że są to kiepscy sędziowie,tylko panie Noculak,sędziowie
      z wyższych półek również niejednego kwiatka potrafią przypiąć tam gdzie nie
      trzeba...Zapomina Pan,że to był turniej,gdzie Asta próbuje zespół od początku ,z
      nowymi zawodnikami i z nowym trenerem i również bez pełnego składu.Pana
      tłumaczenia są niskich lotów,ale coś musiał Pan powiedzieć,więc Pan powiedział..
      Poza tym powinien się Pan cieszyć,że byli to tacy sędziowie.Pozwolili Panu
      krzyczeć na siebie!Inni kazali by Panu opuścić salę.Niech pan potraktuje to jaką
      szczególną bydgoską gościnność :)

• Gość: Yaraz Re: "Asta" wygrał turniej w hali Łuczniczka IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.03, 23:50
        JAZDA!!!Nieźle im dali 29 pkt to niezłe baty.Pozdro dla wszystkich.
        ZAWISZA DUMA BYDGOSZCZY!!!
        • Gość: Ktos Re: "Asta" wygrał turniej w hali Łuczniczka IP: *.eu.org 31.12.03, 00:02
          Tu jeszcze raz ja, dzis nerwowo nie wytrzymal Mrozek ktory rzucil w liska
          pilka, i na pewno jakby chcial to by go trafil, ale kare by zaplacil i pewnie
          to go powstrzymalo... Lisek zajmij sie czym innym, ale nie trenowanie, bo te
          dziolchy ze szkoly sredniej co trenowales to tez raczej grac nie nauczyles....
    • Gość: Cinas Re: "Asta" wygrał turniej w hali Łuczniczka IP: 212.122.215.* 31.12.03, 00:17
      Ja tez pamietam jak gralem i lisek w jedyn meczu mi dwa techniczne zaserwowal
      chodziaz w akcjach bylem poza gra. ten gosc na koszu zna sie tyle co ja na
      szydełkowaniu, wiem co jest do szego ale jak dochodzi do prakrytki do PORAŻKA
    • Gość: mf Re: "Asta" wygrał turniej w hali Łuczniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 08:25
      Panie Noculak. Ja jestem kibicem Anwilu mimo że mieszkam w Gdańsku ale trzeba
      oddać trochę obiektywizmu. Zgadzam sie że w Pana druzynie jest chyba
      najsilniejszy atak w EBL, ale musi sie Pan ze mna zgodzić, że Detal -Noteć ma
      najszłabszą obronę ze wszystkich drużyn występujących w EBL. I dlatego też
      zamiastać krytykować sędziów uważam, że przede wszystkim powiniem Pan nad tym
      popracować. Dziwie się działaczom z Inowrocławia że to tolerują. Przypuszczam
      że za taką grę drużyny w obronie, miejsca we Włocławku Pan by nie zagrzał.
      Pozdrawiam wszystkich kibiców z Bydgoszczy, Inowrocławia i oczywiście z
      Włocławka.
    • Gość: CD Rom Re: IP: *.promax.media.pl 02.01.04, 00:45
      Jezoo Asta wygrała turniej w Bydgoszczy! Nie no, teraz to już
      chyba zaproszą ich do euroligi. W końcu takie wielkie miasto,
      tylu fajnych kibiców i taki świetny zespół nie może się marnować
      w EBL! Fajnie, możecie sobie już odpuścić resztę sezonu...
      Czujecie sezon 2004/2005? Co za triumfy, Europa wasza, euforia
      sukcesu... tylko jeszcze do pełni szczęścia, te 500 tys. na nową
      dziką kartę!
      • Gość: dcdam Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 04:23
        Ty cd rom taki z Ciebie kozak. Napisz coś mądrego albo zrywaj sie cwelu jeden.
    • Gość: zaba Re: "" wygrał turniej w hali Łuczniczka IP: *.e-lider.pl 02.01.04, 10:35
      widze, ze frustracja kibicow astorii poglebia sie:)
      prosze zazdac, aby te wygrana wpisac do encyklopedii jakiejs. bo to
      wydarzenie wielkie.
      a bylbym zapomnial. to byl mecz towarzyski jakis? och, a ligowy atoria tez
      wygrala?:)
      ludzie, wiecej spokoju, nie usiluje tlumaczyc swojej druzyny, bo meczu nie
      ogladalem. ale przeca liga a sparring to dwa zupelnie odmienne swiaty.
      tym bardziej, ze wielu zawodnikow astroii gralo o wlasne dupy, bo zly
      wystep w turnieju moglby byc przypieczetowany zerwaniem kontraktu.
      poczekajmy na rewanz w lidze. wtedy bedziecie mogli sobie odbic. jesli
      oczywiscie wygracie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka