Gość: zonc IP: *.awacom.pl 04.01.04, 23:50 Golimy się na łyso (będzie mnie bolało, ale się poświęce), wkładamy słomęw buty i doradzamy przechodnią... 30 luty, 20.30 hipermarket Biedronka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 04.01.04, 23:52 Gość portalu: zonc napisał(a): > Golimy się na łyso (będzie mnie bolało, ale się poświęce), wkładamy słomęw > buty i doradzamy przechodnią... > > > 30 luty, 20.30 hipermarket Biedronka - ciebie juz pada na mozg ? WALI CIE I TO CORAZ WIECEJ Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 04.01.04, 23:56 radca napisał: > Gość portalu: zonc napisał(a): > > > Golimy się na łyso (będzie mnie bolało, ale się poświęce), wkładamy słomęw > > > buty i doradzamy przechodnią... > > > > > > 30 luty, 20.30 hipermarket Biedronka > > - ciebie juz pada na mozg ? > WALI CIE I TO CORAZ WIECEJ chyab raczej BARDZIEJ a nie WIECEJ poligloto, ynteligencie, Polaku za dyche Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 04.01.04, 23:57 Zonc! zapomniałeś o lewatywie! Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 05.01.04, 00:00 Kroti chyba teraz przechodze przez to co i ciebie kiedys spotkalo z rak R.?? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 05.01.04, 00:02 ivica napisał: > > Kroti chyba teraz przechodze przez to co i ciebie kiedys spotkalo z rak R.?? - PODRZEWASZ ATMOSFERE ? Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 05.01.04, 00:06 nie. Wysnuwam hipoteze. PS: spytaj sie qczi ,ona ci wytlumaczy co to "wysnuwac hipoteze" Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 05.01.04, 00:02 ivica napisał: > radca napisał: > > > Gość portalu: zonc napisał(a): > > > > > Golimy się na łyso (będzie mnie bolało, ale się poświęce), wkładamy s > łomęw > > > > > buty i doradzamy przechodnią... > > > > > > > > > 30 luty, 20.30 hipermarket Biedronka > > > > - ciebie juz pada na mozg ? > > WALI CIE I TO CORAZ WIECEJ > > chyab raczej BARDZIEJ a nie WIECEJ poligloto, ynteligencie, Polaku za dyche > - ivica... napisalem tak celowo, spodziewajac sie reakcji :))) ZLAPALES SIE JAK TA EURPEJKA OD SIEDMIU BOLESCI , tylko ze to dla was jest juz pretekst do zaczepki bo dla ciebie, zonca i europejki - zalezy jaki nick napisze - wtedy wzorem atomskiego przystepujecie do ataku wiec wniosek ... wspoluczestniczycie w obrazie tego forum nie dostrzegasz tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 05.01.04, 00:03 tia ....a świstak siedzi i zawija je w te sreberka.... Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 05.01.04, 00:04 ivica napisał: > tia ....a świstak siedzi i zawija je w te sreberka.... - NO WIDZISZ - ATOM BEDZIE DUMNY Z CIEBIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 05.01.04, 00:07 taaak??!!?? a ja przeciez robilem to dla ciebie!!??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: FLASZ MOP BY ZONC.... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 00:46 MÓZGU proszę w to nie mieszać ;P Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 05.01.04, 00:43 > Golimy się na łyso (będzie mnie bolało, ale się poświęce), wkładamy słomęw > buty i doradzamy przechodnią... Chyle czola Zonc. To ma przynajmniej sens a nie jakies tam baloniki. Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 05.01.04, 00:45 gienek nawet nie musialby sie charakteryzowac Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 05.01.04, 00:50 > gienek nawet nie musialby sie charakteryzowac Znowu sprawgniona labadkow? -------------------- Lesze stado kaczatek nizli Qucini labadek. Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 05.01.04, 01:08 przyloz sobie lodu na spuchniete z laski swojej Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 05.01.04, 01:47 Nie chcialem Tobie robic przykrosci ale nie chce abys przezyla zawod. Gustuje w winach dojrzalych o odpowiednim bukiecie. Mlode sikacze z ktorych jeszcze babelki leca nie dla mnie. Nie masz szans Quci. :) Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 05.01.04, 10:43 nie wnikam w twoje upodobania do trunkow z nieustajaca uprzejmoscia polecam oklad lodowy lub szklaneczke czegos mocniejszego Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 05.01.04, 12:52 A sio. Pielegniarka (dobra) tez nie jestes. ----------------------- Lepsze stado kaczatek nizli qucini labadek. Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 05.01.04, 13:35 genuine44 napisał: > A sio. Pielegniarka (dobra) tez nie jestes. Genuine, bolą Cię zęby? Chyba ciemna jestem, bo nie rozumiem, dlaczego od pewnego czasu niby komuś coś ciągle puchnie. Chyba ktoś leczy na forum jakies kompleksy czy cóś. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 05.01.04, 13:42 no mi nie ma za bardzo co puchnac genuine hm w pewnym kontekscie, jak wnioskuje z jego wypowiedzi, tez nie ale wczesniej pisalam o czyms innym a co ty leczysz ostatnio cygne? Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 06.01.04, 02:08 > a co ty leczysz ostatnio cygne? Cygne leczy bol glowy. Jest to przypadlosc powszechna wsrod tych co czytaja wypowiedzi dziewczynki z (intelektualnymi) zapalkami. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 05.01.04, 00:52 angoulene napisała: > gienek nawet nie musialby sie charakteryzowac - gejuine ? ale bylby ubaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: FLASZ MOP BY ZONC.... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 05.01.04, 00:55 a qci nie musiała kupowac balonmika. i juz miała usmiech i oczka namalowane. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 05.01.04, 00:56 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > a qci nie musiała kupowac balonmika. > > > > i juz miała usmiech i oczka namalowane. - ty tyciarek bys mog robic za balon latajacy - tylko ci kuper podpalic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: FLASZ MOP BY ZONC.... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.f.INTELINK.pl 05.01.04, 00:58 jak trąbka andrzejku ? nadal smutno zwisa ? "panie boże, zabrałeś mi możliwości-zabierz i chęci" Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 05.01.04, 00:59 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > jak trąbka andrzejku ? > nadal smutno zwisa ? > > "panie boże, zabrałeś mi możliwości-zabierz i chęci" - wesoly jest :) ZE CI SIE CHCE TYLE WALCZYC ? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 05.01.04, 01:01 radca napisał: > Gość portalu: tyciarek napisał(a): > > > jak trąbka andrzejku ? > > nadal smutno zwisa ? > > > > "panie boże, zabrałeś mi możliwości-zabierz i chęci" > > - wesoly jest :) > > ZE CI SIE CHCE TYLE WALCZYC ? widać w których momentach mięknie cI radcuś rurka, pojawia się wtedy słowo 'wesołe' :) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 05.01.04, 01:05 krotoss napisał: > radca napisał: > > > Gość portalu: tyciarek napisał(a): > > > > > jak trąbka andrzejku ? > > > nadal smutno zwisa ? > > > > > > "panie boże, zabrałeś mi możliwości-zabierz i chęci" > > > > - wesoly jest :) > > > > ZE CI SIE CHCE TYLE WALCZYC ? > > widać w których momentach mięknie cI radcuś rurka, pojawia się wtedy > słowo 'wesołe' :) > - KROTOSIKU ..... dalej nie bede juz wspominal - bo bys sie wkurzal :) lepiej daruj sobie te uwagi pamietasz jak swego czasu - byles posmiewiskiem forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 05.01.04, 01:10 radca napisał: > pamietasz jak swego czasu - byles posmiewiskiem forum ? ależ po co od razu się tak chwalisz, że w końcu przejąłeś swoją wyśniono- urojoną pałeczkę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 05.01.04, 01:15 krotoss napisał: > radca napisał: > > > pamietasz jak swego czasu - byles posmiewiskiem forum ? > > ależ po co od razu się tak chwalisz, że w końcu przejąłeś swoją wyśniono- > urojoną pałeczkę? :) > - KROTOSIKU zrob se .... ale byl ubaw - ja sie z ciebie nabijali, nie pamietasz niewyzyty chlopaczku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: FLASZ MOP BY ZONC.... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 01:10 KroTi, zajrzyj do wątku o poezji. Bardziej konstruktywny ;) (dorzuć coś od siebie) Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: FLASZ MOP BY ZONC.... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 05.01.04, 01:01 bo ja swoim słonikiem macham wesoło ponad drzewami. każdy wiek ma swoje prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 05.01.04, 01:15 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > bo ja swoim słonikiem macham wesoło ponad drzewami. no i tyle tylko chyba buu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Normalnie... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 01:00 Dzień, jak co dzień. Noc, jak noc. Na foroom bydgoskim regionalnym GW. Ciągle TO samo. Ciągne o TO samo. Ciągle TE same Osoby. Qrcze, fatum jakieś, czy co? ;( Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 05.01.04, 01:11 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > a qci nie musiała kupowac balonmika. a tyciarek to chyba juz od dawna nie kupowal zadnego balonika to wyjasnialoby pewne opuchlizny buu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: FLASZ MOP BY ZONC.... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.f.INTELINK.pl 05.01.04, 01:16 > a tyciarek to chyba juz od dawna nie kupowal zadnego balonika > to wyjasnialoby pewne opuchlizny > buu... -ojej w srodku europy, prawie w unii, w dużym mieście, ciągle mozna spotkać zabobony i przesądy żywcem z Konopielki. nauczyciela od przysposobienia w rodzinie nie było ,czy był moze redemptorystą ? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 05.01.04, 01:17 angoulene napisała: > Gość portalu: tyciarek napisał(a): > > > a qci nie musiała kupowac balonmika. > > a tyciarek to chyba juz od dawna nie kupowal zadnego balonika > to wyjasnialoby pewne opuchlizny > buu... - to ma po tym - jak kowadlo mu spadlo na leb :) Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 05.01.04, 01:30 > na leb :) jak zwal, tak zwal a teraz baloniki mu niepotrzebne buu... Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 05.01.04, 01:49 >ja umiem czytac miedzy wierszami. Tylko. Rzeczywiscie przykre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: FLASZ MOP BY ZONC.... IP: *.awacom.pl 05.01.04, 21:35 Golimy się na łyso <<<<==== dresy (blokersi) są łyse, więc ja też muszę być (będzie mnie bolało, ale się poświęce) <<<=== nie wiem czy nie zrerygnuje, tyle się męcze... wkładamy słomę w buty <<<=== ekologiczne i proeuropejskie doradzamy przechodnią... <<=== na dodatek chcę być miły Więc kompletnie nie wiem czego chce Radca, czepia się mnie bez powodów, a ja tylko hce własnego flash mopa... 30 luty, 20.30 hipermarket Biedronka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milak Re: FLASZ MOP BY ZONC.... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 22:01 on jest biedronka, nie myl go ze stonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: FLASZ MOP BY ZONC.... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 05.01.04, 22:15 A NIE As? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: FLASZ MOP BY ZONC.... IP: *.awacom.pl 05.01.04, 22:35 Rąk i nóg mam od cholery.Co sześć kończyn to nie cztery........ Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 06.01.04, 00:20 jest jednoslaaaadem szoruje poklaaaadem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milak Re: FLASZ MOP BY ZONC.... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 19:49 to moze przebierzemy sie za biedronki? Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: FLASZ MOP BY ZONC.... 07.01.04, 16:20 Watroba bardziej uroczo wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś