radca Re: Jacek Wenderlich skazany za inwigilację 06.09.09, 22:46 szkoda,ze tak sie stalo Odpowiedz Link Zgłoś
brods Jacek Wenderlich skazany za inwigilację 06.09.09, 22:57 Ziobro robił to dyskretniej ...... Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Jacek Wenderlich skazany za inwigilację 06.09.09, 23:06 mysle,ze chlopak dal sie wrobic i wpadl w zastawiona pulapke Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: Jacek Wenderlich skazany za inwigilację 07.09.09, 00:54 radca napisał: > mysle,ze chlopak dal sie wrobic i wpadl w zastawiona pulapke Tak, oczywiście. Jak nie masz dowodów to wylewasz sterty pomyj na różnych ludzi którzy rzekomo manipulują, inwigilują itp. a jak kogoś skaże niezawisły sąd to "chłopak dał się wrobić". Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
radca kazecie - jak szybko sie odezwales w Imie Prawdy ? 07.09.09, 16:59 ka_zet napisał: > radca napisał: > > > mysle,ze chlopak dal sie wrobic i wpadl w zastawiona pulapke > > Tak, oczywiście. Jak nie masz dowodów to wylewasz sterty pomyj na różnych ludzi > którzy rzekomo manipulują, inwigilują itp. a jak kogoś skaże niezawisły sąd to > "chłopak dał się wrobić". Żałosne. - widzisz kazet....jak szybko zareagowales ? no widzisz ? ty kazet - dobrze zdajesz sobie sprawe,ze ja naprawde duzo wiem i tlko dziwi mnie,ze " dlaczego w innych sprawach nie jestes taki madry i szybki - w reakcji " ? Jesli juz mnie zaczynasz zarzucac,ze " wylewam sterty pomyj " ? to akurat daj choc z jeden przyklad , ze ja pisalem nieprawde lub wymyslony temat ? Pisze - to co jest mi wiadome w sprawie danej ....i pisze jako osoba znana i nie unikajaca konfrontacji. a jesli kazet - piszesz o " niezawislym Sadzie " ? - to dziwie sie bo mlodys jeszcze kazecie....." niezawislosc sadu " - kazecie polega na nietykalnosci danego sedziego i pod tym kierunkiem sie to okresla jako " niezawislosc sadu ". Zawsze jest na danym sedzia - szef.... ktory wplywa i " prowadzi dana sprawe - i ma ja na oku " . Sklad zespolu sedziowskiego - to Przewodniczacy(sedzia ) i lawnicy - ktorzy sa " akceptowani " z posrod Spoleczenstwa.... i bada sie wtedy - ktory lawnik moze byc " pozyteczny i uzyteczny" i odpowiednio sie ich wstawia do odpowiednich Procesow. " Procsy Kapturowe " - kazet....slyszales o czyms takim ? kazetcie - jakos w sprawie Strzyzawy - wycinales mnie i usuwales z Forum i sie zmawiales z pewnymi osobami.....a tam przeciez az kipi od tej niby " niezawislosci Sadu " i " wojskowego wymiaru niesprawiedliwosci "......a dzisiaj ten byly sedzia wojskowy - znajduje sie w Okregowym Sadzie w Bydgoszczy. a ile kazecie - jeszcze jest takich w Prokuraturze i Sadach, ktorzy dzialali przeciwko i na szkode Wymiarowi Sprawiedliwosci ? ile jeszcze jest ze Stanu Wojennego ? Ile jeszcze ma splamione krwia swoje Sumienia ? Odpowiedz Link Zgłoś
city_zen Jacek Wenderlich skazany za inwigilację 07.09.09, 02:45 Panie Jacku Pan się nie boi, napisać CV oraz lm i do IPN-u. No z takimi osiągnięciami zawodowymi na pewno Pana przygarną. Odpowiedz Link Zgłoś
and-j1 Nadgorliwość zabija 07.09.09, 22:21 city_zen napisał: > Panie Jacku Pan się nie boi, napisać CV oraz lm i do IPN-u. No z takimi > osiągnięciami zawodowymi na pewno Pana przygarną. Odpowiedz Link Zgłoś
tech80 Kiedy Wyborcza napisze o działalności Dzakana 08.09.09, 09:05 czekam niecierpliwie, szczególnie wątki o grzebaniu w ..., zastraszaniu itd, cała podziemna działalność tego człowieka powinna ujrzeć jak najprędzej światło dzienne, taki zasłużony działacz nowej Polski, nowego ładu Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Kiedy Wyborcza napisze o działalności Dzakana 08.09.09, 18:26 tech80 napisał: > czekam niecierpliwie, > szczególnie wątki o grzebaniu w ..., zastraszaniu > itd, cała podziemna działalność tego człowieka powinna ujrzeć > jak najprędzej światło dzienne, > taki zasłużony działacz nowej Polski, nowego ładu - co sugerujesz ? jak narazie to malo z tego wynika Odpowiedz Link Zgłoś