rosapulchra-0 07.06.12, 21:02 za moją Warszawą. Za moim Śródmieściem. Za ciepłym deszczem w parku na Książęcej. Za upałem na Nowym Świecie i skwarem Starego Miasta.. Warszawa zawsze będzie moim miastem. Zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosapulchra-0 Re: Ale mi się zatęskniło.. 07.06.12, 21:59 No mam I co gorsza, znowu w tym roku jej nie zobaczę.. Odpowiedz Link Zgłoś
sarling Re: Ale mi się zatęskniło.. 07.06.12, 22:03 Ale dlaczego? Zdrowie? Bo wiesz, bilety tanie można wyhaczyć i nawet na kilka godzin wpaść. Ja tak mam z Krakowem, choć mieszkam na drugim końcu Polski i to nawet nie moje rodzinne miasto. Uciekam czasem z domu, jadę 10 godzin i 3 spędzam włócząc się uliczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ale mi się zatęskniło.. 07.06.12, 22:17 Mamy zobowiązania, Obiecałam koledze, że jego córkę weźmiemy na wakacje do siebie. Najpierw przyleci do nas córka znajomej pod koniec czerwca i będzie do końca lipca, potem moja najstarsza z tą córką lecą do Warszawy, a mój mąż z dwiema młodszymi pojedzie po najstarszą samochodem i zabierze kolegi córkę na kolejny miesiąc do nas. Dla mnie miejsca zabrakło zwyczajnie Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: Ale mi się zatęskniło.. 07.06.12, 22:28 znowu? Ja dzis biegałam z moim psem w parku Rydza Śmigłego. Moje stare kąty - chodziłam tam do liceum. Lubię sobie tam czasem podjechać w wolny dzień. Błogo było dziś Pięknie odpicowali fontannę na tarasie w strone Frascati Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Ale mi się zatęskniło.. 08.06.12, 00:01 A ja przyjechalam do wawy na jutrzejszy mecz i dzisiaj nie polecam jej nikomu,centrum zawalone bo strefa kibica, pozamykane mosty.ulice.Dramat,wszedzie pelno straganow i przygotowan na jutro. Ale to teraz taki okres,bo ogolnie warszawa jest super i ja tez za nia tesknie,super,ze samolotem jestem tutaj w godzine i robie takie wypady,ale podroz samochodem dzisiaj mnie wykonczyla. Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: Ale mi się zatęskniło.. 08.06.12, 08:03 po Warszawie juz od dawna nie jeździ się samochodem Odpowiedz Link Zgłoś
w-za-duzym-swiecie Re: Ale mi się zatęskniło.. 08.06.12, 14:25 "centrum zawalone bo strefa kibica, pozamykane mosty.ulice.Dramat" E tam, wczoraj było pusto Duża część mieszkańców wyjechała na długi weekend, większość turystów zjeżdża dopiero dziś. Ja byłam wczoraj zadziwiona ciszą i spokojem. Dziś od rana Grecy śpiewają i w trąby dują, wesoło Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_murzyna Re: Ale mi się zatęskniło.. 08.06.12, 15:20 A idź mi Rosa z tą Wawą Ja zatęskniłam za zapachem lasu, zalewem Zemborzyckim, trolejbusami i ciepłym deszczem na Grodzkiej Lublin mi się tęskni Odpowiedz Link Zgłoś
katus118 Re: Ale mi się zatęskniło.. 08.06.12, 16:33 Ja to zawsze tak tęsknię za Krakowem i Rymanowem. I zawsze muszę tam rokrocznie pojechać. Odpowiedz Link Zgłoś